Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ (HYDRA VULGARIS)  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID!

Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ (HYDRA VULGARIS)  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID!

6 Νοεμβρίου, 2021 51 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:16,251
Μοίρασέ το

 

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος: “Αυτό το μικροσκοπικό τέρας βρίσκεται στα εμβόλια covid και στο αίμα πλεόν  όσων  εξαπατήθηκαν και χειραγωγήθηκαν μέσω προπαγάνδας να κάνουν αυτό το τερατώδες εμβόλιο που είναι ξεκάθαρα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Τα εμβόλια covid έχουν δημιουργηθεί εξαρχής για να μεταλλάξουν τον άνθρωπο σε κάτι νέο ,σε κάτι τερατώδες που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί πάρα μόνο στην μυθολογία.”

Όσο περνά ο καιρός, όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το τι περιέχουν τα εμβόλια της καμπαλίστικης κλίκας που θέλουν να επιβάλουν στους λαούς.

Η τελευταία αποκάλυψη, γεμίζει φρίκη κάθε νοήμονα άνθρωπο, αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή τη φρίκη θα νοιώσουν και όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο, είτε από φόβο, είτε για να… πάρουν τη ζωή τους πίσω…

Και χωρίς να έχω την διάθεση να αμφισβητήσω ούτε στο ελάχιστο το τεκμηριωμένο άρθρο που ακολουθεί, δεδομένου ότι έψαξα κι εγώ τα στοιχεία στα οποία αναφέρεται, λυπάμαι, αλλά όσοι εμβολιάστηκαν, ας μετρούν τις ζωές τους αντίστροφα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν νομίζω πως υπάρχει λέξη, στην μοναδική στον κόσμο και τεράστια σε λέξεις και έννοιες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, που να μπορέσει να περιγράψει ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Και θα συμφωνήσω απόλυτα και με την τελευταία πρόταση του αρθρογράφου Νίκου Σακελλαρόπουλου:

“ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!!”

 

 

Γράφει ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Τεράστιες αποκαλύψεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το κρυφό περιεχόμενο όλων των εμβολίων covid.

O Dr. Franc  Zalewski  βλέπει στο μικροσκόπιο και το ονομάζει ‘’ the thing ‘’ (πράγμα) έναν μικροοργανισμό που κινείται και υπάρχει στο εμβόλιο και στο αίμα των εμβολιασμένων πλέον.

Τι είναι λοιπόν αυτό το πράγμα; 

Παρόμοιο με αυτό που βρήκε η Madej στο μικροσκόπιο, είναι ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. 

Ο Zalewski το συγκρίνει με κάτι από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένου του The Matrix , το οποίο περιείχε μια οντότητα που «πετά, είχε πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα». 

Σε αυτή την περίπτωση, ο Zalewski μέτρησε προσεκτικά «το πράγμα» και ανακάλυψε την αναλογία του κεφαλιού του προς τα πόδια του (μια κεφαλή 20 μικρομέτρων/μικρόμετρο προς πόδια 2,5 χιλιοστών, που ισούται με αναλογία 1:125). 

Πιστεύει ότι «το πράγμα» θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί μέσα στα σώματα των ανθρώπων, σχολιάζοντας:

«Φαίνεται να έχει κεφάλι και 3 πόδια… 

Δεν έχει δημιουργηθεί για να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα…

Αυτή είναι μια μορφή ζωής…

Μεγάλωσε/αναπτύχθηκε σε 4 ημέρες…

Είναι φυτό; 

Σκόνη? 

«Ένα ον» που δίνεται σε άτομα σε ωάρια σε γόνιμο/κατάλληλο περιβάλλον. 

Κάπου κοντά μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος σήματος που έκανε αυτό το ον να αρχίσει να ζει. 

Ακριβώς όπως οι σπόροι του κουκουνιού δεν θα αναπτυχθούν αν δεν βρίσκονται σε κατάλληλο περιβάλλον σε γόνιμο έδαφος, το ίδιο «αυτό» φαίνεται να μην κινείται. 

Μπορεί να είναι αδρανής/κοιμάται…

Ελπίζω να μην ενεργοποιηθεί.

Ο Zalewski επισημαίνει επίσης ότι είδε περισσότερα από αυτά τα πλάσματα, αποκλείοντας κάθε ισχυρισμό ότι αυτό ήταν απλώς μια σύμπτωση. 

Πράγματι, με όλες τις ανακαλύψεις που έχουν γίνει τώρα, γεμάτες με μικροσκοπικές εικόνες, θα μπορούσε κάποιος που εξέτασε προσεκτικά τα στοιχεία να πιστεύει ότι πρόκειται για κάποια γιγάντια σύμπτωση και όχι για μια ψυχρά υπολογισμένη διανθρωπιστική ατζέντα; 

Ο Zalewski θεωρεί, ότι το γραφένιο στο εμβόλιο δρα ως ένα είδος τροφής ή καταλύτη για το «πράγμα», επειδή το εμβόλιο περιέχει τα αυγά του «πράγματος» που φαίνεται να εκκολάπτονται παρουσία γραφενίου.

Εδώ μπορείτε  να παρακολουθήσετε το βίντεο με τον περίεργο μικροοργανισμό.

(https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/DFZ-TT:5)

 

To ίδιο ακριβώς ανακάλυψε στο μικροσκόπιο και η Dr.Carrie Madej δείχνοντάς το σε αυτό το βίντεο.

Έναν δηλαδή  ζωντανό μικροοργανισμό.

(https://www.bitchute.com/video/2EXu0Zb9xLWP/)

Στις 5 Οκτωβρίου εμφανίστηκαν άρθρα στο διαδίκτυο σύμφωνα με τα οποία αυτός ο μικροοργανισμός είναι το hydra vulgaris .

Ένα μικροσκοπικό τέρας που κλωνοποιεί τον εαυτό του και πολλαπλασιάζεται.

Αυτό το μικροσκοπικό  τέρας λέγεται ότι είναι αθάνατο.

Είναι αυτό το άσχημο πράγμα που τρώει το νευρικό σύστημα των ανθρώπων; 

Το Hydra vulgaris, ο πολύποδας του γλυκού νερού, είναι ένα μικρό ζωικό υδροειδές γλυκού νερού με μήκος από 10 mm έως 30 mm και πλάτος περίπου 1 mm. 

Η ύδρα έχει τέσσερα έως δώδεκα πλοκάμια που προεξέχουν ακριβώς έξω από το στόμα. 

Τρέφονται απλώνοντας τα πλοκάμια τους και περιμένοντας την τροφή να αγγίξει τα πλοκάμια. 

Στη συνέχεια φέρνουν την τροφή στο στόμα τους. 

Η βρώση γίνεται μέσω του στόματος.

Όπως και άλλες ύδρες, η Hydra vulgaris προσκολλάται σε ένα αντικείμενο βάσης με ένα μαξιλαράκι «ποδιού», σε σχήμα δίσκου. 

Η Ύδρα κινείται απελευθερώνοντας τη λαβή της στη βάση της και παρασύρεται από το ρεύμα. 

Το H. vulgaris μπορεί επίσης να κινηθεί σκύβοντας, πιάνοντας μια επιφάνεια με τα πλοκάμια του, απελευθερώνοντας τη λαβή του με το «πόδι» του και αναποδογυρίζοντας τον εαυτό του.

Το H. vulgaris χρησιμοποιείται συχνά, όπως πολλά hydra, ως πρότυπος οργανισμός για  αναγέννηση επειδή είναι εύκολο στη φροντίδα τους, απαιτούν ελάχιστη άμεση φροντίδα και αναπαράγονται σχετικά γρήγορα. 

Αναφέρεται ότι δεν υφίστανται γήρανση, καθιστώντας τα βιολογικά αθάνατα.

Αυτό το είδος μπορεί να αναπαραχθεί με τρεις τρόπους: σεξουαλική αναπαραγωγή, εκβλάστηση και έμμεσα μέσω αναγέννησης. 

Η απόδειξη της έξυπνης αυτοσυναρμολόγησης της νανοτεχνολογίας και της ευφυούς κίνησης νήματος είναι ένας δείκτης της συνθετικής βιολογίας και της νανοβιοηλεκτρονικής, σύμφωνα με αρκετές επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα περιοδικά, και επισημαίνουν τη μυστική συμπερίληψη του οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο Moderna για ηλεκτρομαγνητικό χειρισμό κύτταρα και νευρώνες μέσω της δημιουργίας συνθετικών νευρωνικών δικτύων στο ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο. 

Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι κακοήθειας και επιδιωκόμενης μετα-ανθρωποποίησης και κυβοργκοποίησης του ανθρώπινου σώματος μέσω των εμβολίων για τον COVID.

Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι τόσο η Pfizer όσο και η Moderna ανέπτυξαν τα TRANSHUMANIST εμβόλια  mRNA για την DARPA, με συμβόλαια DARPA από το 2013.

Οι στρατιωτικές συνδέσεις της Pfizer και της Moderna καθώς και οι συνδέσεις mRNA με την Regina Dugan της DARPA που διευθύνει τώρα τις επιχειρήσεις Wellcome LEAP αλλά και ο Dan Wattendorf που διευθύνει τώρα το Ίδρυμα Gates είχαν  αναφερθεί προ πολλού σε όλα αυτά. 

Οι «πλατφόρμες πρόληψης πανδημίας» και οι πλατφόρμες διάγνωσης και παρακολούθησης της DARPA βασίζονται στη βιομηχανική, τη χειραγώγηση γονιδίων και τη συνθετική βιολογία. 

Αυτά τα προγράμματα ανάληψης ανθρώπων οραματίζονται ένα άπειρο μέλλον εμβολίων mRNA και εξωτερικό έλεγχο του ανθρώπινου σώματος και του εγκεφάλου, κάτι που θα επέτρεπε το Οξείδιο του Γραφενίου.

 

Το ίδιο παραδέχεται μετά βεβαιότητας και η Dr.Ariyana Love η οποία ισχυρίζεται ότι όλες αυτές οι έρευνες εδώ και καιρό για το HYDRA VULGARIS  γίνονται  σε κοινή θέα και είναι όλα στο διαδίκτυο .

Παραδέχεται λοιπόν ότι εκτός από παράσιτα , αλουμίνιο,  οξείδιο γραφενίου (black goo), Λουσιφεράση και άλλα πολλά  υπάρχει και το transgenic HYDRA. (https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/01/transgenic-hydras-parasites-a-biological-weapons-system-for-rapid-human-cloning/)

 

Δείτε σε αυτό το βίντεο να αναλύει το HYDRA VULGARIS και να εξηγεί ότι αυτός είναι ένας τρόπος να μεταλλάσει τους ανθρώπους σε ένα καινούργιο έιδος.(https://rumble.com/vobn23-doctor-hydras-and-parasites-in-vaxx-transfecting-humans-into-new-species.html)

Το Hydra Vulgaris είναι ίσως ότι έχει απομείνει από την Λερναία Υδρα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τώρα αυτό το μικροσκοπικό τέρας βρίσκεται στα εμβόλια covid και στο αίμα πλεόν  όσων  εξαπατήθηκαν και χειραγωγήθηκαν μέσω προπαγάνδας να κάνουν αυτό το τερατώδες εμβόλιο που είναι ξεκάθαρα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Τα εμβόλια covid έχουν δημιουργηθεί εξαρχής για να μεταλλάξουν τον άνθρωπο σε κάτι νέο ,σε κάτι τερατώδες που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί πάρα μόνο στην μυθολογία.

Τα πειράματα συμβαίνουν τώρα πάνω στον ανθρώπινο πληθυσμό και τα αποτελέσματά του θα τα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια.

Φρικτές αποδείξεις ενός φρικτού  σχεδίου που αποσκοπεί στην μετάλλαξη του ανθρώπου και είναι μέρος του Transhumanism και του  The Great Reset και της Ατζέντας 2030 .

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!!

 

Προβολές : 16,251


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα