Ενημέρωση για τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και για τον κ. Δημήτρη Δασκαλάκη

Ενημέρωση για τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και για τον κ. Δημήτρη Δασκαλάκη

30 Αυγούστου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:847

 

Απαντώντας στην ανησυχία πολλών φίλων και αναγνωστών…

Ενημέρωση για τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και για τον κ. Δημήτρη Δασκαλάκη

 

Πολλοί φίλοι και γνωστοί, με ρωτούν αν είναι καλά ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ο οποίος συμμετείχε στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και ήταν ομιλητής, καθώς και για τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Δασκαλάκη.

Δεδομένης της κατάστασης που επικράτησε με την ρήψη δακρυγόνων και βίας των ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ, πολλοί ανησύχησαν για το τι μπορεί να συμβαίνει και στους δυο, καθοτι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε μεγάλο κοινό,  και γέμισαν το mail και τα messenger των σελίδων μου, καθώς και πολλοί μου τηλεφώνησαν ανήσυχοι.

Επικοινώνησα με τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, και ενημερώνω πως αν και έζησε μια σκληρή εμπειρία, είναι καλά στην υγεία του.

Ενδιαφέρον έδειξαν πολλοί φίλοι και αναγνώστες και για τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, με τον οποίον κατέφερα τελικά να επικοινωνήσω πριν λίγο.

Αν και στην περίπτωσή του ο έγκριτος δικηγόρος βρέθηκε με την οικογένειά του στο μάτι του κυκλώνα των δακρυγόνων και κινδύνευσαν, είναι όλοι τους καλά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 847

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.