ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: ΟΙ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGBT

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: ΟΙ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGBT

21 Ιανουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,140
Μοίρασέ το

 

Οι επικριτές του νομοσχεδίου C-4 προειδοποιούν ότι η περιεκτική γλώσσα του ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

 

 

 

Ο Χριστιανισμός υπό διωγμόν… οι διαστροφές υπό προστασία…

Στον ανάποδο κοσμο, δεν μπορούν να υπάρχουν ούτε Χριστιανοί, ούτε φυσιολογικοί άνθρωποι… είναι κατακριτέοι και αποδιοπομπαίοι…

Και στην Ελλάδα διώκεται ο Χριστιανισμός, πρωτίστως από τους ίδιους τους ιεράρχες και όσο παραμένουμε απαθείς θα έρθουν χειρότερα…

Λέτε τυχαία ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, υπερασπίζεται τόσο πολύ τους διεστραμμένους και αλλοιώνει την Αγία Γραφή;;; (εδώ)

Διαβάστε τα ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, και θα καταλάβετε πόσο άρρωστο και διεστραμμένο έκαναν τον κόσμο μας οι μεγαλύτεροι διαστροφείς  και οι μεγαλύτεροι εχθροί του Χριστιανισμού και της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Image: Christianity being OUTLAWED in Canada: Pastors will be imprisoned while the government promotes LGBT pedophilia and exploitation of children

 

Μετάφραση blümlifee

 

Η λεγόμενη “θεραπεία μεταστροφής” είναι πλέον απαγορευμένη στον Καναδά και χιλιάδες εκκλησίες σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται να δεχθούν τον αντίκτυπο καθώς ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.

Περισσότεροι από 4.000 εκκλησιαστικοί ηγέτες φέρονται να στέκονται μαζί σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στον νόμο, ο οποίος καθιστά έγκλημα την προσπάθεια “μεταστροφής” των ομοφυλόφιλων και άλλων μελών της LGBTQ κοινότητας από τον “τρόπο ζωής” τους.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Liberty Coalition Canada και υποστηρίζεται από τον πάστορα John MacArthur της Grace Community Church στο Λος Άντζελες αντιτίθεται στον Νόμο C-4, ο οποίος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“Η αμφιλεγόμενη αυτή νομοθεσία, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 8 Ιανουαρίου μετά την ταχεία διεκπεραίωση του καναδικού κοινοβουλίου τον Δεκέμβριο ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, περιγράφει ως “μύθο” την πεποίθηση ότι η ετεροφυλοφιλία και η ταυτότητα του φύλου είναι προτιμότερες”, ανέφερε το Fox News .

“Η παροχή συμβουλευτικής που δεν ευθυγραμμίζεται με μια τέτοια κοσμοθεωρία τώρα επισύρει πιθανή ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ”.

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, Η ΝΕΒΑΔΑ, ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕ΅Υ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Οι επικριτές του νομοσχεδίου C-4 προειδοποιούν ότι η περιεκτική γλώσσα του ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

Ακόμη και οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορούν ενδεχομένως να ποινικοποιηθούν λόγω του τρόπου που γράφτηκαν.

“Τελικά, οι διαφωνούντες, αυτοί που δεν θα υποχωρήσουν, θα είναι αυτοί που θα είναι πιστοί στη Βίβλο”, φέρεται να είπε σχετικά ο MacArthur. “Και αυτό είναι που ήδη οδηγεί σε νόμους που έχουν θεσπιστεί ενάντια στο να κάνουμε αυτό που έχουμε εντολή να κάνουμε στη Γραφή, που είναι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την αμαρτία. Και αυτό απλώς πρόκειται να κλιμακωθεί”.

“Το γεγονός ότι το αναγνώρισαν ως εγκληματική συμπεριφορά που θα μπορούσε να σας επιβάλει έως και πέντε χρόνια φυλάκιση το οδηγεί σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι Καναδοί πάστορες έχουν φυλακιστεί επειδή πραγματοποιούσαν απλώς εκκλησιαστικές υπηρεσίες”.

Μια παρόμοια ώθηση προς την ποινικοποίηση του Χριστιανισμού λαμβάνει χώρα επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και θα μπορούσατε να πείτε ότι βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα μιας εθνικής διάδοσης.

Αριστερές πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, η Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϋ έχουν εγκρίνει παρόμοια νομοσχέδια που ποινικοποιούν τη θεραπεία μεταστροφής[των ομοφυλοφίλων] σε επίπεδο πολιτειών, όπως και η Νεβάδα.

Ο MacArthur λέει ότι αυτή είναι μια ανησυχητική τάση που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΑΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

“Νομίζω ότι έχει φτάσει σε ένα επίπεδο στον Καναδά που δεν έχει φτάσει ακόμη εδώ, αλλά έρχεται”, προειδοποιεί. Και έρχεται γρήγορα”.

Ο MacArthur ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το σοβαρό αυτό θέμα, κατόπιν ενός email που έλαβε από τον πάστορα James Coates, ο οποίος ήταν ο πρώτος Καναδός κληρικός που φυλακίστηκε στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Αυτό συνέβη όταν ο Coates αρνήθηκε να κλείσει την εκκλησία του στο Edmonton και να υπακούσει στους περιορισμούς του κορωνοϊού της Wuhan (Covid-19) της επαρχιακής κυβέρνησης.

Οι ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου έκαναν έφοδο ένα πρωί και ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για ένα μήνα.

Το ίδιο το κτίριο της εκκλησίας επίσης κλειδώθηκε βίαια και σφραγίστηκε πίσω από τρία στρώματα περίφραξης.

Ο Coates είπε στο Fox ότι το νομοσχέδιο C-4 υπήρξε “ο,τιδήποτε άλλο παρά φιλόστοργο”, όπως υποστηρίζει το λόμπι LGBTQ. Αντίθετα, στοχεύει να “αποκλείσει την LGBT κοινότητα από το σωτήριο και μεταμορφωτικό μήνυμα του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού”.

“Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας κεφαλαιοποιεί ένα πολιτικά πρόσφορο τμήμα της εκλογικής της περιφέρειας ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ όπως τον ξέρουμε. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ. Το νομοσχέδιο C-4 είναι άλλο ένα τούβλο που τέθηκε σε αυτή την προσπάθεια και είναι απόδειξη ότι η Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.” πρόσθεσε.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο Gender.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

FoxNews.com

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,140


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα