(Γουστάρω απάντηση Αντρίκια  και Ελληνόψυχη!) Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάρφη σκάρφη Δ. Γιαννακόπουλε…

(Γουστάρω απάντηση Αντρίκια και Ελληνόψυχη!) Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάρφη σκάρφη Δ. Γιαννακόπουλε…

17 Νοεμβρίου, 2021 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,207
Μοίρασέ το

“Γιαννακόπουλε, άσε τους λεονταρισμούς κατά μέρος!

Οι πολεμιστές δε μασάνε από τέτοια.

Εκείνοι που μασάνε και σε γλύφουν πατόκορφα, είναι κάτι ευθυνοφοβικοί που δεν τολμούν να πάρουν το Εθνος στις πλάτες τους.

Πίσω από το τιμόνι της Ferrari και δίπλα από πισίνες, δε γίνεται Αγώνας. Γίνεται χαβαλές.

Ο Αγώνας γίνεται ΕΔΩ! Στα χαρακώματα!”

 

 

 

 

 

Μα την αλήθεια, γουστάρω απάντηση… ΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ.

Άντε, γιατί γεμίσαμε … αντίσταση από τους … βολεμένους…

Γεμίσαμε… “μπατριώτες” σανοφάγους… και αλλαλάζει από κάτω το πόπολο, χωρίς τη ικανότητα να βάζει τα πράγματα κάτω και να δουλεύει η ρημάδα η σκέψη…

Πόσο χλεχλές κατάντησε ο πιο έξυπνος κι ο πιο ανυπόταχτος λαός του πλανήτη;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μπράβο Γιώργο Μεταξά

Εκανε το «μπαμ» ταράζοντας τα ελώδη ύδατα της χώρας, όταν στήριξε το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Πότε βρίζοντας και απειλώντας εκείνους που καταφέρονται κατά των «αρνητών» και πότε δημοσιεύοντας ότι αρνείται να εμβολιαστεί προκειμένου να μην μεταλλαχθεί το DNA του.

Εν τούτοις, πριν τρεις μήνες θέσαμε ένα σημαντικό ερώτημα προς το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο. Εννοείται ότι προσωπικώς απέστειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη ΒΙΑΝΕΞ, ενημερώνοντας για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και ζητώντας να προωθηθεί στον Δ. Γιαννακόπουλο προκειμένου να λάβουμε μία απάντηση.

Το μήνυμα εστάλη στις 24 Ιουλίου 2021. Η απάντηση από την υπεύθυνη ήρθε την επόμενη ημέρα, λιτή:

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας… δεν ξέρω πώς ακριβώς θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το αίτημά μου, οπότε το παρέβλεψα δεδομένου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να με συνδέσει με τον Γιαννακόπουλο.

Ουσιαστικά, δεν έγινε προώθηση του μηνύματος, ή έγινε και υπήρξε απαξίωση. Τείνω προς το δεύτερο είναι η αλήθεια, αλλά θα το αφήσω (κι εγώ) σε εκκρεμότητα…

Καθώς το ερώτημα εξακολουθεί να αιωρείται αναπάντητο και με δεδομένο ότι γνωρίζω δύο ακόμα εφοπλιστές οι οποίοι έχουν συμπράξει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και την άλλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία η οποία φέρεται να συνεργάζεται με τη ΒΙΑΝΕΞ στο θέμα της ερωτήσεως, παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις που εμφανίζονται στο λογαριασμό του Instagram του Γιαννακόπουλου με πρόσφατη αυτή:

Εννοείται ότι εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα να μη σχολιάσω:

«Είναι ενδιαφέρον να το λέει αυτό κάποιος με τις τσέπες γεμάτες και κάμποσα εκατομμύρια στις τράπεζες. Αναρρωτιέμαι αν θα έλεγες τα ίδια αν έπαιρνες 450€ το μήνα, έχοντας να πληρώσεις νοίκι, ρεύμα, νερό και να ζήσεις…»

Η απάντηση αυτή, εξαφανίστηκε ως «δια μαγείας»! Ουδέν σχόλιον…

Και πράγματι διερωτώμαι:

Το να παριστάνεις τον μάγκα εκ του ασφαλούς, είναι απλό κι εύκολο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν ένοιωσε ποτέ στη ζωή του πείνα. Δεν ξέρει τι σημαίνει να αναπνέεις και το χνώτο σου να «βρωμάει» πείνα από χιλιόμετρα. Δεν ένοιωσε ποτέ ανασφάλεια για το αν θα έχει αύριο να φάει, να πληρώσει νοίκι, να πληρώσει ρεύμα, να πληρώσει νερό. Δεν του έκοψαν ποτέ το ρεύμα και να μην μπορεί να διαβάσει για να πάει σχολείο. Να μην έχει ρεύμα να μαγειρέψουν ένα πιάτο φαΐ οι γονείς του.

Δεν ένοιωσε ποτέ τον πόνο της απόλυσης, της δυστυχίας και της μιζέριας. Δε γνώρισε ποτέ το τι θα πει άστεγος και κουρελής. Δεν έψαξε ποτέ στους δρόμους να βρει μια πεταμένη γόπα τσιγάρου να καπνίσει. Δεν έζησε στο αυτοκίνητό του μη έχοντας άλλη σκεπή πάνω από το κεφάλι του. Δεν ένοιωσε να κρυώνει και να μην μπορεί να ζεσταθεί. Δε φόρεσε τριμμένο ρούχο και τρύπια παπούτσια.

Εχοντας μεγαλώσει στη χλιδή, και όντας ένας εκ των «ισχυρών» αυτού του τόπου, είναι πανεύκολο να παριστάνει τον επαναστάτη.

Δεν παίζεται το κεφάλι του όπως παίζεται το δικό μου και το δικό σου συναγωνιστή μου και συναγωνίστριά μου!

Εσύ κι εγώ συναγωνιστή μου και συναγωνίστριά μου που γεννηθήκαμε από φτωχά «καλαμπαλίκια», κρατάμε όρθιο το οχυρό της Πατρίδος χάρη στην ψυχή μας που ευωδιάζει Ελλάδα! Ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε στο χαντάκι ή στο μπουντρούμι. Δεν έχουμε τα φράγκα να μας προστατεύουν 30 αρματωμένοι νταγλαράδες. Εχουμε όμως πίσω μας εκατομμύρια ψυχών που έχυσαν αίμα για την Πατρίδα μας να μας στηρίζουν.

Δεν αγωνιζόμαστε δίπλα από την πισίνα της βίλας μας, ούτε μέσα από Porsche και Ferrari. Δεν έχουμε μύρια στις τράπεζες και χλιδάτη ζωή. Ο πόνος και η δυστυχία είναι η αφετηρία μας και η αγνή αγάπη για την Πατρίδα μας είναι το όπλο μας. Εχουμε από πάνω μας Θεό να μας «ντοπάρει» με την Αγάπη Του και την Κυρά την Παναγιά να μας σκεπάζει με τα χέρια της. Κι όλα αυτά γιατί έχουμε ψυχή! Ψυχή ελληνική!

Συνεπώς Γιαννακόπουλε, άσε τους λεονταρισμούς κατά μέρος!

Οι πολεμιστές δε μασάνε από τέτοια.

Εκείνοι που μασάνε και σε γλύφουν πατόκορφα, είναι κάτι ευθυνοφοβικοί που δεν τολμούν να πάρουν το Εθνος στις πλάτες τους.

Πίσω από το τιμόνι της Ferrari και δίπλα από πισίνες, δε γίνεται Αγώνας. Γίνεται χαβαλές.

Ο Αγώνας γίνεται ΕΔΩ! Στα χαρακώματα!

 

Πηγή

Προβολές : 2,207


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα