Ηνωμένο Βασίλειο : Οι θάνατοι μεταξύ των αρρένων παιδιών είναι 83% Υψηλότεροι από τον Μέσο Όρο των 5 ετών από τότε που τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19.

Ηνωμένο Βασίλειο : Οι θάνατοι μεταξύ των αρρένων παιδιών είναι 83% Υψηλότεροι από τον Μέσο Όρο των 5 ετών από τότε που τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19.

29 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:375
Μοίρασέ το

 

 

Το γεγονός ότι η μυοκαρδίτιδα είναι μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων Covid-19- ιδίως μεταξύ των νεότερων ανδρών, και η σημαντική αύξηση του αριθμού των ανδρών παιδιών που πεθαίνουν από τότε που τους προσφέρθηκε το εμβόλιο Covid-19 είναι ωστόσο μια υπερβολική σύμπτωση.

Πόσα από αυτά τα παιδιά θα πρέπει να πεθάνουν προτού οι αρχές ανοίξουν τα μάτια τους και συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη χορήγηση του εμβολίου Covid-19 σε νεαρότερους άνδρες, οι οποίοι δεν χρειάζονται καν το εμβόλιο λόγω του ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια λόγω του Covid-19;

 

 

 

 

 

Όλα τα έχουν προβλέψει ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Σκοτώνοντας νέους άνδρες, μειώνεται η αναπαραγωγή…

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ … “οι γονείς”, που τρέχουν να μπολιάσουν τα παιδιά τους, στην ουσία ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

27 Οκτωβρίου 2021 THE EXPOSÉΔιάβαστε το πρωτότυπο εδώ.

Μια έρευνα των επίσημων στοιχείων του ONS αποκάλυψε ότι από τότε που προσφέρθηκε και χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19 στα παιδιά στην Αγγλία και την Ουαλία, υπήρξε αύξηση 89% στους θανάτους μεταξύ των αρσενικών παιδιών σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας, με την πιο πρόσφατη εβδομάδα να παρουσιάζει αύξηση που φτάνει το 200%.

Ο Οργανισμός Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) παραδέχθηκε ανοιχτά ότι υποψιάζεται ότι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα είναι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων Covid-19 της Pfizer και της Moderna, ιδίως μεταξύ των νεαρών ανδρών. Μια υποψία που ήταν αρκετά ισχυρή ώστε η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου να προσθέσει επισήμως προειδοποιήσεις για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα στις ετικέτες ασφαλείας των εμβολίων Covid-19.

Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός, ενώ η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή των προστατευτικών σάκων που περιβάλλουν την καρδιά. Και οι δύο είναι εξαιρετικά σοβαρές καταστάσεις λόγω του ζωτικού ρόλου που διαδραματίζει η καρδιά στη διατήρηση της ζωής του ατόμου και του γεγονότος ότι ο καρδιακός μυς δεν μπορεί να αναγεννηθεί. Η σοβαρή μυοκαρδίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανακοπή και να στερήσει χρόνια από τη ζωή ενός ατόμου.

Τα γεγονότα αυτά προσθέτουν μεγαλύτερη ανησυχία για τα στοιχεία που δημοσίευσε η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας σχετικά με τον αριθμό των κλήσεων στο 999 που ζητούν ασθενοφόρο λόγω καρδιακής ανακοπής. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι έχουν εκτοξευθεί σε σχέση με τον αναμενόμενο μέσο όρο από τότε που οι νεαροί ενήλικες και οι έφηβοι άρχισαν να λαμβάνουν το εμβόλιο Covid-19.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, οι θάνατοι μεταξύ των εφήβων αγοριών άνω των 15 ετών είχαν αυξηθεί κατά 63% μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου από τότε που τους προσφέρθηκε για πρώτη φορά το εμβόλιο Covid-19, οπότε είχαμε την υποψία ότι θα διαπιστώναμε παρόμοια αύξηση μεταξύ των αρσενικών παιδιών άνω των 12 ετών από τότε που ο Chris Whitty, ο επικεφαλής ιατρός της Αγγλίας, παρέκαμψε το JCVI και συνέστησε στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να προσφέρει το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer σε όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών.

Δυστυχώς οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν.

Ο Chris Whitty συμβούλευσε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αναπτύξει το εμβόλιο Pfizer Covid-19 σε όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών την 37η εβδομάδα του 2021. Χάρη στις προετοιμασίες που είχε ήδη κάνει το NHS για να εισβάλει στην εκπαίδευση στα σχολεία και να χορηγήσει το εμβόλιο στα παιδιά, η εξάπλωση ξεκίνησε την επόμενη εβδομάδα (εβδομάδα 38).

Η έκδοση του πενταετούς μέσου όρου (2015 – 2019) “Θάνατοι που καταγράφονται σε εβδομαδιαία βάση στην Αγγλία και την Ουαλία” (Deaths registered weekly in England and Wales), την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του ONS εδώ, δείχνει ότι μεταξύ της εβδομάδας 38 και της εβδομάδας 41 σημειώθηκαν συνολικά 21 θάνατοι μεταξύ παιδιών ηλικίας 10 – 14 ετών. Από αυτούς οι 12 θάνατοι αφορούσαν αγόρια, ενώ οι 9 θάνατοι αφορούσαν κορίτσια.

Πηγή – “Figures”

Ενώ οι εκδόσεις του 2021 του “Deaths registered weekly in England and Wales”, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του ONS εδώ, δείχνουν ότι μεταξύ της εβδομάδας 38 και της εβδομάδας 41 του 2021, σημειώθηκαν συνολικά 34 θάνατοι μεταξύ παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών. Από αυτούς οι 22 θάνατοι αφορούσαν αγόρια, ενώ οι 12 θάνατοι αφορούσαν κορίτσια.

Αυτό δείχνει ότι ο αριθμός των θανάτων μεταξύ της εβδομάδας 38 και της εβδομάδας 41 του 2021 μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών ήταν 62% υψηλότερος από τον μέσο όρο των πέντε ετών για τον αριθμό των θανάτων σε αυτή την ηλικιακή ομάδα κατά την ίδια περίοδο, και η αύξηση των θανάτων άρχισε ακριβώς την ίδια στιγμή που τα παιδιά άρχισαν να λαμβάνουν το εμβόλιο Covid-19.

Για παράδειγμα, κατά τις 6 εβδομάδες πριν από την εβδομάδα 38 ο μέσος όρος πενταετίας για τους θανάτους μεταξύ όλων των παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών ήταν 28. Ενώ στις 6 εβδομάδες πριν από την εβδομάδα 38 του 2021 υπήρχαν 29 θάνατοι μεταξύ παιδιών ηλικίας άνω των 10 ετών, που αντιπροσωπεύει αύξηση μόλις 3,5% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο των πέντε ετών.

Αλλά αυτό που δείχνει επίσης είναι ότι από τότε που άρχισαν να χορηγούνται τα εμβόλια Covid-19 σε παιδιά άνω των 12 ετών, οι θάνατοι μεταξύ των αρσενικών παιδιών αυξήθηκαν κατά 83% σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας, ενώ οι θάνατοι μεταξύ των θηλυκών παιδιών εξακολουθούν να αυξάνονται, αλλά με πολύ χαμηλότερο ποσοστό 33%.

Συντάξαμε τον ακόλουθο πίνακα με τα στοιχεία του ONS, ώστε να είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε εύκολα τον αριθμό των θανάτων ανά εβδομάδα μεταξύ των παιδιών χωριστά σε αρσενικά και θηλυκά.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, η υψηλότερη αύξηση των θανάτων από τότε που προσφέρθηκε στα παιδιά το εμβόλιο Covid-19 ήρθε την εβδομάδα 40 του 2021, όπου σημειώθηκε αύξηση 120% σε σχέση με τον μέσο όρο των πέντε ετών για τον αριθμό των θανάτων μεταξύ των παιδιών, αυτό αντιπροσώπευε αύξηση 133% στους θανάτους των αρσενικών παιδιών και αύξηση 100% στους θανάτους των θηλυκών παιδιών.

Η μεγαλύτερη αύξηση στους θανάτους αρσενικών παιδιών μέχρι στιγμής σημειώθηκε την εβδομάδα 41 του 2021, όπου σημειώθηκε αύξηση 200% σε σχέση με τον μέσο όρο πενταετίας του αριθμού θανάτων μεταξύ αρσενικών παιδιών, αλλά 0% αύξηση στους θανάτους θηλυκών παιδιών.

Ωστόσο, υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν την εβδομάδα 34 του 2021, πριν ο Chris Whitty εγκρίνει την εξάπλωση του εμβολίου Covid-19 σε όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών.

Την εβδομάδα 34 παρατηρήθηκε αύξηση 175% στους θανάτους όλων των παιδιών, 100% στους θανάτους των αρσενικών παιδιών και 400% στους θανάτους των θηλυκών παιδιών σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας. Θα μπορούσε αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των παιδιών που θεωρούνται ευάλωτα, έλαβαν το εμβόλιο Covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα, όπως συνέστησε το JCVI (ΕΟΔΥ), ή πρόκειται απλώς για άλλη μια σύμπτωση;

Το γεγονός ότι η μυοκαρδίτιδα είναι μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων Covid-19- ιδίως μεταξύ των νεότερων ανδρών, και η σημαντική αύξηση του αριθμού των ανδρών παιδιών που πεθαίνουν από τότε που τους προσφέρθηκε το εμβόλιο Covid-19 είναι ωστόσο μια υπερβολική σύμπτωση.

Πόσα από αυτά τα παιδιά θα πρέπει να πεθάνουν προτού οι αρχές ανοίξουν τα μάτια τους και συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη χορήγηση του εμβολίου Covid-19 σε νεαρότερους άνδρες, οι οποίοι δεν χρειάζονται καν το εμβόλιο λόγω του ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια λόγω του Covid-19;

Τα στοιχεία υπάρχουν τώρα για να τα δουν οι αρχές, 83% αύξηση των θανάτων των αρσενικών παιδιών σε σχέση με τον μέσο όρο των πέντε ετών από τότε που άρχισε να τους χορηγείται το εμβόλιο Covid-19, πρέπει να το ερευνήσουν και να σταματήσουν την εξάπλωση αυτής της πειραματικής ένεσης στα παιδιά με άμεση ισχύ.

——————

Δικτυογραφία:

Deaths among male Children are 83% higher than the 5-year-average since they were given the Covid-19 Vaccine – The Expose

https://theexpose.uk/2021/10/27/deaths-among-male-children-increased-by-89-percent-since-given-covid-19-vaccine/ng-male-children-increased-by-89-percent-since-given-covid-19-vaccine/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα