Εκβιάζονται γιατροί για να μην μιλήσουν;;;

Εκβιάζονται γιατροί για να μην μιλήσουν;;;

20 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:612
Μοίρασέ το

 

Σε βίντεο «ΦΩΤΙΑ» φέρονται να ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ υγειονομικοί για να μην μιλήσουν – ΣΙΩΠΗ στα κανάλια!

Η ανθρωπότητα σε παράνοια, από έναν… κατασκευασμένο ιο και ένα κατασκευασμένο θανατηφόρο εμβόλιο.

Τα νοσοκομεία μετατράπηκαν σε ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ και σε προθαλάμους που εκτελούνται ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Συγγενείς ασθενών και υγειονομικοί, διαρρέουν καταστάσεις που δεν τους χωρά ο νους του ανθρώπου.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ.

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη της πλανητικής ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΑΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

Το ίδιο και όλοι οι θεσμοί εκάστου κράτους και της Ελλάδας.

Λυπάμαι… δεν πέφτουν με συλλαλητήρια… και κυρίως όχι με στημένα συλλαλητηρια.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ισχύουν όλα αυτά;;; Κάποιος να απαντήσει!!!

Γιατροί και νοσηλευτές ανά τον κόσμο χάνουν την δουλειά τους, είτε επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο είτε επειδή μιλούσαν για όσα έβλεπαν! Οι υπόλοιποι εκβιάζονται για να μην μιλήσουν, όπως ισχυρίζεται ρεπορτάζ.

Στην Ελλάδα έχουν θέσει σε αναστολή αμέτρητους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πλέον δεν μαθαίνεται τίποτα, παρά ήρθε ξαφνικά το ξέσπασμα Κουρουμπλή για «δολοφονίες ανθρώπων», όπως χαρακτηριστικά είπε, μέσα στα νοσοκομεία.

Στο παρακάτω βίντεο, γιατροί που δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, φέρονται να μιλάνε για σοκαριστικά περιστατικά, τα οποία σχετίζουν με το εμβόλιο, ισχυριζόμενοι πως δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν για όσα βλέπουν!


Το λινκ του βίντεο εδώ

Μάλιστα εκτός Ελλάδας, άλλες χώρες ζητούν πια από τους παρόχους υγείας να κάνουν καλύτερη δουλειά, προειδοποιώντας τους ανθρώπους για πιθανές σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου Covid 19!

Στην Ελλάδα όλοι σιωπούν! Ούτε καν υπόνοια για τα εμβόλια! Θεωρούν πως είναι ασφαλή! Ποιος έχει τελικά δίκιο;;;

Στην Ελλάδα από τους κατέχοντες κάποια θέση, μίλησαν ο Τσιόδρας, ο Λύτρας και ο Κουρουμπλής και βέβαια χιλιάδες επιστήμονες και μη, που όμως τους αποκαλούν ψεκασμένους.

 

 


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Προβολές : 612


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα