Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Μ-VOLΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 600.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Μ-VOLΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 600.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

11 Ιανουαρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292

 

Η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει ένα νέο πρόγραμμα αποζημίωσης για να προσπαθήσει να τους κλείσει το στόμα.

“Έχετε υπόψη σας ότι αυτές οι αποζημιώσεις είναι χρήματα φορολογουμένων! Είναι τα χρήματά σας», απάντησε ένας άλλος, εξηγώντας ότι οι φορολογούμενοι και όχι η Big Pharma είναι αυτοί που χρηματοδοτούν όλα αυτά τα σιωπηλά χρήματα. “Να θυμάστε, ότι η παροχή μεγάλων χρηματικών ποσών θα καταστρέψει την οικονομία της Αυστραλίας. Πρέπει να τα απαιτήσετε πίσω από την Pfizer.”

 

 

 

Η κυβέρνηση πάλι των εβραίων σιωνιστών που κυβερνάει την Πατρίδα μας, δίνει τα λεφτά των φορολογουμένων ελλήνων, στις δημοσιογραφικές πόρνες, για να λένε ότι τους πει αυτή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ερώτηση κρίσεως: Οι ανεμβολίαστοι Αυστραλοί, γιατί να πληρώσουν ΤΑ ΖΩΑ που μπολιάστηκαν;

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ Μ-VOLΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 600.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 

Μετάφραση blümlifee

 

Όλο και περισσότεροι Αυστραλοί υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες μετά τον “m-volιασμό” τους για τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) που η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει ένα νέο πρόγραμμα αποζημίωσης για να προσπαθήσει να τους κλείσει το στόμα.

Τα τοπικά ΜΜΕ στο Σύδνεϋ αναφέρθηκαν στο νέο αυτό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει διαφορετικά ποσοστά αποζημίωσης ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού και το ποσό που πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του ένας τραυματισμένος από το m-volιο για ιατρικά έξοδα.

“Οι γιατροί λένε ότι τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των κινδύνων, αλλά καθώς η κυκλοφορία του m-volου αυξάνεται και χορηγούνται οι αναμνηστικές δόσεις, υπάρχουν πολλοί που υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες”, εξήγησε ένας δημοσιογράφος του 7 News (δείτε παρακάτω).

“Τώρα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσφέρει αποζημίωση σε οποιονδήποτε αρρωστήσει σοβαρά μετά την m-volιασμό του για τον Covid”.

ΑΝΑΦΟΡΑ: 79.000 άτομα! – Η κυβέρνηση ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ τώρα τις σοβαρές παρενέργειες του m-volίου. – Αποζημίωση σε κάποια θύματα ύψους άνω των 600.000 $ σε μετρητά. – Αυστραλία. pic.twitter.com/mmSiyfJiqv

— New Granada (@NewGranada1979) 31 Δεκεμβρίου 2021

Ένας άντρας ονόματι Matty John που τους πήραν συνέντευξη, δήλωσε ότι υπέστη κάτι σαν καρδιακό επεισόδιο μόλις δύο ημέρες αφότου m-volιαστηκε με ‘Pfizer’. Λέει ότι ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος που αργότερα διαγνώστηκε ως περικαρδίτιδα.

Ο John είναι ένας από τους τουλάχιστον 79.000 Αυστραλούς που έχουν αναφέρει ότι τραυματίστηκαν σοβαρά από τις ενέσεις. Δείτε ποιοί πληρούν τις προϋποθέσεις για αποζημίωση:

• Για τραυματισμούς που επιβεβαιώνονται μόνο με στοιχεία από γιατρό, δεν θα παρέχεται αποζημίωση άνω των 20.000 $.

• Για τραυματισμούς που αξιολογήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν από μια ομάδα νομικών εμπειρογνωμόνων,
θα αποζημιωθούν πάνω από 20.000 $.

• Στη χειρότερη περίπτωση για τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς, θα αποζημιωθεί μια μέγιστη πληρωμή 644.640

“Εάν πάσχετε από περικαρδίτιδα, ίσως αναγκαστείτε να πληρώσετε από την τσέπη σας και ίσως χρειαστεί να δείτε έναν καρδιολόγο, και θα χρειαστείτε κάποιες διαδικασίες, επομένως είναι σίγουρα σκόπιμο να υπάρχει ένα πρόγραμμα m-volιασμού εκεί για να αποζημιωθούν οι άνθρωποι”, λέει ο Daniel Opare, ειδικός ιατρικού δικαίου.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ-VOLIA ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, υπάρχει και μια παγίδα. Προκειμένου ένας Αυστραλός που έχει τραυματιστεί από το m-volιο να πληροί τις προϋποθέσεις για οποιαδήποτε αποζημίωση, πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον μία νύχτα στο νοσοκομείο. Για τον John αυτό δεν ίσχυε.

Ενώ όντως πήγε δύο μέρες στο νοσοκομείο λόγω της περικαρδίτιδας, ΔΕΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ σε καμία από τις επισκέψεις του. Κατά συνέπεια, πρέπει τώρα να πληρώσει από την τσέπη του για τις βλάβες που υπέστη από το m-volιο.

Αυτή η προϋπόθεση δυσκολεύει και πολλούς άλλους, καθώς τώρα είναι πιο πιθανό τα νοσοκομεία να στέλνουν ασθενείς στο σπίτι και να τους εμποδίζουν να διανυκτερεύσουν, ώστε αυτόματα να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για αποζημίωση.

“Αυτό δεν αρκεί καν !» έγραψε ενοχλημένος σχολιαστής στο Twitter για το σχέδιο.

“Και πόσα παιδιά 5-11;” ρώτησε ένας άλλος. “Το 2022 θα δείξει”.

“Και πώς λειτουργεί όλο αυτό;” ρώτησε κάποιος άλλος σχετικά με το πρόγραμμα. “Σου δίνουν 600.000 $ για ένα m-volιο που σε ανάγκασαν να κάνεις; Και εξακολουθούν να εξααναγκάζουν τους ανθρώπους να m-volιαστούν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.”

“Έχετε υπόψη σας ότι αυτές οι αποζημιώσεις είναι χρήματα φορολογουμένων! Είναι τα χρήματά σας», απάντησε ένας άλλος, εξηγώντας ότι οι φορολογούμενοι και όχι η Big Pharma είναι αυτοί που χρηματοδοτούν όλα αυτά τα σιωπηλά χρήματα.

“Να θυμάστε, ότι η παροχή μεγάλων χρηματικών ποσών θα καταστρέψει την οικονομία της Αυστραλίας. Πρέπει να τα απαιτήσετε πίσω από την Pfizer.”

Μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο : ChemicalViolence.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Twitter.com

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 292

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.