Ενα νόμο που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε.

Ενα νόμο που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε.

4 Σεπτεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 577 προβολές ( Μέτρηση έως 14:59:07 )

 

ΦΥΓΕΤΕ …ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..

Δεν περιμένουμε απο διαδρομιστές και κολεγιόπαιδες πολιτικούς που είναι προιόντα της οικογενειοκρατίας κάτι καλύτερο. ούτε φυσικά απο Αξ/κούς που το μόνο προσόν τους είναι η συγγενική τους σχέση με οικογενειοκρατικά προιόντα και εφοπλιστές κάτι αντίστοιχο.

Ενα νόμο που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε.

Τα πράγματα είναι απλά…

Πολύ καλά τα γράφει ο Ζώης Μπέχλης, ΑΛΛΑ… εδώ που φτάσαμε, τα πράγματα λέγονται ΩΜΑ.

Άσε στην άκρη τους στριγκοφορεμένους Παναγιωτόπουλο και Μητσοτάκη, και πιάσε τον Φλώρο.

ΑΝ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ (και για μπόλια και για λαθρομουσλίμια), ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Φλώρε, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχεις προειδοποιηθεί,  από ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ και ήδη βρίσκεσαι σε πολύ δύσκολη θέση….

Απ’ όσο επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω, “σου τα έχουν σφίξει” ένθεν κακείθεν…

Κάνε ότι κάνει και ο Αμερικανός στρατηγός και σώσε την υστεροφημία σου.

Υ.Γ.2. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΑΥΤΟ…

Ο Παναγιωτόπουλος με τον Μητσοτάκη και μια υπάκουη ηγεσία, απειλεί με αφανισμό όχι μόνο τα στελέχη και τις οικογενειές τους, αλλά την λειτουργικότητα των ΕΔ!!

Καταργούνται τα θεμελιώδη δικαιώματα τις επιβίωσης στο στράτευμα!

Σε αναστολή τίθεται από αύριο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων που δεν έχει εμβολιαστεί.

Στο εν λόγω έγγραφο του ΓΕΕΘΑ μάλιστα η αναστολή αφορά αόριστο χρόνο και όχι το τρίμηνο που εφάρμοσε το υπουργείο υγείας.
Κατα την διαρκεί της αναστολής τους το προσωπικό δεν θα λαμβάνει τις αποδοχές του ούτε θα λογίζεται ως χρόνος άσκησης των καθηκόντων του.
Ο Παναγιωτόπουλος όμως δεν έχει λάβει υπόψιν του τις ιδιαιτερότητες του στρατιωτικού λειτουργήματος καθώς στο διάστημα της αναστολής το προσωπικό δεν θα απολέσει την στρατιωτική του ιδιότητα γεγονός που δεν επιτρέπει σε μεγάλη κατηγορία στρατιωτικών να εργαστούν ιδιωτικά για την επιβίωση τους.
Δηλαδή το υπουργείο εγκλωβίζει και αφαιρεί από αυτούς το θεμελιώδες δικαίωμα της εργασίας και κάτι επέκταση της επιβίωσης τους.
 ΟΜΩΣ ….η πραγματικότητα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
 Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει τον εχθρικό στρατό, δεν θα είχε παρά να τοποθετήσει εντός του ανθρώπους που θα προχωρούσαν σε τέτοιες ενέργειες.
 Τι σημαίνει για το ηθικό των ΕΔ και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα η εφαρμογή μια ΚΥΑ, ενός Νόμου που δεν είναι καν επικαιροποιημένος επιστημονικά και που οδηγεί σε απομείωση των μονάδων;;;
 Δεν περιμένουμε απο διαδρομιστές και κολεγιόπαιδες πολιτικούς που είναι προιόντα της οικογενειοκρατίας κάτι καλύτερο. ούτε φυσικά απο Αξ/κούς που το μόνο προσόν τους είναι η συγγενική τους σχέση με οικογενειοκρατικά προιόντα και εφοπλιστές κάτι αντίστοιχο.
Δυστυχώς οι αθλιότητες που ξεκίνησαν το 2004 με τον Ν.3257 για τους Στρατιωτικούς Ιατρούς, βλέπουμε ότι επεκτείνονται με καταστροφικό τρόπο στο σύνολο των ΕΔ, που απο κέττεριγκ για τα ασυνόδευτα του Μητσοτάκη και της εξαδέρφης του Αντιγόνης (για τα οποία εως και εκπαίδευση στο θέατρο τους εξασφάλισαν με τον Λιγνάδη), τώρα προχωράν σε πλήρη αποσπονδύλωση τους με νομοθετήματα που μόνο εκ του πολιτικά πάντα, ορθού της παράνοιας, θα μπορούσαν να προκύψουν πολλά ερωτήματα πλανώνται στα μυαλά όλων, αρχής γενομένης απο την παρέμβαση του Βενιζέλου το 2009, τότε που είχαμε την γνωστή ψευδοπανδημία, όπου αφαίρεσε αυθαίρετα την απαίτηση οι αξ/κοί να είναι έλληνες στο γένος και ουσιαστικά παρέδωσε μελλοντικά την ηγεσία των ΕΔ σε μη έλληνες , δυνητικά και σε τούρκους και με την σύμφωνη, μάλιστα, γνώμη του ΣτΕ.
 1…. Στην Ελλάδα, μπορεί Τούρκος στο γένος να γίνει αξκός και ακόμα και ΑΓΕΕΘΑ-ΑΓΕΣ-ΑΓΕΝ-ΑΓΕΑ.
 2…. Σαμποτάζ στο ηθικό και στην στελέχωση μονάδων δια του εκβιασμού με ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, αποκλείοντας άλλες επιλογές εμβολίων. Μήπως οι ίδια ανώτατοι δεν ήταν και τότε και τώρα;;;;
 Ενα νόμο που εκβιάζει, απειλεί και οδηγεί σε ασιτία και αδυναμία επιβίωσης τα στελέχη των ΕΔ, μόνον ένας εχθρός των Ελλήνων θα τον θέσπιζε.
Ας μας πουν οι υπηρέτες το όζοντος πλέον πολιτικά ορθού, τα στελέχη που δεν εμβολιάζονται με τα συμφωνημένα απο τους πολιτικούς εμβόλια και επιθυμούν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, αν οι τούρκοι μας επιτεθούν, θα είναι καλά να στελεχώσουν πάλι τις μονάδες μας;;;;
Οι Τούρκοι σας βλέπουν και γελάν με τη κατάντια σας.
 ΦΥΓΕΤΕ …ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ….ίσως να είστε αποδοτικότεροι ως τενίστες, ΠΡΙΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
 Ομιλώ διότι γνωρίζω τι πήγαν να επιτύχουν το 2009. Προσπαθουν να το επιτύχουν στο 2021
Σας καλώ όλους να σταθούμε, ασχέτως αν έχουμε εμβολιαστεί ή όχι, στο πλευρό των στελεχών του Υγειονομικού ειδικά των ενστόλων, αλλά και στο πλευρό κάθε ένστολου συναδέλφου που δεν θα δεχτεί τις ύποπτες μοχλεύσεις που οδηγούν στοχευμένα στην μείωση της μαχητικής ικανότητος των ΕΔ.
Ζώης Μπέχλης

 

Πηγή

(Visited 576 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το