Κρατική Δολοφονία

Κρατική Δολοφονία

14 Δεκεμβρίου, 2021 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,140
Μοίρασέ το

 

Ένα σύστημα τυχάρπαστων παραδόπιστων ιδεοληπτικών και εμμονικών στην ημιμάθειά τους, που γύρισαν την πλάτη στις δόκιμες θεραπείες για να προωθήσουν τα εμβόλια υποχρεωτικά σε όλους -και γαία πυρί μιχθείτω! Μόνον και μόνον για να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες για τη διάλυση κάθε υπολείμματος δημόσιου συστήματος υγείας και να γεμίζουν ταυτόχρονα τις τσέπες τους από τις μίζες της big farma. Για να πλουτίζει ο Μπουρλά και μέσω αυτού ο Μητσοτάκης και οι «ακαταδιώκτοι άριστοι» που τον περιστοιχίζουν, με αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σκευάσματα.

Έχουμε να κάνουμε με μια κλίκα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, που διαπλέκονται με τον εβραιοσιωνιστή Μπουρλά, η εταιρεία του οποίου έχει καταδικαστεί να πληρώσει δισεκατομμύρια, για βρώμικα φάρμακα.
Εύχομαι ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα, να γίνει η αφορμή να ανατραπεί όχι μόνον η διεφθαρμένη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, αλλά και όλη η πολιτική σαπίλα του κοινοβουλίου.
Γνωρίζω πως είναι ουτοπική η ευχή μου, αλλά μήπως να ενωθεί με τις ευχές όσων μπορούν να δουν με σαφήνεια την κατάσταση που οδηγεί την Πατρίδα μας στην καταστροφή και τον ελληνικό λαό στον αφανισμό;;;
Τα ερωτήματά μου σε προηγούμενη ανάρτησή μου, (εδώ), λαμβάνουν πλέον μεγαλύτερη διάσταση… και απαιτούν απαντήσεις.
Καλλιόπη Σουφλή


του Όθωνα Κουμαρέλλα

 

Ένας άνθρωπος πέθανε!

Δεν έχει σημασία ποιος ήταν.

Δεν έχει καμία σημασία εάν ήταν αριστερός, ή δεξιός.

Δεν έχει σημασία εάν ήταν «επώνυμος» ή «ανώνυμος».

Δεν έχει σημασία εάν ήταν εμβολιασμένος, ή όχι.

Δεν έχει σημασία εάν ήταν πολέμιος της κυβερνητικής διαχείρισης της πανδημίας, ή υπερασπιστής της.

Ούτε εάν «έφτιαξε» κόμμα για να πολεμήσει αποκλειστικά τη φατρία του Μητσοτάκη.

Έχει σημασία ότι ο θάνατός του αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά αλυσίδα άδικων απωλειών εξ αιτίας μιας ανάλγητης, απάνθρωπης και εξευτελιστικής για τον άνθρωπο κρατικής διαχείρισης ενός φυσικού φαινομένου, που μόνον να μεγιστοποιεί τις επιπτώσεις του έχει καταφέρει.

Ένας άνθρωπος πέθανε!

Το ερώτημα που γεννάται δεν ήταν εάν ήταν με ‘μας, ή με τους άλλους. Ποιοι άραγε είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι άλλοι;

Το ερώτημα είναι εάν του δόθηκε η ευκαιρία να ζήσει, όπως σε χιλιάδες άλλους που «έφυγαν» πριν από αυτόν και θα «φύγουν» μετά από αυτόν, σε ένα σύστημα υποτιθέμενης υγείας, που δίνει τις ίδιες ευκαιρίες για υγεία και ζωή σε όλους και εάν πράγματι τις δίνει.

Διότι δεν τις δίνει!

Λένε δεν ήταν εμβολιασμένος. Και λοιπόν;

Λένε ότι ο εμβολιασμός είναι η «ευκαιρία» για τη ζωή που προσφέρεται σε όλους.
Και ας δεχτούμε ότι αυτό είναι αλήθεια.
Είναι η μοναδική «ευκαιρία»; Δεν υπάρχει άλλη;

Ή μήπως είναι «μισή ευκαιρία», που παρουσιάζεται σαν πρόταση που δεν μπορείς να την απορρίψεις κατά τη γνωστή μέθοδο της μαφίας;

Διότι και οι εμβολιασμένοι μολύνονται, νοσούν και ενίοτε πεθαίνουν. Όπως ακριβώς και οι μη εμβολιασμένοι, έστω κι εάν οι τελευταίοι κινδυνεύουν ελαφρώς μόνον περισσότερο, όπως δείχνουν όλα ακόμη και τα δικά τους στοιχεία. Για να μην μιλήσουμε για τις «ξεχασμένες» παρενέργειες -κρυμμένες κάτω από το χαλί του εμβολιαστικού τους οίστρου.

Όμως, όλοι κινδυνεύουν ακριβώς το ίδιο από ένα υποτιθέμενο σύστημα υγείας που εχθρεύεται τους ασθενείς. Ένα σύστημα υγείας που σκοπός του είναι να προστατευτεί το ίδιο και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι, από το να προσφέρει ανακούφιση και θεραπεία σε όσους τους έλαχε η μοίρα να προσφύγουν σε αυτό.

Ένα σύστημα υγείας διαλυμένο. Υποχρηματοδοτούμενο και υποστελεχωμένο, που στην πιο κρίσιμη καμπή της μάχης απέναντι στην πανδημία, πέραν της περικοπής κρίσιμων κονδυλίων, περίπου το 15% του δυναμικού του στην πρώτη γραμμή ετέθη σε αναστολή, στην ανέχεια και τη φτώχεια, επειδή «δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις» ενός φαύλου καθεστώτος που άγεται και φέρεται από μισάνθρωπους εμμονικούς.

Ένα σύστημα τυχάρπαστων παραδόπιστων ιδεοληπτικών και εμμονικών στην ημιμάθειά τους, που γύρισαν την πλάτη στις δόκιμες θεραπείες για να προωθήσουν τα εμβόλια υποχρεωτικά σε όλους -και γαία πυρί μιχθείτω! Μόνον και μόνον για να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες για τη διάλυση κάθε υπολείμματος δημόσιου συστήματος υγείας και να γεμίζουν ταυτόχρονα τις τσέπες τους από τις μίζες της big farma. Για να πλουτίζει ο Μπουρλά και μέσω αυτού ο Μητσοτάκης και οι «ακαταδιώκτοι άριστοι» που τον περιστοιχίζουν, με αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σκευάσματα.

Δεν γνωρίζουμε, εάν κάτω από άλλες συνθήκες ο Γιώργος Τράγκας θα μπορούσε να σωθεί με τα συγκεκριμένα σοβαρά προβλήματα υγείας που έπασχε. Δεν γνωρίζουμε καν, εάν το προωθούμενο εμβόλιο θα του «χάριζε» τη ζωή, ή εάν του χορηγούνταν έγκαιρα τα «μονοκλωνικά» θα αντεπεξήρχετο.

Γνωρίζουμε, όμως, ότι εδώ και ένα χρόνο υπάρχει η θεραπεία μέσω μονοκλωνικών αντισωμάτων. Γνωρίζουμε ότι η πολύ σημαντική μείωση των θανάτων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης από covid, οφείλεται ΚΑΙ στην εκτεταμένη χρήση των μονοκλωνικών, πλην της Ελλάδας.

Γνωρίζουμε, ότι επί ένα χρόνο χρησιμοποιήθηκε κάθε ψεύδος και κάθε σοφιστεία, προκειμένου να μην έλθει η θεραπεία στη χώρα μας, επειδή η «στρατηγική» επιλογή ήταν η «επιχείρηση ελευθερίας».

Με μια «συμπολιτευόμενη» αντιπολίτευση ευθυγραμμισμένη πλήρως στις επιταγές του 4ου Ράιχ, να μη ζητά τα αυτονόητα, ή να υπερθεματίζει σε κάθε ανθυγιεινό μέτρο, σε κάθε επιχείρηση κοινωνικού διχασμού, σε κάθε ναζιστικής έμπνευσης στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ίδιας της δημόσιας υγείας και αυτής καθ’ αυτής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

There Is No Alternative

Το πόσοι «χάθηκαν» στο μεσοδιάστημα, που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί, αλλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να εικάσουμε και να μην κάνουμε λάθος. Οι θάνατοι όμως χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται για να πειστεί και ο τελευταίος, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από την πλήρη και άνευ όρων υποταγή στην εξουσία -της μαφίας.

Γνωρίζουμε, ότι ακόμη και τώρα η προμήθεια των εν λόγω φαρμακευτικών σκευασμάτων, μόλις 2.000 δόσεις, τα οποία κρατούνται αποκλειστικά για τους «ημέτερους» και μόνον για τους «εμβολιασμένους», έχοντας τεθεί εντελώς ανεδαφικά και αντιεπιστημονικά κριτήρια επιλογής. Επιλογής ζωής ή θανάτου, μέσω μιας ακατανόητης -για τον κοινό νου- γραφειοκρατικής διαδικασίας, όπου μια «επιτροπή» αποφασίζει ποιοι λίγοι θα σωθούν και ποιοι, πολύ περισσότεροι, θα πεθάνουν. Έτσι, ο Γιώργος Τράγκας στερήθηκε αυτής της «ευκαιρίας» να επιζήσει, μολονότι έγκαιρα και πριν αναγκαστεί να εισέλθει στην μονάδα τα είχε ζητήσει.

Μπορεί οι γιατροί στη μονάδα που εισήχθη ο Γιώργος Τράγκας να έκαναν το καλύτερο δυνατόν για να τον περιθάλψουν και να τον προστατεύσουν, με όσα μέσα είχαν στη διάθεσή τους, από τα χειρότερα που επήλθαν τελικά.

Αλλά αυτό είναι πολύ λίγο και κανείς δεν μπορεί να κάνει τα ελάχιστα μπροστά σε μια αριστοτεχνικά μεθοδευμένη από αρρωστημένους εγκεφάλους, κρατική δολοφονία, που δεν αφορά στον συγκεκριμένο μόνον απολεσθέντα, αλλά και σε πλήθος άλλων, που είχαν και θα έχουν την ίδια τύχη, με τους ιθύνοντες να στέκονται παγερά αδιάφοροι απέναντι στο μακελειό, καλυπτόμενοι πίσω από το «αφήγημα» και τη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της ατομικής ευθύνης. Για την οποία το κράτος -το δικό τους κράτος- έχει μοναδικό σκοπό να την επιβάλλει με κάθε θεμιτό, ή αθέμιτο μέσο ακόμη και δια της πιο σκληρής βίας και του θανάτου.

Πράγματι, δεν υπάρχει εναλλακτική. Μονόδρομος η Αντίσταση!

 

Πηγή

Προβολές : 1,140


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα