ΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ : Η ‘Eρευνα διαπιστώνει ότι οι Ρυθμιστικές Αρχές Φαρμάκων Συνεχίζουν εν Γνώσει τους να Χορηγούν τις πιο Επικίνδυνες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 στα Παιδιά Προκαλώντας Αμέτρητες Αναπηρίες και Θανάτους

ΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ : Η ‘Eρευνα διαπιστώνει ότι οι Ρυθμιστικές Αρχές Φαρμάκων Συνεχίζουν εν Γνώσει τους να Χορηγούν τις πιο Επικίνδυνες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 στα Παιδιά Προκαλώντας Αμέτρητες Αναπηρίες και Θανάτους

14 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,258
Μοίρασέ το

 

Τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι η εκστρατεία εμβολιασμού με το Covid-19 ήταν σημαντικά πιο επιβλαβής και θανατηφόρα για τα παιδιά από ό,τι η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης. Αυτό και μόνο το γεγονός εγείρει το ερώτημα για το πώς ήταν δυνατόν η συμβουλευτική επιτροπή του FDA να ψηφίσει δεκαεπτά έναντι μηδέν υπέρ της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ένα μέλος με δικαίωμα ψήφου της συμβουλευτικής επιτροπής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι πλήρως γνωστό αν το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μέχρι να αρχίσει να χορηγείται.

Ο Δρ Eric Rubin του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δήλωσε – “Δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο αν δεν αρχίσουμε να το χορηγούμε, και έτσι ακριβώς γίνεται”.

Όμως, η έρευνα των δεδομένων VAERS έχει επίσης εντοπίσει τις συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίου της Pfizer που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη σε παιδιά σε όλες τις ΗΠΑ, γεγονός που οδηγεί σε άλλα εξαιρετικά σοβαρά ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις.

             Φ  Ρ  Ι  Κ  Η  !

Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Τελειώνει τις νέες γενιές της Αμερικής, όπως θα τελειώσει και της Ελλάδας τα παιδιά.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι έχεις και τον Κούβελα που πατάει σε δυο βάρκες, να λέει “καρντάσι” τον Μπουρλά…

Μήπως έχει “αδυναμία” στους Ε#ΡΑΙΟ$ΙΩ@ΙΣΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;;;

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μια έρευνα των δεδομένων που βρέθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί ανεπιθύμητων ενεργειών, νοσηλειών, απειλητικών για τη ζωή συμβάντων, μόνιμων αναπηριών και θανάτων μεταξύ παιδιών έχουν αναφερθεί αρκετές φορές έναντι συγκεκριμένων αριθμών παρτίδων των εμβολίων Covid-19.

Αυτό σημαίνει ότι οι πιο επικίνδυνες και θανατηφόρες παρτίδες των πειραματικών ενέσεων που χορηγούνται στα παιδιά έχουν πλέον εντοπιστεί και συγκρίνοντας με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις μεταξύ των παιδιών στα εμβόλια γρίπης επί σειρά ετών μπορούμε να δούμε ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεικνύονται εξαιρετικά επικίνδυνες για τα παιδιά.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα αντλήθηκαν από τη δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων VAERS, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) είναι ένα πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια των εμβολίων, το οποίο συνδιαχειρίζονται τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το πρόγραμμα συλλέγει πληροφορίες μέσω αναφορών που γίνονται από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες (πιθανές επιβλαβείς παρενέργειες) που συμβαίνουν μετά τη χορήγηση εμβολίων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σχέση κινδύνου-οφέλους είναι αρκετά υψηλή ώστε να δικαιολογείται η συνέχιση της χρήσης οποιουδήποτε συγκεκριμένου εμβολίου.

Οι αναφορές που αντλήθηκαν από τη βάση δεδομένων ήταν αυτές που είχαν υποβληθεί έως τις 5 Νοεμβρίου 2021 και περιλάμβαναν όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν κατά των ενέσεων Covid-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Αλλά πρώτα δημιουργήθηκε ένα σύνολο δεδομένων ελέγχου με όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν έναντι όλων των εμβολίων γρίπης που χορηγήθηκαν σε όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών κατά τη διάρκεια του 2019 και του 2020, μια περίοδο δύο ετών.

Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι πολύ περισσότερα εμβόλια γρίπης χορηγήθηκαν σε παιδιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, απ’ ό,τι τα εμβόλια Covid-19 χορηγήθηκαν σε παιδιά κατά τη διάρκεια του 2021, λόγω της επιβεβαίωσης στα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσαν τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC).

Η δημοσίευση που κυκλοφόρησε από το CDC (δείτε εδώ) τον Οκτώβριο του 2020 επιβεβαιώνει ότι κατά την περίοδο γρίπης 19/20, το 63,8% των παιδιών ηλικίας 6 μηνών – 17 ετών, έλαβαν μια δόση του εμβολίου γρίπης. Τα στοιχεία που εξάγουμε περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία από την περίοδο γρίπης 18/19, από την οποία το 62,6% των παιδιών ηλικίας 6 μηνών – 17 ετών έλαβαν εμβόλιο γρίπης, και την περίοδο γρίπης 20/21, από την οποία ο αριθμός των παιδιών που θα λάβουν εμβόλιο γρίπης είναι άγνωστος.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 2.082 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά των εμβολίων γρίπης σε παιδιά, παράλληλα με 278 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά, 45 νοσηλείες, 11 απειλητικά για τη ζωή περιστατικά, 17 μόνιμες αναπηρίες και 2 θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που επιστράφηκαν ήταν 802.

Ο “αριθμός παρτίδας” είναι μια συγκεκριμένη ακολουθία αριθμών και γραμμάτων που παρακολουθεί μια συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου από την παραγωγή και στο χέρι ενός ατόμου και συνήθως βρίσκεται στην ετικέτα του εμβολίου ή στη συνοδευτική συσκευασία.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που υποβλήθηκαν στο VAERS για τα εμβόλια γρίπης μεταξύ παιδιών, ταξινομημένο με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από το ανεπιθύμητο συμβάν.

Οι αριθμοί παρτίδας είναι ταξινομημένοι αλφαβητικά και εκτός από μερικές αιχμές, ο αριθμός των ανεπιθύμητων συμβάντων ανά αριθμό παρτίδας ήταν ομοιόμορφα κατανεμημένος και γενικά ο ίδιος, χωρίς να γίνονται περισσότερες από 17 αναφορές κατά ενός μόνο αριθμού παρτίδας εμβολίου γρίπης.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των νοσηλειών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες για το εμβόλιο της Pfizer ανά αριθμό παρτίδας που στάλθηκε στις ΗΠΑ. Το διάγραμμα αυτό έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου κατά της γρίπης που προκάλεσαν τη νοσηλεία παιδιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, μόνο ένας μόνο αριθμός παρτίδας “3GG33” είχε περισσότερες από 1 αναφορές νοσηλείας σε σχέση με αυτόν, αλλά αυτό ανήλθε μόνο σε 2 νοσηλείες. Ενώ άλλοι 33 αριθμοί παρτίδων προκάλεσαν μία μόνο νοσηλεία.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου κατά της γρίπης σε παιδιά για μια περίοδο δύο ετών χρησιμοποιήθηκαν ως σύνολο δεδομένων ελέγχου για να συγκριθούν με τα δεδομένα VAERS για το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 16.880 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Pfizer Covid-19 μεταξύ παιδιών ηλικίας 6-17 ετών. Αυτές περιλάμβαναν 5.161 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά, 1.365 νοσηλείες, 264 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα, 120 μόνιμες αναπηρίες και 29 θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που επιστράφηκαν ήταν 748.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) χορήγησε άδεια επείγουσας χρήσης για την ένεση Covid-19 της Pfizer για να χορηγηθεί σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών στις 10 Μαΐου 2021.

Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα 6 μηνών υπήρξαν –

  • 8 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες αντιδράσεις,
  • 18 φορές περισσότερες επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά,
  • 30 φορές περισσότερες νοσηλείες,
  • 24 φορές περισσότερα απειλητικά για τη ζωή περιστατικά,
  • 7 φορές περισσότερες μόνιμες αναπηρίες και

15 φορές περισσότερους θανάτους εξαιτίας του εμβολίου της Pfizer από ό,τι έχει καταγραφεί στα παιδιά έναντι των εμβολίων γρίπης σε διάστημα δύο ετών.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που έγιναν στο VAERS κατά του εμβολίου Covid-19 της Pfizer μεταξύ παιδιών, ταξινομημένο με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από το ανεπιθύμητο συμβάν.

Ο υψηλότερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητου συμβάντος που υποβλήθηκαν στο VAERS για έναν μόνο αριθμό παρτίδας του εμβολίου κατά της γρίπης ήταν 17. Πράγμα που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την ανακάλυψη ότι ο υψηλότερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που έγιναν στο VAERS έναντι ενός μόνο αριθμού παρτίδας του εμβολίου Pfizer Covid-19 έως τις 5 Νοεμβρίου 2021 ήταν 428, και αυτό δεν αποτελεί ανωμαλία.

Εκατοντάδες αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων έχουν γίνει κατά ενός μόνο αριθμού παρτίδας του εμβολίου Pfizer Covid-19 πολλές φορές.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των παρτίδων σε σχέση με το εύρος των ανεπιθύμητων συμβάντων που αναφέρθηκαν ανά παρτίδα του εμβολίου Pfizer Covid-19. Τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι σε 511 παρτίδες (68%) έγινε μόνο μία αναφορά ανεπιθύμητου συμβάντος εναντίον τους, ενώ σε 2 συγκεκριμένες παρτίδες έγιναν πάνω από 401 αναφορές ανεπιθύμητου συμβάντος εναντίον τους.

Συγκλονιστικό είναι επίσης ότι από τα δεδομένα προκύπτει ότι 30 παρτίδες εμβολίου Pfizer είχαν μεταξύ 12 ξεχωριστών παρτίδων (1,6%) με αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων μεταξύ 151 – 250 ανά παρτίδα, άλλες 11 παρτίδες (1,5%) είχαν μεταξύ 251 – 350 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα και άλλες 7 παρτίδες (0,9%) είχαν μεταξύ 350 – 400 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα.

Αυτό υποδηλώνει ότι υπήρξε μια μικρή ποσότητα επικίνδυνων παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19 και μια μεγάλη ποσότητα φαινομενικά ακίνδυνων (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19 που χορηγήθηκαν σε παιδιά.

Μπορούμε να δούμε το ίδιο μοτίβο να εμφανίζεται και μεταξύ των πιο σοβαρών ανεπιθύμητων αντιδράσεων, με λίγους μόνο ξεχωριστούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Pfizer να συνδέονται με πολύ υψηλούς αριθμούς επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά, νοσηλείες, απειλητικά για τη ζωή συμβάντα, μόνιμες αναπηρίες και θανάτους.

Επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά

356 παρτίδες (48%) προκάλεσαν μηδενικές επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά μεταξύ των παιδιών και 311 παρτίδες (42%) προκάλεσαν μεταξύ 1 και 4 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά μεταξύ των παιδιών. Ωστόσο, 7 παρτίδες (0,9) προκάλεσαν πάνω από 100 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά μεταξύ παιδιών ανά παρτίδα.

Συνολικά, το 52% των παρτίδων του εμβολίου της Pfizer που χορηγήθηκε σε παιδιά ήταν υπεύθυνο για μια ανεπιθύμητη ενέργεια που οδήγησε σε επίσκεψη στα επείγοντα περιστατικά.

Νοσηλείες

585 παρτίδες (78%) του εμβολίου Pfizer προκάλεσαν μηδενικές νοσηλείες μεταξύ των παιδιών και 87 παρτίδες (12%) προκάλεσαν μόλις 1 νοσηλεία μεταξύ των παιδιών. Ωστόσο, 5 παρτίδες του εμβολίου Pfizer (0,7%) προκάλεσαν πάνω από 30 νοσηλείες σε παιδιά ανά παρτίδα.

Συνολικά, το 22% των παρτίδων του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκε σε παιδιά ήταν υπεύθυνο για μια ανεπιθύμητη ενέργεια που οδήγησε σε νοσηλεία.

Απειλητικά για τη ζωή συμβάντα

670 παρτίδες (90%) συσχετίστηκαν με μηδενικά απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μεταξύ των παιδιών και 40 παρτίδες (5%) συσχετίστηκαν με 1 απειλητικό για τη ζωή συμβάν μεταξύ των παιδιών. Ωστόσο, μόλις 8 παρτίδες (1%) συσχετίστηκαν με 5 έως 8 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα ανά παρτίδα μεταξύ των παιδιών.

Συνολικά, το 10% των παρτίδων του εμβολίου της Pfizer που χορηγήθηκε σε παιδιά ήταν υπεύθυνο για ένα απειλητικό για τη ζωή συμβάν.

700 παρτίδες (94%) προκάλεσαν μηδενικές μόνιμες αναπηρίες μεταξύ των παιδιών, ενώ 29 παρτίδες ( 4%) προκάλεσαν μία μόνο μόνιμη αναπηρία μεταξύ των παιδιών. Ωστόσο, 4 παρτίδες (0,5) προκάλεσαν 4 μόνιμες αναπηρίες ανά παρτίδα, που αντιστοιχούν στο 33% (16/48) όλων των μόνιμων αναπηριών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου Pfizer μεταξύ παιδιών.

Συνολικά, μόλις το 6% των παρτίδων του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκε σε παιδιά ήταν υπεύθυνο για μια ανεπιθύμητη ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει το παιδί μόνιμα ανάπηρο.

Θάνατοι

733 παρτίδες συσχετίστηκαν με μηδενικούς θανάτους μεταξύ των παιδιών, αλλά 15 παρτίδες συσχετίστηκαν με έναν και μοναδικό θάνατο μεταξύ των παιδιών. Αναφέρθηκαν επίσης 14 ακόμη θάνατοι για τους οποίους ο αριθμός της παρτίδας ήταν άγνωστος. Αυτό σημαίνει ότι ο ελάχιστος αριθμός παρτίδων που ευθύνονται για έναν θάνατο ισούται με 15 και ο μέγιστος δυνατός αριθμός είναι 29.

Συνολικά, μεταξύ 2% (15 παρτίδες) και 4% (29 παρτίδες) των παρτίδων του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκαν σε παιδιά ήταν υπεύθυνες για ανεπιθύμητη ενέργεια που οδήγησε σε θάνατο.

Τα στοιχεία που εξήχθησαν από το VAERS σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου Covid-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών αποκάλυψαν επίσης κάτι ασυνήθιστο, καθώς οι πιο επικίνδυνες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 έχουν όλες αριθμούς παρτίδας που αντιστοιχούν στενά μεταξύ τους.

Είναι λογικό να αποδίδονται αριθμοί παρτίδας με κάποια μορφή σειράς, π.χ. Α1, Α2, Α3, αντί να δημιουργούνται τυχαία διαφορετικοί αριθμοί παρτίδας, π.χ. Α1, Ζ5, Τ7.

Ως εκ τούτου, τα ακόλουθα δεδομένα υποδηλώνουν ότι οι πιο επικίνδυνες και οι πιο θανατηφόρες παρτίδες του εμβολίου της Pfizer που έχουν χορηγηθεί σε παιδιά και εξακολουθούν να χορηγούνται σε παιδιά, κατασκευάστηκαν όλες σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη και όχι ότι μια επικίνδυνη παρτίδα κατασκευάστηκε την 1η ημέρα και η επόμενη επικίνδυνη παρτίδα κατασκευάστηκε την 86η ημέρα.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων ανά αριθμό παρτίδας σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών στις ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει εντοπίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου της Pfizer που έχουν προκαλέσει τις περισσότερες βλάβες σε παιδιά στις ΗΠΑ. Το πιο επιβλαβές από αυτά είναι ο αριθμός παρτίδας “EW0187”- που προκάλεσε 428 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών.

Ας ρίξουμε όμως μια πιο προσεκτική ματιά στις 20 κορυφαίες παρτίδες με τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν εναντίον τους.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τους 20 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας με τις περισσότερες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, και όπως μπορούμε να δούμε οι 19 από τις 20 παρτίδες είναι όλες αριθμοί παρτίδας “EW” που κυμαίνονται από EW0167 έως EW0217. Η μόνη εξαίρεση είναι ο αριθμός παρτίδας FA6780 για τον οποίο έγιναν 344 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά ανά αριθμό παρτίδας μεταξύ παιδιών ηλικίας 6-17 ετών στις ΗΠΑ. Η πιο επιβλαβής παρτίδα της Pfizer σε αυτή την κατηγορία είναι η παρτίδα με αριθμό “EW0185”, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που καταγράφηκαν. Η παρτίδα EW0185 προκάλεσε 137 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά μεταξύ των παιδιών.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τους 20 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας που προκάλεσαν τις περισσότερες επισκέψεις στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και, όπως μπορούμε να δούμε, οι 17 από τις 20 παρτίδες είναι όλες αριθμοί παρτίδας “EW” που κυμαίνονται από EW0168 έως EW0217. Οι τρεις εξαιρέσεις είναι οι αριθμοί παρτίδας FA6780, FA7485 και ER8735, για τις οποίες έγιναν 92, 83 και 80 αναφορές επισκέψεων στα τμήματα επειγόντων περιστατικών.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των νοσηλειών ανά αριθμό παρτίδας σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών στις ΗΠΑ. Η πιο επιβλαβής παρτίδα της Pfizer σε αυτή την κατηγορία είναι η παρτίδα με αριθμό “EW0187” η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που καταγράφηκαν και την τέταρτη θέση στον αριθμό των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά που αναφέρθηκαν . Η παρτίδα EW0185 της Pfizer προκάλεσε 34 νοσηλείες σε παιδιά.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τους 20 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας που προκάλεσαν τις περισσότερες νοσηλείες και όπως βλέπουμε οι 17 από τις 20 παρτίδες είναι όλες αριθμοί παρτίδας “EW” που κυμαίνονται από EW0167 έως EW0217. Οι τρεις εξαιρέσεις είναι οι αριθμοί παρτίδας FA7485, FD8448 και “ΑΓΝΩΣΤΟ” (UNKNOWN), για τις οποίες έγιναν 14, 15 και 19 αναφορές νοσηλείας.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των απειλητικών για τη ζωή περιστατικών ανά αριθμό παρτίδας σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών στις ΗΠΑ. Η πιο επιβλαβής παρτίδα της Pfizer σε αυτή την κατηγορία είναι η παρτίδα με αριθμό “EW0182” η οποία κατέλαβε τη δέκατη τέταρτη θέση τόσο στον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν όσο και στον αριθμό των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά που αναφέρθηκαν και τη δεύτερη θέση στον αριθμό των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά που αναφέρθηκαν . Η παρτίδα EW0182 της Pfizer προκάλεσε 8 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα σε παιδιά.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τους 20 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας που προκάλεσαν τα περισσότερα απειλητικά για τη ζωή περιστατικά, και όπως μπορούμε να δούμε 16 από τις 20 παρτίδες είναι όλες αριθμοί παρτίδας “EW” που κυμαίνονται από EW0167 έως EW0202. Οι τέσσερις εξαιρέσεις είναι οι αριθμοί παρτίδας EN6204, 5317, FE3592 και ΑΓΝΩΣΤΟ, για τις οποίες έγιναν 2, 2, 3 και 5 αναφορές απειλητικών για τη ζωή περιστατικών.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των μόνιμων αναπηριών ανά αριθμό παρτίδας σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών σε όλες τις ΗΠΑ. Η πιο επιβλαβής παρτίδα της Pfizer σε αυτή την κατηγορία είναι η παρτίδα με αριθμό “EW0191”, η οποία κατέλαβε τη δέκατη θέση στον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν, τη δέκατη έκτη θέση στον αριθμό των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά, τη δέκατη θέση στον αριθμό των νοσηλειών και την τρίτη θέση στον αριθμό των απειλητικών για τη ζωή περιστατικών. Η παρτίδα EW0191 της Pfizer προκάλεσε μόνιμη αναπηρία σε 5 παιδιά.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τους 20 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας που προκάλεσαν τις περισσότερες μόνιμες αναπηρίες, και όπως βλέπουμε 13 από τις 20 παρτίδες είναι όλες αριθμοί παρτίδας “EW” που κυμαίνονται από EW0162 έως EW0217. Οι επτά εξαιρέσεις είναι οι αριθμοί παρτίδας EL3246, 220395, 10606, FC3182, FC3180, 5317, FE3592, ER8735 και EN6207, για τις οποίες έγιναν 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2 και 2 αναφορές μόνιμης αναπηρίας.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των θανάτων ανά αριθμό παρτίδας μεταξύ παιδιών ηλικίας 6-17 ετών σε όλες τις ΗΠΑ. Υπάρχουν συνολικά 15 διαφορετικοί αριθμοί παρτίδας, ο καθένας από τους οποίους προκάλεσε έναν και μόνο θάνατο, και οι 11 από τους 15 είναι και πάλι όλοι αριθμοί EW, που κυμαίνονται από EW010 έως EW0217.

Ο παραπάνω πίνακας δείχνει τους 10 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας με τα περισσότερα συμβάντα που αναφέρθηκαν σε σχέση με αυτούς στις κατηγορίες ανεπιθύμητου συμβάντος, επίσκεψης στα επείγοντα περιστατικά, νοσηλείας, απειλητικού για τη ζωή συμβάντος, μόνιμης αναπηρίας και θανάτου. Αυτό αποδεικνύει σαφώς ότι υπήρξε σοβαρό ζήτημα με τους αριθμούς παρτίδας EW που κυμαίνονται από EW0167 έως EW0217.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των ανεπιθύμητων συμβάντων, των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά, των απειλητικών για τη ζωή συμβάντων, των μόνιμων αναπηριών και των θανάτων στους 10 κορυφαίους αριθμούς παρτίδας με τα περισσότερα απειλητικά για τη ζωή συμβάντα που έγιναν εναντίον τους. Όλοι αυτοί είναι αριθμοί παρτίδας EW που κυμαίνονται από EW0167 έως EW0191.

Αυτή η έρευνα των δεδομένων VAERS αποκαλύπτει αρκετά ανησυχητικά ευρήματα που δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα, αλλά οδηγεί επίσης σε ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι αρχές των ΗΠΑ που υποτίθεται ότι παρακολουθούν την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 δεν το έχουν ανακαλύψει οι ίδιες.

Τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι η εκστρατεία εμβολιασμού με το Covid-19 ήταν σημαντικά πιο επιβλαβής και θανατηφόρα για τα παιδιά από ό,τι η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης. Αυτό και μόνο το γεγονός εγείρει το ερώτημα για το πώς ήταν δυνατόν η συμβουλευτική επιτροπή του FDA να ψηφίσει δεκαεπτά έναντι μηδέν υπέρ της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ένα μέλος με δικαίωμα ψήφου της συμβουλευτικής επιτροπής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι πλήρως γνωστό αν το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μέχρι να αρχίσει να χορηγείται.

Ο Δρ Eric Rubin του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δήλωσε – “Δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο αν δεν αρχίσουμε να το χορηγούμε, και έτσι ακριβώς γίνεται”.

Όμως, η έρευνα των δεδομένων VAERS έχει επίσης εντοπίσει τις συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίου της Pfizer που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη σε παιδιά σε όλες τις ΗΠΑ, γεγονός που οδηγεί σε άλλα εξαιρετικά σοβαρά ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις.

Γιατί ορισμένες παρτίδες του εμβολίου έχουν αποδειχθεί περισσότερο επιβλαβείς από άλλες;

Γιατί ορισμένες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 έχουν αποδειχθεί πιο θανατηφόρες από άλλες;

Γιατί οι 20 πιο επιβλαβείς παρτίδες του εμβολίου της Pfizer από τις 748 γνωστές παρτίδες που χορηγήθηκαν σε παιδιά έχουν όλες αριθμούς παρτίδας που αντιστοιχούν σε μεγάλο βαθμό; Από EW0162 έως EW0217.

Θα μπορούσε αυτό να είναι απλά ένα θέμα ποιοτικού ελέγχου;

Ένας πληροφοριοδότης της Pfizer από μια μονάδα παραγωγής στο Κάνσας αποκάλυψε άλλωστε ότι: “οι άνθρωποι αναγκάζονται να υπογράφουν πράγματα που κανονικά δεν θα το έκαναν, και μετά αναρωτιούνται γιατί οι ίδιοι οι υπάλληλοί τους δεν τις λαμβάνουν (τις ενέσεις)”.

——————

Δικτυογραφία:

Investigation finds Medicine Regulators are knowingly continuing to administer the most dangerous batches of Covid-19 Vaccine to Children causing countless Disabilities and Deaths – The Expose

https://dailyexpose.uk/2021/12/12/medicine-regulators-harming-children-with-dangerous-batches-of-covid-vaccine/

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,258


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα