Θα μας ακτινοβολούν κατά βούληση και θα μπορούν χαλαρά να σκοτώνουν με θερμική ή Η/Μ συχνότητα όποιον στοχεύουν… (βίντεο)

Θα μας ακτινοβολούν κατά βούληση και θα μπορούν χαλαρά να σκοτώνουν με θερμική ή Η/Μ συχνότητα όποιον στοχεύουν… (βίντεο)

11 Δεκεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,431
Μοίρασέ το

 

 

Vasoula2908: “Πάνω από τη ζωή του οποιουδήποτε, πάνω από τη ζωή εκατομμυρίων, βάζουν τον έλεγχο που θ’ασκηθεί πάνω σ’αυτά τα δισεκατομμύρια που εμβολιάζονται και θα εμβολιαστούν…”

 

Συμπληρώνω την προηγούμενη ανάρτηση (εδώ), με το σημαντικό σχόλιο της Βασούλας και ένα ακόμα βίντεο που έχει μεταγλωττίσει.

Νομίζω πλέον πως όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτονται εδώ και πάνω από ένα χρόνο, είναι ικανά για να πείσουν και τον πλέον αφελή, για το τι περιμένει τους εμβολιασμένους, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η vasoula2908 λέει:

Βλέποντας γραφένιο που δε γέμισε ούτε ένα μπολ να διογκώνεται υπερπολλαπλάσια σε ποσότητες που μπορεί να γεμίζουν βαρέλια, μπορεί να φανταστεί κάποιος τι θα προκαλέσει ταν κυκλοφορεί στο αίμα και ενεργοποιηθεί το 5G με το οποίο θα μας ακτινοβολούν κατά βούληση και θα μπορούν χαλαρά να σκοτώνουν με θερμική ή Η/Μ συχνότητα όποιον στοχεύουν…

Ειναι ήδη αμέτρητοι οι θάνατοι και το σακάτεμα ανθρώπων σε περιοχές/χώρες που ενεργοποιήθηκε το 5G, αλλά και εδώ που θα ενεργοποιηθεί το 2022 (γι’αυτό και κόπτωνται σαν κολασμένοι να τρυπηθούμε όλοι) Και είμαστε μόνο στην αρχή…

Κάποιοι λένε ότι μας κάνουν πειραματόζωα… διαφωνώ διότι δεν πειραματίζονται- ξέρουν καλά τι έφτιαξαν και τι μπορεί να προκαλέσει αυτό.

Το έφτιαξαν με βάση γενετικό κώδικα που τους έδωσαν οι Κινέζοι, έναν κώδικα που παρεμβαίνει στο DNA.

Αυτό δεν το λέω εγώ, το είπαν επιστήμονες στις φαρμακευτικές παρασκευής των εμβολίων, στο 3.58 λεπτό στο βίντεό μου εδω
https://www.bitchute.com/video/0bTeGmm4rJrs/
που αποδεικνύει πως δεν έχουν απομονώσει/εντοπίσει τον ιό.

Πάνω από τη ζωή του οποιουδήποτε, πάνω από τη ζωή εκατομμυρίων, βάζουν τον έλεγχο που θ’ασκηθεί πάνω σ’αυτά τα δισεκατομμύρια που εμβολιάζονται και θα εμβολιαστούν…

Άλλωστε για τους κυρίους που για χρόνια μιλάνε ΕΥΘΕΩΣ για αποπληθυσμό, όσοι και να πεθάνουν δεν τους χαλάει.. όσοι σακατευτούν επίσης τους εξυπηρετεί γιατί αχρηστεύονται στο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, για το οποίο πλέον δεν τους χρειάζονται.

Η κοινωνία που ετοιμάζουν θα’ναι ρομποτοποιημένη, αυτοματοποιημένη κι όσο λιγότεροι “χαραμοφάηδες” (useless eaters) όπως μας λένε, τόσο καλύτερα γι’αυτούς.
Αυτή ειναι η σκληρη αλήθεια, είτε τη δέχεται κανείς είτε οχι.

Ευχαριστώ Πόπη μου για αυτό το ανάρτημα.

Εσύ σαφώς συνειδητοποιείς τι γίνεται εδώ.

Ελπίζω να το συνειδητοποιήσουν κι άλλοι αντί να κλείνουν τα μάτια μπροστά σ’αυτά και να
αρνούνται να ακούσουν άλλες φωνές πλην αυτων που μας μεταδίδουν ψέμα και φόβο.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,431


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα