Καλά μας κάνουν οι... “επενδυτές”, αφού είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (βίντεο)

Καλά μας κάνουν οι... “επενδυτές”, αφού είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (βίντεο)

5 Νοεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ’ ΑΛΟΓΟ οι αλλοδαποί: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δώσε μας ΛΕΦΤΑ και ΣΠΙΤΙ στην Αθήνα»

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ααααααα…ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕ ΚΑΡΑΜ$Λ#ΚΑ,  και μην ξεχάσεις να τους ξαναψηφίσεις ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Σε λίγο θα ζητάνε να πεταχτούν οι Έλληνες από τα σπίτια τους.

Δεκάδες αλλοδαποί διαδήλωσαν έξω από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα. Οι μουσουλμάνοι ζητούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου αλλά και ΤΖΑΜΠΑ χρήματα, τα οποία υποτίθεται δίνει ο Ο.Η.Ε. στην κυβέρνηση για να τους «ταίζει».

Αλλοδαπή από την Σομαλία (θυμηθείτε ΕΔΩ τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία), απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Μητσοτάκη δώσε μας τα λεφτά μας. Αν θέλουν να φύγουμε από τον Ελαιώνα να μας δώσουν σπίτι στην Αθήνα».

Δείτε:

 

 

Στο πλευρό των αλλοδαπών βρίσκονται και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που υποστηρίζουν πως οι αιτούντες άσυλο πρέπει να παραμείνουν στον Ελαιώνα.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έχει λάβει την απόφαση πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και πως μπορούν να μείνουν στην πόλη. Με την απαραίτητη χρηματοδότηση μπορούν να φτιαχτούν οι κατάλληλες δομές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο ή που δουλεύουν στο κέντρο. Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη περί κλεισίματος στο τέλος του έτους δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Οι μετανάστες δεν έχουν που να πάνε» υποστηρίζει ο διεθνιστής δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα