ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

19 Σεπτεμβρίου, 2021 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:845
Μοίρασέ το

 

Το CDC αναφέρει 2 ακόμη βρεφικούς θανάτους μετά από πειραματικές ενέσεις COVID κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι χρειάζεται για να πείσουμε τους γονείς μικρών παιδιών να επιτρέψουν στα παιδιά τους να γίνουν ινδικά χοιρίδια για μια δοκιμή εμβολίου.

Όχι… δεν υπάρχει πλέον καμία λογική στον εμβολιασμό ακόμα και βρεφών από τα εμβόλια.
Μοιάζει σαν να έχει κυριεύσει ο σατανισμός την ανθρωπότητα.
Κι αυτό, δεν πρόκειται για δική μου άποψη, αλλά για απόψεις ακόμα και εκκλησιαστικών ταγών που αντιστέκονται στην λαίλαπα του σατανικού εμβολιασμού.
Δυστυχώς φαίνεται πως το σχέδιο των σατανιστών της Καμπάλ, προχωράει με αρκετή επιτυχία.
Όσο για τους “γονείς” που εμβολιάζουν τα παιδιά τους ακόμα και σε βρεφική ηλικία, ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.
Καλλιόπη Σουφλή

από τον Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Το CDC δημοσίευσε περισσότερα δεδομένα στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) σήμερα και περιελάμβανε δύο νέους θανάτους βρεφών ηλικίας 2 ετών και 1 έτους.

Ενώ καμία από τις ενέσεις COVID δεν έχει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών, υπάρχουνεν εξελίξει δοκιμές με παιδιά να εγχέονται με τα πειραματικά εμβόλια από την ηλικία των 6 μηνών .

Ένα από τα βρέφη που πέθαναν ήταν προφανώς σε εμβόλιο Pfizer, ενώ το άλλο προφανώς σε εμβόλιο Moderna.

Το VAERS ID 1255745 αφορούσε ένα 2χρονο κοριτσάκι στη Βιρτζίνια το οποίο πέθανε 5 ημέρες μετά την ένεση.

Η καταχώριση VAERS φαίνεται να έγινε από ένα μέλος της οικογένειας που εκφράζει τη λύπη του ότι ο θάνατος του παιδιού «επρόκειτο να συμβεί ούτως ή άλλως», επαναλαμβάνοντας προφανώς αυτό που τους έλεγαν οι υγειονομικοί, και ότι πιθανότατα θα ισχυρίστηκαν ότι ο θάνατός της «δεν είχε καμία σχέση μετον εμβολιασμό .. “

VAERS ID : 1255745 – Pfizer

Συμπτώματα : Θάνατος, Το προϊόν χορηγείται σε ασθενή ακατάλληλης ηλικίας

SMQ:, Σφάλματα φαρμάκων (περιορισμένα)

Συγγραφή : επρόκειτο να πεθάνει/πεθάνει μετά το εμβόλιο. 2χρονος ασθενής. Αυτή είναι μια αυθόρμητη αναφορά από έναν μη επαφή καταναλωτή μέσω ενός προγράμματος που υποστηρίζεται από την Pfizer.

Ένα μωρό ηλικίας 2 ετών έλαβε το bnt162b2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE), δεύτερη δόση στην ηλικία των 2 ετών μέσω μη καθορισμένης οδού χορήγησης στις 25 Φεβρουαρίου 2021 (ο αριθμός παρτίδας/παρτίδας δεν αναφέρθηκε) ως μονός δόση για ανοσοποίηση από τον Covid-19.

Το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και τα ταυτόχρονα φάρμακα δεν αναφέρθηκαν. Αναφέρθηκε ότι το 2χρονο παιδί πέθανε μετά από εμβόλιο στις 03 Μαρτίου 2021. Αναφέρθηκε στο VAERS.

Αναζητήστε τους ερευνητές για να την αποκλείσουν από τη μελέτη, πιθανότατα υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός της δεν είχε καμία σχέση με τον εμβολιασμό, επρόκειτο να πεθάνει εκείνη την ημέρα, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό ούτως ή άλλως.

Έτσι κυλούν. Ο ασθενής πέθανε στις 03 Μαρτίου 2021. Το αποτέλεσμα του γεγονότος ήταν μοιραίο. Δεν είναι δυνατές προσπάθειες παρακολούθησης. Δεν είναι δυνατή η λήψη πληροφοριών σχετικά με την παρτίδα/παρτίδα. Δεν αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες. Αναφερόμενες αιτίες θανάτου: επρόκειτο να πεθάνει

Το VAERS ID 1261766 αφορούσε ένα αγόρι ηλικίας στη Φλόριντα το οποίο υπέστη σπασμούς και κρίσεις μετά τον εμβολιασμό  του με Moderna και πέθανε 2 ημέρες αργότερα.

VAERS ID : 1261766 – Moderna

Συμπτώματα : Αυξημένη θερμοκρασία σώματος, Θάνατος, Σπασμός

SMQ:, Νευροληπτικό κακοήθη σύνδρομο (ευρύ), Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος (ευρύ), Σπασμοί (στενός), Μη μολυσματική εγκεφαλίτιδα (ευρεία), Μη μολυσματική εγκεφαλοπάθεια/παραλήρημα (ευρεία), Μη μολυσματική μηνιγγίτιδα (ευρεία), Γενικευμένες σπασμωδικές κρίσεις μετά από ανοσοποίηση (στενή) , Φαρμακευτική αντίδραση με ηωσινοφιλία και σύνδρομο συστημικών συμπτωμάτων (ευρεία), Υπογλυκαιμία (ευρεία)

Συγγραφή : αυξημένη θερμοκρασία σώματος, επιληπτική κρίση, θάνατος

Ο TV Doctor βάζει στην τηλεόραση παιδιά 5 ετών και 7 ετών μετά τη συμμετοχή του στη δοκιμή Duke Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών

Ο Δρ Κάμερον Γουλφ με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι χρειάζεται για να πείσουμε τους γονείς μικρών παιδιών να επιτρέψουν στα παιδιά τους να γίνουν ινδικά χοιρίδια για μια δοκιμή εμβολίου.

Σε κάτι που μοιάζει περισσότερο με διαφημιστικό κόλπο για να πείσει τους γονείς και τα παιδιά να εγγραφούν στις πειραματικές λήψεις COVID, ο Δρ Cameron Wolfe, ειδικός μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο Duke που κάνει τακτικές εμφανίσεις στοWRAL-TV μιλώντας για τον COVID, έφερε τα δύο παιδιά του στην τηλεόραση για να δείξουν πώς έλαβαν τις πειραματικές λήψεις και τώρα «νιώθουν υπέροχα και γεμάτοι ενέργεια».

Μια κλινική δοκιμή στο Duke University Health System μελετά τη χρήση του σε ηλικίες 5 έως 11 ετών.

Το WRAL News μίλησε με δύο νεαρά αγόρια που είναι ενθουσιασμένα που είναι μέρος αυτής της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Ο πατέρας τους είναι κάποιος που έχει εξοικειωθεί στο Τρίγωνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Δρ Κάμερον Γουλφ, ειδικός για λοιμώδη νοσήματα στο Duke, κάνει τακτικές εμφανίσεις στο WRAL-TV μιλώντας για τον COVID.

Αυτός και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης γιατρός, ελπίζουν ότι το να μοιραστούν την ιστορία τους για τα παιδιά τους που έκαναν το εμβόλιο θα ενθαρρύνει άλλους γονείς για την ασφάλεια του εμβολίου.

Ο Γουλφ έγραψε στο Twitter φωτογραφίες των αγοριών του να παίρνουν τις δεύτερες δόσεις του εμβολίου Pfizer τη Δευτέρα.

Δρ. Η Σάρα και η Κάμερον Γουλφ δήλωσαν ότι δεν είχαν καμία επιφύλαξη για τον 5χρονο Λάχλαν και τον 7χρονο Καλλού που συμμετείχαν στη δίκη του Δούκα για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

«Νομίζω ότι ήταν μια εύκολη επιλογή να κάνω το εμβόλιο, και νωρίς», είπε η Σάρα. «Θα είχαμε την ψυχική ηρεμία για τους φροντιστές, τους δασκάλους και τα παιδιά με τα οποία αλληλεπιδρούν στο σχολείο, προσθέτοντας ασφάλεια».

Και τα παιδιά ανυπομονούσαν να πάρουν τις βολές.

«Νόμιζα ότι θα με προστατεύσει. Και επίσης σταματήστε με να το διαδώσω – προστατέψτε με και προστατέψτε όλους τους άλλους », είπε ο Κάλουμ. «Και οι επιστήμονες θα μάθουν αν λειτουργεί και στα παιδιά».

Μετά τη λήψη του εμβολίου, και τα δύο παιδιά φαίνεται να αισθάνονται υπέροχα – και γεμάτα ενέργεια.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε άλλα παιδιά για το εμβόλιο, ο 7χρονος Callum είπε: «Λοιπόν, πρέπει να το κάνετε. Γιατί τότε θα είσαι ασφαλής και θα προστατεύεις όλους τους άλλους γύρω σου ».

Ο πατέρας του συμφωνεί μαζί του, επισημαίνοντας ότι εάν εμβολιαστούν αρκετά παιδιά σχολικής ηλικίας, η κοινότητα μπορεί να πλησιάσει το επίπεδο ανοσίας της αγέλης.

Σε αντίθεση με ορισμένες δοκιμές για ενήλικες όπου μπορεί να πάρετε εικονικό φάρμακο, όλοι παίρνουν το πραγματικό πλάνο σε αυτήν τη δοκιμή. Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι εξετάζουν το επίπεδο δόσης και πόσα να δώσουν.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα – η Pfizer αναμένει να έχει έγκριση από τον FDA για παιδιά ηλικίας έως 2 ετών μέχρι το φθινόπωρο.( Ολόκληρη η ιστορία .)

Τα εταιρικά ΜΜΕ, οι κυβερνητικοί οργανισμοί υγείας και οι φαρμακευτικές εταιρείες εδώ και πολλούς μήνες συνιστούν στο κοινό να περιμένει πάντα σοβαρές παρενέργειες σε αυτές τις βολές και ότι όταν αρρωστήσουν σοβαρά μετά από μια ένεση, αυτό είναι «απόδειξη» ότι τα πλάνα λειτουργούν.

Και αυτό το είδος προπαγάνδας λειτουργεί, αν κάποιος αφιερώσει λίγα λεπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαβάζοντας για τις αντιδράσεις των ανθρώπων.

Αν λοιπόν αυτή είναι η «λογική» που πείθει τους ανθρώπους να αποδεχτούν απλώς τις παρενέργειες ως «απόδειξη», οι λήψεις «λειτουργούν», τι σημαίνει όταν δεν υπάρχουν παρενέργειες (εκτός από τον προσωρινό πόνο ίσως στο σημείο της ένεσης) και αναφέρονται » να νιώθεις υπέροχα – και γεμάτος ενέργεια »;

Αυτό ήταν απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο για να εγγραφούν περισσότεροι γονείς και παιδιά για τις δοκιμές;

Για το κοριτσάκι στη Βιρτζίνια και το αγοράκι στη Φλόριντα που συμμετείχαν σε αυτές τις δοκιμές «εμβολίου» COVID και προστέθηκαν στο VAERS, δεν «αισθάνονται υπέροχα και γεμάτα ενέργεια».

Είναι νεκροί.

Είναι πλέον ένας αριθμός, μια στατιστική, για να προστεθούν στους άλλους 4000+ άνευ προηγουμένου θανάτους που έχουν καταγραφεί από το CDC μετά από εγκεκριμένες από τον FDA πυροβολισμούς COVID κατά τους τελευταίους 4 μήνες.

Και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η Pfizer ζήτησε την έγκριση “έκτακτης ανάγκης” για τη λήψη του COVID για να εγκριθεί πλήρως από τον FDA , γεγονός που θα άνοιγε την πόρτα στο να καταστούν υποχρεωτικά.

Δείτε επίσης :

Λίστα Ατυχημάτων με Έγχυση Βιοπολικού Όπλου COVID-19

Η τοπική τηλεόραση του Ντιτρόιτ ζητά ιστορίες χωρίς θάνατο από τον COVID – Λαμβάνει πάνω από 180.000 απαντήσεις για τραυματισμένο και νεκρό εμβόλιο

24,526 Deaths 2,317,495 Injuries Following COVID Shots Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions

Teens 50X More Likely to Have Heart Disease After COVID Shots than All Other FDA Approved Vaccines in 2021 Combined – CDC Admits True but Still Recommends It

Besides Fetal Deaths, Breastfeeding Babies are Dying and becoming Sick following Mothers’ COVID Shots

Military Members are Dying and Suffering Crippling Effects from COVID Vaccinations

CDC: Teens Injected with COVID Shots have 7.5 X More Deaths, 15 X More Disabilities, 44 X More Hospitalizations than All FDA Approved Vaccines in 2021

COVID Shots Are Killing and Crippling Teens in Record Numbers – Young Children Are Next

INDIA: “World’s First DNA-based Vaccine” Given Emergency Use Authorization for 12 to 18-Year-Olds as Parents Mourn the Deaths of Their Children Following COVID-19 Injections

Over 32,000 People DEAD in Brazil Following COVID-19 Vaccines According to Official Media Report

CENSORED: COVID Vaccine Injured Who Regret Their Decisions to Get the Shot and Their Message to You

We are Destroying the Lives of our Young with Experimental COVID Injections

Board Certified Occupational Therapist Whistleblower: More Patients are Dying from the Vaccine than from COVID

CDC’s Own Stats Show 1,270 Premature Fetal Deaths Following COVID Shots but Recommend Pregnant Women Get COVID Injections

Father and Military Veteran Dies After Mandatory COVID Shot as Children Continue to Lose Parents to COVID-19 Shots

Tragic Loss of Life Following COVID-19 Injections

Fully Vaccinated 33-Year-Old New Yorker DEAD After Cursing Unvaccinated as Idiots and Morons

Minnesota Woman Loses both Legs and both Hands Following Second Pfizer COVID-19 Shot

Freedom of Information Request Reveals 5,522 People have Died Within 28 Days of Receiving COVID-19 Vaccines in Scotland

Attorney Files Lawsuit Against CDC Based on “Sworn Declaration” from Whistleblower Claiming 45,000 Deaths are Reported to VAERS – All Within 3 Days of COVID-19 Shots

Canadian Doctor: 62% of Patients Vaccinated for COVID Have Permanent Heart Damage

Comply with COVID-19 “Vaccination” Demands and You Could End up DEAD Like These People

Tens of Thousands of COVID-19 “Vaccine” Injured in the U.S. Begging for Help as the Medical Community Turns Their Back on Them

6-Year-Old Son Tells Dad “Please Don’t Get the Shot” – But He Did and Now He’s DEAD

Americans Will Celebrate “Independence Day” as CDC Reveals Almost 7000 DEAD and Half a Million Injured Following COIVD Injections?

Father And Daughter Die Four Days Apart Despite Taking Different Brands Of COVID-19 Shots

1,007,253 Injuries 1,403 DEAD in the UK Following COVID-19 Injections According to UK Government

More Families Devastated from Deaths and Injuries Following COVID-19 Shots

Former NFL Player Collects Stories of Lives Destroyed by the COVID-19 Shots – Mother Regrets Putting 12-year-old Daughter in Pfizer COVID-19 “Vaccine” Trial

45-Year-Old Bartender Tells World: “Shut the Hell Up and Get Your Vaccine!” He Died 1 Month Later Following the Moderna mRNA Shot

COVID-19 Bioweapon Shots Destroy Young Lives – What Percentage of the American Public is now Complicit with Murder?

4 British Airways Pilots DEAD Following COVID-19 Injections While Spain and Russia Prohibit “Vaccinated” From Air Travel

Oregon Senator’s Wife and 19-Year-Old College Student Among Latest Victims DEAD Following Bioweapon COVID-19 Shots

Parents of Benjamin Goodman Speak out on His Murder by J&J Bioweapon Shot

British Software Developer Now Paralyzed After Taking COVID Jabs and Mocking Anti-Vaxxers – Others DEAD

Censored in the Corporate Media Hundreds of Medical Professionals Speak Out on Medscape Forum Warning about Dangers of COVID Injections

COVID-19 Bioweapon Shots Continue to Kill and Cripple People Leaving Behind Devastated Families

Hong Kong: 12 DEAD Four Miscarriages in One Week Following COVID-19 Injections

Man Who Developed CDC Vaccine Tracking System, BBC Radio Personality – Among the DEAD Following COVID-19 Injections

DEATH and Suffering Continue to Follow COVID-19 Bioweapon Injections

COVID-19 Bioweapon Shots Continue to Kill and Maim People Across the World

More Ruined Lives Following COVID-19 Bioweapon Injections

Rock and Roll Legend Eric Clapton Regrets COVID Shot, while Others Die Shortly After the Injections

45-Year-Old California Father of Two Dead 10 Days After COVID Injection

57-Year-Old Syracuse Man Mocks “Anti-vaxxers,” DEAD Seven Days After Johnson & Johnson Shot

Healthy Utah High School Athlete Develops Blood Clots in His Brain Following COVID Injection

CDC Reports 2 More Infant DEATHS Following Experimental COVID Injections During Clinical Trials

48-Year-Old Surgeon DEAD after Mocking “Anti-vaxxers” and Writing His Own Obituary after Moderna COVID Injections

16-Year-Old Wisconsin Girl DEAD Following 2 Doses of the Experimental Pfizer COVID Injections

Tragedy Continues to Strike Families with Loved Ones Dying After being Injected with Experimental COVID Shots

Experimental Adenovirus COVID Injections Continuing to Kill Younger, Middle-Aged People

59-Year-Old Israeli Fashion Icon Alber Elbaz DEAD After Being “Fully Vaccinated” for COVID-19

Pro-Vaccine Cybersecurity Expert Dan Kaminsky DEAD at 42 Following Experimental COVID Shot

44-Year-Old Pastor DEAD after Moderna COVID Shot – Wanted Other Pastors and African Americans to Follow her Example and Take the Shot

‘Baldwin Hills’ Star 30-Year-Old Ashley Taylor Gerren DEAD after Getting COVID Injection

Brain Injuries and DEATH Continue to Follow J&J COVID Injections

Family Member of Rapper DMX Claims COVID “Vaccine” Injection Preceded his Fatal Heart Attack – Not Drug Overdose

35-Year-Old Nurse and Mother of 2 DEAD Following Pfizer Experimental COVID Injections in UK

21-Year-Old University of Cincinnati Student DEAD 24 Hours after Johnson & Johnson COVID Injection

Healthy 43-Year-Old Father of 7 Suffers Stroke and is Paralyzed after Johnson and Johnson COVID Shot

20-Year-Old Scottish Man DEAD 12 Hours After being Injected with the Experimental Pfizer mRNA COVID Jab

Healthy 27-Year-Old Chicago Doctor DEAD 3 Months Following COVID Shots Raising Long-term Safety Concerns

Midwin Charles: 47-Year-Old MSNBC Legal Analyst DEAD After Experimental mRNA COVID Shot

22-Year-Old Israeli Girl DEAD Following Experimental Pfizer mRNA COVID Injection

Italy: Two More Teachers DEAD After AstraZeneca COVID Shot

40-Year-Old Wisconsin Music Teacher DEAD Following Experimental COVID Injection

Canada Suspends AstraZeneca COVID Shot – 2,530 Injuries and 24 DEAD Following Mostly Pfizer and Moderna Shots

North Carolina College Professor DEAD After Johnson and Johnson COVID Shot

Entire City in Shock as Another Italian Professor is DEAD Following the AstraZeneca COVID Injection

31-Year-Old Italian Professor DEAD following the Experimental AstraZeneca COVID Injection

Kansas City Council Woman DEAD Hours After Receiving Experimental COVID Injection

2 Men Dead at Senior Care Home following Experimental Pfizer COVID Injections as Australia Begins COVID Shots

People Now Dying Following the Experimental Johnson and Johnson COVID Injections

27-Year-Old Georgian Nurse DEAD One Day after AstraZeneca Experimental COVID Shot

Ireland: Nine Nursing Home Residents Die of COVID-19 Despite Being mRNA “Vaccinated”

Teacher Dies Hours After Getting AstraZeneca COVID Shot in Italy – Manslaughter Investigation Launched

Pediatric Nurse Brags About Getting COVID Vaccine While Pregnant – Baby is Stillborn 8 Days Later

Boxing Champion Marvin Hagler DEAD at Age 66 After Receiving an Experimental COVID “Vaccine”

39-Year-Old Surgical Technician and Mother Dies 4 Days After Second Experimental Moderna COVID mRNA Shot

UK Government Changes Recommendations on Pregnant Women Getting Experimental COVID Injections Causing at Least 20 Miscarriages So Far

First Week of COVID Experimental Vaccines in South Korea: 7 DEAD and More than 2,800 Injured

Whistleblower Reveals Many Pregnancy Complications following Experimental COVID Injections – “Vaccine Leaving a Trail of Devastated Mothers”

12 Residents Die After First COVID Vaccine in Wales Nursing and Dementia Care Centre

Death Rates Skyrocket in Israel Following Pfizer Experimental COVID “Vaccines”

28-Year-Old PhD Physical Therapist DEAD 2 Days After Being Injected with COVID Experimental mRNA Vaccine

22 Elderly with Dementia Dead in 1 Week After the Experimental mRNA COVID Injection in the Netherlands

Two Nuns Dead and 28 COVID Positive 2 Days After Experimental COVID mRNA Injections

Formerly Healthy American Serviceman Now has Heart Disease Following the Moderna COVID Shots

Whistleblower Video Footage of Forced COVID Vaccines in German Nursing Homes Goes Public – Attorney: “We’re Dealing with Homicide, Maybe Even Murder”

Second Pfizer COVID Shot Halted in Spain After 46 Deaths in One Nursing Home Following the First Shot

Former Detroit TV Anchor Karen Hudson-Samuels Suddenly Dies One Day After Being Injected with Experimental mRNA COVID Shot

Whistleblower: 8 of 31 Residents Dead in German Nursing Home After They Were Forcibly Injected with Pfizer Experimental mRNA COVID Shots Against Their Will

28-Year-old Wisconsin Healthcare Worker has Aneurysm – Brain Dead Five Days After Second Experimental Pfizer mRNA COVID Injection

Another Medical Professional in the Prime of Life DEAD Weeks After Receiving the mRNA Experimental Injection as Memphis Mourns Loss of 36-Year-Old Doctor

Wisconsin Resident Doctor has Miscarriage 3 Days After Being Injected with Experimental COVID mRNA Shot

39-Year-Old Medical Doctor and Son of Former Chief Justice of Trinidad Found Dead After COVID Injection in Ireland

TRAGEDY! 9 Dead in Spanish Nursing Home Shortly After First Pfizer Shots but Second Doses Given Anyway – Religious Beliefs in Vaccines Causing Massive Senior Deaths?

Another Jewish Holocaust? Local Talk Radio Reports “Many Dying” in Israel Following Pfizer Experimental mRNA Injections

45-Year-Old Italian Doctor “In the Prime of Life and in Perfect Health” Drops Dead After the Pfizer mRNA COVID Shot: 39-Year-Old Nurse, 42-Year-Old Surgical Technician Also Dead

58-Year-Old Mother and Grandmother of Six in Virginia Dies Within Hours of Receiving Experimental Pfizer mRNA Injection

Israeli Teenager Hospitalized in ICU for “Inflammation of the Heart” Days after Receiving Second Pfizer Vaccine

24 Residents Dead in 3 Weeks as One Third of UK Nursing Home Residents Die After Experimental mRNA COVID Injections

CNA Nursing Home Whistleblower: Seniors Are DYING LIKE FLIES After COVID Injections! SPEAK OUT!!!

Did Larry King Receive an Experimental COVID Shot Just Before His Death?

53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Started

Baseball Legend Hank Aaron Dead After Receiving the Experimental Moderna mRNA COVID Injection

10 Dead with 51 Severe Side-Effects Among Germany’s Elderly after Experimental Pfizer COVID Injections

55 Americans Have Died Following mRNA COVID Injections as Norway Death Toll Rises To 29

23 Seniors Have Died in Norway After Receiving the Pfizer Experimental COVID mRNA Injection

Louisiana Woman Convulses Uncontrollably after Being Injected with the Experimental Pfizer COVID Shot – “I can’t stand to see my mom this way it makes me want to cry knowing I can’t do anything to help her.”

24 Dead and 137 Infected at NY Nursing Home After Experimental COVID Injections

“Very Healthy 56-Year-Old” Miami Obstetrician Dies after Being Injected with the Experimental Pfizer COVID Vaccine

“Perfectly Healthy” 41-year-old Pediatric Assistant Dies Suddenly After Injected with Experimental Pfizer COVID Vaccine

Is the Tennessee Nurse Who Passed Out on Live Camera After the COVID Vaccine Still Alive?

32-Year-Old Mexican Doctor Suffers Seizures and is Paralyzed After Receiving the Pfizer Experimental Vaccine

 

 

See Also:

Understand the Times We are Currently Living Through

Identifying the Luciferian Globalists Implementing the New World Order – Who are the “Jews”?

Insider Exposes Freemasonry as the World’s Oldest Secret Religion and the Luciferian Plans for The New World Order

The Most Important Truth about the Coming “New World Order” Almost Nobody is Discussing

It’s Time to Choose Sides: Do You Even Know What Side You Are On?

The Seal and Mark of God is Far More Important than the “Mark of the Beast” – Are You Prepared for What’s Coming?

What Happens When a Holy and Righteous God Gets Angry? Lessons from History and the Prophet Jeremiah

The Satanic Roots to Modern Medicine – The Mark of the Beast?

Medicine: Idolatry in the Twenty First Century – 6-Year-Old Article More Relevant Today than the Day it was Written

Having problems receiving our newsletters? See:

How to Beat Internet Censorship and Create Your Own Newsfeed

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 845


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα