Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Εντυπωσιακή Σιωνιστική σύνδεση και Χρηματοδότηση. (Μέρος II)

Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Εντυπωσιακή Σιωνιστική σύνδεση και Χρηματοδότηση. (Μέρος II)

10 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,208
Μοίρασέ το

 

Μέσω των εξαγορασμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι μάζες έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι: ”πολιορκούνται συνεχώς από έναν αόρατο εχθρό- εχθρικούς ιούς ή βακτήρια που προσπαθούν να εισέλθουν στο σώμα από έξω και να μας αρρωστήσουν, όχι σπάνια μέχρι θανάτου”.

Αυτή η απειλή από τα εξωτερικά μικρόβια αποτελεί μια σχεδόν ακλόνητη πεποίθηση της κυρίαρχης ιατρικής επιστήμης.

Αυτή η ψευδής πεποίθηση περί φόβου έχει τις ρίζες της σε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες, ψεύτες και λογοκλόπους της ιστορίας. Για προσωπικό κύρος και πλούτο, πούλησε την ψυχή του στο διάβολο με πολλά θύματα στο πέρασμά του.Με τη βοήθεια των χρημάτων της παγκόσμιας ελίτ, απέκτησε το κύρος που προσδοκούσε.

Σε αντάλλαγμα, η ανθρωπότητα παραδόθηκε σε ένα τέρας του Φρανκενστάιν- ένα τέρας τόσο κακό που, το 2021, απειλεί όλη την ανθρωπότητα με την απώλεια της προσωπικής της υγείας, της ελευθερίας και του αυτοπροσδιορισμού της.

Η προηγούμενη ενότητα απέδειξε ότι η ύπαρξη του κορονοϊού δεν έχει ποτέ αποδειχθεί και δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Αυτό το μέρος αφορά την υποκείμενη, αναληθή θεωρία του ιού ή του μικροβίου που βασίζεται σε μεγάλης κλίμακας απάτη και εξαπάτηση από ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους.

 Το 1ο Μέρος εδώ

043d831b8aa3c76ccedc20afeeedc693.jpg

 

8 Απριλίου 2021: Δείτε το άρθρο στο CommonSenseTV εδώ: https://tinyl.io/4vzH

 

 

Οι γιατροί χορηγούν φάρμακα για τα οποία γνωρίζουν ελάχιστα, σε ασθενείς για τους οποίους γνωρίζουν λιγότερα, για να θεραπεύσουν ασθένειες για τις οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα.“  Βολταίρος

Μέσω των εξαγορασμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι μάζες έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι: ”πολιορκούνται συνεχώς από έναν αόρατο εχθρό- εχθρικούς ιούς ή βακτήρια που προσπαθούν να εισέλθουν στο σώμα από έξω και να μας αρρωστήσουν, όχι σπάνια μέχρι θανάτου”. Αυτή η απειλή από τα εξωτερικά μικρόβια αποτελεί μια σχεδόν ακλόνητη πεποίθηση της κυρίαρχης ιατρικής επιστήμης.

Αυτή η ψευδής πεποίθηση περί φόβου έχει τις ρίζες της σε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες, ψεύτες και λογοκλόπους της ιστορίας. Για προσωπικό κύρος και πλούτο, πούλησε την ψυχή του στο διάβολο με πολλά θύματα στο πέρασμά του.Με τη βοήθεια των χρημάτων της παγκόσμιας ελίτ, απέκτησε το κύρος που προσδοκούσε.

Σε αντάλλαγμα, η ανθρωπότητα παραδόθηκε σε ένα τέρας του Φρανκενστάιν- ένα τέρας τόσο κακό που, το 2021, απειλεί όλη την ανθρωπότητα με την απώλεια της προσωπικής της υγείας, της ελευθερίας και του αυτοπροσδιορισμού της.

Η προηγούμενη ενότητα απέδειξε ότι η ύπαρξη του κορονοϊού δεν έχει ποτέ αποδειχθεί και δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Αυτό το μέρος αφορά την υποκείμενη, αναληθή θεωρία του ιού ή του μικροβίου που βασίζεται σε μεγάλης κλίμακας απάτη και εξαπάτηση από ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους.

 > Ο χρυσός μόσχος των κατασκευαστών χαπιών

Ο Γάλλος μικροβιολόγος Λουί Παστέρ (1822-1895) είναι ο πατέρας της μικροβιοθεωρίας (“Θεωρία των Μικροβίων”) και της συνακόλουθης πρακτικής του εμβολιασμού. Η θεωρία αυτή αναφέρει ότι πολιορκούμαστε συνεχώς από κάθε είδους παθογόνους εξωτερικούς εχθρούς, όπως βακτήρια, ιούς και μύκητες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ελάχιστα πράγματα γι’ αυτό. Ένας “ειδικός”, ένας γιατρός, μπορεί. Μόνο αυτός μπορεί να σκοτώσει αυτούς τους μικρούς τρομοκράτες με πατενταρισμένα αντιβιοτικά, αντισηπτικά και κυρίως εμβόλια.

Ορίστε: μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων γεννήθηκε και ο ίδιος ο Παστέρ έγινε πλούσιος, πολύ πλούσιος: “Το έργο βοήθησε τον ίδιο και το Ινστιτούτο Παστέρ του να γίνουν μυθικά πλούσιοι” (The Independent, “Pasteur Told Lies about Vaccines”, 14-02-’93). Η φαρμακευτική βιομηχανία ακολούθησε από κοντά.

>Ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα του “επιστήμονα”.

Αυτός ο πλούτος, μαζί με τους πολιτικούς του φίλους παρείχε στον Pasteur δύναμη και επιρροή. Στην αδυσώπητη φιλοδοξία του, χρησιμοποίησε τους ανθρώπους ως πιόνια, αλλά η δική του κληρονομιά αποδείχθηκε τελικά η απόλυτη αριστοτεχνική κίνηση στη σκακιστική παρτίδα των κατόχων αυτού του κόσμου. “Η φιλοδοξία ήταν αυτό που τον οδηγούσε, και ακόμη και πριν επιτύχει οποιονδήποτε θρίαμβο, το μυαλό του ήταν σταθερά στραμμένο στην τιμή και τη δόξα“. Με τον τρόπο αυτό, χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως εργαλεία με την “επιδεξιότητά του να κάνει τους άλλους να τον επαινούν, ενώ ταυτόχρονα ασκούσε “αυτοκριτική”, ώστε να μπορεί να περιβάλλεται με φαινομενική ταπεινότητα“, έγραφε η Ethel Douglas Hume ήδη από το 1923 (σελ. 347, “Béchamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology”, ανατύπωση 2006, ISBN-10 0-9802976-0-5).

Ο Παστέρ ήταν ένα δημοφιλές δημόσιο πρόσωπο, αλλά όχι σε όλους. Οι άνθρωποι με υψηλό φρόνημα έβλεπαν κατευθείαν μέσα από τη “Mask of Sanity“(Μάσκα της λογικής) (PDF): “Κατά τη διάρκεια της ζωής του [τον] λοιδορούσαν και τον εξέθεταν μερικοί οξυδερκείς παρατηρητές που έβλεπαν μέσα από τις προσποιήσεις του” (σελ. 349, “Béchamp or Pasteur”). “Ήταν επίσης αλαζόνας, φιλόδοξος, χειριστικός, καιροσκόπος και εντελώς ανέντιμος όταν αυτό εξυπηρετούσε τα συμφέροντά του και την επιστήμη του” καταλήγει ο καθηγητής Gerald Geison που εξέτασε τα ημερολόγιά του (σελ. 884. Elisabeth Fee, New England Journal of Medicine, Σεπτέμβριος 1995- “Book Review The Private Science of Louis Pasteur By Gerald L. Geison”).

Χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως εργαλεία, οι προθέσεις του δεν ήταν από φιλία ή αγάπη. Πιστούς ανθρώπους που δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιήσει τους εγκατέλειπε, ενώ χρησιμοποιούσε άλλους ως σκαλοπάτια: “Στην επιδίωξη της επιτυχίας άφησε πίσω του έναν παλιό φίλο που δεν του ταίριαζε πολιτικά, καλλιέργησε νέους υποστηρικτές με επιρροή και δύναμη και παντρεύτηκε για κοινωνικό όφελος”. (σελ. 885. Elisabeth Fee, New England Journal of Medicine).

> Η γέννηση ενός “Χρυσού Παιδιού”

Ο Λουί Παστέρ προερχόταν από ταπεινό περιβάλλον. Ο πατέρας του ήταν βυρσοδέψης. Ωστόσο, θα γινόταν ο σημαιοφόρος της οικογένειας: το “Χρυσό παιδί“. Ο πατέρας Παστέρ τον ανάγκασε να εγγραφεί στο Λύκειο της Μπεζανσόν, όπου ήταν μέτριος μαθητής. Ο γαμπρός του Παστέρ έγραψε: “Όταν παρακολουθούσε τα καθημερινά μαθήματα στο Κολέγιο Arbois, ανήκε μόνο στην κατηγορία των καλών μέσων μαθητών” (σ.7 “The Life of Pasteur”(Η ζωή του Παστέρ), René Vallery-Radot, επανέκδοση 1900).

Ως μαθητής, ο Λουί δεν ήταν και πολύ καλός μαθητής. Ήταν “μέτριος και όχι ιδιαίτερα ακαδημαϊκός”. Αντ’ αυτού, περνούσε το χρόνο του ψαρεύοντας και σκιτσάροντας (James J. Walsh (1913). “Louis Pasteur”. Στο Herbermann, Charles (επιμ.). Catholic Encyclopedia. Νέα Υόρκη: Robert Appleton Company).

Ο γαμπρός του Παστέρ, ο René Vallery-Radot, ο οποίος επίσης ορίστηκε βολικά από τον ίδιο ως βιογράφος του, έγραψε για τον πατέρα του στη σελίδα 1 του βιβλίου “Louis Pasteur: His life and labours” το 1885: “Αν ήταν μόνο να γίνεις δάσκαλος [‘καθηγητής’] στο γυμνάσιο του Arbois μια μέρα, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη” (σελίδα 1. Αρχική έκδοση. London, Longmans, Green, & co. 1885).

Ενώ ο Λουί μόλις είχε βγει από τις πάνες, ο πατέρας του είχε ήδη μεγαλεπήβολα οράματα: “…όταν ο γιος του δεν ήταν ακόμη δύο ετών [!!], ο πατέρας του επέτρεπε στον εαυτό του να ονειρεύεται τόσο πολύ το μέλλον”, συνεχίζει ο Vallery-Radot (σελ. 1). Ο πατέρας του δεν ενδιαφερόταν για το ποιος ήταν, αλλά για το τι ήταν. Εν ολίγοις: το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει ένας καθαρόαιμος ναρκισσιστής.

>Ο Παστέρ και τα τυπικά χαρακτηριστικά της ψυχοπάθειας

Ο Παστέρ πέτυχε την ανέλιξη του με παθολογικά ψέμματα, κλοπή (λογοκλοπή), παραποίηση πειραμάτων και χειραγώγηση. Για να αποφύγει να πιαστεί στα ίδια του τα ψέματα, διατηρούσε με πονηριά ένα είδος “σκιώδους λογιστικής”. Στην διαθήκη του, ο Παστέρ όρισε ότι το εκρηκτικό περιεχόμενο δεν έπρεπε ποτέ να δημοσιοποιηθεί. Μόλις το 1964 ο εγγονός του Παστέρ, Louis Pasteur Vallery-Radot, δώρισε τα ημερολόγια και τις σημειώσεις του Παστέρ στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού, με τον όρο ότι θα μπορούσαν να μελετηθούν μόνο μετά τον θάνατο, το 1970, αυτού του τελευταίου αρσενικού απογόνου. Μόλις το 1985 τα έγγραφα καταλογογραφήθηκαν (σ. 3. Gerald L. Geison, (2014).The Private Science of Louis Pasteur “Η ιδιωτική επιστήμη του Λουί Παστέρ”. Princeton University Press. ISBN 978-1-4008-6408-9).

Ο καθηγητής Gerard L.Geison του Πανεπιστημίου Princeton εξέτασε τις σημειώσεις του Παστέρ σε περισσότερα από εκατό εργαστηριακά τετράδια στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού και διαπίστωσε “εντυπωσιακές και μερικές φορές εκπληκτικές αποκλίσεις” μεταξύ αυτών των σημειώσεων και των δημοσιεύσεων του Παστέρ. Έγραψε σχετικά με το γεγον,ος αυτό,  το 1995, στο βιβλίο του με τίτλο: “Η ιδιωτική επιστήμη του Λουί Παστέρ“. Προέκυψε ότι ο Παστέρ έλεγε ψέματα για πειράματα και δοκιμές που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, ότι πρόσθετε κρυφά ουσίες για να πετύχει ένα πείραμα και έκλεβε ανακαλύψεις άλλων επιστημόνων, τις οποίες στη συνέχεια παρουσίαζε ως δικές του. Διαπιστώθηκε ότι ο Παστέρ παρακολουθούσε το δηλητήριο που χορηγούσε στους ανεμβολίαστους μάρτυρές του, προκειμένου να “αποδείξει” ότι το “θεραπευτικό” εμβόλιό του λειτουργούσε. Επίσης, ενήργησε ανήθικα, εκθέτοντας, για παράδειγμα, ένα παιδί σε ένα εμβόλιο κατά της λύσσας, το οποίο υποτίθεται ότι δοκίμασε σε εκατοντάδες σκύλους, ενώ τα σημειωματάρια αποκαλύπτουν ότι είχαν πραγματοποιηθεί μόνο λίγες δοκιμές σε ζώα (The Independent, ‘Pasteur Told Lies about Vaccines’, 14-02-’93).

Στα πειράματα, ο Παστέρ ήταν:“αφάνταστα αναίσθητος απέναντι στον πόνο που προκαλούσε”, σύμφωνα με την Ethel Douglas Hume (σελ. 348, “Béchamp or Pasteur).

Ο Geison “ανακάλυψε ότι η επιτυχία του Παστέρ δεν εξαρτιόταν μόνο από το επιστημονικό του ταλέντο, αλλά και από τις ρητορικές του ικανότητες και την προθυμία του να αποκρύψει κάθε άβολη λεπτομέρεια των ερευνών του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η συμπεριφορά του Παστέρ θα μπορούσε να περιγραφεί ως αυτομαστίγωμα, αλλά σε άλλες ήταν εντελώς δόλια”. (σελίδα 885, Elisabeth Fee, New England Journal of Medicine).

Όπως είναι απολύτως σαφές με ανθρώπους όπως ο Ab Osterhaus, η Marion Koopmans, ο Jaap van Dissel, ο Neil Fergusson, ο Anthony Fauci και ο Christian Drosten, μια λευκή ρόμπα και ένας πανεπιστημιακός τίτλος δεν είναι σε καμία περίπτωση συνώνυμα της ακεραιότητας. Ούτε αυτό ισχύει για τον Παστέρ:

Ο συνδυασμός των προσωπικών χαρακτηριστικών που αναφέρονται παραπάνω, όπως η έλλειψη αυτοκριτικής, η επιφανειακή γοητεία και χάρισμα, το παθολογικό ψέμα, η ευγλωττία, το να φορά κανείς “μάσκα” για να αποκρύψει τις πραγματικές του προθέσεις, ο πονηρός υπολογισμός, η χειραγώγηση, η υπεροψία ή η μεγαλοπρέπεια, η υπερηφάνεια, ο καιροσκοπισμός, εστίαση στην εξουσία και στο προσωπικό κέρδος εις βάρος των άλλων, κλοπή ή οικειοποίηση της δουλειάς άλλων ανθρώπων και προσποίηση ότι είναι δική σας, κακοποίηση των ανθρώπων ως “εργαλεία” για τα δικά σας συμφέροντα, απάτη, πλαστογραφία, σκληρότητα προς τα ζώα και πολλά άλλα από τα παραπάνω και τα παρακάτω αποτελούν ενδείξεις έλλειψης συνείδησης και ενσυναίσθησης.

 

Η συνείδηση είναι ο πυρήνας της επίγνωσης (ψυχής), στα αγγλικά μάλιστα περιορίζεται σε μία λέξη: “conscience“. Είναι η πυξίδα για τους υγιείς ανθρώπους.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κλασικά για άτομα με ψυχοπαθητική προσωπικότητα, όπως περιγράφονται στο βασικό έργο των καθηγητών Robert Hare και Paul Babiak για την ψυχοπάθεια “Snakes in Suits”. Ένα φαινόμενο που, σύμφωνα με την έκρηξη των (διαδικτυακών) κοινωνικών λειτουργών και των (-) ομάδων αυτοβοήθειας για τα θύματα της ψυχοπάθειας, είναι πολύ, πολύ πιο συχνό απ’ ό,τι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε τα επίσημα κανάλια! Επίσης μεταξύ των γυναικών και σε ίση αναλογία με τους άνδρες.

>Η αναμέτρηση του Παστέρ με την αλήθεια και τους αναζητητές της αλήθειας

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παστέρ ήταν ο λαμπρός επιστήμονας Antoine Béchamp (1816-1908), τον οποίο ζήλευε πολύ. Σε διάφορα πειράματα, ο Béchamp είχε δείξει ότι οι ασθένειες δεν προκαλούνται από εξωτερικούς εχθρούς, όπως τα μικρόβια, αλλά από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ο ίδιος ο άνθρωπος έχει μεγάλη επιρροή σε αυτό. Η θεραπεία δεν εξαρτάται από τα φάρμακα που παράγονται από τη φαρμακοβιομηχανία και επομένως δεν αποτελεί ευκαιρία κερδοφορίας.

 

Ο Béchamp έβλεπε τη ζωή ως ένα συμβιωτικό σύνολο στο οποίο οι μικροοργανισμοί παίζουν έναν φυσικό και καθοριστικό υποστηρικτικό ρόλο. Ένας υγιής και αρμονικός τρόπος ζωής κάνει το σώμα να λειτουργεί χωρίς προβλήματα μαζί με τα τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που το περιβάλλουν και το κατοικούν. Αυτό ονομάζεται “θεωρία του εδάφους” ή “περιβαλλοντική θεωρία“.

Ο Béchamp είπε: “Τίποτα δεν χάνεται, τίποτα δεν δημιουργείται … τα πάντα μετασχηματίζονται. Τίποτα δεν είναι το θήραμα του θανάτου. Τα πάντα είναι το θήραμα της ζωής” (απόσπασμα μετά τη σελίδα τίτλου, “Béchamp ή Pasteur”).

Ο Παστέρ, από την άλλη πλευρά, έβλεπε τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής του κοινωνικής ζωής, ως μια “επιβίωση του ισχυρότερου”, έναν συνεχή αγώνα επιβίωσης στον οποίο απειλούμαστε διαρκώς από εξωτερικούς εχθρούς, όπως τα μικρόβια, που πρέπει επομένως να αφοπλιστούν πάση θυσία. Αυτό ονομάζεται “θεωρία των βακτηρίων”(germ theory’) ή “θεωρία των μικροβίων” (microbe theory).

Ο σύγχρονός του, Dr. M.L.Leverson, βρήκε στη Νέα Υόρκη μερικές από τις επιστημονικές πραγματείες του Béchamp, οι οποίες προηγήθηκαν κατά πολύ των υποτιθέμενων “ανακαλύψεων” του Pasteur, αλλά παρουσιάστηκαν από τον τελευταίο ως δικές του. Ο Leverson επισκέφθηκε τον Béchamp στο Παρίσι, μετέφρασε το αγνοημένο έργο του στα αγγλικά και στη συνέχεια έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Μετά το θάνατο του Béchamp, ο Leverson έδωσε μια διάλεξη στο ξενοδοχείο Claridges του Λονδίνου στις 25 Μαΐου 1911 στην οποία δήλωσε: “Η λογοκλοπή των ανακαλύψεων του Béchamp – και των συνεργατών του Béchamp – από τον Pasteur διατρέχει ολόκληρη τη ζωή και το έργο του Pasteur” (σελ. 37, “Béchamp or Pasteur”).

Ο Antoine Béchamp δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια για την αποκατάσταση της αλήθειας ή προέβη σε δικαστικές αγωγές. Εκ των υστέρων, αυτή ήταν η σωστή στάση ενόψει της προσωπικότητας του Pasteur χωρίς συνείδηση και ενσυναίσθηση: ένα “αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς φρένα“, διότι χωρίς συνείδηση δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να εξαπατάς και να χειραγωγείς. Δεν μπορείς να νικήσεις τέτοιους ανθρώπους.

“Η αλήθεια, όχι ο εαυτός σου, ήταν ο οδηγός του Béchamp”, καταλήγει η Ethel Douglas Hume στην εκτενώς τεκμηριωμένη και λεπτομερή ανάλυσή της για το επιστημονικό έργο του Pasteur και του Béchamp (σελ. 349, “Béchamp or Pasteur”). Ήταν ένας αναζητητής της αλήθειας, σεμνός και χωρίς να επιδιώκει το προσωπικό του κέρδος. Η αντίθεση μεταξύ του Pasteur και του Béchamp δεν θα μπορούσε να είχε διατυπωθεί με μεγαλύτερη σαφήνεια από την Hume το 1923 σε αυτή τη φράση:

“Η “λατρεία του μικροβίου” του Παστέρ είναι μια δημοφιλής θεωρία που και ο λιγότερο ειδικός επιστήμονας ανάμεσά μας μπορεί εύκολα να κατανοήσει: ο πλούτος και η ευημερία συμβάλλουν σε αυτήν, όπως ακριβώς η δόξα και η φήμη έγιναν μερίδιο της. Γιατί οι φιλόδοξοι άνθρωποι πρέπει να μιμηθούν την αυτοθυσία του αναζητητή της αλήθειας Béchamp, ο οποίος πέθανε στο μοναχικό του διαμέρισμα σχεδόν χωρίς καμία αναγνώριση;” (p. 349).

Η Dr.Marie Nonclercq, είναι καυστική στην τελική της αξιολόγηση του Pasteur σε σχέση με τον Béchamp. Στον πρόλογο της βιογραφίας της για τον Béchamp, γράφει:

“Ήταν ένας πλαστογράφος των πειραμάτων και των αποτελεσμάτων τους, θέλοντας τα αποτελέσματα να είναι ευνοϊκά για τις αρχικές του ιδέες. Οι παραποιήσεις που διέπραξε ο Παστέρ μας φαίνονται σήμερα απίστευτες. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση αποκάλυψε ότι τα γεγονότα ήταν αντίθετα με τις ιδέες του Παστέρ στον τομέα της βακτηριολογίας.Ο Παστέρ αγνόησε εσκεμμένα το έργο του Béchamp, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους επιστήμονες του 19ου αιώνα, του οποίου το σημαντικό έργο στη χημική σύνθεση, τη βιοχημεία και τη μολυσματική παθολογία δεν αναγνωρίζεται σήμερα σχεδόν καθόλου, επειδή είχε συστηματικά παραποιηθεί και υποβαθμιστεί για το προσωπικό όφελος ενός επιφανούς προσώπου [του Παστέρ], ο οποίος, σε αντίθεση με τον Béchamp, είχε ιδιαίτερο ταλέντο στη δημοσιότητα και σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “δημόσιες σχέσεις”” (σελίδα 3, Marie Nonclercq- “Antoine Béchamp, 1816-1908 : l’homme et le savant originalité et fécondité de son oeuvre. ” Paris: Maloine, 1982. ISBN 2224008546).

>Η δημιουργία του τέρατος του Φρανκενστάϊν

Δεν άργησε να αποδώσει καρπούς η αχαλίνωτη αυτοϊκανοποίηση του Παστέρ, η δίψα του για εξουσία και κύρος. Ο επενδυτικός σύμβουλος του Rockefeller, Frederick T. Gates (1853-1923), είδε ευκαιρίες να διευρύνει την επιρροή και τον πλούτο του μεγιστάνα του πετρελαίου επενδύοντας σημαντικά στον τομέα της δημόσιας υγείας, χάρη στη θεωρία των μικροβίωνν του Παστέρ. Ο Γκέιτς εκμεταλλεύτηκε την “επιστημονική επανάσταση” του Παστέρ ως επιχείρημα για την “επείγουσα” ανάγκη μεταρρύθμισης της ιατρικής εκπαίδευσης:

“Μετά την ένταξή του στο προσωπικό του Rockefeller, ο Gates συνάντησε άλλους που πίστευαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη μια επιστημονική επανάσταση, με επικεφαλής τον Λουί Παστέρ και τον Robert Koch, η οποία έδειχνε ότι οι μικροοργανισμοί ήταν συχνά υπεύθυνοι για τις ασθένειες. Αυτές οι νέες επιστημονικές γνώσεις υπέδειξαν την ανάγκη μετασχηματισμού της ιατρικής εκπαίδευσης. Σε συνδυασμό με το έργο του John Snow στο Παρίσι και το Λονδίνο, το οποίο έδειξε τη σχέση μεταξύ της κακής υγιεινής, της παροχής νερού και των κρουσμάτων χολέρας, η νέα επιστήμη παρείχε επίσης την ευκαιρία να διαμορφωθεί ο τομέας της δημόσιας υγείας” (σελ. 10, Angela Matysiak- “Health & Well-Being”, The Rockefeller Foundation, 2014).

Ο Gates συμβούλευσε έντονα τον Ροκφέλερ να χρησιμοποιήσει τους σχεδόν ανεξάντλητους οικονομικούς του πόρους για να μεταμορφώσει την ιατρική εκπαίδευση και έρευνα στην Αμερική και την Ευρώπη: “το 1897 ο Gates άρχισε να προτρέπει τον Ροκφέλερ να επικεντρώσει τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες στη θεμελιώδη μεταρρύθμιση της ιατρικής εκπαίδευσης και στην ανάπτυξη μιας υποδομής ιατρικής έρευνας” (σ. 109, Angela Matysiak- “Health & Well-Being”, The Rockefeller Foundation, 2014).

>Όποιος πληρώνει, αυτός αποφασίζει- ο Rockefeller & ο Rothschild ως οι ευπρόσδεκτοι ζαχαρωτοί μπαμπάδες (sugar daddies) του Pasteur

Τα χρήματα πήγαιναν σε νεοσύστατες ιατρικές σχολές, αλλά κυρίως στο ίδιο το Ινστιτούτο Παστέρ, το οποίο εκτός από το γαλλικό κράτος και ιδιώτες χρηματοδότες όπως οι Ρότσιλντ, είχε ως μεγαλύτερο χρηματοδότη τους Ροκφέλερ: “Κεντρικό σημείο στο όραμα του Gates ήταν η δημιουργία ενός ινστιτούτου για την επιστημονική μελέτη της ιατρικής. Έγραφε επανειλημμένα στον Ροκφέλερ και σε άλλους που βρίσκονταν σε θέσεις εξουσίας, προτρέποντάς τους να υποστηρίξουν αυτή τη νέα κατεύθυνση. Ορισμένες από τις επιστολές του προέβλεπαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για το εν λόγω ίδρυμα, όπως το Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι” (σελ. 110, “Health & Well-Being”).

Η οικονομική και πολιτική σχέση παρέμεινε πάντα. Ήταν ο Εβραιο-Γάλλος επιστήμονας Louis Rapkine που χρησιμοποίησε τα χρήματα των Rockefeller και Rothschild για να “σώσει” τη γαλλική, ιδίως την ιατρική, επιστήμη κατά τη διάρκεια και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: “Χάρη στις επαφές του με ταμεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως με το Ίδρυμα Rockefeller, ο Louis Rapkine έκανε πολλά μετά τον πόλεμο για να εξασφαλίσει ότι τα γαλλικά εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ινστιτούτου Παστέρ, έλαβαν αμερικανικά κεφάλαια για να τα βοηθήσουν να ανοικοδομηθούν” (σελ. 93, Marie-Hélène Marchand- “The Story of the Pasteur Institute and Its Contributions to Global Health” CSP, 2018).

Για τους Εβραίους επιστήμονες, ο Rapkine δημιούργησε το Comité d’Accueil et d’Organisation du Travail des Savants Étrangers με την οικογένεια Rothschild ως έναν από τους κύριους χρηματοδότες του.  (“Προέλευση και ιστορικό προηγούμενο”. Πρόγραμμα PAUSE, Παρίσι: Collège de France).

Το 1951 ιδρύθηκε στο όνομά του το Ταμείο Γάλλων Επιστημόνων Rapkine για τη στήριξη της (ιατρικής) επιστήμης. Αυτό τελούσε υπό την εποπτεία της Bethsabée de Rothschild. Αργότερα, το ίδρυμα αυτό αναδιοργανώθηκε με την ονομασία Pasteur Foundation ως μέρος του διεθνούς δικτύου του Ινστιτούτου Pasteur στη Νέα Υόρκη (“Repères chronologiques, Louis Rapkine (1904-1948). Institut Pasteur. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 25 May, 2011).

>Εντυπωσιακή Σιωνιστική σύνδεση και Χρηματοδότηση

Η εβραϊκή (ή μάλλον Σιωνιστική) σύνδεση και η οικονομική υποστήριξη του Pasteur είναι παρεμπιπτόντως εντυπωσιακή, αναφέρει η εφημερίδα The Jewish Express σε άρθρο της που δημοσιεύθηκε στις 29 Ιουλίου 2020: “Louis Pasteur: Pasteur: Η εβραϊκή σύνδεση”. Όχι μόνο οι Ροκφέλερ ήταν σημαντικοί Εβραίοι χορηγοί του Ινστιτούτου Παστέρ, αλλά και άλλες εξέχουσες εβραϊκές προσωπικότητες τον υποστήριζαν. Για παράδειγμα, η σύζυγος του Εβραίου τραπεζίτη Cécile Furtado-Heine (1821-1896) και ο πλούσιος Εβραίος επιχειρηματίας Daniel Iffla-Osiris (1825-1907) ήταν σημαντικοί χρηματοδότες. Το Ινστιτούτο Παστέρ για την Υγεία, την Ιατρική και τη Βιολογία στην Ιερουσαλήμ ιδρύθηκε το 1913 από τον Εβραίο γιατρό Leo (Aryeh) Boem, ένθερμο υποστηρικτή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης.

>Η δημιουργία ενός Ψεύτικου Μύθου

Οι επενδύσεις στο Ινστιτούτο Παστέρ δεν ήταν οι μόνες. Οι New York Times της 15ης Φεβρουαρίου 1912 γράφουν υπό τον τίτλο: “Ο Ροκφέλερ έκανε την προσφορά στον Παστέρ” πώς η οικογένεια Ροκφέλλερ έκανε μια αυτόκλητη προσφορά για το γενέθλιο σπίτι του Λουί Παστέρ. Αυτό το πατρικό σπίτι στο Dôle της Jura του αδίστακτου πλαστογράφου, απατεώνα και λογοκλόπου επρόκειτο στο εξής να κρατήσει ζωντανή την προπαγάνδα για αυτόν τον “επιστημονικό θρύλο” με τη μορφή ενός είδους προσκυνήματος.

Ο Εβραίος διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Ροκφέλερ, Dr.Simon Flexner, αδελφός του Abraham που αναφέρεται παρακάτω και του γνωστού σιωνιστή και συνιδρυτή του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, Bernard Flexner, προσέγγισε τον Γάλλο πρέσβη για τον σκοπό αυτό με το πρόσχημα της δωρεάς του σπιτιού ως “δώρο στον γαλλικό λαό”.

>Οι οικογένειες Rockefeller & Gates και η “Νέα Ιατρική” που βασίζεται στα δηλητήρια

Το πρώτο ίδρυμα βιοϊατρικής έρευνας και εκπαίδευσης της Αμερικής είχε ως πρότυπο, αποκλειστικά, τον Παστέρ: “Με την προτροπή του Frederick T. Gates, ίσως του συμβούλου φιλανθρωπίας που εμπιστευόταν περισσότερο, ο Ροκφέλερ αφοσιώθηκε όλο και περισσότερο στην ιατρική έρευνα. Το 1901 χρηματοδότησε το Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη. Με πρότυπο το Ινστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία και το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ στη Γερμανία, ήταν το πρώτο βιοϊατρικό ινστιτούτο της χώρας, που σύντομα συναγωνίστηκε τα ευρωπαϊκά του πρότυπα”. (John Steele Gordon- “John Rockefeller Sr“, www.philanthropyroundtable.org).

Οι παλιές ιατρικές πρακτικές που βασίζονταν στη φύση χάθηκαν για πάντα. Η θεωρία των μικροβίων του Παστέρ έγινε ο κανόνας. Οι τοξικές χημικές ουσίες της πετροχημικής βιομηχανίας έγιναν τώρα η βάση για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτό έδωσε στον μεγιστάνα του πετρελαίου Ροκφέλερ μια πρωτοφανή νέα αγορά:

“Μόλις οι σημαντικοί πόροι των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Ροκφέλερ τοποθετήθηκαν στην επιστημονική ιατρική εκπαίδευση που βασιζόταν στη μικροβιοθεωρία – με την πλήρη έγκριση της AMA [American Medical Association] – η αμερικανική ιατρική έγινε συνώνυμη της μικροβιοθεωρίας. Αυτό, η έκθεση Flexner (1910) και η ιατρική έρευνα που αφορούσε την εξεύρεση φαρμάκων που θα νικούσαν τα μικρόβια προκειμένου να “θεραπεύσουν” τις ασθένειες, χρηματοδοτήθηκαν όλα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Rockefeller και οδήγησαν σε αυτό που θεωρείται το κυρίαρχο παράδειγμα στην αμερικανική ιατρική” (George W. Cody, JD, MA; “The Origins of Integrative MedicineThe First True Integrators: Οι ρίζες”, Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ, 17-02-’18).

>Η Διάλυση και η Δαιμονοποίηση της Κυρίαρχης Φυσικής Ιατρικής

Η προαναφερθείσα έκθεση Flexner του 1910, που συντάχθηκε από τον Εβραίο ειδικό στην εκπαίδευση Abraham Flexner, είναι μια έκθεση μεγέθους βιβλίου που είχε θεμελιώδη αντίκτυπο στη μεταρρύθμιση της δυτικής ιατρικής εκπαίδευσης. Χλευάζει τις κοινές ιατρικές πρακτικές των φυσικών βοτάνων, της ομοιοπαθητικής, της οστεοπαθητικής κ.ο.κ.

Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί που τις εφάρμοζαν απολύθηκαν και οι καθιερωμένες ιατρικές σχολές έκλεισαν. Με την οικονομική υποστήριξη των Ροκφέλερ, ο Φλέξνερ είχε τεράστια επιρροή στην Ευρώπη.

>Εμείς γνωριζόμαστε μεταξύ μας

Ο Gates παρέμεινε η κινητήριος δύναμη πίσω από τη μεταμόρφωση της δημόσιας υγείας από τον Ροκφέλερ και την επακόλουθη φαρμακευτική βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων. Ωστόσο, όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, αρνούνται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του επενδυτικού συμβούλου του Rockefeller, Frederick Taylor Gates (1853-1929) από το Maine, και του ιδρυτή της Microsoft, William Henry Gates III από το Seattle, γνωστότερου ως “Bill”. Ωστόσο, το γενεαλογικό δέντρο των Gates (PDF) δείχνει ότι έχουν τον ίδιο πρόγονο: Peter Gates από το Dunmow της Αγγλίας (1555-1605).

Το γενεαλογικό δέντρο δείχνει επίσης τις πολλές σχέσεις με εβραϊκές οικογένειες, συμπεριλαμβανομένης της τραπεζικής οικογένειας Maxwell. Η κόρη του τραπεζίτη Mary Ann Maxwell ήταν η μητέρα του Bill Gates (Gates Family, 1555-2008, Outline Descent Trees, rootsweb.com). Η οικογένεια Gates είναι εβραϊκή, σύμφωνα με τη γενεαλογική έρευνα του συγγραφέα, επιστήμονα και ερευνητή Miles Mathis, ο χαρακτήρας του οποίου, όπως και πολλών επιδραστικών αναζητητών της αλήθειας, έχει δολοφονηθεί με το κατάλληλο εργαλείο: Rationalwiki/Wikipedia (Miles Mathis; “Bill Gates Jewish Aristocrat”, 19 Νοεμβρίου 2017).

Οι Rockefellers είναι επίσης μια εβραϊκή οικογένεια, όπως αποδεικνύεται από το μπεστ σέλερ του Stephen Birmingham του 1967 “Our Crowd: The Great Jewish Families of New York”, στο οποίο η οικογένεια αναφέρεται ως μέρος του “Λαού μας” όχι λιγότερο από δώδεκα φορές (σελ. 28, 250, 272, 275, 324 2x, 325, 341, 379, 380, 392, 482).

Ο Bill Gates συνδέεται με την οικογένεια μέσω του δεύτερου ξαδέλφου του, του Nelson Rockefeller, του 41ου αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. (Πηγή: https://famouskin.com, 6 Απριλίου 2021).

ff3399221585d3cab0ad7b9f810846ef.jpg

 

>Το πρώτο πείραμα εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας του Gates με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Δύο από τους γιους του Rockefeller, ο Franklin Herbert (1888-1914) και ο Frederick Lamont Gates (1886-1933) έγιναν αντιπρόεδρος της Chase National Bank και ιατρός & ερευνητής εμβολίων, αντίστοιχα, στο Rockefeller Institute for Medical Research.

Η φαρμακοβιομηχανία που χρηματοδοτήθηκε από τον Rockefeller κέρδισε από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο κάτι που δεν είχε ποτέ πριν στη διάθεσή της – μια άνευ προηγουμένου “δεξαμενή δοκιμών(test pool) – επιστρατεύοντας τελικά έξι εκατομμύρια στρατιώτες.

Ο Frederick Lamont Gates, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 1918, βασιζόμενος στην απατηλή θεωρία των μικροβίων του Παστέρ, έδωσε ένα ελάχιστα δοκιμασμένο εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας σε πέντε χιλιάδες στρατιώτες στο Fort Riley του Κάνσας, ως πρώτο πείραμα. Το πείραμα αυτό διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Rockefeller.

Μια σημαντική αιτία σοβαρής μηνιγγίτιδας είναι το βακτήριο του πνευμονιόκοκκου, το οποίο προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της ισπανικής γρίπης (σήμερα, ωστόσο, κάνουμε διάκριση μεταξύ πνευμονιοκοκκικής μηνιγγίτιδας και μηνιγγιτιδοκοκκικής μηνιγγίτιδας).

Η έκθεση του Gates από τον Ιούλιο του ίδιου έτους, αναφέρει: “Σε ορισμένα συντάγματα, οι εμβολιασμοί ολοκληρώθηκαν πριν από τις 5 Φεβρουαρίου”. Οι στρατιώτες έλαβαν τρεις εμβολιασμούς με διαφορά μιας εβδομάδας, οπότε μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι οι εμβολιασμοί είχαν γίνει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, αμέσως μετά από αυτούς τους αρχικούς εμβολιασμούς από τον Gates, ξέσπασε εδώ η πρώτη “ισπανική” γρίπη στον κόσμο τον Μάρτιο του 1918 και, την ίδια στιγμή που γινόταν ο παγκόσμιος εμβολιασμός, σύντομα θα εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι η γρίπη ονομάστηκε “ισπανική γρίπη” οφειλόταν στο ότι η Ισπανία ήταν ουδέτερη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ως εκ τούτου δεν λογόκρινε τον Τύπο της όπως έκαναν οι εμπόλεμες χώρες. Ως αποτέλεσμα, η Ισπανία ήταν η πρώτη χώρα που την ανέφερε και στη συνέχεια θεωρήθηκε “αποδιοπομπαίος τράγος” ως η πηγή της.

Αυτή η γρίπη ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστη στο ότι αυτή τη φορά σκότωσε μαζικά νέους, υγιείς άνδρες -αν και μόνο μετά από εμβολιασμό- και όχι τους συνήθεις εξασθενημένους ηλικιωμένους ή τα πολύ μικρά παιδιά. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν.

>Ψέματα κατά Παράλειψη

Ο Gates άρχισε να γράφει την έκθεσή του για το πείραμα εμβολιασμού κατά της μηνιγγίτιδας ακριβώς όταν ξεκίνησε η επιδημία της ισπανικής γρίπης. Ωστόσο, αυτή η έκθεση με τίτλο: “A Report on Antimeningitis Vaccination and Observations on Agglutinins in the Blood of Chronic Meningococcus Carriers” (Έκθεση για τον εμβολιασμό κατά της μηνιγγίτιδας και παρατηρήσεις σχετικά με τις συγκολλητίνες στο αίμα των φορέων του χρόνιου μηνιγγιτιδόκοκκου) παραδόξως δεν κάνει καμμία αναφορά στο ταυτόχρονο ξέσπασμα μιας θανατηφόρας “επιδημίας”. Ο Gates πρέπει να σκέφτηκε πολύ το περιεχόμενο αυτής της σχετικά συνοπτικής έκθεσης, ιδίως το πώς να εξηγήσει τη μόλυνση χωρίς να τη συνδέσει με τον εμβολιασμό, διότι δεν δημοσιεύθηκε παρά μόνο στις 20 Ιουλίου 2018.

Η γιατρός και αυτόπτης μάρτυρας, η συκοφαντημένη και αποσιωπημένη αφροαμερικανίδα ηρωίδα Dr.Eleonor McBean, ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια πώς, το 1918, οι επαναπατρισθέντες στρατιώτες, μεταξύ άλλων, υποχρεώθηκαν στη συνέχεια να εμβολιαστούν “λόγω πιθανών ασθενειών από το εξωτερικό” και μόνον οι εμβολιασμένοι πέθαναν μαζικά από την “ισπανική” γρίπη λίγο αργότερα. Περισσότερα για αυτό στο επόμενο μέρος.

 

>Η “σκοτεινή” οικογένεια Gates

Είναι σαφές ότι ο παραγωγός εμβολίων Bill Gates δεν θέλει σε καμμία περίπτωση να συνδεθεί με το γεγονός ότι Frederick Lamont Gates ήταν η αιτία της πραγματικής προέλευσης της ισπανικής γρίπης, η οποία, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις, στοίχισε τελικά 100 εκατομμύρια ζωές. Η τρέχουσα εκστρατεία του για τον εμβολιασμό του κορονοϊου θα μπορούσε να αποτύχει μόνον εξαιτίας της δημοσιοποίησης αυτής της εκρηκτικής πληροφορίας.

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι η κατάληξη αυτού του William Henry Gates III, ή “Bill”, δεν ταιριάζει με τον αριθμό των William Henrys που προηγήθηκαν. Το γενεαλογικό δέντρο δείχνει ότι για τρία πρόσωπα, δηλαδή τον πατέρα, τον παππού και τον προπάππο του, το “William Henry” χρησιμοποιήθηκε ως μικρό όνομα. Γιατί λοιπόν ο Bill χρησιμοποίησε την κατάληξη “III” αντί για “IV”;

Επιπλέον, η βιογραφία του δείχνει ότι ο Frederick Taylor Gates από το μακρινό Maine βρισκόταν στην περιοχή του Seattle (Puget Sound) ακριβώς τη στιγμή της γέννησης του παππού του Bill το 1891, σε σχέση με την αγορά την ίδια χρονιά και τη μετέπειτα πώληση ενός αριθμού μετοχών του Rockefeller στη βιομηχανία εξόρυξης. Το γεγονός αυτό, καθώς και το “William Henry” που λείπει από τη σειρά των τεσσάρων, θα έδειχναν, σύμφωνα με ορισμένους, ότι ο Frederick Taylor ήταν στην πραγματικότητα ο προπάππους του Bill (σελ. 537-561, James E. Fell, “Rockefeller’s Right-Hand Man: Frederick T. Gates and the Northwestern Mining Investments,” The Business History Review, Vol. 52, No. 4 (Winter, 1978), που εκδόθηκε από το The President and Fellows of Harvard College).

Σηκωθείτε και Μη Σιωπάτε άλλο!

 

Η παραπάνω ιστορία δείχνει για άλλη μια φορά ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει: Η βάση του κορονοϊού, η θεωρία του ιού, αποδεικνύεται ότι βασίζεται σε ψέματα και εξαπάτηση από ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους και έτσι αποδεικνύεται ότι ο ιός ως “απειλητική για τη ζωή εξωτερική απειλή” είναι ένα κατασκεύασμα, που εκμεταλλεύονται για οικονομικό κέρδος και εξουσία. Εάν η βάση είναι πλαστή, προκύπτει ότι ο κορονοϊός δεν μπορεί να αποδειχθεί, και αυτό πράγματι συμβαίνει, όπως αποδεικνύεται στο Μέρος Ι.

“Οι γιατροί χορηγούν φάρμακα για τα οποία γνωρίζουν λίγα, σε ασθενείς για τους οποίους γνωρίζουν λιγότερα, για να θεραπεύσουν ασθένειες για τις οποίες δεν γνωρίζουν τίποτα”, γράφει ο Βολταίρος. Με τη σκηνοθετημένη κορονοπανδημία, το γεγονός αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: τα θεμέλια της ιατρικής επιστήμης είναι σάπια, οι επαγγελματίες τους έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Η υγειονομική περίθαλψη έχει γίνει ένα τέρας Φρανκενστάιν που θέλει να μας στερήσει την ελευθερία και τον αυτοπροσδιορισμό μας. Οι κυβερνητικές μαριονέτες κάνουν κατάχρηση των ψευδών παραδοχών της για να τραυματίσουν τους ανθρώπους με προπαγάνδα φόβου, ώστε να παραδώσουν τα τελευταία θεμελιώδη δικαιώματά τους “με αντάλλαγμα την ασφάλεια”.

Πίσω από τη μάσκα του κορονοϊού κρύβεται ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια δουλεία τόσο θεμελιώδης που ο πυρήνας αυτού που κάνει τους ανθρώπους να είναι άνθρωποι, η συνείδηση ή η ψυχή τους, θα πιαστεί σε έναν υπερ-ανθρωπιστικό κορσέ. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός μακρόχρονου ονείρου, του ανθρώπου-μηχανής, στον οποίο έχει ήδη αρχίσει η απανθρωποποίηση της κοινωνίας. Ο άνθρωπος όπως είναι ακόμα θα πάψει να υπάρχει. Εκτός αν ξυπνήσουμε μαζικά και δούμε τον κόσμο στην πραγματική του μορφή, απογυμνωμένο από τις μάσκες.

Γιατί δεν είναι ακόμα πολύ αργά!

*Les médecins administrent des médicaments dont ils savent très peu, à des malades dont ils savent moins, pour guérir des maladies dont ils ne savent rien. (François-Marie Arouet “Βολταίρος”, 1694 – 1778).

====================================

Για το μέρος 1, κάντε κλικ ΕΔΩ. Για το μέρος 3, κάντε κλικ ΕΔΩ. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα PDF του άρθρου ΕΔΩ. Αυτό το άρθρο μπορεί να δημοσιευθεί και να κοινοποιηθεί ελεύθερα, αλλά παρακαλούμε να αναφέρετε την πηγή. Η ερευνητική δημοσιογραφία απαιτεί πολύ χρόνο: PLAGIAAT = THIEFSTAL!

 

Δικτυογραφία:

Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (II) – CommonSenseTV
https://commonsensetv.nl/vaccinatie-het-virus-bestaat-niet-ii/

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,208


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα