ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ

ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ! Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΝΓΚΕΛΕ

3 Νοεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:564
Μοίρασέ το

 

 

Στόχος τους είναι η πλειοψηφική εκκαθάριση του “άχρηστου” πληθυσμού και η απόλυτη χειραγώγηση και έλεγχος των υπολοίπων μέσω του φόβου για χάρη της μέγιστης απειλής για κάθε μορφή βιολογικής ζωής, την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως προστάζει το Ευαγγέλιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων ονόματι “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset – του μέντορα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Klaus Schwab ο οποίος ηγείται του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός).

 

 

 

Είναι τρομακτικό και μόνο στη σύλληψή του.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

Και δυστυχώς ο λαός είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ, που παραδίδεται στα χέρια των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Ας παρουσιάσουμε μια περίπτωση, όπου κάποιος έχει την ατυχία να πάει σε ένα οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο με ένα μικρό θέμα υγείας, ας πούμε ένα χαλασμένο δόντι το οποίο έχει δημιουργήσει απόστημα και του έχει προκαλέσει δέκατα “πυρετού” 37,2 βαθμούς.
 

Το Πρωτόκολλο Θανάτου που ακολουθεί η παγκόσμια κλίκα έχει ως εξής:

 

Αρχικά δεν κοιτούν καθόλου το δόντι ή όποιο άλλο θέμα παρουσιάζει και του κάνουν ένα τεστ PCR τα οποία ο κατασκευαστής τους (Δρ Kary B. Mullis) έχει επίσημα δηλώσει πως δεν είναι τα κατάλληλα για την ανίχνευση ιών.

 

 

Ο Δρ Mullis είπε ότι αυτό το τεστ PCR δεν έγινε για να ανιχνεύσει κανένα είδος μολυσματικής νόσου.
Έχει σχεδιαστεί για να παίρνει μια υπογραφή DNA και RNA του ατόμου που εξετάζεται. Φυσικά φρόντισαν στις 7 Αυγούστου το 2019 να τον καθαρίσουν και να δηλώσουν ως επίσημο αίτιο θανάτου “επιπλοκές από πνευμονία” και όλοι οι συστημικοί fact checkers από τότε, αναφέρουν μέχρι τώρα πως δεν το είπε ποτέ.
 
Επιπλέον, το μη-αξιόπιστο αυτό τεστ το αναπτύσσουν αντί για τους 25 κύκλους καλλιέργειας -όπου προβλέπεται από τον εφευρέτη- στους 45 κύκλους όπου εκεί μπορούν να ανακαλύψουν και τα πιο απίθανα, με ποσοστό επιτυχίας 3% να ανιχνεύσει όντως τον ιό.
Έτσι το τεστ με ποσοστό αποτυχίας 97%, δηλώνει ότι ο πονόδοντος συνοδεύεται κι από covid-19.
Κρατούν δια της βίας ως μολυσματικό τον “ασθενή”, τον νοσηλεύουν και τον κρατούν σε ασιτία ενώ του χορηγούν διπλή αντιβίωση και κορτιζόνη.
Έτσι, το ανοσοποιητικό του σύστημα πέφτει σταδιακά κατακόρυφα και είναι ανοιχτός να αρπάξει οποιαδήποτε μόλυνση μέσα στο νοσοκομείο, πιθανόν και covid-19.
 
Μέσα από αυτή την ανοσοκαταστολή, επέρχεται μια οποιαδήποτε επιλοίμωξη, πέφτει το οξυγόνο του ασθενή πλέον περίπου στο 92%, και τότε αρχίζει το τελικό στάδιο του πρωτόκολλου με την διασωλήνωση σε Μ.Ε.Θ. όπου εκεί με τον κατάλληλο χειρισμό υπερβολικής οξυγόνωσης ή μειωμένης οξυγόνωσης χειροτερεύει ραγδαία και πεθαίνει.
 
Έτσι, ο αδαής κόσμος ακούει μετά στην τηλεΰπνωση πως άλλος ένας πέθανε από covid-19 μέσα στις υπερφορτωμένες από “κρούσματα” Μ.Ε.Θ. και τρομοκρατείται ώστε να τρέξει να εμβολιαστεί με αυτό το πειραματικό γενετικό φάρμακο.
 
Και φυσικά το πρωτόκολλο περιλαμβάνει απαγόρευση νεκροτομής ακόμη κι αν το ζητήσουν οι συγγενείς, έτσι ώστε να μην υπάρχουν και αποδείξεις των μαζικών εγκλημάτων τους.
 

 

Εκτός από μαρτυρίες ατόμων μέσα από τον χώρο που φοβούνται για τη ζωή τους αν μιλήσουν επώνυμα, είναι πασιφανές πως είναι επί σκοπού όλο αυτό διότι ενώ αυτή η αγωγή δεν λειτουργεί και οι θάνατοι αυξάνονται εντός των Μ.Ε.Θ. δεν διανοούνται να την αλλάξουν καθώς λαμβάνουν εντολές από ερευνητές και “ειδικούς” που χρηματοδοτούνται από τον σύγχρονο Ιπποκράτη Bill Gates, ο οποίος έχει έμμεσα επινοήσει τα πρωτόκολλα αυτά καθώς και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση αυτής της “πανδημίας” PCR.
 
Επίσης, ο λόγος που ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα “κρούσματα” -κι όχι περιστατικά- είναι διότι κάνουν όλο και περισσότερα από αυτά τα αναξιόπιστα τεστ καθώς τα έχουν επιβάλει σχεδόν σε όλους τους εργασιακούς τομείς.
Ποτέ δεν αναφέρουν τον αριθμό των τεστ και των “κρούσματων” δηλαδή το ποσοστό των περιστατικών επί του συνόλου που τα διεξάγουν.
Δηλαδή, σήμερα -για παράδειγμα- έκαναν έλεγχο σε 100 άτομα και βρήκαν 10 “κρούσματα” ενώ την επομένη έκαναν έλεγχο σε 500 άτομα και ενώ βρήκαν 20 αναφέρουν ότι απλά διπλασιάστηκαν.
 
Πρόσφατα έγιναν επώνυμες καταγγελίες εμβολιασμένων ατόμων ότι αυτά τα πρωτόκολλα θανάτου ισχύουν ανεξαιρέτως σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ασχέτως αν ψευδώς ανακηρύσσουν τους εμβολιασμένους ως ανεμβολίαστους για να προωθήσουν την ατζέντα εμβολιασμών. 
 

 

 

Στόχος τους είναι η πλειοψηφική εκκαθάριση του “άχρηστου” πληθυσμού και η απόλυτη χειραγώγηση και έλεγχος των υπολοίπων μέσω του φόβου για χάρη της μέγιστης απειλής για κάθε μορφή βιολογικής ζωής, την Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως προστάζει το Ευαγγέλιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων ονόματι “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset – του μέντορα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Klaus Schwab ο οποίος ηγείται του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός).
 

 

 

Όποιος θεωρεί μέσα από την αφέλεια του για τις προθέσεις και αμφιβάλει και για τους στόχους της παγκόσμιας αυτής σατανικής κλίκας μπορεί να αποκτήσει και να διαβάσει το ελληνικά μεταφρασμένο βιβλίο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, που έχει και στο γραφείο του ο πρωθυπουργός της Ελλάδος (αυτός έχει την αγγλική έκδοση)
 
Όλα αυτά βέβαια τα γνωρίζουμε καλά και δεν θα μείνουν ατιμώρητα…
Ας μην πλανούνται οι λάτρεις του Γιόζεφ Μένγκελε, οι σύγχρονοι Άγγελοι του Θανάτου με τις λευκές στολές και τις “διαστημικές” φόρμες.
 

  

Οι συνάνθρωποί μας που δολοφονήθηκαν και συνεχίζουν να δολοφονούνται αδίκως από αυτή τη μισάνθρωπη υγειονομική δικτατορία και τα τσιράκια της δεν θα ξεχαστούν.
Να είστε απολύτως σίγουροι, ότι τα πάντα καταγράφονται διαρκώς και θα λάβουν άπαντες εμπλεκόμενοι ό,τι ακριβώς τους αναλογεί χωρίς καμία έκπτωση. 

 

Αρίστανδρος

 

Πηγή

Προβολές : 564


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα