Η εντολή ORDO AB CHAO και η πρόβλεψη για το 2022.

Η εντολή ORDO AB CHAO και η πρόβλεψη για το 2022.

1 Δεκεμβρίου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:9,392
Μοίρασέ το

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος: “ORDO AB CHAO η εντολή του για να έρθει το πολυπόθητο χάος για αυτόν και μετά να εμφανιστεί στα συντρίμμια της ανθρωπότητας ως ο σωτήρας της.

Ο αντίχριστος είναι ο μεσσίας που θα παρακαλάνε τα υπνωτισμένα πλήθη να έρθει και να σώσει τον κόσμο από την φτώχεια και την εξαθλίωση.

Η δύναμη είναι στα χέρια των ανθρώπων να καταλάβουν τα σχέδια και να το σταματήσουν όλο αυτό πρίν να είναι αργά…”

 

 

 

Στην εξαιρετική σκιαγράφηση την οποία υπογράφει ο κ. Νίκος Σακελλαρόπουλος, για το μέλλον που έχουν ετοιμάσει οι ψυχοπαθείς επικυρίαρχοι και τον σκοπό για τον οποίον θα φέρουν το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ, θα συμπεριλάβω και την στάση της εκκλησίας και των ιεραρχών της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους συμμετέχουν σε … κλειστού τύπου ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ.

Ας μην ξεχνάμε τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης και όχι μόνον, ο οποίος υπέστη κριτική για τη συμμετοχή του σε τελετές εγκαινίων του προβεβλημένου στελέχους της μασονίας στην Ελλάδα, κ. Μανέα, και δεν είχε απαντήσει μέχρι χθες (έστω και έμμεσα) σε αυτή.

Ας μην μιλήσουμε και για τον αρχιεπίσκοπο που συναλλάσσεται με τέκτονες, τους πολιτικούς μας, τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας, τους δικαστικούς και πολλούς άλλους, που κυριολεκτικά έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, για να πάρουν υψηλές θέσεις…

Όλοι αυτοί, περιμένουν να σωθούν όχι από τον Χριστό, αλλά από τον ΣΑΤΑΝΑ.

Και θα θυμίσω τις αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για τον  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ο οποίος θα εμφανιστεί λιαν συντόμως.

Μπορείτε να διαβάσετε τις σχετικές αναρτήσεις, εδώ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Είναι πολύ ελπιδοφόρο που νέοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αλήθεια που η πλειοψία των πιο ώριμων ηλικιακά, αρνείται να δει και να συνειδητοποιήσει… και ο  Νικόλαος Σακελλαρόπουλος, είναι ένας απ’ αυτούς που ανήκουν στις νεώτερες γενιές.

Γράφει ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι πλέον αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά τα μέτρα των κυβερνήσεων δεν έχουν σχέση με κάποια πανδημία αλλά με την υποδούλωση των ανθρώπων και την πρόκληση τεχνητού χάους.

Όλα γίνονται για να υπάρξει παγκόσμια αναστάτωση και πρόκληση τεχνητού χάους που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Θέλουν να ανατρέψουν τον κόσμο και ειδικά την παγκόσμια πολιτική σκηνή για αυτό και ψηφίζονται παράλογα μέτρα που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Όλα σχεδιασμένα για να αποδομήσεις τους πολιτικούς που κυβερνούν αλλά και την ιατρική κοινότητα που ψεύδεται όσον αφορά τα συγκεκριμένα εμβόλια κοβιντ που σκοτώνουν σιγά-σιγά τους ανθρώπους.

Το σχέδιο είναι η αποδόμηση των κυβερνήσεων μέσω της μασονικής εντολής ORDO AB CHAO(ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ).

Οι ίδιοι φέρνουν τεχνηέντως το χάος και οι ίδιοι θα φέρουν την υποτιθέμενη λύση ακριβώς όπως έγινε με την ψευτοπανδημία  όπου η υποτιθέμενη λύση ήταν τα εμβόλια.

Οι ίδιοι έφεραν το υποτιθέμενο πρόβλημα έτσι ώστε οι ίδιοι να φέρουν την υποτιθέμενη λύση.

Ήδη παγκόσμια ξεσηκώνονται άνθρωποι , διαμαρτύρονται για τα αντισυνταγματικά μέτρα και ξεχύνονται μαζικά στους δρόμους.

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν αυτόν τον ξεσηκωμό και θέλουν να αμφισβητήσεις  έντονα τις κυβερνήσεις καθώς αυτό είναι μέσα στα σχέδια.

Η μασονία δίνει τις εντολές παγκόσμια σε όλες τις κυβερνήσεις όλων των κρατών για την υλοποίηση του σχεδίου τους ORDO AB CHAO , μέσω των αντισυνταγματικών δικτατορικών μέτρων που επιβάλλουν στους ανθρώπους.

Πολλές είναι οι προβλέψεις ανθρώπων που γνωρίζουν τα σχέδια αλλά ας εστιάσουμε σε δύο πολύ σημαντικές.

Η μία είναι το πρόγραμμα τυρρανίας    (https://attikanea.info/%CE%9C%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9D%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B7-%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%97-%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%95-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85/) ,   (https://www.ertopen.com/news/kosmos/item/62075-m-yeadon-ton-noembrio-mpainoyme-sthn-fash-5-sto-programma-tyrraniasπου βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας και η άλλη πολύ σημαντική πρόβλεψη είναι σημαντική για να δούμε το τι θέλουν και ονειρεύονται οι παγκοσμιοποιητές με την υποτιθέμενη  μετάλλαξη Ομικρον και τους περιορισμούς που επιβάλλουν στον άμαχο πληθυσμό.

Η πρόβλεψη του Mike Adams για το 2022 (https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html)

 

Εδώ είναι οι δέκα προβλέψεις μου για το Omicron και το 2022:

Πρόβλεψη #1: Η υστερία της παραλλαγής Omicron θα χρησιμοποιηθεί για να μηδενίσει τα διαβατήρια εμβολίων όλων, αναγκάζοντας τους ανθρώπους σε έναν εντελώς νέο γύρο εμβολίων για αυτήν τη νέα παραλλαγή. Όσοι είναι αρκετά ανόητοι για να ακολουθήσουν τα εμβόλια της παραλλαγής όμικρον θα εγγραφούν για μια ατελείωτη σειρά ενέσεων βιολογικών όπλων πρωτεΐνης ακίδας, η οποία τελικά θα τους σκοτώσει.

Πρόβλεψη #2: Η υστερία του Omicron θα αξιοποιηθεί για να δικαιολογήσει επιθετικές εντολές εμβολίων, απαιτώντας αυτή η «νέα έκτακτη ανάγκη» να παρακάμψει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ιατρική ελευθερία και την αυτονομία του σώματος.

Πρόβλεψη #3: Αν και η παραλλαγή του όμικρον έχει μέχρι στιγμής βρεθεί μόνο σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα, τα ψέματα εταιρικά μέσα ενημέρωσης θα κατηγορήσουν την προέλευσή της στους μη εμβολιασμένους.

Πρόβλεψη #4: Η παραλλαγή omicron θα χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλο από τα εταιρικά μέσα για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν όλους τους θανάτους από την ενίσχυση που εξαρτώνται από αντισώματα (ADE) που προκαλούνται από τα εμβόλια κατά του Covid. Ακόμη και όταν τα εμβολιασμένα άτομα πεθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς, τα μέσα ενημέρωσης θα κατηγορήσουν τους μη εμβολιασμένους (βλ. #3, παραπάνω) και θα απαιτήσουν να κλείσουν εντελώς τα μη εμβολιασμένα άτομα και να στερηθούν την πρόσβαση στην κοινωνία.

“Πρόβλεψη #5: Η υστερία του Omicron θα χρησιμοποιηθεί για να προσπαθήσει να ποινικοποιήσει τη διαφωνία ενάντια στα εμβόλια, τις εντολές, την κυβερνητική «αρχή» ή τους εγκληματίες του Covid πίσω από την έρευνα κέρδους λειτουργίας, όπως ο Anthony Fauci. Όλες αυτές οι διαφωνητικές ομιλίες θα χαρακτηρίζονται ως «κίνδυνος για την κοινωνία» και όσοι εκφέρουν τέτοιους λόγους θα κατηγορούνται ότι σκότωσαν ανθρώπους.

Πρόβλεψη #6: Η μαζική υστερία που προωθείται από τα δημοσιογραφικά-τρομοκρατικά μέσα θα δικαιολογήσει τους κυβερνήτες να διατάξουν περισσότερα lockdown, οδηγώντας σε περισσότερες αποτυχίες της εφοδιαστικής αλυσίδας, σπανιότητα προϊόντων και πληθωρισμό τιμών.

Πρόβλεψη # 7: Εάν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να σπρώξουν την υστερία με αρκετή αγριότητα, θα χρησιμοποιηθεί είτε για την ακύρωση των ενδιάμεσων εκλογών του 2022 είτε για την απαίτηση καθολικής ψηφοφορίας μέσω αλληλογραφίας, επικαλούμενη τους «ακραίους κινδύνους» οποιουδήποτε βγαίνει δημόσια.

Πρόβλεψη #8: Κάθε οικονομική αποτυχία που προκαλείται από το ανίκανο, εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν θα κατηγορείται στο όμικρον. Αυτή η φανταστική «παραλλαγή» γίνεται αμέσως ο αποδιοπομπαίος τράγος για τις υψηλές τιμές ενέργειας, τις ελλείψεις προμηθειών και τα άδεια ράφια των παντοπωλείων. Τα ΜΜΕ θα ρίξουν το φταίξιμο για όλα στο όμικρον και μετά θα κατηγορήσουν το όμικρον στους ανεμβολίαστους.

Πρόβλεψη #9: Σε κάποιο σημείο, είτε η παραλλαγή του όμικρον είτε η επόμενη που θα κυκλοφορήσει θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τα υποχρεωτικά εμβόλια από πόρτα σε πόρτα στην Αμερική, μαζί με την ιατρική απαγωγή οποιουδήποτε αντιστέκεται, μεταφέροντάς τον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Covid για αποτελεσματική εξόντωση. (Αυτή η πρακτική έχει ήδη ξεκινήσει στην Αυστραλία, όπου ο στρατός απαγάγει ιθαγενείς και τους μεταφέρει σε στρατόπεδα υπό την απειλή όπλου.)”

“Πρόβλεψη #10: Το Omicron δεν θα είναι η τελευταία παραλλαγή που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει μαζική υστερία και κρατικές πληρωμές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Big Pharma. Αυτή η απάτη θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο περίπου, στο διηνεκές, για όσο καιρό ο κόσμος παραμένει φοβισμένος και συμβαδίζει με αυτόν.”

Ο Mike Adams στο τέλος δηλώνει ότι αυτή η απάτη θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ..    (https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html)

Όλα σχεδια των παγκοσμιοποιητών που απλά είναι τα πιόνια και εκτελούν τις εντολές του αντίχριστου αφού αυτός είναι πίσω από την μασονία και τις κρυφές σκοτεινές στοές όπου συναντιώνται για να σχεδιάσουν τον μέλλον της ανθρωπότητας εν αγνοία των ανθρώπων.

Όλα μία δοκιμασία και ένα τεστ του διαβόλου για να σκλαβώσει την ανθρωπότητα και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά .

ORDO AB CHAO η εντολή του για να έρθει το πολυπόθητο χάος για αυτόν και μετά να εμφανιστεί στα συντρίμμια της ανθρωπότητας ως ο σωτήρας της.

Ο αντίχριστος είναι ο μεσσίας που θα παρακαλάνε τα υπνωτισμένα πλήθη να έρθει και να σώσει τον κόσμο από την φτώχεια και την εξαθλίωση.

Η δύναμη είναι στα χέρια των ανθρώπων να καταλάβουν τα σχέδια και να το σταματήσουν όλο αυτό πρίν να είναι αργά…

 

Προβολές : 9,392


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα