Η αυστριακή κυβέρνηση κλήθηκε είτε να αποδείξει ότι η πανδημία του COVID είναι πραγματική είτε να τερματίσει τους περιορισμούς

Η αυστριακή κυβέρνηση κλήθηκε είτε να αποδείξει ότι η πανδημία του COVID είναι πραγματική είτε να τερματίσει τους περιορισμούς

5 Φεβρουαρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:415
Μοίρασέ το

 

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΒΙΕΝΝΗ

 

 

 

Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα, θεωρώντας πως τα μάτια μου κάνουν πουλάκια…

Κι όμως είναι αληθινό… φαίνεται πως εκεί στην Αυστρία, υπάρχουν ακόμα δικαστές…

Το Πλιώτα του αρείου πάγκου, θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, αλλά… ξέχασα…

Εδώ η “δικαιοσύνη”, είναι εκτός από τυφλή και μουγκή… γουστάρει και διαστροφές… δεν είναι για να σηκώσει κεφάλι… θα υπάρχουν τόσοι φάκελοι ανοιχτοί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Austrian government challenged to either prove COVID pandemic is real or end restrictions

 

Μετάφραση blümlifee

Το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο (Verfassungsgerichtshof Österreich – VfGH) ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας να αποδείξει ότι οι περιορισμοί του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) δεν βασίζονται σε ψέματα. Εάν βασίζονται σε ψεύδη, το VfGH προέτρεψε την άμεση κατάργηση όλων των περιορισμών για τον COVID-19.

Η πρόκληση του δικαστηρίου ήρθε με τη μορφή μιας λίστας ερωτήσεων που στάλθηκαν στον υπουργό Υγείας Wolfgang Mueckstein στις 26 Ιανουαρίου. Οι ερωτήσεις του VfGH είχαν σκοπό να ρίξουν φως στο πώς οι περιορισμοί του COVID-19 συμβάλλουν στην ανακούφιση ενός υποτιθέμενου “βάρους στο σύστημα υγείας”. Στον Mueckstein δόθηκε μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου για να απαντήσει στις 10 ερωτήσεις.

Ένα από τα ερωτήματα που έθεσε το ανώτατο δικαστήριο επικεντρώθηκε στον αριθμό των νοσηλειών και των θανάτων από COVID-19, οι οποίοι ισχυρίζεται ότι είναι πολύ διογκωμένοι. Προκάλεσε επίσης την κυβέρνηση να παράσχει ανάλυση αυτών των αριθμών ανά ηλικία. “Ήταν ο COVID η αιτία των νοσηλειών; Είχαν νοσηλευθεί χωρίς λόγο υγιή άτομα λόγω θετικού [αποτελέσματος] τεστ αποκλειστικά;”

Οι μάσκες προσώπου και τα m-volια για τον COVID-19 αντιμετωπίστηκαν επίσης από το δικαστήριο στις ερωτήσεις του προς τον Mueckstein. Ερώτησε: “Με ποιον παράγοντα η χρήση μάσκας FFP2 σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης ή μετάδοσης;” Το ερώτημα του VfGH ήρθε εν μέσω της εποχής που η Βιέννη επιβάλλει τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, εάν δεν μπορεί να διατηρηθεί η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των ανθρώπων.

Το δικαστήριο έθιξε επίσης το πόσο κατάφεραν τα m-volια για τον COVID-19 να μειώσουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2, σύμφωνα με αναφορές πλήρως m-volιασμένων ατόμων που εξακολουθούν να μεταδίδουν το παθογόνο. “Ποιος είναι ο κίνδυνος μετάδοσης σε ένα άτομο που έχει μολυνθεί από SARS-CoV-2 με έναν δεύτερο m-volιασμό πριν από τρεις, έξι ή οκτώ μήνες σε σύγκριση με ένα μη m-volιασμένο άτομο του οποίου το τεστ PCR ήταν αρνητικό πριν από 24 ώρες;”

Επιπλέον, το VfGH ζήτησε να γίνει σύγκριση των κινδύνων μετά την ασθένεια και μετά τον m-volιασμό κατά τη νοσηλεία σε νοσοκομείο ανά ηλικία και αριθμό δόσεων που εγχύθηκαν. Το δικαστήριο προσπάθησε να επισημάνει τις παρενέργειες των m-volίων για τον COVID-19 μέσω αυτής της ερώτησης. Ρώτησε επίσης πόσο ήταν ικανά τα lockdown για τους μη m-volιασμένους Αυστριακούς να μειώσουν τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον COVID-19.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΒΙΕΝΝΗ

Οι ερωτήσεις του συνταγματικού δικαστηρίου προς τον Mueckstein έρχονται εν μέσω της πανδημίας που φτάνει στο δεύτερο έτος της. Το περίκλειστο ευρωπαϊκό έθνος έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τα ακραία μέτρα του για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Η Βιέννη υπερασπίστηκε τα μέτρα ως απαραίτητα για να αποφευχθεί η υπερβολική επιβάρυνση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που υποτίθεται ότι έχει κατακλυστεί από ασθενείς με COVID-19.

Οι δρακόντειες εντολές ήρθαν χωρίς αντίρρηση καθώς οι αντίθετες φωνές και οι ερωτήσεις απλώς απορρίφθηκαν ως ακατάλληλες και κατακριτέες ενστάσεις. Οποιεσδήποτε αντιθέσεις στις υπάρχουσες πολιτικές ή συζητήσεις για μια πιο κατάλληλη απάντηση λογοκρίθηκαν επίσης.

Τα ακραία μέτρα της Αυστρίας για τον COVID-19 στόχευαν ειδικά τους μη m-volιασμένους πολίτες στη χώρα. Πίσω τον Νοέμβριο του 2021, η Βιέννη επέβαλε λόκνταουν σε πολίτες που δεν είχαν λάβει ακόμη το m-volιο COVID-19. Το λόκνταουν της 15ης Νοεμβρίου όριζε ότι οι μη m-volιασμένοι Αυστριακοί επιτρέπεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους μόνο για να εργαστούν ή για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, να ψωνίσουν για είδη πρώτης ανάγκης και να επισκεφτούν τους γιατρούς τους.

Δύο μήνες αργότερα, ο Mueckstein υπερασπίστηκε το λόκνταουν για τους μη m-volιασμένους. Είπε στις 15 Ιανουαρίου ότι μια “πρώιμη χαλάρωση για τους μη m-volιασμένους … θα μπορούσε γρήγορα να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη εξάπλωση του ιού [και] υπερφόρτωση των εγκαταστάσεων ιατρικής περίθαλψης”.

Επιπλέον, ο Mueckstein και άλλοι Αυστριακοί αξιωματούχοι απείλησαν να επιβάλουν υπέρογκα πρόστιμα σε όσους συνέχιζαν να αρνούνται το m-volιο για τον COVID-19 βάσει νέας εντολής. Λεπτομέρειες του νέου νόμου ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021. Οι μη m-volιασμένοι πολίτες θα αντιμετωπίσουν πρόστιμα έως και 3.600 ευρώ (4.058 $) – τα οποία θα καταργηθούν μόνο εάν προσκομίσουν απόδειξη m-volιασμού ή έγκυρη εξαίρεση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, στον υπολογισμό των συνολικών προστίμων θα συνυπολογιστούν τα αντίστοιχα εισοδήματα και οι οικονομικές υποχρεώσεις των ανθρώπων. Πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι μπορούν να επιλέξουν να επιβάλουν μικρότερο πρόστιμο 600 ευρώ (676 $) ως εναλλακτική λύση.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις:

Austria has practically made it ILLEGAL for people to exist without getting COVID-19 vaccines.

Austria suffers record number of COVID infections days after locking down the unvaccinated.

Austrian government approves plan to impose heavy fines on unvaccinated citizens.

Η Αυστρία έχει πρακτικά καταστήσει ΠΑΡΑΝΟΜΟ να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν m-volιαστεί για τον COVID-19 .

Η Αυστρία πλήττεται από αριθμό ρεκόρ λοιμώξεων από τον κορωνοϊό λίγες μέρες μετά το λόκνταουν των μη m-volιασμένων .

Η αυστριακή κυβέρνηση εγκρίνει το σχέδιο επιβολής βαρέων προστίμων σε μη m-volιασμένους πολίτες .

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο από ρεπορτάζ του France 24 για την επιβολή λόκνταουν της Αυστρίας στους μη m-volιασμένους.
(διάρκεια 1:46)

Το βίντεο αυτό είναι από το κανάλι WAKE UP στο Brighteon.com.

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα δρακόντεια μέτρα COVID-19 που έχει λάβει η Αυστρία, στο MedicalMartialLaw.com

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

NewsPunch.com

FreeWestMedia.com

DailyMail.co.uk

Brighteon.com

Submit a correction >>

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 415


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα