ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. ΑΚΥΡΝΟΥΝ ΤΟ 80%ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ!!!!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 80%ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ!!!!

23 Νοεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. ΑΚΥΡΝΟΥΝ ΤΟ 80%ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ!!!!

 

 

Η εγκύκλιος της Αναπληρωτού Υπουργού αντανακλά τα αδιέξοδα, τις αστοχίες και τους λανθασμένους χειρισμούς που οδήγησαν για πολλοστή φορά την Δημόσια Υγεία να αντιμετωπίζει τις δεδομένες προκλήσεις της Πανδημίας με παρωχημένο οπλοστάσιο και με ένα κουρασμένο και υποστελεχωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Γνωστοί γιατροί μέσω των social media ήδη τρομοκρατούν τον κόσμο προειδοποιώντας πώς σύντομα θα φθάσουμε στο σημείο να γίνεται επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ. ΑΚΥΡΝΟΥΝ ΤΟ 80%ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ!!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ…
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ;;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ;;;
ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΘΩΩΝ;;;
ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤ’ ΑΜΠΕΛΙ…;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. NO JUSTICE, NO PEACE
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ

Με κινήσεις πανικού η κυβέρνηση σπεύδει να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν από το τρέχον κύμα της Πανδημίας παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις ήταν απολύτως αναμενόμενες.

Σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα προς τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τα Νοσοκομεία και που δημοσιεύει η «Ζούγκλα», δίδεται εντολή να ακυρωθούν έως και το 80% των τακτικών χειρουργείων ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Η τελικά απόφαση επί του ποσοστού ανήκει σε κάθε επικεφαλής Υγειονομικής Περιφέρειας και σε κάθε Διοικητή Δημόσιου Νοσοκομείου σύμφωνα με όσα προβλέπει η εγκύκλιος.

Κατά την Αναπληρωτή Υπουργό το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκαλεί η Πανδημία.

Η απόφαση αυτή καταδεικνύει το πώς η κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει έκτακτα μέτρα σε βάρος των πολιτών που ασθενούν από χρόνιες και σοβαρές ασθένειας εκτός Covid. Όλα τα στοιχεία από τις αρχές του φθινοπώρου κατεδείκνυαν με σαφήνεια πώς η πορεία της Πανδημίας θα προκαλούσε πολύ σοβαρά προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας όσο θα πλησιάζαμε στην καρδιά του χειμώνα. Μάλιστα τα αρνητικά σημάδια άρχισαν να συσσωρεύονται στον ορίζοντα νωρίτερα από πέρυσι την ίδια περίοδο.

Το ΕΣΥ παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών και σε πείσμα των προειδοποιήσεων που κατέθεσαν στον δημόσιο διάλογο όλες ανεξαιρέτως οι επαγγελματικές ενώσεις, συνδικάτα και οργανώσεις στον τομέα της Υγείας, αφέθηκε για άλλη μία φορά στην τύχη του.

Επισημαίνεται, πως αν κάποιος διαβάσει με προσοχή την εγκύκλιο, αντιλαμβάνεται ότι η Μίνα Γκάγκα, δίνει κατεύθυνση και στις ιδιωτικές κλινικές και θεραπευτήρια. Με λίγα λόγια, προετοιμάζει και τον ιδιωτικό τομέα να προσαρμοστεί στις ανάγκες και να ακυρώσει όταν χρειαστεί τα τακτικά χειρουργεία.

Η εγκύκλιος της Αναπληρωτού Υπουργού αντανακλά τα αδιέξοδα, τις αστοχίες και τους λανθασμένους χειρισμούς που οδήγησαν για πολλοστή φορά την Δημόσια Υγεία να αντιμετωπίζει τις δεδομένες προκλήσεις της Πανδημίας με παρωχημένο οπλοστάσιο και με ένα κουρασμένο και υποστελεχωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο της κυρίας Μίνας Γκάγκα:

 

 

Αν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα και το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται έκτακτα μέτρα, τότε ας οργάνωναν σε δημόσιους χώρους – κατά το πρότυπο των αμερικανών – υγειονομικούς καταυλισμούς πλήρως εξοπλισμένους ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που προκαλεί η Πανδημία. 

Ο ασθενής χρειάζεται περίθαλψη με συγκεκριμένους εξοπλισμούς.

Αδιαφορεί για τον περιβάλλοντα χώρο.

Προφανώς και η κυβέρνηση παρακολούθησε την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη Ρουμανία με ασθενείς να περιθάλπονται στα αυτοκίνητα τους στο προαύλιο των νοσοκομείων επειδή το σύστημα κατέρρευσε.

Ας μην φθάσουμε έως εκεί αν και τα σημάδια άλλα δείχνουν.

Γνωστοί γιατροί μέσω των social media ήδη τρομοκρατούν τον κόσμο προειδοποιώντας πώς σύντομα θα φθάσουμε στο σημείο να γίνεται επιλογή ασθενών στα νοσοκομεία.

Αν είναι δυνατόν. Εκτός αν εκουσίως χρησιμοποιείται ο μηχανισμός κατατρομοκράτησης των πολιτών.

 

Πηγή

Προβολές : 1,158


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα