(ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.) Οι Αυστραλοί παραβάτες των κανόνων για το Covid θα υφίστανται ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των Τραπεζικών Λογαριασμών και των Ακινήτων τους

(ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.) Οι Αυστραλοί παραβάτες των κανόνων για το Covid θα υφίστανται ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των Τραπεζικών Λογαριασμών και των Ακινήτων τους

11 Νοεμβρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,499
Μοίρασέ το

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά άσχημη η δυστοπική κόλαση που αντιμετωπίζουν οι Αυστραλοί, οι κάτοικοι της 2ης μεγαλύτερης πολιτείας της χώρας κινδυνεύουν τώρα να χάσουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τα σπίτια τους ή άλλη περιουσία τους, ακόμα και τα δικαιώματα οδήγησης, αν δεν πληρώσουν εγκαίρως τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί από την παραβίαση οποιουδήποτε από τους δρακόντειους κανόνες Covid της τυραννικής κυβέρνησης.

 

 

 

Η Αυστραλία, πληρώνει με τον πιό σκληρό και ανελέητο τρόπο, τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Μην αμφιβάλετε πως λιαν συντόμως θα έρθει το μέτρο και στην Ελλάδα.

Όταν κάποιοι από τα τέλη Μαρτίου φωνάζαμε και γράφαμε για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, η πλειοψηφία, μας χλεύαζε και μας έλεγε συνωμοσιολόγους…

Τότε έπρεπε να υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις, αλλά ο φόβος φυλάει τα έρημα…

Δεχθήκαμε τις μάσκες… δεχθήκαμε τα τεστ… δεχθήκαμε τα μπόλια…

Θα τα δεχθούμε όλα, χωρίς αντίσταση, γιατί κατάφεραν να υποτάξουν την μεγάλη μάζα.

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε Η ΑΠΑΤΗ, έπρεπε να έχουν βγει τα … κοκόρια…

Αλλά αυτό, προϋποθέτει ΨΥΧΗ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τα χειρότερα, είναι μπροστά μας… ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα…

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά άσχημη η δυστοπική κόλαση που αντιμετωπίζουν οι Αυστραλοί, οι κάτοικοι της 2ης μεγαλύτερης πολιτείας της χώρας κινδυνεύουν τώρα να χάσουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τα σπίτια τους ή άλλη περιουσία τους, ακόμα και τα δικαιώματα οδήγησης, αν δεν πληρώσουν εγκαίρως τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί από την παραβίαση οποιουδήποτε από τους δρακόντειους κανόνες Covid της τυραννικής κυβέρνησης.

Τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο, το Υπουργείο Υγείας του Queensland έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Κρατικού Μητρώου Επιβολής Κυρώσεων (SPER) για να εισπράξει συνολικά 3046 απλήρωτα πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων, στα οποία περιλαμβάνονται 2.755 ξεχωριστά άτομα και επιχειρήσεις που έλαβαν κλήσεις επειδή δεν ακολούθησαν τις αδικαιολόγητες εντολές της δικτατορίας της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών του Covid.

Τα ακραία μέτρα αναμένεται να εφαρμοστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας, γεγονός που θα μπορούσε να αποφέρει συνολικά κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο στη Νέα Νότια Ουαλία, υπάρχουν πάνω από 56 εκατομμύρια σε απλήρωτα πρόστιμα του Covid που θα πρέπει να εισπραχθούν, σύμφωνα με το 9News Australia.

Μην ξεχνάτε ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια των μακρόχρονων αποκλεισμών, ένας τεράστιος αριθμός πολιτών δεν επιτρεπόταν να εργαστεί ή να βγάλει τα προς το ζην με οποιονδήποτε τρόπο. Οι κάτοικοι του Queensland δεν μπορούσαν καν να βγουν από το σπίτι τους χωρίς να παρενοχληθούν από αστυνομικούς ή στρατιωτικούς αξιωματούχους, ενώ αν τολμούσαν να απομακρυνθούν πολύ από το σπίτι τους, τους έκοβαν εισιτήριο και πρόστιμο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία από το Queensland Health, το 18,4% του συνόλου των προστίμων είναι ανεξόφλητο και θα μπορούσε να υπαχθεί στις ακραίες επιλογές ανάκτησης που περιγράφονται παραπάνω. Ένα άλλο 25% είναι επίσης υπό διερεύνηση ή εκκρεμεί και θα μπορούσε ενδεχομένως να σταλεί σε εισπρακτικές διαδικασίες.

Μόλις το 56,4 % των προστίμων έχει εξοφληθεί πλήρως ή βρίσκεται επί του παρόντος σε πρόγραμμα πληρωμών.

Από την εφημερίδα Brisbane Times:

   Η SPER αναλάμβανε “ενεργή επιβολή” για ένα άλλο 18,4% των προστίμων, αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η οποία, όπως δήλωσε εκπρόσωπος, “μπορεί να περιλαμβάνει κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών ή μισθών, εγγραφή χρεώσεων επί ακινήτων ή αναστολή της άδειας οδήγησης”.

Τα ανεξόφλητα πρόστιμα δεν είναι το μόνο μεγάλο χαρτζιλίκι που οι δικτάτορες της δημόσιας υγείας του Queensland επιδιώκουν να εξαργυρώσουν. Επιδιώκουν επίσης να κυνηγήσουν 5,7 εκατομμύρια σε “σημαντικά καθυστερημένα τιμολόγια” από τις εγκαταστάσεις υποχρεωτικής καραντίνας της κυβέρνησης.

Απίστευτο, Οι Αυστραλοί ταξιδιώτες όχι μόνο αναγκάζονται να μπουν σε κέντρα υποχρεωτικής καραντίνας για 2 εβδομάδες κατά την άφιξή τους, αλλά τους στέλνουν και λογαριασμό για τη διαμονή τους συνολικού ύψους μερικών χιλιάδων δολαρίων.

Προκειμένου να εισπράξει αυτές τις πληρωμές, το Queensland Health βγήκε έξω από τα συνηθισμένα κανάλια, καλώντας ιδιωτικούς εισπράκτορες για να κυνηγήσουν τα χρήματα από 2045 τιμολόγια για την καραντίνα των ξενοδοχείων.

   “Οι κάτοικοι του Κουίνσλαντ δικαίως αναμένουν ότι οι ταξιδιώτες θα πληρώνουν για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας και δεν θα αφήνουν τους φορολογούμενους να πληρώνουν το λογαριασμό”. – Αξιωματούχος του Queensland Health σχετικά με την πρόσληψη εξωτερικών εισπρακτικών εταιρειών από τον οργανισμό.

Η προμήθεια που θα βγάλουν οι εισπράκτορες από την ανάκτηση των απλήρωτων προστίμων δεν είναι ακόμη γνωστή.

Έχουν υπάρξει πάνω από 44.000 διαμονές σε ξενοδοχεία καραντίνας που δεν έχουν πληρωθεί μέχρι στιγμής. Μόνο το 11% περίπου θεωρείται ότι μπορεί να εισπραχθεί, αλλά πολλοί περισσότεροι αναμένεται να αθετήσουν τις υποχρεώσεις τους τους επόμενους μήνες.

Δείτε περισσότερα εδώ: womensystems.com

——————

Δικτυογραφία:

Aussie Covid Rules Breakers Have Bank Accounts Raided, Property Seized | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/aussie-covid-rules-breakers-have-bank-accounts-raided-property-seized/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+psintl+%28Principia+Scientific+Intl+-+Latest+News%29

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,499


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα