Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ακατάλληλον δι’ ανηλίκους”, Έδωσε στεγνά αυτούς που πατούν σε δυο βάρκες!!!! (βίντεο)

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ακατάλληλον δι’ ανηλίκους”, Έδωσε στεγνά αυτούς που πατούν σε δυο βάρκες!!!! (βίντεο)

12 Δεκεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,448
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Υπάρχει μία κατηγορία ειδικών της ιατρικής επιστήμης (σε αυτήν ανήκει και ο κ. Φαρσαλινός) που πατούν σε δύο βάρκες: με το ένα πόδι στη βάρκα του ΟΧΙ της υποχρεωτικότητας και με το άλλο στη βάρκα του ΝΑΙ του €μβολιασμού. Πρόκειται για το φαινόμενο της ούτω καλουμένης “διβαρκίας”, στο οποίο επιφυλάσσομαι να αναφερθώ προσεχώς.”

 

Η εξαιρετική για μια ακόμα φορά ανάρτηση του Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, προσωπικά πιστεύω πως έχει δυο στόχους:

Ο πρώτος, να αναδείξει την διγλωσσία, την “διβαρκία”, όπως την ονομάζει κάποιων ιατρών, στο θέμα του κορονοϊού και των εμβολίων…

Και μέσα από αυτή την διγλωσσία, ο δεύτερος στόχος είναι να δώσει την δυνατότητα και στους σχολιαστές του, να διατυπώσουν τις απόψεις τους, με γνώμονα πως αντιλαμβάνονται οι ίδιοι την … κόντρα μεταξύ του ιδίου και του Δ. Κουβελα.

Οι διαπιστώσεις διαβάζοντας το άρθρο του κ. Βαθιώτη και τα σχόλια, θα σας εκπλήξουν…

Και θα κρατήσω ως κορυφαίο, ένα σχόλιο που λέει:

” Τίποτε δεν ξέρουν. Κινούνται εξ αρχής δογματικά, γύρω από το ιερό δυσκοπότηρο μιας διεστραμμένης ιατρικής”

Αυτό, τα λέει όλα.

Είναι το επιστέγασμα του ρεπορτάζ μου για το … “ξεμπρόστιασμα” του Δημήτρη Κούβελα και όσων πατούν σε δυο βάρκες… (εδώ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Κομοτηνής απολάμβανε ανέμελη τον καφέ της στα covid free μαγαζιά υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της πλατείας σε φόντο ψεύτικης δημοκρατίας, μια μικρή μειοψηφία από πολίτες που συμφωνούν ότι ζούμε (ορθότερα: φυτοζωούμε) υπό καθεστώς Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας συγκεντρώθηκε για να βγάλει κραυγές από τη φάρμα των πειραματόζωων.
Αναρτάται η σημερινή ομιλία ενός εκ των πειραματόζωων ενώπιον των υγειονομικών Κομοτηνής, τους οποίους η κυβέρνηση πατερΚούλη έδιωξε κλοτσηδόν, αδιαφορώντας πλήρως για το πώς θα συνεχίσουν να ζουν όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους.
Η ομιλία είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, αφού περίπου από το λεπτό 12.50 εξελίχθηκε σε μη προγραμματισμένο “striptease”.
Ενώ ο καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Κούβελας στη δική του ομιλία είχε πει ότι «οι υγειονομικοί είναι καλό να €μβολιασθούν για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας» (και ενώ προηγουμένως είχε χαρακτηρίσει τα €μβόλια ως αμφιλεγόμενα προϊόντα), όταν μετέφερα τα λόγια του ζητώντας την επιβεβαίωσή του ότι άκουσα καλώς, αρνήθηκε ότι τα είχε πει!
Ο κ. Κούβελας (16.14) εκνευρίσθηκε τόσο πολύ, που έφθασε να πει ότι «είμαι χειρότερος από τον Κούλη».
Από το αναρτώμενο στο πρώτο σχόλιο βίντεο της ομιλίας του κ. Κούβελα (14.40), προκύπτει ότι μετέφερα τα λόγια του επακριβώς.
Καλή απόλαυση!
ΥΓ: Υπάρχει μία κατηγορία ειδικών της ιατρικής επιστήμης (σε αυτήν ανήκει και ο κ. Φαρσαλινός) που πατούν σε δύο βάρκες: με το ένα πόδι στη βάρκα του ΟΧΙ της υποχρεωτικότητας και με το άλλο στη βάρκα του ΝΑΙ του €μβολιασμού. Πρόκειται για το φαινόμενο της ούτω καλουμένης “διβαρκίας”, στο οποίο επιφυλάσσομαι να αναφερθώ προσεχώς.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παραθέτω κάποια σημαντικά πρώτα σχόλια, και αξίζει να τα διαβάσετε όλα στην σελίδα του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, γιατί αποκρυσταλλώνουν την πραγματική εικόνα του νεοέλληνα, που βλέπει το θέατρο που παίζεται μπροστά στα μάτια του από τους πατούντες σε δυο βάρκες, και τους ηρωποιεί, αλλά δεν βλέπει το παρασκήνιο.

Και το παρασκήνιο είναι τελείως διαφορετικό.

Οι θεατρίνοι των δυο βαρκών, ηρωποιούνται από το Σύστημα που τους καθοδηγεί και οι θεατές την πατάνε…

Νομίζω πως τα σχόλια στην σελίδα του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, πρέπει να αποτελέσουν έρευνα ψυχολόγων και ψυχιάτρων, για την ανικανότητα του νεοέλληνα να δει με διαύγεια και να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

πηγή σχολίων

Προβολές : 1,448


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα