Κινεζική πατέντα από το 2015 το “Εμβόλιο” με οξείδιο του γραφενίου

Αυτό περιλαμβάνει μέσα το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Κινεζική πατέντα από το 2015 το “Εμβόλιο” με οξείδιο του γραφενίου

1 Σεπτεμβρίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Κινεζική πατέντα από το 2015 το “Εμβόλιο” με οξείδιο του γραφενίου

 

 

Τώρα που είναι συσκευασμένο από έναν «φορέα», μπορεί να φτάσει στο νευρικό σύστημα και τα ευάλωτα όργανα. Το οξείδιο του γραφενίου ως “φορέας” είναι “θανατηφόρα παράπλευρη ζημιά”, η χρήση του αποθαρρύνεται 

 

 

 

Έχει συνωμοτήσει όλο το σκοτεινό σύμπαν εναντίον της ανθρωπότητας.

Βλεποντας τις παρενέργειες των εμβολίων, δεν έχεις παρά να τρέξεις μακρυά για να γλυτώσεις.

Όσοι αποδέχτηκαν τον εμβολιασμό, καταδίκασαν τη ζωή τους σε θάνατο ή σε έναν καθημερινό θά θάνατο από τις παρενέργειες.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ…

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η εφεύρεση ανήκει σε μια σειρά εφευρέσεων στον τομέα των νανοϋλικών και των βιολογικών φαρμάκων και αφορά ένα εμβόλιο, ιδιαίτερα την ανάπτυξη ενός ανασυνδυασμένου πυρηνικού νανοεμβολίου του κορονοϊού 2019-nCoV.

Η εφεύρεση περιλαμβάνει επίσης μια μέθοδο για την παρασκευή του εμβολίου και τη χρήση του εμβολίου σε πειράματα σε ζώα.
Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού περιέχει οξείδιο γραφενίου, καρνοσίνη, CpG και τον νέο κορονοϊό RBD.

Η καρνοσίνη, η CpG και ο νέος κορονοϊός RBD συνδυάζονται σε δομή οξειδίου του γραφενίου.

ΠΗΓΗ: CNIPA

Αυτή η κινεζική εφεύρεση, που δημοσιεύθηκε το 2015 και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2020, φυσικά δεν είναι πραγματικά εμβόλιο.

Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι πιο πιθανό, καθώς ξένα και εχθρικά στοιχεία εγκαθίστανται μόνιμα στο ανθρώπινο κυτταρικό σύστημα.
Το οξείδιο του γραφενίου ως «φορέας» είναι παραπλανητικό, επειδή συνήθως ένας «φορέας» διαλύεται ή απορρίπτεται μετά την παροχή υπηρεσιών.
Σε αυτή την περίπτωση, αφορά τον «φορέα» ως το κύριο συστατικό. Η «επιστήμη» θα ξαφνιαστεί και θα προβληματιστεί ξανά. Ο «νέος ανασυνδυασμένος κορωνοϊός» (RBD) σίγουρα δεν υπάρχει καθόλου, αντ ‘αυτού, ορισμένα (ενιαία) σκουπίδια mRNA (σκουπίδια) συνοδεύονται από αυτό που διασφαλίζει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να κατοχυρωθεί με πατέντα. Το CpG είναι μια συγκεκριμένη δομή DNA που μελετήθηκε σε ποντίκια σε σχέση με την «ρύθμιση του φόβου».

Η καρνοσίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό. Εάν αυτό το “γκου” δεν ήταν τυλιγμένο σε οξείδιο του γραφενίου, δεν θα ξεπερνούσε την πρώτη γραμμή άμυνας του ανθρώπου.

Τώρα που είναι συσκευασμένο από έναν «φορέα», μπορεί να φτάσει στο νευρικό σύστημα και τα ευάλωτα όργανα. Το οξείδιο του γραφενίου ως “φορέας” είναι “θανατηφόρα παράπλευρη ζημιά”, η χρήση του αποθαρρύνεται 

Για έναν “μεταφορέα” θα πρέπει να είναι κάτω από τα μέσα.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, είναι ο κύριος κινητήρας μιας χημικής-τοξικής επίθεσης στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Έχει ταξινομηθεί ως “εμβολιασμός” για να λάβει έγκριση για αυτό.

Μια ένεση νανοσωματιδίων, σε συνδυασμό με σκουπίδια και ενδεχομένως διόδους ή/και νανοτσίπ, δεν θα μπορούσε ποτέ να εγκριθεί. 

Φυσικά, οι ειδικοί δεν γνωρίζουν τίποτε για την κινέζικη πατέντα γραφενίου και όπως όλοι οι ειδικοί εμβολιάζουν μαζικά τους μελλοντικά νεκρούς.

 

Πηγή

Προβολές : 1,076


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα