Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα εμβόλια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ο κόσμος αφυπνίζεται. Dr Zelenko: «Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα εμβόλια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ο κόσμος αφυπνίζεται. Dr Zelenko: «Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας»

16 Νοεμβρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα εμβόλια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ο κόσμος αφυπνίζεται. Dr Zelenko: «Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας»

 

Οι ρωγμές στον επιστημονικό κόσμο διχάζουν την κοινωνία

 
Δεν πρόκειται για ρωγμές…πρόκειται για την ΑΛΗΘΕΙΑ, που δεν κρύβεται πλέον με τίποτα… ότι και να κάνουν τα σατανικά όντα που παριστάνουν τους ανθρώπους και στοχεύουν στην μείωση της ανθρωπότητας.
Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Οι ρωγμές, ανοίγουν όλο και περισσότερο, και γίνονται αφύπνιση των λαών.
Συνεχίστε να αντιστέκεστε… κάθε μέρα που περνάει χάνουν όλο και περισσότερο τον έλεγχο οι καμπαλιστές της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων…
Δεν θα τους βγει… η ανθρωπότητα θα περάσει πολλά δεινά τα επόμενα χρόνια, αλλά στο τέλος ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ…
ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα εμβόλια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ο κόσμος αφυπνίζεται. Dr Zelenko: «Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας»

Στις 11 Αυγούστου 2021 ο Dr Zelenko, οικογενειακός γιατρός στην περιοχή όπου κατοικούν 35.000 ορθόδοξοι θρησκευόμενο Εβραίοι Hasidic στο Kiryas Joel της Νέας Υόρκης, κλήθηκε να εξηγήσει στο Ισραηλινό Ραβινικό Δικαστήριο (Israeli Rabbinical Court) τις μεθόδους και το πρωτόκολλο που ακολουθεί για την θεραπεία και προστασία των ασθενών του από τον Covid19.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα της περιόδου 2020-2021, ο Dr Zelenco, Εβραίος Hasidic και ο ίδιος, πρότεινε και προτείνει συνδυασμό της ουσίας υδροξυλοχλωροκύνη με ένα κοκτέιλ βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων, που σκοπό έχουν τη θωράκιση του οργανισμού.

Ο ίδιος ο γιατρός αναφέρει πως νοσήλευσε και θεράπευσε πολύ γνωστές προσωπικότητες, όπως τον Ντόναλντ Τράμπ, τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρου, τον προσωπικό νομικό σύμβουλο του Τράμπ, Τζουλιάνι, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ αλλά και άλλους, λιγότερο ίσως γνωστούς, αλλά πολύ σημαντικούς παράγοντες της αμερικανικής κοινωνίας και του Ισραήλ.

Ο Dr Zelenko εγκατέλειψε εδώ και καιρό την περιοχή όπου και εξασκούσε την Ιατρική και μετακόμισε στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Ο Dr Zelenko υποστηρίζει πως η παρούσα κατάσταση με τον κορωνοϊό προκαλεί συνθήκες Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μιλώντας για την ευημερία του εβραϊκού λαού, ο δρ Ζελένκο προέτρεψε το Ραβινικό Δικαστήριο να θέσει τα συμφέροντα των συμπατριωτών του πάνω από την πολιτική.

«Ρίσκαρα τη ζωή μου, την καριέρα μου, την οικονομική μου ζωή, τη φήμη μου, σχεδόν την… οικογένειά μου. Όλα για να βρίσκομαι εδώ», είπε.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του, λέγοντας: «Δεν υπάρχει ανάγκη για αυτό το εμβόλιο» – ιδιαίτερα όσον αφορά στα παιδιά και στους νέους, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, έχουν 99% πιθανότητα να αναρρώσουν, εάν μολυνθούν.

«Η φυσική ανοσία είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο αποτελεσματική από την “τεχνητή” μέσω των εμβολίων. Γιατί λοιπόν, γιατί να εμβολιάζω κάποιον με ένα δηλητήριο που παράγει κατώτερα ή επικίνδυνα αντισώματα, όταν έχω ήδη υγιή αντισώματα;», υποστήριξε.

«Ξυπνήστε λοιπόν! Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι ένα επίπεδο παρανομίας και μοχθηρίας που δεν έχουμε ξαναδεί πιθανώς στην Ιστορία της ανθρωπότητας», είπε.

«Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός δοκιμάζει κάθε άνθρωπο», συνέχισε. «Αυτό είναι το τεστ: “Θα υποκλιθείτε μπροστά μου; Θα ζητήσετε την προστασία σας από εμένα; Θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και θα μου ζητήσετε να σας βοηθήσω; Ή μήπως θα τρέξετε στους άλλους -που είναι υπέρ του εμβολίου, των κυβερνήσεων σας – στους δεσποτάδες και τους τύραννούς σας;”».

Δείτε στο video που ακολουθεί την «κατάθεση-μαρτυρία» του δρος Zelenko στο Ραβινικό Δικαστήριο:

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Οι απόψεις του Dr. Zelenko έρχονται να επιβεβαιώσουν τους φόβους μίας σημαντικής μερίδας του ιατρικού κόσμου παγκοσμίως σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή μάλλον, με την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων υπό τις παρούσες συνθήκες όπου κυριαρχεί μετάλλαξη της αρχικής μορφής του κορωνοϊού.

 

Είναι φανερό πώς τις τελευταίες εβδομάδες πληθαίνουν οι παρατηρήσεις επιστημόνων σχετικά με την ραγδαία αύξηση των περιστατικών νόσησης διπλά εμβολιασμένων καθώς και των περιστατικών βαριάς νόσησης εμβολιασμένων που χρειάζονται διασωλήνωση στις ΜΕΘ. Το φαινόμενο παρατηρείται διεθνώς.

Είναι ενδεικτικό το video που ακολουθεί. Αναρτήθηκε στο Twitter την 5η Νοεμβρίου.

Δύο νοσοκομειακοί γιατροί με διευθυντική ευθύνη στο Νοσοκομείο GSA Adverb (Γενικό Νοσοκομείο Αμβέρσας) εξηγούν το πώς έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα στα νοσοκομεία του Βελγίου και οι εμβολιασθέντες αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των εισαγομένων περιστατικών.

Δείτε το σχετικό video εδώ

Σύμφωνα με στοιχεία από ομάδα νοσοκομείων στο Νιου Τζέρσει, στελέχη των οποίων βρίσκεται σε επαφή η «Ζούγκλα», ο μέσος όρος των νοσηλευομένων με Covid-19 της περασμένης εβδομάδας είχε ανέλθει στο 47% του συνόλου των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στις νοσοκομειακές μονάδες.

Τα ιατρικά στελέχη των νοσοκομείων αυτών αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία να δουν πως θα εξελιχθούν τα ποσοστά αυτά και κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Έχει αρχίσει να διαμορφώνεται η ίδια εικόνα και στην Ελλάδα ήδη έχουν καταγραφεί μαρτυρίες όπως του Πνευμονολόγου Σταμάτη Τσιπιλή, επικουρικού γιατρού στον Ευαγγελισμό, ο οποίος επισήμαινε πώς την Τρίτη που μας πέρασε το 38% των περιστατικών Covid που εισήχθησαν για θεραπεία στο Νοσοκομείο ήταν εμβολιασμένοι.

Ενδεικτικότερο είναι το στοιχείο που παρατίθεται παρακάτω και αφορά το επίσημο γράφημα από την ιστοσελίδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης της 11ης Νοεμβρίου 2021.

Παρατηρούμε πώς την συγκεκριμένη ημέρα τα περιστατικά νοσηλείας στο νοσοκομείο με Covid ήταν στην πλειοψηφία τους εμβολιασμένοι ασθενείς.

Για την ακρίβεια νοσηλεύονταν 12 εμβολιασμένοι και 9 ανεμβολίαστοι.

Ίδια εικόνα και στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύονταν 3 εμβολιασμένοι και 1 ανεμβολίαστος ασθενής.

Όσον αφορά τους διασωληνομένους ασθενείς, την 11η Νοεμβρίου νοσηλεύονταν 1 εμβολιασμένος και 1 ανεμβολίαστος.

Πέραν του ενδιαφέροντος που έχει αυτή καθεαυτή η εικόνα των περιστατικών Covid νοσηλεύονταν την 11η Νοεμβρίου στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Ηρακλείου, προκύπτει και το εξής εξωφρενικό στοιχείο.

Σύμφωνα με καταγγελίες από εκείνη την ημέρα διεκόπη η ενημέρωση της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου με νέα γραφήματα και στοιχεία που αφορούν στην σύνθεση των ασθενών που νοσηλεύονται με Κορωνοϊό.

Για την ακρίβεια από την 11η Νοεμβρίου και μετά έχει «κατέβει» η επίμαχη ηλεκτρονική σελίδα από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου όπως διαπίστωσε η «Ζούγκλα».

Δείτε την σελίδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που έχει κατέβει

Είναι λοιπόν απορίας άξιον το πώς ακυρώνεται το σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης ενός ολόκληρου νοσοκομείου την ημέρα που τα στοιχεία καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας πώς οι εμβολιασμένοι ασθενείς από Covid που νοσηλεύονται είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους.

Μήπως  πρέπει να αναρωτηθούμε για το ένα ή όχι τα στοιχεία που καθημερινά δημοσιεύονται για την Πανδημία είναι μερικώς ή και περισσότερο ανακριβή;  

 

 

Πηγή

Προβολές : 935


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα