Είναι το σύστημα σήμανσης διευθύνσεων MAC “το σημάδι του θηρίου”;

Είναι το σύστημα σήμανσης διευθύνσεων MAC “το σημάδι του θηρίου”;

30 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,889
Μοίρασέ το

 

Θα μπορούσε το γραφένιο να ρυθμίσει τη συμπεριφορά των ανθρώπων; 

Θα μπορούσε κάπως, με ένα εξωτερικό στοιχείο, να ρυθμίσει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων;

 

 

 

Ναι, θα μπορούσε… είκοσι άρθρα – σεισμός στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μέσα από επιστημονικές μελέτες, αυτό αποδεικνύουν.

Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ

Θα εμβολιαστείτε και κυρίως, θα εμβολιάσετε τα παιδιά σας;;;

Κι εσείς που το παίζετε “γονείς” και τα εμβολιάσατε ξέρετε τι κάνατε;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

από το Orwell City

 

Πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει μετά την επιβεβαίωση του συστήματος σήμανσης που συνδέεται με τις διευθύνσεις MAC που ανιχνεύθηκαν σε εμβολιασμούς COVID-19 μέσω Bluetooth . 

Το πιο συχνό ερώτημα είναι εάν αυτό το σύστημα αντιστοιχεί σε αυτό που περιγράφεται στη Βίβλο ως «το σημάδι του θηρίου».

Αυτή η ερώτηση τέθηκε πρόσφατα στον Δρ. Pablo Campra, ο οποίος δημοσίευσε την πρώτη αναφορά για την ανίχνευση οξειδίου του γραφενίου ( μεταξύ άλλων αγνώστων ακόμη πραγμάτων ) σε εμβόλια mRNA, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα El Mundo al Rojo του Distrito TV . 

Η Orwell City φέρνει την απάντηση του επιστήμονα παρακάτω.

Σύνδεσμος: Rumble

 

Jesús Ángel Rojo (El Mundo al Rojo): Θα σας κάνω τις δύο τελευταίες ερωτήσεις. Το πρώτο σχετίζεται με αυτό που είπε ο Δρ Λουίς ντε Μπενίτο.

 Είχε κάνει ένα πείραμα στο οποίο εντοπίστηκαν εμβολιασμένα άτομα με ένα είδος «IP» στα κινέζικα τηλέφωνα . 

Αυτή η ερώτηση, αυτό το σημάδι που έχουν όλοι, θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με αυτό για το οποίο μίλησε ο Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη του περίφημου «σημαδιού του θηρίου»; 

Και τότε, η τελευταία ερώτηση θα ήταν:

Θα μπορούσε το γραφένιο να ρυθμίσει τη συμπεριφορά των ανθρώπων; 

Θα μπορούσε κάπως, με ένα εξωτερικό στοιχείο, να ρυθμίσει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων;

Δρ. Pablo Campra: Ναι, καλά, η ερώτηση είναι εσχατολογική. Αλλά αν με το σημάδι του θηρίου εννοούμε ένα σύστημα που πρέπει να είναι ενσωματωμένο μέσα στο ανθρώπινο σώμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε, αυτό το σύστημα το επιτρέπει τέλεια. Περιγράφεται στη βιβλιογραφία. Είναι σαν να είχατε μια πιστωτική κάρτα μέσα στο σώμα σας.

 Αλλά δεν υπάρχει τσιπ ή νανοτσίπ, αλλά χιλιάδες αισθητήρες που στέλνουν πληροφορίες σε νανοδρομείς. Οι νανοδρομείς το στέλνουν έξω, στην πύλη εξόδου, που θα ήταν το κινητό τηλέφωνο . 

Έτσι, από εκείνη την πλευρά, μοιάζει με την έννοια αυτού που ονομάζεται “το σημάδι του θηρίου”. 

 

Ο  νευρωνικός έλεγχος 

“…Επειδή το σημάδι του θηρίου υποτίθεται ότι συνεπάγεται την απώλεια της ελεύθερης βούλησης. 

Και ο κίνδυνος με αυτό το δίκτυο είναι ότι η σύνδεση στις νευρικές συνάψεις μπορεί να ελεγχθεί από έξω και μπορεί να επηρεάσει την ευχαρίστηση, τον πόνο, τα κίνητρα…

Η θέληση, εν ολίγοις. 

Επομένως, εξαρτάται από τη χρήση του εξωτερικού διακομιστή και από το ποιος τον ελέγχει εάν μπορεί να κλαπεί η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων. 

Αυτή είναι η σοβαρότητα αυτού του συστήματος που πρέπει να εφαρμοστεί ή όχι. 

Τόσο η τοξικότητα όσο και αυτές οι ικανότητες που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να χάσουν τη θέλησή τους πρέπει να μελετηθούν και να κοινοποιηθούν. 

Λοιπόν, θα έπρεπε να δούμε αν αυτό είναι το σημάδι του θηρίου ή όχι. 

Δεν μπαίνω σε αυτό το θέμα. Είμαι επιστήμονας. 

Πρέπει να δούμε σε ποιες στιγμές βρισκόμαστε.”

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/vpzbzp-graphene-oxide-wireless-network-bioweapon-shots-contain-wireless-nanosensor.html

 

Πηγή

Προβολές : 1,889


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα