Κανείς δικαστής και εισαγγελέας, δεν θα μπορέσει να δηλώσει “αθώος του ΑΙΜΑΤΟΣ”, μετά από αυτή την αποκάλυψη και το εξώδικο της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου..

Κανείς δικαστής και εισαγγελέας, δεν θα μπορέσει να δηλώσει “αθώος του ΑΙΜΑΤΟΣ”, μετά από αυτή την αποκάλυψη και το εξώδικο της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου..

27 Σεπτεμβρίου, 2021 68 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:36,824
Μοίρασέ το

 

Η έρευνα του Dr. Robert O. Joung και η Eξώδικη  Γνωστοποίηση της στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλάζουν με οδυνηρό τρόπο τα δεδομένα για τα mRNA εμβόλια.

 

Στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, βρίσκεται από τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 το εξώδικο της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, μαζί με μια ιατρική έρευνα ΣΟΚ, που αποκαλύπτει πόσα και ποιά  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ περιέχουν τα εμβόλια “κατά” του COVID-19.

Μια παγκόσμια έρευνα που ήδη προκαλεί σεισμό, βρίσκεται αναλυτικά στα χέρια του εισαγγελέα του Α.Π.

Θα είμαι ωμή ως προς τις όποιες ελπίδες μπορεί να δημιουργήσει το εξώδικο της κ. Κατερίνας Χατζηθεοδώρου.

Ο εισαγγελέας του Α.Π. Βασίλης Πλιώτας, πιστεύω πως θα το πετάξει στο καλάθι των σκουπιδιών του.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ “δικαιοσύνη” ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΩΣ … “ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Το ίδιο φυσικά θα αφορά κάθε δικαστή και εισαγγελέα, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο που από θέση εξουσίας, συμμετείχε και συμμετέχει όχι μόνον στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ, αλλά και στην πλήρη κατάλυση του Συντάγματος και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ.

Κι εκείνη Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, θα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Σήμερα, πολλοί μπορούν να γελούν και με την πρωτοβουλία της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου και με όσα σχολιάζω.

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟ… ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ.

 

Υ.Γ.2. Σύμφωνα με τους νόμους, μετά από ένα εύλογο δίμηνο τρίμηνο διάστημα λήψης του εξωδίκου, και θεωρώντας δεδομένο πως ο Βασίλης Πλιώτας θα αδιαφορήσει γι αυτό, ΠΡΟΤΕΙΝΩ να διαμοιραστεί και να το υπογράψουν όσοι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ, μπορούν ως … ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. 

Ακόμα κι αν καταλήξει και πάλι στον κάλαθο των αχρήστων, θα είναι ένα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΟΧΗΣ.

Ο ΠΛΙΩΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΡΙΣΑΝ.

 

Υ.Γ.3. Βασίλη Πλιώτα, σου θυμίζω μόνον τον ΑΡΘΡΟ 93 παρ. 4: “ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.”

 

Υ.Γ.4. Διαβάστε και το νέο εξώδικο της κ. Χατζηθεοδώρου εδώ 

 

Υ.Γ.5. Το εξώδικο προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μπορείτε να το βρειτε σε μορφή pdf, εδώ

 

 

 

Σύντομη εισαγωγή

 

Μετά από την έρευνα του νευροπαθολόγου ιατρού Dr. Robert O. Joung και  την κατόπιν αυτής Εξωδίκου Γνωστοποίησης-Πρόσκλησης προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η περίοδος του προπαγανδισμού και επιβολής των τεσσάρων γονιδιακών εμβολίων  ως προστατευτικών έναντι της Covid -19 (ενώ αποδείχτηκε στο Ισραήλ ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και αποθνήσκουν σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από τους ανεμβολίαστους) και  δήθεν με οφέλη πλεονάζοντα  έναντι των παρενεργειών, βαίνει προς το οριστικό τέλος της.

Διότι τώρα μίλησαν τα υπερσύγχρονα μικροσκόπια, τα φασματοσκόπια με ακτίνες Χ και οι εικόνες που έστελναν σε ηλεκτρονικούς  υπολογιστές. Και έδειξαν ότι άκρως τοξικά συστατικά έχουν προστεθεί στα γενετικά εμβόλια. Μέταλλα, αμέταλλα και το ημιμέταλλο γραφένιο, ( διά του οποίου επιτυγχάνεται και η “καταγραφή”  του εμβολιασμένου), χωρίς να γνωρίζει ως τώρα  τα συστατικά αυτά ούτε ο Π.Ο.Υ. ούτε φυσικά οποιοσδήποτε άνθρωπος, πλην του γραφένιου που είχε εντοπιστεί εδώ και αρκετό καιρό στα εμβόλια από Ισπανούς ιατρούς -ερευνητές. 

Επίσης έδειξαν ότι πολύ σοβαρές  αλλοιώσεις στο αίμα συμβαίνουν από την πρώτη μέρα, από την πρώτη στιγμή του εμβολιασμού!

Αυτό το γεγονός το έβλεπε στην οθόνη του υπολογιστή της και η Γερμανίδα παθολόγος Dr. Marbell Gitala, όταν έβαζε στο ηλεκτρονικό της μικροσκόπιο, συνδεδεμένου με αυτόν,  σταγόνες αίμα δεκάδων πελατών της αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους, όπως αναφέρει η ίδια.

Κανένας από εδώ κι εμπρός, διότι αργά ή γρήγορα η πληρέστατη  αυτή έρευνα  του Dr. Joung θα γίνει ευρέως γνωστή και θα την πάρουν στα χέρια τους  παγκόσμια διαπρεπείς νομικοί,  δε θα μπορεί να ισχυριστεί: “δεν γνώριζα… δεν είχα ενημερωθεί… δεν περίμενα τέτοιο μέγεθος απόκρυψης στοιχείων από τους κατασκευαστές των γονιδιακού τύπου (mRNA) εμβολίων”!

Η περίοδος της “αθωότητας”, πονηρής ή από άγνοια, έληξε για όλους όσους, λόγω ή έργω, έριχναν ανθρώπους σε τόσο μεγάλο γκρεμό, σωματικό, ψυχικό και οικονομικό. Ή και στους τρεις γκρεμούς ταυτόχρονα.

Σαν συνέπεια  της εργαστηριακής έρευνας του Dr. Joung oι εμβολιασμοί και όλα τα παρεπόμενα τους πρέπει να σταματήσουν άμεσα, εφ’ όσον οι θάνατοι από τα εμβόλια θα μπορούν, βάσει αυτής της έρευνας, να χαρακτηριστούν ως φόνοι μετά δόλου, με μία λέξη ως δολοφονίες.

Διαφορετικά, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα: ας αποδείξουν όσοι μπορούν ότι δεν ισχύει η έρευνα του Dr. Joung και όσα του έδειξαν  υπερσύγχρονα  μικροσκόπια και φασματοσκόπια.

Αν άμεσα, ΤΩΡΑ, δεν ενεργήσει κάθε αρμόδιος προς άμεση παύση των εμβολιασμών ή έστω αναστολή τους,  το τσουνάμι των ποινικών και αστικών ευθυνών που θα επακολουθήσει θα τους συμπαρασύρει  όλους, χωρίς εξαίρεση. Διότι για τέτοια βαριά ποινικά αδικήματα καμία νομική ασυλία δεν μπορεί να ισχύσει.

Ακολουθεί η Εξώδικη Γνωστοποίηση-Πρόσκληση προς τον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 36,824


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα