Είμαι ακόμα ζωντανός. Ήδη όλο το αφήγημα καταρρέει. Περίπου το 50% του κόσμου έχει ξυπνήσει και κατάλαβε μερικώς ή πλήρως τι συμβαίνει.

Είμαι ακόμα ζωντανός. Ήδη όλο το αφήγημα καταρρέει. Περίπου το 50% του κόσμου έχει ξυπνήσει και κατάλαβε μερικώς ή πλήρως τι συμβαίνει.

3 Νοεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:929
Μοίρασέ το

 

 Νέα για μένα και τη σελίδα.

Στο μυαλό μου συνεχώς αντηχούν τα λόγια του Digital Vigilante που λέει ότι για το 2021 έχουμε μόνο 2 δουλειές: να παραμείνουμε ζωντανοί και να μην κάνουμε το εμβόλιο.

Αυτό πρέπει να είναι και το δικό μας διακύβευμα ζωής…

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ … ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο μυαλό μου συνεχώς αντηχούν τα λόγια του Digital Vigilante που λέει ότι για το 2021 έχουμε μόνο 2 δουλειές: να παραμείνουμε ζωντανοί και να μην κάνουμε το εμβόλιο.

Post Photo

Όχι το blog δεν πέθανε όπως δεν πέθανα και εγώ. Το αντίθετο μάλιστα. Πολύ σύντομα θα αναβαθμίσω τον κώδικα του VerdinCMS ώστε να εκτελείται σε PHP8 όπως συμβαίνει και με τα νεότερά μου Project.

Τι σημαίνει αυτό για τον αναγνώστη μου; 30% μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερες δυνατότητες.

Έκανα τις δοκιμές μου σε άλλα Project και η διαφορά στην ταχύτητα είναι εντυπωσιακή. Γνώριζα ότι είναι ταχύτερο αλλά δεν φανταζόμουν πόσο.

Θα επανέλθω και κάποια στιγμή στην κανονική ροή του προγράμματος.

Όπως όλοι έτσι και γω προσπαθώ να επιβιώσω στον παραλογισμό που ζούμε. Οι περισσότεροι έχουμε οικογένειες ή είμαστε μέλος κάποιας και προσπαθούμε να μην μουρλαθούν όλοι. Δυστυχώς ακόμα πρέπει να συμμετέχουμε στην σύγχρονη κιμαδομηχανή για να υπάρχει ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι. Υπάρχουν ελάχιστοι τυχεροί που κατάφεραν να βγουν από αυτή.

Τώρα έρχονται και τα υποχρεωτικά εμβόλια. Ήδη έχω λάβει τα πρώτα E-mail επί του θέματος. Όχι δεν είναι υποχρεωτικά βάσει νόμου στη Γερμανία αλλά χρησιμοποιούν τη μέθοδο του εκβιασμού/ εκφοβισμού/ εξαναγκασμού. Μεθόδους δηλαδή που χρησιμοποιεί η μαφία:

Θα κάνεις τη δουλίτσα που θέλουμε ή θα σε σβήσουμε

Τακτικές που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες δηλαδή. Από τα επίσημα κράτη. Εκεί φτάσαμε.

Φυσικά δεν έζησα τόσες δεκαετίες στον πλανήτη, δεν έγραψα χιλιάδες άρθρα που διάβασαν εκατομμύρια στη συγγραφική μου πορεία για να ανεβάσω τα μανίκια και να κατεβάσω τα παντελόνια.

Αν είναι σε αυτή τη διαδικασία να χρεοκοπήσω, να οδηγηθώ στη φυλακή ή ακόμα και να χάσω τη ζωή μου, θα το κάνω. Δεν πρόκειται να τρυπήσουν κανένα μέλος της οικογένειάς μου όσο είμαι ζωντανός.

Αν αποτύχουν και παραμείνω όρθιος και δυνατός τότε θα τους κυνηγάω με όποιο τρόπο μπορώ μέχρι το τέλος της ζωής μου.

Ο πρώτος δρόμος είναι οι διώξεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Υπάρχουν και επόμενα βήματα τα οποία δεν θέλω να αναφέρω στη σελίδα.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί που προωθούν τα εμβόλια, καταστρέφουν καριέρες και ζωές εξαναγκάζοντας πολίτες να τρυπηθούν με πειραματικές ενέσεις βιολογικού όπλου δεν θα καλοπεράσουν στο μέλλον.

Όλοι μας θυμόμαστε.

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πια στον κόσμο σαν εμένα που μαζεύουν οπτικοακουστικό υλικό και έγγραφα για να μην ξεχαστεί τίποτε.

Κάθε δήλωση, κάθε έγγραφο θα παραμείνει καταγεγραμμένo για πάντα.

Κάποια στιγμή τριαξονικά θα ξεφορτώνουν υλικό στα δικαστήρια.

Θα χρειαστούν Amazon Logistics για να μπορέσουν να αποθηκεύσουν και να διαχειριστούν τέτοιο όγκο πειστηρίων.

Εκτός από τη σελίδα αναβαθμίζω μερικώς και τον εξοπλισμό μου.

Πάλιωσε πια και πριν καταρρεύσουν παντελώς τα supply chains (αλυσίδες τροφοδοσίας) προβαίνω στις απαραίτητες αγορές.

Τους υπολογιστές μου πάντα τους έφτιαχνα ο ίδιος.

Το ίδιο κάνω και τώρα.

Η μάχη τώρα ξεκινά.

Μπαίνουμε πια στο χειμώνα που θα παραμείνει στην ιστορία ως Dark Winter 2021.

Κάποιοι φίλοι ακόμα με ψάχνουν σε Facebook, Instagram και WhatsApp. Αγαπημένοι μου φίλοι δεν έχω τίποτα από αυτά πια. Αν θέλετε μπορούμε να μιλάμε στο Telegram.

Στην ομάδα μας παρότι δεν γράφω τίποτε τελευταία υπάρχουν αρκετοί που ποστάρουν ενδιαφέροντα links για να μαθευτεί η αλήθεια στις εποχές της ιατρικής τυραννίας και της ανεπανάληπτης λογοκρισίας που ζούμε.

Μετά το Χριστούγεννα ούτως ή άλλως μάλλον θα έχω περισσότερο χρόνο μιας και θα χάσω τη δουλειά μου διότι είμαι ο μόνος (ή σχεδόν ο μόνος) που δεν δέχεται να χώσει πρωτεϊνικές ακίδες βιολογικού όπλου στο κορμί του.

Δεν γουστάρω θρόμβους και μυοκαρδίτιδα να πούμε.

Δεν τα πάω και καλά με τύφλωση, κώφωση ή παράλυση Bell’s Palsy.

Δεν τα γουστάρω αυτά, τι να κάνουμε.

Ήδη όλο το αφήγημα καταρρέει. Περίπου το 50% του κόσμου έχει ξυπνήσει και κατάλαβε μερικώς ή πλήρως τι συμβαίνει. Απλά το ποσοστό δείχνει εξαιρετικά μικρότερο λόγω της σιωπής αυτών που γνωρίζουν.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι δηλώνουν ψευδώς ότι έχουν κάνει το εμβόλιο απλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Πόσα πλαστά πιστοποιητικά υπάρχουν, πόσοι γιατροί κάνουν εμβόλια με αλατόνερο.

Είναι τεράστιος ο αριθμός και θα αποκαλυφθεί όταν πια οι πολίτες και οι γιατροί μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά και ελεύθερα για το θέμα.

Όλα αυτά όταν οδηγηθούν στη φυλακή όλοι όσοι στήριξαν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αν είναι τόσο τυχεροί και προλάβουν να οδηγηθούν σε κάποια φυλακή.

Κλείνοντας θέλω να δώσω μια αισιόδοξη νότα. Μια σκέψη που με κρατάει όρθιο και μαχητικό όλο αυτό το διάστημα. Υπερεκτιμούμε τους νεοταξίτες και τις τεχνολογικές τους ικανότητες και δυνατότητες.

Ξέρω τις σας λέω. Γράφω ως προγραμματιστής με 30 χρόνια εμπειρία.

Ο Αδόλφος Χίτλερ με την πανίσχυρη στρατιωτική του μηχανή, τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης και την ιέρεια της προπαγάνδας Γκέμπελς να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μέθοδο χειραγώγησης της κοινής γνώμης του ήταν γνωστή εκείνη την εποχή, ονειρευόταν χιλιετή Ράιχ. Τι κατάφερε;

Ούτε δεκαετία.

Θα αποτύχουν. Αρκεί να μην το βάλουμε ποτέ κάτω.

 

Πηγή

Προβολές : 929


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα