ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

26 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Όσο για μας τους υπόλοιπους, η θλίψη μας ας χαλυβδώνει το θάρρος και την αρετή που πηγάζει από τις Υποσχέσεις του Κυρίου σχετικά με τον Παράκλητο, το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, τον μοναδικό κρυφό οδηγό μας σε μικρούς και μεγάλους Αγώνες προς την Ελευθερία.”

Έρχεται η ώρα, που θα πρέπει να αποδείξουμε την Πίστη μας και ν’ αγωνιστούμε για την Ελευθερία, την Αξιοπρέπειά μας, αλλά και για το δικαίωμά μας στο σώμα μας.

Μην φοβηθείτε… να έχετε ΠΙΣΤΗ και όλα τ’ ανάποδα του κόσμου, θα γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος…

Ο πύργος της Βαβέλ που χτίζουν τα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ και η δόξα Του Μοναδικού Θεού που χθες ξαναγεννήθηκε σε μια φτωχή φάτνη, θα ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ, όσο κι αν οι βλάσφημοι εχθροί του χρόνια και αιώνες τον σταυρώνουν…

ΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, το Μεγαλύτερο Έγκλημα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας συμβαδίζει με την Μεγαλύτερη Βλασφήμια του Αγίου Πνεύματος και της Άκτιστης Δημιουργίας του Κόσμου — με την βιοψηφιακή «επαναφορά» της (Reset) ως γελοία καρικατούρα, από ηλίθιους ψυχοπαθείς αρχιτέκτονες ή παρατρεχάμενους του Σκότους και του Χάους.
Σε όλους αυτούς ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με μια δόση ειρωνείας, γιατί κατανοούμε την αλλεργία που τους προκαλούν τέτοιες ευχές εμπνέοντας τις βλάσφημες γελοιογραφίες τους.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Keep the MERRY! 冰 a t Dump the MYTH! american atheists t S atheists.org"
Σήμερα πιο πολύ παρά ποτέ, η μεγάλη έλλειψη Ευσέβειας και Ιερού — το «Βδέλυγμα της Ερημώσεως» (Μτ.24:15) — φανερώνει αποφατικά την μεγάλη Αλήθεια του πιο Υπέροχου Γεγονότος που συντελείται «προπάντων των αιώνων»:
Αληθώς,
— «παιδίον νέον γεννάται ο προ αιώνων Θεός»,
— οι Ουρανοί αγάλλονται, χαίρει η Φύσις όλη!
— «Δόξα εν Υψίστης Θεώ, επί Γής Ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία».
— Χριστὸς γεννᾶται· δοξάσατε !
Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν· ἀπαντήσατε.
Χριστὸς ἐπὶ γῆς·
ὑψώθητε.
ᾌσατε τῷ Κυρίῳ
πᾶσα ἡ γῆ,
καὶ ἐν εὐφροσύνῃ, ἀνυμνήσατε λαοί·
ὅτι δεδόξασ ται.
ΧΡΙΣΤΌΣ ΕΤΕΧΘΗ…
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Αν αυτά τα λόγια δεν σας αγγίζουν, έχετε πρόβλημα… ας προσπαθήσουμε να το λύσουμε.
Οι φετιχιστές του Μετά (όπως «Μετάνθρωπος» και «Meta-Facebook» ή «Μeta-Αpple») διακωμωδούν ή διεκτραγωδούν τα συντρίμμια που επισώρευσαν στο Τώρα, καθώς βιάζονται να πάρουν σειρά για την Νέα Τάξη που βγαίνει από το Χάος, την Κόλαση του αιώνιου Lockdown με το αέναο Great Reset της ψηφιακής τους Φυλακής, όπου θα φαντάζονται δημιουργίες παράλληλων κόσμων σαν μικροί θεοί της εικονικής πραγματικότητας.
Μπορεί να είναι meme 2 άτομα και κείμενο που λέει "Ηλίας Μόσιαλος Χθες στις 16:57 Συμβαίνουν και αυτά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ οτι ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΚΡΙΝΟ ΟΜΩΣ E? ΑΜΑΣΗΤΟ Το ΚΑΤΑΠΙΕΣ"
Όπως είπε η πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ Catherine Austin-Fitts για τα σχέδια γενοκτονίας και ολοκληρωτικού ελέγχου της συνείδησης και βούλησης των ανθρώπων από τους Επικυρίαρχους της Πλανητικής Ιατροφασιστικής Τυραννίας: «Υπάρχουν πράγματα πολύ χειρότερα από τον θάνατο στην διαδικασία επιβολής της Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Δεν διαφέρει αυτή η πρόβλεψη τόσο πολύ από το σχετικό εδάφιο της Αποκάλυψης: «καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὐρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ ̓ αὐτῶν ὁ θάνατος.» (Αποκ. 9:6)
Αλλά όλα αυτά είναι παρεπόμενα μια διαρκούς προσβολής των ιερών και οσίων που δεν μπορεί πια να συγχωρεθεί από τον «Αγαθό, Φιλεύσπλαχνο και Φιλάνθρωπο Θεό», στους Έσχατους Καιρούς που ζούμε.
Αυτό προσδίδει αδήριτη νομοτέλεια στη Κάθαρση του «Βδελύγματος», ακόμα και αν γι αυτήν χρειαστεί να καούν πολλά «χλωρά μαζί με τα ξερά», θα απαιτηθούν θυσίες αθώων και πιστών, που ήδη ζούμε, π.χ. με την δαιμονική μανία «εμβολιασμού» μικρών παιδιών, ως δήθεν «προστασία» από μια ασθένεια που ουδέποτε τα απείλησε.
«Διά τούτο λέγω ύμίν, πάσα αμαρτία και βλασφημία άφεθήσεται τοις άνθρώποις, ή δέ του Πνεύματος βλασφημία ούκ άφεθήσεται τοις άνθρώποις… ούτε έν τω νύν αίώνι ούτε έν τω μέλλοντι» (Ματθ. ιβ’ 31­-32.βλ. και Μάρκ. γ’ 28-30, Λουκ. ιβ 10)
Φοβερός αυτός ο Λόγος του Κυρίου, που ελάχιστα μνημονεύεται από θεολογούντες και αθέους, με ενοχικά σύνδρομα — ρασοφόρους και μη — από όλους εκείνους, που ίσως υπολογίζουν σε άφεση, αλλά «μετά» από τη «μελλοντική» τους …μετάνοια.
Για τους βλάσφημους του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή τους αρνητές και υβριστες των Άκτιστων Ενεργειών του Θεού στην Ιστορία, δεν υπάρχει μελλοντική συγχώρεση.
Θαυμάστε παρακάτω μερικά φωτογραφικά πειστήρια του διαρκούς εγκλήματος τους.
Δείτε πόσο σίγουροι είναι για τις Συμπτώσεις που τους δίνουν αρκετή «εξουσία» να ασχημονούν, προς το παρόν ατιμώρητα, καλυπτόμενοι και αυτοί πίσω από το «Ακαταδίωκτο» των φονιάδων εργοδοτών ή συναδέλφων τους.
Και όμως, οι παραπάνω απρόσμενα σκληρές φράσεις του Ευαγγελίου αποτελούν την ουσία της Θείας Πρόνοιας και Εσχατολογίας που διατρέχει την Καινή Διαθήκη και ξεδιπλώνεται με απόλυτη σαφήνεια και συνέπεια στις μέρες μας.
Όσοι νομίζουν πως «όλα είναι στα χέρια του Θεού» απ’ όπου θα προέλθει η Σωτηρία «ό,τι και αν κάνουν οι άνθρωποι», ξεχνούν το αρχαίο «συν Αθηνά και χείρα κίνει» που συνοψίζεται αρνητικά στην ακόλουθη, εξίσου τρομερή περικοπή του Ευαγγελίου:
«Και τότε αποκαλυφθήσεται ο Άνομος, ού έστιν η παρουσία κατ’ ἐνέργειαν τοῦ σατανᾶ ἐν πάσῃ δυνάμει καὶ σημείοις καὶ τέρασι ψεύδους, καὶ ἐν πάσῃ ἀπάτῃ τῆς ἀδικίας ἐν τοῖς ἀπολλυμένοις, ἀνθ’ ὧν τὴν ἀγάπην τῆς ἀληθείας οὐκ ἐδέξαντο εἰς τὸ σωθῆναι αὐτούς. καὶ διὰ τοῦτο πέμψει αὐτοῖς ὁ Θεὸς ἐνέργειαν πλάνης εἰς τὸ πιστεῦσαι αὐτοὺς τῷ ψεύδει· ἵνα κριθῶσι πάντες οἱ μὴ πιστεύσαντες τῇ ἀληθείᾳ, ἀλλ’ εὐδοκήσαντες ἐν τῇ ἀδικίᾳ.» (Β’ Θεσσαλονικείς 2:8-12)
Με απλά λόγια: Αυτοί στους οποίους δόθηκε το «προνόμιο» να επιλέξουν ξεκάθαρα ανάμεσα στην Αλήθεια και την Αδικία, αλλά επέλεξαν να υπηρετήσουν το Ψεύτικο, το Άδικο, το Δόλιο και το Ανήθικο, αυτούς ο Ίδιος ο Θεός θα τους στείλει (άκτιστη) «ενέργεια πλάνης» ώστε ακόμα και μπροστά στο πιο ξεδιάντροπο Ψέμα, την πιο χυδαία διαστροφή της Αλήθειας, να μη διανοηθούν ούτε στιγμή να «μετανοήσουν» για να σώσουν ζωές μικρών παιδιών, ακόμα και παιδιών φτωχών ιερέων που αρνούνται να «εμβολιαστούν»!
Να γιατί σ’αυτούς ειλικρινά ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά, αφού η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, όσες φορές και να σωθούν με μονοκλωνικά αντισώματα!
Όσο για μας τους υπόλοιπους, η θλίψη μας ας χαλυβδώνει το θάρρος και την αρετή που πηγάζει από τις Υποσχέσεις του Κυρίου σχετικά με τον Παράκλητο, το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, τον μοναδικό κρυφό οδηγό μας σε μικρούς και μεγάλους Αγώνες προς την Ελευθερία.
«Εὰν ἀγαπᾶτέ με, τὰς ἐντολὰς τὰς ἐμὰς τηρήσατε,
καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ’ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,
τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ ὁ κόσμος οὐ δύναται λαβεῖν, ὅτι οὐ θεωρεῖ αὐτὸ οὐδὲ γινώσκει αὐτό· ὑμεῖς δὲ γινώσκετε αὐτό, ὅτι παρ’ ὑμῖν μένει καὶ ἐν ὑμῖν ἔσται. (Ιω.14:15-21)»
«εν τω κόσμω θλίψιν έξετε,. αλλά θαρσείτε,. Eγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιω. 16. 33)
ΟΡΑΤΕ ΜΗ ΘΡΟΕΙΣΘΕ!(Μτ. 24,6)
«εγέρθητε και μη φοβήσθε!» (Μτ. 17, 6)
«Μη φοβηθείτε από των αποκτενόντων το σώμα, την δε ψυχήν μη δυναμένων αποκτείναι» (Μτ. 10, 28)
«Καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι.» (Μτ. 24:22)
«Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί μου, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος αὐτοῦ. ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου· ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις. διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι.» (Εφεσίους 6:10-13)

 

Πηγή

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα