ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ : Εξαφανίστηκε Μελέτη που Αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID-19 Προκαλούν Μυοκαρδίτιδα

ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ : Εξαφανίστηκε Μελέτη που Αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID-19 Προκαλούν Μυοκαρδίτιδα

5 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:917
Μοίρασέ το

 

Εντόπισα την έκθεση και τη διάβασα. Η έκθεση αποκάλυψε τα ακόλουθα εντυπωσιακά γεγονότα:

“Εντός 8 εβδομάδων από τη δημόσια προσφορά των προϊόντων COVID-19 στην ηλικιακή ομάδα 12-15 ετών, διαπιστώσαμε 19 φορές τον αναμενόμενο αριθμό κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στους εθελοντές που εμβολιάστηκαν σε σχέση με τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας υποβάθρου για αυτή την ηλικιακή ομάδα.”

Το μακρύ χέρι των φαρμακευτικών εταιρειών άπλωσε το χέρι και άφησε να γίνει γνωστή η επιρροή τους.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν όρια στην λογοκρισία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που προσπαθεί να επιβάλει το σατανικό καθεστώς της ελίτ των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ.

Θα έρθει η ώρα που όλοι αυτοί που συνέβαλαν σ’ αυτό ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ τίμημα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Παραφράζοντας έναν σχολιαστή του παρακάτω βίντεο, αυτή η λογοκρισία θα ήταν η κορυφαία είδηση της ημέρας αν δεν υπήρχε λογοκρισία.

Ο Peter McCullough, M.D., είναι ένας Αμερικανός καρδιολόγος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Texas A&M.

Είναι αρχισυντάκτης των περιοδικών Reviews in Cardiovascular Medicine και Cardiorenal Medicine. Είναι ένας από τους πλέον σεβαστούς και δημοσιευμένους καρδιολόγους στις ΗΠΑ.

Η Jessica Rose, PhD είναι ειδικός στην Ορθοπεδική και Αθλητιατρική στο Stanford Children’s Health Specialty Services.

Αφού το προκαταρκτικό σχέδιο της έκθεσής τους αξιολογήθηκε από ομότιμους και εγκρίθηκε για δημοσίευση, δημοσιεύθηκε από τον εκδότη στον ιστότοπό του National Institutes of Health (ΝΙΗ).

Λίγο αργότερα, ο εκδότης, το Elsevier, χωρίς να δώσει λόγο, απέσυρε ξαφνικά τη δημοσίευση. Υπάρχει τώρα μια ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί η οποία αναφέρει απλά:

Αυτή η “προσωρινή” αφαίρεση έχει μετατραπεί σε μόνιμη αφαίρεση. Η Elsevier ενημέρωσε τους Dr. McCullough και Rose ότι το άρθρο τους δεν θα αναδημοσιευθεί.

Περιέργως, η Elsevier δεν έδωσε κανέναν λόγο για την αφαίρεση, εκτός από την εξήγηση ότι είναι αποκλειστικό της προνόμιο να το κάνει.

Αλλά δεν μας αφήνουν να μαντέψουμε γιατί η έκθεση αφαιρέθηκε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να διαβάσει την έκθεση και θα γίνει σαφές γιατί ο εκδότης την αφαίρεσε.

Εντόπισα την έκθεση και τη διάβασα. Η έκθεση αποκάλυψε τα ακόλουθα εντυπωσιακά γεγονότα:

“Εντός 8 εβδομάδων από τη δημόσια προσφορά των προϊόντων COVID-19 στην ηλικιακή ομάδα 12-15 ετών, διαπιστώσαμε 19 φορές τον αναμενόμενο αριθμό κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στους εθελοντές που εμβολιάστηκαν σε σχέση με τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας υποβάθρου για αυτή την ηλικιακή ομάδα.”

Ο εκδότης αποφάσισε ότι το γεγονός αυτό, που υποστηρίζεται από εμπειρικά στοιχεία, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Το μακρύ χέρι των φαρμακευτικών εταιρειών άπλωσε το χέρι και άφησε να γίνει γνωστή η επιρροή τους.

Ένα άλλο γεγονός που αποκάλυψε η εργασία ήταν ότι η επίπτωση της μυοκαρδίτιδας στους εφήβους είναι πολύ χειρότερη από ό,τι δείχνουν ακόμη και τα ακατέργαστα στατιστικά στοιχεία που λαμβάνονται από την Υπηρεσία Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS). Στην έκθεση αναφέρεται ότι:

“Λόγω της αυθόρμητης αναφοράς των συμβάντων στην VAERS, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής δεν είναι σπάνια, αλλά, μάλλον, μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Και πάλι, η υπο-αναφορά είναι ένα γνωστό και σοβαρό μειονέκτημα του συστήματος VAERS.

Σε προηγούμενα ιστολόγια, έχω αναφέρει ότι το σύστημα VAERS αναφέρει μόνο περίπου το ένα τοις εκατό των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων.

Το VAERS είναι ένα σύστημα αναφοράς που παρουσιάζει συσχέτιση. Απαιτείται περαιτέρω ανάλυση για να αποδειχθεί η αιτιώδης συνάφεια.

Οι Δρ McCullough και Rose έκαναν αυτή την περαιτέρω ανάλυση και έκριναν ότι τα δεδομένα VAERS υποδεικνύουν αιτία και αποτέλεσμα μεταξύ των εμβολιασμών και της εφηβικής μυοκαρδίτιδας. Η έκθεσή τους αναφέρει:

“Είναι αξιοσημείωτο ότι η “μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο” χρησιμοποιήθηκε πράγματι ως περιγραφικός όρος από τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ως αιτία της μυοκαρδίτιδας στη βάση δεδομένων VAERS.”

Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα:

“Έτσι, λόγω τόσο των προβλημάτων της υπο-αναφοράς όσο και της γνωστής καθυστέρησης στην επεξεργασία των αναφορών, η ανάλυση αυτή αποκαλύπτει ένα ισχυρό σήμα από τα δεδομένα VAERS ότι ο κίνδυνος να υποστούν CIRM [μυοκαρδίτιδα σχετιζόμενη με το εμβόλιο COVID-19] – ιδίως οι άνδρες – είναι απαράδεκτα υψηλός. Και πάλι, τα παιδιά δεν αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου για αναπνευστική νόσο του COVID-19, και όμως αποτελούν την ομάδα υψηλού κινδύνου για CIRM.”

Δείτε περισσότερα εδώ: greatmountainpublishing.com

——————

Δικτυογραφία:

Censored: Paper Proving That COVID-19 Vaccines Cause Myocarditis Disappears | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/censored-paper-proving-that-covid-19-vaccines-cause-myocarditis-disappears/

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 917


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα