ΗΠΑ : Η Eπίσημη Aφήγηση Παραδέχεται ότι το ψεύτικο εμβόλιο COVID σας δίνει ψεύτικη ανοσία COVID

28 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:965
Μοίρασέ το

 

Αυτοί που προωθούν την απάτη COVID, από την αρχή, σκοντάφτουν πάνω στον εαυτό τους με μια πληθώρα ισχυρισμών και αντιφάσεων που αψηφούν τη λογική.

Ο ίδιος ο Fauci έχει αλλάξει γνώμη σαν ψάρι έξω από το νερό τόσες φορές όσες και η Google που λογόκρινε, συγγνώμη, εννοώ επιμελήθηκε, ένα ενοχλητικό αποτέλεσμα αναζήτησης.

Ακόμη και με τις οργανώσεις και τις υπηρεσίες τους, ακόμη και με τα δικά τους λόγια και ακόμη και με τις δικές τους γραμμές συλλογισμού, η επίσημη αφήγηση του COVID δεν στέκει και δεν βγαίνει στο παραμικρό.

Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο για την απόλυτη γελοιότητα της επίσημης επιστήμης COVID και ένα καλό στοιχείο για να το μοιραστείτε με τους “αψέκαστους” συστημικούς (mainstream normies) που καταβροχθίζουν τις κυβερνητικές αφηγήσεις και τις αφηγήσεις των συστημικών μέσων ενημέρωσης (MSM) χωρίς ιδιαίτερο κριτικό προβληματισμό, καθώς η τάση COVID μετά την τάση COVID μετά την τάση COVID δείχνει ότι οι αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να εμβολιάσουν τους πάντες.

Αντίσταση σε κάθε μέτωπο…

Χιλιάδες έρευνες και στοιχεία αποδεικνύουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ και το που οδηγούν τα εμβόλια…

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Λοιπόν, αυτό είναι άβολο: ακόμη και επίσημες πηγές δηλώνουν και αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο COVID σας δίνει ψεύτικη ανοσία κατά του COVID αυξάνοντας στην πραγματικότητα τις πιθανότητες να κολλήσετε COVID (ό,τι κι αν νομίζετε ότι είναι αυτό). Ουπς!

21 Οκτωβρίου 2021 Makia Freeman – Διάβαστε το πρωτότυπο εδώ.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙA…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Επίσημες πηγές και παγκόσμιες στατιστικές αποκαλύπτουν ότι οι εμβολιασμένοι με COVID έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν COVID.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι αρχές δεν μπορούν να κρύψουν τις συντριπτικές αποδείξεις ότι, ακόμη και με τη δική τους λογική, το να κάνεις το εμβόλιο COVID δεν έχει νόημα και βλάπτει την υγεία σου.

— Θα θέλατε να εμβολιαστείτε και να λάβετε ψεύτικη ανοσία κατά του COVID;

Έχω αναλύσει σε πολλά προηγούμενα άρθρα τις αποδείξεις ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει (λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι έχει απομονωθεί ή καθαριστεί) και τις αποδείξεις ότι η θεωρία του εδάφους (Terrain theory) είναι καλύτερο μοντέλο για την εξήγηση της υγείας και των ασθενειών από τη θεωρία των μικροβίων (Germ theory) – έτσι ώστε ακόμη και εάν ο ιός SARS-CoV-2 υπήρχε, δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι οι ιοί προκαλούν ασθένειες ούτως ή άλλως.

Ζούμε με όλα τα είδη των ιών (ναι, συμπεριλαμβανομένου του HIV) στο σώμα μας όλη την ώρα ως μέρος του ανθρώπινου μικροβιώματος μας . Το φυσικό επακόλουθο αυτού είναι ότι το “COVID που προκαλείται από τον SARS-CoV-2” δεν μπορεί να είναι κάτι πραγματικό.

Τι είναι, λοιπόν, το COVID;

Η καλύτερη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για μια επανακατηγοριοποίηση και ανακατάταξη της υπάρχουσας νόσου. Θυμηθείτε: δεν υπάρχει 1 ιός, ούτε 1 ασθένεια, ούτε 1 αιτία. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, σύμφωνα με επίσημες στατιστικές και πηγές, η κανονική γρίπη έχει “εξαφανιστείτο 2020-2021 σε πολλά έθνη. Προφανώς δεν εξαφανίστηκε πραγματικά- οι αριθμοί της καπηλεύτηκαν από τη Σέχτα του COVID για να αυξήσουν τους αριθμούς των κρουσμάτων του COVID.

— Μετάβαση στον κόσμο της επίσημης αφήγησης για το COVID

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, είναι χρήσιμο περιστασιακά να μεταπηδήσουμε για λίγα λεπτά στον κόσμο όπου ο ιός υπάρχει και το COVID είναι μια πραγματική, νέα, τρομακτική και θανατηφόρα ασθένεια με τα δικά της ξεχωριστά και συγκεκριμένα συμπτώματα. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, για μια στιγμή τώρα ότι ο SARS-CoV-2 υπάρχει και προκαλεί το COVID, μια ολοκαίνουργια ασθένεια που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ακόμα και σε αυτόν τον κόσμο, παίζοντας με τους κανόνες που έχουν θέσει σεβάσμιοι οργανισμοί όπως ο ΠΟΥ, το NIH, το FDA, το CDC και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τα πράγματα δεν βγάζουν νόημα. Υπάρχει σαφής έλλειψη λογικής. Οι αντιφάσεις είναι πολλές. Σήμερα θα εξετάσουμε μια τέτοια κραυγαλέα αντίφαση: συγκεκριμένα, την αντίφαση μεταξύ του επίσημου αφηγηματικού ισχυρισμού του COVID ότι το ψεύτικο εμβόλιο θα αυξήσει την ανοσία σας στο COVID, και των επίσημων αφηγηματικών στοιχείων του COVID ότι η λήψη του εμβολίου αυξάνει την πιθανότητα να κολλήσετε COVID ή να αρρωστήσετε περισσότερο.

— Ο FDA παραδέχεται σε δικό του έγγραφο ότι το εμβόλιο προσφέρει ψεύτικη ανοσία κατά του COVID

Το φερέφωνο του κατεστημένου Dr. Fraud-ci (σημ,: fraud=απάτη) ήταν σε αδυναμία τον περασμένο μήνα στα συστημικά μέσα ενημέρωσης να εξηγήσει γιατί η ανοσία που αποκτάται από τα εμβόλια ήταν ανώτερη από τη φυσική ανοσία για τις ασθένειες γενικά. Είναι το θέμα που καταρρίπτει την αφήγηση. Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το αποτελεσματικό μάρκετινγκ εξαρτάται από το να πείσεις τον καταναλωτή ότι έχει μια κενή ανάγκη και ότι είσαι η μόνη (ή η καλύτερη) εταιρεία που μπορεί να την καλύψει. Ωστόσο, αν οι καταναλωτές δεν έχουν πραγματικά αυτή την ανάγκη, και το συνειδητοποιούν αυτό, δεν υπάρχει καταναλωτική ζήτηση, και το παιχνίδι έχει τελειώσει. Εάν οι καταναλωτές συνειδητοποιήσουν ότι το ψεύτικο εμβόλιο προσφέρει ψεύτικη ανοσία COVID, δεν θα το πάρουν. Δείτε αυτή την παραδοχή είτε της Pfizer, είτε του FDA, είτε και των δύο, όπως καταγράφεται σε αυτό το έγγραφο του FDA με τίτλο “Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting September 17, 2021 | FDA Briefing Document | Application for licensure of a booster dose for COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA)”. Ομολογεί ότι περισσότερα άτομα της μελέτης που έλαβαν το εμβόλιο εμφάνισαν COVID σε σχέση με τα άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακο και δεν έλαβαν το εμβόλιο. Με άλλα λόγια, το εμβόλιο αύξησε τις πιθανότητες να πάθετε COVID! Τι συμβαίνει εδώ; Εδώ είναι το ακριβές απόσπασμα από τη σελίδα 22:

Για να το αναλύσουμε σε απλά ελληνικά, περίπου 70 άτομα από τα 1.000 που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech (BNT162b2, ο τύπος υπό EUA [Emergency Use Authorization] πριν από την Cominarty) έπαθαν COVID, ενώ μόνο περίπου 51 άτομα από τα 1.000 που έλαβαν το εικονικό φάρμακο έπαθαν COVID. Επομένως, το εμβόλιο όχι μόνο δεν κατάφερε να αυξήσει την ανοσία, αλλά στην πραγματικότητα μείωσε την ανοσία. Έδωσε στους λήπτες ψεύτικη ανοσία COVID.

— Μελέτη στην ιστοσελίδα του NIH δεν διαπιστώνει καμία διακριτή σχέση μεταξύ της κατάστασης εμβολιασμού και της κατάστασης COVID – Στην πραγματικότητα, δηλώνει ότι το ποσοστό μόλυνσης COVID είναι υψηλότερο μεταξύ των εμβολιασμένων

Και πάλι θα πάμε κατευθείαν σε επίσημες κυβερνητικές πηγές για το επόμενο θέμα. Πρόκειται για μια μελέτη με τίτλο “Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States” που δημοσιεύθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στον ιστότοπο NIH PubMed. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, πρόκειται για ευρεία ανάλυση που περιλαμβάνει πολλά έθνη και πολλές μικρότερες περιοχές (κομητείες) εντός των ΗΠΑ. Το συμπέρασμα ήταν απότομο και κατ’ ευθείαν στο θέμα: δεν υπήρχε “καμία διακριτή σχέση” μεταξύ του αν είχατε εμβολιαστεί και του αν είχατε κολλήσει COVID. Εδώ είναι τα ακριβή λόγια τους:

Το πιάσατε αυτό, το καταλάβατε;

Όχι μόνον αναφέρεται ότι δεν υπήρξε καμία θετική επίδραση του εμβολίου στην πρόληψη των κρουσμάτων COVID, αλλά στην πραγματικότητα, όσοι έλαβαν το ψεύτικο εμβόλιο COVID είχαν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν COVID. Μιλάμε για ψεύτικη ανοσία κατά του COVID. Αναφέρει το παράδειγμα του Ισραήλ, το οποίο είναι πλέον γνωστό, καθώς και τα λιγότερο γνωστά παραδείγματα της Ισλανδίας και της Πορτογαλίας (υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, υψηλά ποσοστά COVID) και του Βιετνάμ και της Νότιας Αφρικής (χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, χαμηλά ποσοστά COVID). Θα μπορούσε επίσης να είχε μιλήσει για τη Σιγκαπούρη και το Βερμόντ, τα οποία είναι 2 άλλα μέρη με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού και υψηλά κρούσματα COVID. Η μελέτη έλαβε επίσης υπόψη της τον υποτιθέμενο χρόνο “καθυστέρησης” που χρειάζεται το εμβόλιο για να δράσει:

Η μελέτη φαίνεται να έχει γραφτεί από συγγραφείς που πιστεύουν στα εμβόλια. Σημείωσαν επίσης φθίνουσα ανοσία των εμβολίων και απότομη αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων των εμβολιασμένων με COVID:

— Ψεύτικη ανοσία COVID: Μια εναλλακτική ερμηνεία

Ας βγούμε λοιπόν τώρα από την σουρεαλιστική αφήγηση της επίσημης επικρατούσας τάσης για το COVID και ας επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο, όπου το SARS-CoV-2 δεν υπάρχει, όπου τα ψεύτικα εμβόλια COVID δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως προβλέπεται (επειδή δεν υπάρχει ιός για να εμβολιαστεί κανείς και, ακόμη και αν υπήρχε ιός, δεν τον είχαν όταν σχεδίασαν το εμβόλιο) και όπου το COVID δεν είναι ένα και μόνο πράγμα, αλλά μάλλον μια συλλογή καταστάσεων με πολλές πιθανές αιτίες, οι οποίες έχουν επαναταξινομηθεί. Έτσι, τι θα μπορούσε να εξηγήσει τα παραπάνω 2 στοιχεία της επικρατούσας τάσης;

Η προφανής απάντηση είναι ότι το εμβόλιο βλάπτει και σκοτώνει. Η Pfizer το γνωρίζει, ο FDA το γνωρίζει, οι αριθμοί των περιστατικών σε όλο τον κόσμο το αποδεικνύουν. Το ψεύτικο εμβόλιο COVID παράγει όλα τα είδη παρενεργειών, μερικές από τις οποίες μπορούν να ερμηνευτούν και να διαγνωστούν ως “COVID” σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία και έναν κύκλο – όπου η άρχουσα τάξη αποκτά περισσότερο έλεγχο (μέσω της μόνιμης κρατικής υποδομής επιτήρησης της κυβέρνησης) και περισσότερα χρήματα (μέσω της ιδιοκτησίας μετοχών της Μεγάλης Φαρμακευτικής), και όλοι οι άλλοι παθαίνουν βασιλική ζημιά σε όρους χαμένης ελευθερίας, χαμένων δικαιωμάτων, χαμένου εισοδήματος, χαμένων επιχειρήσεων, χαμένης υγείας και, για όσους ωθούνται στην αυτοκτονία ή σκοτώνονται από το εμβόλιο, χαμένης ζωής.

Με τα παραπάνω στοιχεία, μια εναλλακτική ερμηνεία είναι ότι όσοι “έπαθαν COVID” στην πραγματικότητα απλώς “αρρώστησαν” με κάποιο τρόπο μέσω της βλάβης από το εμβόλιο. Φυσικά, αυτό εξακολουθεί να προϋποθέτει ότι οι μετρήσεις των κρουσμάτων COVID είναι ακριβείς, κάτι που σίγουρα δεν είναι, λόγω της λανθασμένης εφαρμογής της τεχνικής PCR του Kary Mullis, η οποία δεν προοριζόταν ποτέ για τη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών (κάτι που έχω καλύψει σε άλλα άρθρα). Έτσι, ακόμη και αυτή η εναλλακτική ερμηνεία έχει τα όριά της, επειδή ολόκληρη η απάτη του COVID, από πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά και από πίσω προς τα εμπρός, είναι εντελώς ΨΕΥΤΙΚΗ. Ένα από τα μόνα αληθινά πράγματα σε αυτό είναι ότι το ψεύτικο εμβόλιο COVID είναι ένα νανοτεχνολογικό βιολογικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει πραγματική ζημιά στους ανθρώπους.

— Τελικές σκέψεις

Αυτοί που προωθούν την απάτη COVID, από την αρχή, σκοντάφτουν πάνω στον εαυτό τους με μια πληθώρα ισχυρισμών και αντιφάσεων που αψηφούν τη λογική. Ο ίδιος ο Fauci έχει αλλάξει γνώμη σαν ψάρι έξω από το νερό τόσες φορές όσες και η Google που λογόκρινε, συγγνώμη, εννοώ επιμελήθηκε, ένα ενοχλητικό αποτέλεσμα αναζήτησης. Ακόμη και με τις οργανώσεις και τις υπηρεσίες τους, ακόμη και με τα δικά τους λόγια και ακόμη και με τις δικές τους γραμμές συλλογισμού, η επίσημη αφήγηση του COVID δεν στέκει και δεν βγαίνει στο παραμικρό. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο για την απόλυτη γελοιότητα της επίσημης επιστήμης COVID και ένα καλό στοιχείο για να το μοιραστείτε με τους “αψέκαστους” συστημικούς (mainstream normies) που καταβροχθίζουν τις κυβερνητικές αφηγήσεις και τις αφηγήσεις των συστημικών μέσων ενημέρωσης (MSM) χωρίς ιδιαίτερο κριτικό προβληματισμό, καθώς η τάση COVID μετά την τάση COVID μετά την τάση COVID δείχνει ότι οι αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να εμβολιάσουν τους πάντες.

Πηγές:

*https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

*https://thefreedomarticles.com/deep-down-virus-rabbit-hole-question-everything/

*https://thefreedomarticles.com/normal-human-virome-study-hiv-hepatitis-many-viruses-present/

*https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

*https://www.scientificamerican.com/article/flu-has-disappeared-worldwide-during-the-covid-pandemic1/

*https://thefreedomarticles.com/covid-cult-and-the-10-stages-of-genocide/

*https://www.realclearpolitics.com/video/2021/09/10/fauci_natural_immunity_vs_vaccine_for_covid-19_needs_to_be_discussed_seriously.html

*https://www.fda.gov/media/152176/download (pg.22)

*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8481107/

*https://www.theguardian.com/world/2021/sep/15/singapore-reports-biggest-spike-in-covid-cases-in-a-year-despite-81-vaccination-rate

*https://www.msn.com/en-us/video/peopleandplaces/despite-high-vax-rate-vermont-cases-remains-high/vi-AAPL4EN

*https://thefreedomarticles.com/covid-vaccine-life-form-aluminum-carbon-pfizer-comirnaty-shot/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-august-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trend-10-current-operation-coronavirus-september-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-october-2021/

——————

Δικτυογραφία:

Fake COVID Immunity: Sources Show COVID Vaxxed Get COVID More

https://thefreedomarticles.com/official-narrative-fake-covid-vaccine-gives-you-fake-covid-immunity/

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Προβολές : 965


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα