Δημοσίευμα φωτιά! Πείτε «Όχι» στο Βιοφασισμό των κυβερνήσεων και υπερασπιστείτε το «Όχι» σας με τα όπλα!

Δημοσίευμα φωτιά! Πείτε «Όχι» στο Βιοφασισμό των κυβερνήσεων και υπερασπιστείτε το «Όχι» σας με τα όπλα!

28 Αυγούστου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:529
Μοίρασέ το

 

Ένας λαός αφοπλισμένος είναι ένας λαός υποδουλωμένος.

Υποδουλωμένος όχι μόνο επειδή δεν διαθέτει αποτελεσματικά μέσα αντίστασης, αλλά επειδή έχει δείξει την προθυμία του να παραδώσει αυτά τα μέσα στις αρχές.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΜΗ ΔΗΛΩΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ…

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ… “ΩΣ ΕΔΩ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΩΣ ΕΔΩ”!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΑ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ 

Το 1938, ένα χρόνο πριν από το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ εκφώνησε την περίφημη ομιλία του “τα φώτα σβήνουν”, στην οποία είπε, διδακτικά:

“Ο Μέγας Αλέξανδρος παρατήρησε ότι οι λαοί της Ασίας ήταν σκλάβοι επειδή δεν είχαν μάθει να προφέρουν τη λέξη “Όχι”. Ας μην είναι αυτός ο επιτάφιος των αγγλόφωνων λαών”.

Το 2021, ο κόσμος κάνει απολογισμό της ελευθερίας του και διαπιστώνει πόσο λίγη έχει απομείνει.

Στην Αυστραλία, η Μελβούρνη έχει αποκλειστεί εδώ και 19 μήνες και η αστυνομία πυροβολεί τους παραβάτες με σφαίρες από καουτσούκ.

Στη Νέα Ζηλανδία, οι πολίτες που βρέθηκαν θετικοί στο COVID-19 μπήκαν με τη βία σε καραντίνα σε κυβερνητικά στρατόπεδα που διοικούνται από τον στρατό: “Δεν μπορώ να επιτρέψω να καταστραφούν τα κέρδη που όλοι έχουμε πετύχει από διαδικασίες που δεν ακολουθούνται”, δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.

Στη Μεγάλη Βρετανία, η Εθνική Υπηρεσία Υγείας κατασκεύασε μια εφαρμογή που “χτυπάει” άτομα που έχουν βρεθεί κοντά σε άτομο με θετικό τεστ COVID και απαιτεί από τα άτομα αυτά να εγκαταλείψουν την εργασία τους.

Τον περασμένο μήνα η εφαρμογή “χτυπούσε” περισσότερα από μισό εκατομμύριο άτομα κάθε εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον λέει ότι η εφαρμογή κάνει “αυτό για το οποίο έχει σχεδιαστεί”.

Στην Αμερική, οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης δεν θα επιτρέπεται να μπαίνουν πουθενά σε εσωτερικούς χώρους -όχι μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, κινηματογράφους, γυμναστήρια- χωρίς την απόδειξη εμβολιασμού “Key to NYC”.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι το εμβόλιο εμποδίζει μόνο την εμφάνιση συμπτωμάτων, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου την πιθανότητα να έχει κανείς τον ιό στον οργανισμό του ή να τον μεταδώσει σε άλλους.

Φέτος, μεγάλο μέρος του κόσμου ανακάλυψε ότι η ελευθερία του ήταν απατηλή: Τίποτα περισσότερο από λόγια και συνθήματα για να καθησυχάσουν το εύπιστο, αδύναμο κοινό.

Αλλά όχι στη Φλόριντα, όπου τυχαίνει να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.

Όταν ανακοινώθηκε το “Κλειδί για τη Νέα Υόρκη” από τον Μπιλ ντε Μπλάζιο, ήξερα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθώ μερικούς φίλους στο νότο και να δω πώς ζει το άλλο μισό.

Και εδώ κάτω, υπό την ήρεμη καθοδήγηση του καλύτερου κυβερνήτη της Αμερικής μακράν, και χωρίς μάσκες, χωρίς κανενός είδους περιορισμούς, η ζωή είναι ελεύθερη και φυσιολογική.

Ο Τύπος αναφέρει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων COVID στη Φλόριντα χωρίς να δείχνει την άβολη αλήθεια – ότι παρά τον αριθμό των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά καλά.

Οι νοσηλείες είναι σπάνιες και οι θάνατοι εξαιρετικά σπάνιοι, παρά την εκτίμηση της Mayo Clinic ότι μόνο οι μισοί άνθρωποι εδώ κάτω είναι εμβολιασμένοι.

Η πραγματικότητα στη Φλόριντα εκθέτει την παγκόσμια αντίδραση στον νέο κοροναϊό ως αυτό που είναι: Μια άσκηση καταπίεσης.

Μια πολύτιμη ευκαιρία για τις κυβερνήσεις να δουν πόσο μακριά μπορούν να εισχωρήσουν τα πλοκάμια τους στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Μια δικαιολογία για να παραχωρηθούν στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έκτακτες, επείγουσες εξουσίες που, μόλις παραχωρηθούν, θα γίνουν κανονικές και στη συνέχεια μόνιμες.

Είναι μια δικαιολογία – αυτό είναι το μόνο που είναι.

Μια ψεύτικη πρόφαση για όλα όσα η κυβέρνηση ήθελε να κάνει ούτως ή άλλως.

Ο κορωνοϊός μπορεί να ήταν το απρόσεκτο, χρηματοδοτούμενο από τον Fauci, λάθος εγκληματικά ανίκανων Κινέζων ερευνητών.

Αλλά οι κυβερνήσεις παντού είδαν το COVID ως δώρο.

Είναι το παγκόσμιο ισοδύναμο των βομβαρδισμών των ρωσικών διαμερισμάτων του Πούτιν ή της πυρκαγιάς του Ράιχσταγκ του Χίτλερ.

Από πανικό, εξουσία.

Είναι ανατριχιαστικό και απογοητευτικό να βλέπεις πόσο επιθετικά οι κυβερνήσεις θα υποτάξουν πληθυσμούς τους οποίους δεν φοβούνται.

Σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη διαπίστωση ότι, όταν έρθει η ώρα, είναι εντελώς αβοήθητοι.

Και επέτρεψαν στους εαυτούς τους να γίνουν αβοήθητοι:

Το 1996, η Αυστραλία θέσπισε μια υποχρεωτική “επαναγορά” ημιαυτόματων πυροβόλων όπλων και κατάσχεσε 650.000 τουφέκια μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η Βρετανία απαγόρευσε όλα τα πιστόλια το 1997.

Η πόλη της Νέας Υόρκης έχει τους πιο περιοριστικούς νόμους περί όπλων στην Αμερική.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κατασχέσεις όπλων έχουν προηγηθεί άλλων κυβερνητικών καταχρήσεων εξουσίας.

Μια απαγόρευση όπλων καθιστά έναν πληθυσμό ανυπεράσπιστο και -ίσως ακόμη πιο σημαντικό- δοκιμάζει την τάση ενός λαού να υπακούει.

Αν είστε πρόθυμοι να παραδώσετε τα όπλα σας, δεν θα πείτε όχι σε οτιδήποτε άλλο σας λέει η κυβέρνηση να κάνετε.

Όταν οι Ναζί εισέβαλαν στη Δυτική Ευρώπη, η πρώτη πράξη της κυβέρνησης κατοχής σε κάθε επαρχία της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Δανίας και της Γαλλίας ήταν να απαιτήσει την παράδοση όλων των προσωπικών πυροβόλων όπλων.

Η μη συμμόρφωση τιμωρούνταν με θάνατο.

Αυτές οι συμμορφώσεις ακολουθήθηκαν, στις πόλεις, από υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στα περισσότερα μέρη συμμορφώθηκαν.

Πολλοί -ιδιαίτερα στη Γαλλία, προς αιώνια ντροπή τους- συνεργάστηκαν ενεργά και πρόθυμα με τις νέες αρχές παραδίδοντας τους αντιστεκόμενους γείτονές τους στην αστυνομία.

Αυτοί οι γείτονες, ένιωθαν ότι έκαναν τη ζωή πιο επικίνδυνη για όλους τους άλλους.

Παρεμπιπτόντως, η Νέα Υόρκη θέλει να σας ενημερώσει ότι αν υποψιάζεστε ότι κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα πλαστό αποδεικτικό εμβολιασμού, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Γκεστάπο COVID στη διεύθυνση [email protected].

Ένας λαός αφοπλισμένος είναι ένας λαός υποδουλωμένος.

Υποδουλωμένος όχι μόνο επειδή δεν διαθέτει αποτελεσματικά μέσα αντίστασης, αλλά επειδή έχει δείξει την προθυμία του να παραδώσει αυτά τα μέσα στις αρχές.

Όταν εξετάζετε τις αμερικανικές πολιτείες με τους πιο ελεύθερους νόμους περί όπλων, ξέρετε ότι εξετάζετε πολιτείες με τους πιο ελεύθερους ανθρώπους: Όχι απλώς επειδή αυτοί οι άνθρωποι έχουν όπλα, αλλά επειδή είχαν το σθένος του χαρακτήρα να τα κρατήσουν.

Ήταν αυτοί που, όταν η κυβέρνηση ήρθε να τους κλειδώσει στα σπίτια τους, είπαν “Όχι”.

Αν η Αμερική πρόκειται να απολαύσει μια νέα γέννηση της ελευθερίας, όπως πιστεύω ότι θα γίνει, θα ξεκινήσει από εκείνους τους Αμερικανούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν κάποια πράγματα πιο σημαντικά από την ασφάλεια, κάποια πράγματα πιο αγαπητά ακόμη και από τη ζωή.

Σε εκείνους που βρίσκονται σε λιγότερο δυσμενείς συνθήκες και μέρη, μπορεί να σας ανατεθεί να κάνετε το πρώτο βήμα προς την επανάκτηση της ελευθερίας:

Η κυβέρνηση θα σας ζητήσει τα χαρτιά σας.

Ξέρετε τι να πείτε.

 

Πηγή: American Greatness

 

 

Πηγή

Προβολές : 529


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα