Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται,  να προσέχετε ποιούς κάνετε... “ήρωες”...

Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, να προσέχετε ποιούς κάνετε... “ήρωες”...

22 Ιανουαρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,954
Μοίρασέ το

 

 

Ήταν η κάλυψη του αστέρα του τένις Novak Djokovic από τα ΜΜΕ στην Αυστραλία ένα Σόου για να Προωθήσει τη Νέα του Φαρμακευτική Εταιρεία Βιοτεχνολογίας;

Δεδομένου ότι δεν είμαι οπαδός του τένις και δεν έχω παρακολουθήσει τον Djokovic τόσο στενά, δεν ξέρω αν στις συνεντεύξεις του προλογίζει τα αρνητικά του σχόλια σχετικά με τις εντολές για τα εμβόλια COVID-19 με το υποχρεωτικό “Δεν είμαι αντιεμβολιαστής”, αλλά αν αυτή η είδηση που δημοσιεύτηκε αρχικά από το Reuter’s είναι σωστή, σίγουρα δεν είναι μόνο υπέρ της Big Pharma, αλλά επιδιώκει να πάρει ένα κομμάτι της πίτας και στις θεραπείες COVID-19.

 

Είναι η πρώτη φορά που τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ασχολούνται με τον  Novak Djokovic.. διαισθητικά “κάτι” δεν μου καθόταν, από την … ηρωοποίησή του…

Τελικά, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… κάποιες φορές έχει και τα παρασκήνια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

20 Ιανουαρίου 2022 Brian Shilhavy – Διάβαστε το εδώ.

Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του τένις, αλλά όπως πολλοί στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, παρακολούθησα πρόσφατα το έπος που εκτυλίχθηκε στην Αυστραλία με το νούμερο 1 αστέρι του επαγγελματικού τένις στον κόσμο, τον Σέρβο Novak Djokovic, ο οποίος κατέληξε να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open, υποτίθεται λόγω της στάσης του ενάντια στις εντολές για τις ενέσεις COVID-19.

Λόγω της θέσης του κατά των επιβεβλημένων εμβολίων COVID-19 και του υποτιθέμενου προβλήματος που αντιμετώπιζε στην Αυστραλία, το όνομά του βρισκόταν για πολλές ημέρες ασταμάτητα στο news feed μου, με αποτέλεσμα να αποκτήσει διεθνή φήμη όχι μόνο μεταξύ των οπαδών του τένις που τον γνώριζαν ήδη λόγω της ιδιότητας του σούπερ σταρ ως τενίστα, αλλά και μεταξύ του πλήθους των “αντιεμβολιαστών“, όπου απέκτησε ακαριαία επίσης την ιδιότητα του “σούπερ σταρ“, ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν τον είχαν ακούσει ποτέ πριν, επειδή δεν παρακολουθούν τένις.

Οφείλω να ομολογήσω ότι σκεφτόμουν να δημοσιεύσω κι εγώ μια ιστορία για το έπος του εδώ στο δίκτυο Health Impact News, αλλά καθώς η ιστορία εξελισσόταν γινόταν όλο και πιο περίεργη, και όσο περισσότερο τραβούσε, τόσο περισσότερο τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης συνέχιζαν να δημοσιεύουν ιστορίες γι’ αυτόν, παρουσιάζοντάς τον ως θύμα των “εντολών“.

Έτσι, καθώς η κάλυψη του από τον Τύπο αυξανόταν, αποφάσισα να μην ασχοληθώ με την ιστορία του, καθώς είχε ήδη λάβει τόση μεγάλη κάλυψη από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και κάτι δεν μου φαινόταν σωστό στην όλη υπόθεση. Απλά μου φαινόταν ότι όποιο κι αν ήταν το πραγματικό ζήτημα, θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολύ γρήγορα, ακόμη και πριν φτάσει, ή να τον σταματήσει από το να πάει εκεί συνολικά.

Στη συνέχεια, χθες, στις 19 Ιανουαρίου 2022, το ZeroHedge News δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με τον Novak Djokovic που αποκαλύπτει ότι “κατέχει το 80% των μετοχών μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας που εργάζεται για τη θεραπεία του COVID”, βασιζόμενο σε μια ιστορία του Reuter.

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, ο πρωταθλητής του ανδρικού τένις Novak Djokovic επέστρεψε στο Βελιγράδι, όπου ζει με την οικογένειά του.

Έχοντας γίνει άθελά του (ή όχι) το επίκεντρο της διεθνούς συζήτησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το Reuters ανέφερε ότι ο Djokovic και η σύζυγός του κατέχουν συνολικά το 80% των μετοχών της δανέζικης εταιρείας βιοτεχνολογίας QuantBioRes, η οποία εργάζεται για την ανάπτυξη μιας θεραπείας για τον ιό SARS-CoV-2.

Το αφεντικό της QuantBioRes Ivan Loncarevic έχει περιγράψει τον εαυτό του ως επιχειρηματία, φέρεται να δήλωσε ότι η απόκτηση του 80% των μετοχών από τον τενίστα έγινε τον Ιούνιο του 2020, αλλά αρνήθηκε να πει πόσα χρήματα κατέβαλε ο Djokovic για το μερίδιό του.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η εταιρεία έχει περίπου δώδεκα ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία. Σύμφωνα με το μητρώο εταιρειών της Δανίας, ο Djokovic και η σύζυγός του Jelena κατέχουν το 40,8% και το 39,2% της QuantBioRes, αντίστοιχα.

Η QuantBioRes με έδρα την Κοπεγχάγη στοχεύει στην ανάπτυξη μιας “πεπτιδικής” θεραπείας κατά του Covid-19, η οποία θα εμποδίζει τον ιό να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Αργότερα φέτος, η εταιρεία αναμένει να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο- έχει περίπου δώδεκα ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία, εξήγησε ο Loncarevic. (Πηγή🙂

Δεδομένου ότι δεν είμαι οπαδός του τένις και δεν έχω παρακολουθήσει τον Djokovic τόσο στενά, δεν ξέρω αν στις συνεντεύξεις του προλογίζει τα αρνητικά του σχόλια σχετικά με τις εντολές για τα εμβόλια COVID-19 με το υποχρεωτικό “Δεν είμαι αντιεμβολιαστής”, αλλά αν αυτή η είδηση που δημοσιεύτηκε αρχικά από το Reuter’s είναι σωστή, σίγουρα δεν είναι μόνο υπέρ της Big Pharma, αλλά επιδιώκει να πάρει ένα κομμάτι της πίτας και στις θεραπείες COVID-19.

Το ZeroHedge συνεχίζει να αναφέρει ότι ο Djokovic κερδίζει περισσότερα έσοδα εκτός τένις από ό,τι ως επαγγελματίας τενίστας, οπότε θα ήταν λογικό να έχει ενδεχομένως εγκαταλείψει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open για να μπορέσει να εισπράξει ένα μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος στην πορεία για την φαρμακευτική του εταιρεία, εκμεταλλευόμενος τη στάση του ενάντια στις εντολές για τις ενέσεις COVID-19.

Ο Djokovic έχει γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία – το Forbes κατέταξε τον Djoko ως έναν από τους 50 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο για το 2021, καταγράφοντας τα κέρδη του εντός γηπέδου στα 4,5 εκατ. δολάρια. Ο αριθμός αυτός επισκιάστηκε από τα 30 εκατ. δολάρια που υποτίθεται ότι κέρδισε εκτός γηπέδου. Τα συνολικά κέρδη της καριέρας του πιστεύεται ότι ανέρχονται σε περίπου 150 εκατ. ευρώ (170 εκατ. δολάρια). (Πηγή.)

Σίγουρα δεν θέλω να αμφισβητήσω τα κίνητρα και τις προθέσεις του Djokovic να πάρει θέση ενάντια στις εντολές για τα εμβόλια COVID-19. Απ’ όσο γνωρίζω, έχει ειλικρινά αυτές τις απόψεις.

Αλλά αυτό που αρχίζει ξεκάθαρα να διαφαίνεται είναι μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του όρου “Aντι-εμβολιαστής” ή “Αντιεμβολιασμός”, ώστε να σημαίνει απλώς ότι παίρνει θέση ενάντια στις εντολές για τα εμβόλια COVID-19.

Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι παίρνει θέση κατά των ίδιων των εμβολίων COVID-19 ή σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση του σούπερ σταρ γιατρού υπέρ των εμβολίων Robert Malone, σημαίνει ότι παίρνει θέση μόνο κατά των εμβολίων COVID για ορισμένες ηλικιακές ομάδες, στην περίπτωσή του τα παιδιά, αλλά τα συστήνει για άλλες ηλικιακές ομάδες, καθώς ο Robert Malone, ο οποίος καυχιέται για την ιδιότητά του ως εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA σε πολλά από τα εμβόλια COVID-19, εξακολουθεί να συστήνει τα εμβόλια COVID-19 για ηλικιωμένους και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. (Πηγές εδώ και εδώ.)

Όπως αποκαλύπτει το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), περισσότεροι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών έχουν πεθάνει μετά από τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα.

Στην πραγματικότητα, αν υπολογίσετε τους άνω των 65 ετών στην ηλικιακή ομάδα “αγνώστων στοιχείων“, τότε αυτή η ηλικιακή ομάδα περιλαμβάνει πάνω από το 50% όλων των θανάτων μετά από ενέσεις COVID-19, περισσότερους από ό,τι όλες οι άλλες ηλικιακές ομάδες μαζί. (Πηγή.)

Και όμως, ο Malone συνεχίζει να απολαμβάνει την ιδιότητα του “σούπερ σταρ” στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, όπου δεν αμφισβητείται ποτέ για τους δεσμούς του με τη Μεγάλη Φαρμακευτική (Big Pharma) και τις άλλες πολύ προφανείς θέσεις του υπέρ των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του υπέρ των εμβολίων COVID-19 για ορισμένες ηλικιακές ομάδες.

Αυτό ισχύει σχεδόν για όλους τους άλλους γιατρούς που είναι υπέρ των εμβολίων και της φαρμακοβιομηχανίας και οι οποίοι έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του “σούπερ σταρ” σχεδόν εν μία νυκτί λόγω της “αντίθεσής” τους στις εντολές για τα εμβόλια COVID-19.

Και τώρα μπορούμε να προσθέσουμε και τους μη-ιατρικούς γιατρούς που επίσης φαίνεται να πηδούν σε αυτό το νέο άρμα που ονομάζεται “Κατά των Εντολών”, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τη Μεγάλη Φαρμακευτική και την όλη απάτη με το COVID, όπως ο αστέρας του τένις Novak Djokovic, ο οποίος φέρεται τώρα να έχει ιδρύσει τη δική του φαρμακευτική εταιρεία για την παραγωγή θεραπειών για το COVID-19.

Αυτό φαίνεται να συμβαίνει με τουλάχιστον ένα νέο εμβόλιο COVID-19 που βρίσκεται στα σκαριά, το οποίο έχει λάβει χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων δολαρίων και διατίθεται στην αγορά ως “Χριστιανικό εμβόλιο υπέρ της ζωής” και προωθείται από κάποιους από αυτούς τους νέους “σούπερ σταρ” γιατρούς όπως ο Peter McCullough. Βλέπε:

Novavax: Σύντομα θα εγκριθεί από τον FDA το εμβόλιο COVID-19 για τον “χριστιανικό ” πληθυσμό;

Νομίζω ότι βλέπουμε ξεκάθαρα την κατάληψη ενός μεγάλου τμήματος των Μέσων Εναλλακτικής Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της “Χριστιανικής Δεξιάς”, από τη Μεγάλη Φαρμακευτική, η οποία μαζί με τους τραπεζίτες και τους δισεκατομμυριούχους της Wall Street δημιούργησαν $τρισεκατομμύρια από το πουθενά ξεκινώντας το 2019 και στη συνέχεια συνέχισαν να δίνουν στους εαυτούς τους $τρισεκατομμύρια μέχρι το 2020 υπό τον Πρόεδρο Donald Trump με την Επιχείρηση Warp Speed, και τώρα έχουν άφθονη χρηματοδότηση για να πάνε όλοι στο πάρτι, είτε φοράτε την ετικέτα “αντι-εμβολιαστής” είτε όχι.

Και τώρα θέλουν να συγκεντρώσουν όλους όσους είναι “Ενάντια στις Εντολές” στην Ουάσιγκτον την ερχόμενη Κυριακή. Έχω αποκαλύψει στο παρελθόν πώς αυτή η εκδήλωση χρηματοδοτείται πολύ καθαρά από τη Μεγάλη Φαρμακευτική και αυτούς τους νέους “σούπερ σταρ” που είναι όλοι υπέρ των εμβολίων, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία για πολλούς, καθώς θέλουν οι “σούπερ σταρ” τους να τους υπερασπιστούν για να σταματήσουν τις εντολές.

Ακολουθεί ένα email που μόλις έλαβα από έναν αναγνώστη που φαίνεται να ανήκει ξεκάθαρα στη Χριστιανική Δεξιά:

“Μόλις διάβασα το άρθρο σας σχετικά με το ράλι της DC που έρχεται (https://healthimpactnews.com/2022/pro-vaccine-big-pharma-execs-invite-you-to-d-c-to-protest-against-vaccine-mandates-did-you-forget-what-happened-on-jan-6th-2021/)…. και συμφωνώ ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να πάνε, αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρετε.

Ο Θεός και ο Ιησούς προσκαλούν τους ανθρώπους να τους αναζητήσουν και να τους ακολουθήσουν, αλλά ποτέ δεν τους πιέζουν, δεν τους εξαναγκάζουν ή δεν τους πιέζουν. Οι ηγέτες μας πρέπει να κάνουν το σωστό όχι επειδή τους ανάγκασαν μαζικά πλήθη, αλλά επειδή καταλαβαίνουν τι είναι σωστό και τι λάθος και δεσμεύονται να κάνουν το σωστό.

Ωστόσο, δεν υποστηρίζω την καταδίκη σας για τον Dr Robert Malone, τον Dr Peter McCullough και τον Robert F Kennedy, Jr. Θεωρώ ότι και οι τρεις παραπάνω υποστηρίζουν ιατρικές παρεμβάσεις που είναι αποδεδειγμένα ασφαλείς. Και οι τρεις – όπως και εσείς – έχουν θυσιάσει πολλά και έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να βοηθήσουν να σταματήσει η σφαγή. Αν είστε πρόθυμοι να υποστηρίξετε μόνο τους τέλειους ανθρώπους νομίζω ότι γνωρίζετε καλά ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι.”

Όχι Mike, αυτοί οι τρεις άνθρωποι δεν μου μοιάζουν καθόλου. Και το θέμα δεν είναι αν είναι ή όχι “τέλειοι” άνθρωποι, αλλά αν χρηματοδοτούνται ή όχι από τους τραπεζίτες της Wall Street και τη Μεγάλη Φαρμακευτική, τους ίδιους που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιατρική τυραννία που ονομάζεται “COVID”.

https://healthimpactnews.com/2022/real-domestic-terrorists-need-to-be-tried-for-treason-and-genocide-u-s-public-vs-corporate-bankers/

Με χαρά ανέχεστε τους ανόητους αφού είστε τόσο σοφοί! Στην πραγματικότητα, ανέχεστε ακόμη και οποιονδήποτε σας υποδουλώνει ή σας εκμεταλλεύεται ή σπρώχνει τον εαυτό του μπροστά ή σας χαστουκίζει στο πρόσωπο. (2 Κορινθίους 11:19-20)

—————

Δικτυογραφία:

Was Tennis Star Novak Djokovic’s Media Coverage in Australia All a Show to Promote his New Biotech Pharmaceutical Company?

https://healthimpactnews.com/2022/was-tennis-star-novak-djokovics-media-coverage-in-australia-all-a-show-to-promote-his-new-biotech-pharmaceutical-company/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,954


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα