ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Οι κεραίες 5G είναι όπλο μείωσης του πληθυσμού.

ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Οι κεραίες 5G είναι όπλο μείωσης του πληθυσμού.

29 Οκτωβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,191
Μοίρασέ το

Ο Bartomeu Payeras για το λογισμικό που διαχειρίζεται τους χρόνους στους οποίους οι κεραίες 5G θα εκπέμπουν ακτινοβολία

 

Έτσι, όλη αυτή η πανδημία έχει σχεδιαστεί με αυτές τις τρεις έννοιες: τον ενισχυτή, τη σκανδάλη και τον θερμοστάτη .

Έχουν όλα τα μέσα τα νοσηρά μυαλά, για να μειώσουν την ανθρωπότητα.

ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στα Τρίκαλα και στην Καλαμάτα, ΠΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟ 5G;;;

 

 

{Δημοσιεύτηκε στο Orwell City στις 29 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021]

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι κεραίες 5G είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται για σκοπούς μείωσης  του πληθυσμού  και νευροτροποποίησης αυτή τη στιγμή. 

Ωστόσο, ορισμένες λεπτομέρειες αυτών των κεραιών είναι άγνωστες, όπως το μυστηριώδες λογισμικό που επιτρέπει τον έλεγχο των χρόνων που θα εκπέμπουν ακτινοβολία, ποιοι τομείς θα εκπέμπουν και με ποια ισχύ.

 

Από αυτή την άποψη, η La Quinta Columna μοιράστηκε ένα βίντεο του μικροβιολόγου Bartomeu Payeras -τον ίδιο μικροβιολόγο που, μαζί με τον Dr. José Luis Sevillano, υπέθεσαν την Περιβαλλοντική Θεωρία του COVID-19 – στο οποίο αφηγείται πώς μια εμπιστευτική πηγή του αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό αυτών των κεραιών που προκαλούν τα λεγόμενα «κύματα» σε συνδυασμό με το οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται με τα ενέσιμα που κακώς αποκαλούνται ‘εμβόλια”.

 

ΔΕΙΤΕ το βιντεο ΕΔΩ με αγγλικούς υπότιτλους

https://rumble.com/vls3ez-august-28-2021.html

Σύνδεσμος: Rumble

 

Ricardo Delgado: Αυτή είναι μια πολύ καλή παρέμβαση του φίλου μας μικροβιολόγου Bartomeu Payares Cifre .

Νομίζω ότι ήταν στο Sitges, πρόσφατα, τον Ιούνιο.

Έλαβε εμπιστευτικές πληροφορίες, σε εισαγωγικά, από κάποιον υψηλόβαθμο στις τηλεπικοινωνίες. Και, εδώ, μας λέει τι έγινε. Δώσε προσοχή.

Λοιπόν, έρχεται το βίντεο.

Bartomeu Payeras: Λοιπόν, πρέπει να το ρυθμίσουν και πρέπει να γνωρίζουν πότε πρέπει να ξεκινήσει, σε ποια θερμοκρασία πρέπει να ξεκινήσει και σε ποια ώρα πρέπει να τελειώσει κ.λπ.

Έτσι, όλη αυτή η πανδημία έχει σχεδιαστεί με αυτές τις τρεις έννοιες: τον ενισχυτή, τη σκανδάλη και τον θερμοστάτη .

Έτσι, για να μιλήσω για τον θερμοστάτη, μπορώ να χρησιμοποιήσω την εικόνα που είδατε νωρίτερα για τις κεραίες.

Στις κεραίες δεν θα πω αυτή τη στιγμή ποιος ήταν αυτός που με πληροφόρησε γιατί όλα όσα έχω εξηγήσει μέχρι τώρα μπορούμε να τα καταδείξουμε με εικόνες και αριθμούς.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή αυτού που θα σας πω τώρα.

Επειδή είχα την τύχη ή το προνόμιο να επικοινωνήσω με έναν ανώτερο διευθυντή μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών που αποφάσισε να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες.

Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του έκανα και μου έδωσε τις παρακάτω πληροφορίες.

Και αυτό είναι ότι, όταν οι χειριστές έχουν ολοκληρώσει την τοποθέτηση των κεραιών σε έναν πύργο, τότε έρχεται μια άλλη ομάδα που ο ίδιος δεν γνωρίζει από πού προέρχεται, ούτε το ιστορικό τους. 

Γνωρίζουν όμως ότι εγκαθιστούν λογισμικό στις κεραίες και ότι αυτό το λογισμικό είναι συνδεδεμένο με την κεραία βάσης και με το κέντρο ελέγχου . 

Και αυτό το λογισμικό μπορεί… Όχι… κάνει. 

Προγραμματίζει την ισχύ εκπομπής των κεραιών

Σε ποια ώρα ή ποιες ώρες, για πόσες ημέρες και σε ποιες γεωγραφικές τοποθεσίες είναι βολικό να λειτουργούν. 

Είναι όλο λογισμικό 5G .

Για μένα αυτό είναι τρομακτικό γιατί όταν ξαναβάζουν το κοτόπουλο στο φούρνο, ξέρουν σε ποια θερμοκρασία το βάζουν. Και πώς σε αυτή τη γειτονιά, σε εκείνη την πόλη, σε αυτή την πόλη σε αυτήν την πολιτεία, αυτή τη χώρα … Μπορούν να το ελέγξουν αυτό με τη σκανδάλη, με το εφέ του δικού τους θερμοστάτη.”

 

ΠΗΓΗ

https://www.orwell.city/2021/08/5G-software.html

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/5g-emg

Προβολές : 1,191


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα