Επιζώντες του Ολοκαυτώματος επιδίδουν επιστολή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων:”ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”

Επιζώντες του Ολοκαυτώματος επιδίδουν επιστολή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων:”ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”

18 Σεπτεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:615
Μοίρασέ το

 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδουν φόβο και πανικό και χρησιμοποιούν τον κανόνα της προπαγάνδας του Γκέμπελς επαναλαμβάνοντας αναλήθειες μέχρι να γίνουν πιστευτές.

Για εβδομάδες τώρα καλούν στον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων.

Αν πριν από 80 χρόνια ήταν οι Εβραίοι που δαιμονοποιούνταν ως διασπορείς μολυσματικών ασθενειών, σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι που κατηγορούνται ότι μεταδίδουν τον ιό.

Η σωματική ακεραιότητα, η ελευθερία να ταξιδεύουν, η ελευθερία να εργάζονται, όλη η συνύπαρξη έχει αφαιρεθεί από τους ανθρώπους προκειμένου να τους επιβληθεί ο εμβολιασμός.

Τα παιδιά παρασύρονται να εμβολιαστούν ενάντια στην άποψη των γονέων τους.

Δυστυχώς η ανθρωπότητα θα ζήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ολοκαύτωμα απ’ αυτό που έζησε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Καμία έκκληση δεν πρόκειται να τα σταματήσει.

ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ενόψει της αναμενόμενης “έγκρισης” του “εμβολίου” κατά της COVID στην Ευρώπη, επιζώντες του Ολοκαυτώματος και οι απόγονοί τους επέδωσαν επιστολή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), ζητώντας να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Οι επιζώντες κατηγορούν τις ιατρικές ρυθμιστικές αρχές ότι απέτυχαν να ενημερώσουν με ακρίβεια τους πληθυσμούς για τους κινδύνους του εμβολίου, κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης, αποκαλώντας το πρόγραμμα εμβολιασμού “δεύτερο ολοκαύτωμα“.

Αν πριν από 80 χρόνια ήταν οι Εβραίοι που δαιμονοποιούνταν ως διασπορείς μολυσματικών ασθενειών, σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι.

Προς:
EMA
Mrs. Emer Cooke
Domenico Scarlattilaan 6
1083 HS Amsterdam
The Netherlands

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

 

Κυρίες και κύριοι,

Εμείς, οι επιζώντες των φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη συνείδησή μας και να γράψουμε αυτή την επιστολή.

Είναι προφανές για εμάς ότι ένα άλλο ολοκαύτωμα μεγαλύτερου μεγέθους λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Η πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, γιατί το μέγεθος ενός οργανωμένου εγκλήματος όπως αυτό είναι πέρα από το πεδίο της γνώσης τους.

Εμείς, ωστόσο, γνωρίζουμε.

Θυμόμαστε το όνομα Γιόζεφ Μένγκελε.

Κάποιοι από εμάς έχουν προσωπικές αναμνήσεις.

Βιώνουμε ένα déjà vu που είναι τόσο τρομακτικό ώστε ξεσηκωνόμαστε για να προστατεύσουμε τους δυστυχείς συνανθρώπους μας.

Στους απειλούμενους αθώους περιλαμβάνονται τώρα και παιδιά, ακόμη και βρέφη.

Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, τα εμβόλια COVID-19 έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από όλα τα διαθέσιμα εμβόλια μαζί από τα μέσα του 1997 έως το τέλος του 2013 – μια περίοδος 15,5 ετών.

Και οι άνθρωποι που επηρεάζονται περισσότερο είναι μεταξύ 18 και 64 ετών – η ομάδα που δεν ήταν στα στατιστικά στοιχεία του Covid.

Σας καλούμε να σταματήσετε αμέσως αυτό το ανίερο ιατρικό πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα.

Αυτό που ονομάζετε “εμβολιασμό” κατά του SARS-Cov-2 είναι στην πραγματικότητα μια βλάσφημη επέμβαση στη φύση.

Ποτέ πριν δεν έχει επιτευχθεί ανοσοποίηση ολόκληρου του πλανήτη με την παροχή ενός συνθετικού mRNA στο ανθρώπινο σώμα.

Πρόκειται για ένα ιατρικό πείραμα στο οποίο πρέπει να εφαρμοστεί ο κώδικας της Νυρεμβέργης.

Οι 10 ηθικές αρχές που περιέχονται σε αυτό το κείμενο αντιπροσωπεύουν έναν θεμελιώδη κώδικα ιατρικής δεοντολογίας που διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης των γιατρών της Νυρεμβέργης για να διασφαλιστεί ότι τα ανθρώπινα όντα δεν θα υποβληθούν ποτέ ξανά σε αθέλητα ιατρικά πειράματα & διαδικασίες.

Αρχή 1 του Κώδικα της Νυρεμβέργης:

(α) “Η εκούσια συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη.”

Αυτό σημαίνει ότι το εμπλεκόμενο πρόσωπο θα πρέπει να έχει τη νομική δυνατότητα να δώσει τη συγκατάθεσή του- θα πρέπει να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση ώστε να είναι σε θέση να ασκεί ελεύθερη εξουσία επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε μέσου βίας, απάτης, εξαπάτησης, εξαναγκασμού, υπερεκμετάλλευσης ή άλλης απώτερης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού- και θα πρέπει να έχει επαρκή γνώση και κατανόηση των στοιχείων του εμπλεκόμενου αντικειμένου, ώστε να μπορεί να να λάβει μια συνετή και διαφωτισμένη απόφαση.

(β) Το τελευταίο αυτό στοιχείο απαιτεί ότι πριν από την αποδοχή μιας θετικής απόφασης από το πειραματικό υποκείμενο θα πρέπει να του γνωστοποιείται η φύση, η διάρκεια ,ο σκοπός,η μέθοδος και τα μέσα με τα οποία πρόκειται να διεξαχθεί- όλα τα στοιχεία του πειράματος, όλες οι αναμενόμενες δυσχέρειες και κίνδυνοι και οι συνέπειες για το ίδιο στην υγεία ή σε κάποιο πρόσωπο, που ενδέχεται να προκύψουν από τη συμμετοχή του στο πείραμα.

(γ) Το καθήκον και η ευθύνη για τη διαπίστωση της ποιοτικής υπόστασης της συγκατάθεσης βαρύνει κάθε άτομο που ξεκινά, διευθύνει ή εμπλέκεται στο πείραμα. Αποτελεί προσωπική καθήκον και ευθύνη που δεν μπορεί να ανατεθεί ατιμώρητα σε κάποιον.

Σχετ. (a): Δεν τίθεται θέμα ελεύθερης απόφασης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδουν φόβο και πανικό και χρησιμοποιούν τον κανόνα της προπαγάνδας του Γκέμπελς επαναλαμβάνοντας αναλήθειες μέχρι να γίνουν πιστευτές.

Για εβδομάδες τώρα καλούν στον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων.

Αν πριν από 80 χρόνια ήταν οι Εβραίοι που δαιμονοποιούνταν ως διασπορείς μολυσματικών ασθενειών, σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι που κατηγορούνται ότι μεταδίδουν τον ιό.

Η σωματική ακεραιότητα, η ελευθερία να ταξιδεύουν, η ελευθερία να εργάζονται, όλη η συνύπαρξη έχει αφαιρεθεί από τους ανθρώπους προκειμένου να τους επιβληθεί ο εμβολιασμός.

Τα παιδιά παρασύρονται να εμβολιαστούν ενάντια στην άποψη των γονέων τους.

Σχετικά με το (β): Οι 22 τρομακτικές παρενέργειες που έχουν ήδη καταγραφεί στην άδεια επείγουσας χρήσης του FDA δεν γνωστοποιήθηκαν στα υποκείμενα της πειραματικής δοκιμής.

Τις παραθέτουμε παρακάτω προς όφελος του ευρύτερου κοινού.

Εξ ορισμού, δεν υπήρξε ποτέ συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.

Εν τω μεταξύ, έχουν καταγραφεί χιλιάδες παρενέργειες σε πολυάριθμες βάσεις δεδομένων.

Ενώ οι λεγόμενοι “αριθμοί των κρουσμάτων” αναπαράγονται σε διαστήματα των 30 λεπτών από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν γίνεται καμία αναφορά στις σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες ούτε στον τρόπο και τον τόπο αναφοράς των παρενεργειών.

Στο βαθμό που γνωρίζουμε, ακόμη και οι καταγεγραμμένες βλάβες έχουν διαγραφεί σε μεγάλη κλίμακα σε κάθε βάση δεδομένων.

Η αρχή 6 του Κώδικα της Νυρεμβέργης ορίζει: “Ο βαθμός του κινδύνου που πρέπει να αναληφθεί δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει αυτόν που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος που πρέπει να επιλυθεί από το πείραμα”.

Ο “εμβολιασμός” κατά της Covid έχει αποδειχθεί πιο επικίνδυνος από την Covid για το 99% περίπου όλων των ανθρώπων.

Όπως τεκμηριώνεται από το Johns Hopkins, σε μια μελέτη 48.000 παιδιών, τα παιδιά διατρέχουν μηδενικό κίνδυνο από τον ιό.

Τα δικά σας στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά που δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο από
από τον ιό, έχουν υποστεί καρδιακές προσβολές μετά τον εμβολιασμό. ανεπιθύμητες παρενέργειες – συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 900 σοβαρών περιστατικών.

Τουλάχιστον 16 έφηβοι έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό στις ΗΠΑ.

Όπως γνωρίζετε, μόλις το 1% περίπου αναφέρεται.

Και οι αριθμοί αυξάνονται ραγδαία καθώς γράφουμε.

Εν γνώσει σας.

Αρχή 10 του Κώδικα: “Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι προετοιμασμένος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει πιθανόν λόγο να πιστεύει, κατά την άσκηση της καλής πίστης, της υψηλής δεξιότητας και της προσεκτικής κρίσης που απαιτείται από αυτόν, ότι η συνέχιση του πειράματος είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο του ατόμου στον οποίον διεξάγεται το πείραμα.”

Υποτίθεται ότι περίπου το 52% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μία ένεση.

Η έντιμη γνωστοποίηση του πραγματικού αριθμού των “εμβολιασμένων” τραυματιών, των ανίατα τραυματισμένων καθώς και των θανόντων παγκοσμίως έχει καθυστερήσει εδώ και καιρό.

Πρόκειται για εκατομμύρια στο μεταξύ.

Δώστε μας τους πραγματικούς αριθμούς των θυμάτων του εμβολίου Covid τώρα.

 

Πόσοι θα είναι αρκετοί για να ξυπνήσουν τη συνείδησή σας;

 

Κατάλογος των ανεπιθύμητων παρενεργειών που ήταν γνωστές στον FDA πριν από την έγκριση έκτακτης ανάγκης

  • Σύνδρομο Guillain-Barré
  • Οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα
  • Εγκάρσια μυελίτιδα
  • Εγκεφαλίτιδα / εγκεφαλομυελίτιδα / μηνιγγοεγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα / εγκεφαλοπάθεια
  • Σπασμοί/επιληπτικές κρίσεις
  • Εγκεφαλικό επεισόδιο
  • Ναρκοληψία και καταπληξία
  • Αναφυλαξία
  • Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου
  • Μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα
  • Αυτοάνοσα νοσήματα
  • Θάνατοι
  • Έκβαση της εγκυμοσύνης και του τοκετού
  • Άλλες οξείες απομυελινωτικές ασθένειες
  • Μη αναφυλακτικές αλλεργικές αντιδράσεις
  • Θρομβοπενία
  • Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη
  • Φλεβική θρομβοεμβολή
  • Αρθρίτιδα και αρθραλγία/πόνος στις αρθρώσεις
  • Νόσος Kawasaki
  • Φλεγμονώδες πολυσυστηματικό σύνδρομο στα ΠΑΙΔΙΑ
  • Ασθένεια ενισχυόμενη με εμβόλιο

 

Με την υπογραφή

Επιζώντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι γιοι, οι κόρες τους και τα εγγόνια τους, συμπεριλαμβανομένων ατόμων καλής θέλησης και συνείδησης.

Η Vera Sharav επίσης εντοπίζει τα κοινά σημεία του καθεστώτος που διαμορφώνεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με το ναζιστικό καθεστώς και εξηγεί γιατί αυτή τη φορά, αν επικρατήσει, θα είναι πολύ χειρότερο.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει πραγματικά για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που αναφέρουν οι επιζώντες, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε τη πρόσφατη σειρά του Γερμανικού ZDF για την άνοδο και την πτώση του ναζισμού και της παράνοιας.

Σας ζητάμε επίσης να κάνετε συγκρίσεις με το σήμερα και να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα για το τί μέλλει γενέσθαι άν συνεχιστεί η, προκαλούμενη απο τους πολιτικούς, ρητορική του μίσους και της δαιμονοποίησης.

Το εμβόλιο ελευθερώνει ,λένε σήμερα. Η δουλειά “ελευθέρωνε” και τότε(Arbeit Macht Frei)

 

Πηγή

Προβολές : 615


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα