“Λαγός” ο Πορτοσάλτε γι αυτά που έρχονται. ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΣΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

“Λαγός” ο Πορτοσάλτε γι αυτά που έρχονται. ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΣΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ

29 Σεπτεμβρίου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:756
Μοίρασέ το

«Σύνταξη μόνο για εμβολιασμένους» απαίτησε ο Α.Πορτοσάλτε!

Νέους τρόπους… «πειθούς» σκέφτηκε ο Α.Πορτοσάλτε

 

 

 

 

“Λαγός” ο πανέμορφος Άρης, στα σχέδια του  Μητσοτάκη…

Βγήκε να προαναγγείλει αυτά που έρχονται.

ΤΕΡΜΑ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Πορτοσάλτε, σάλτα και ….γκαγκαγκαμηθείτε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια νέα πρόταση προς την κυβέρνηση, ώστε να ανεβούν τα ποσοστά εμβολιασμού έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. 

Ο δημοσιογράφος -μάλλον σκεπτόμενος άλλα πολιτεύματα- υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να δίνει σύνταξη μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες, έτσι θα λύσει το θέμα με τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών.

«Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Πορτοσάλτε.

Ελπίζουμε ο Άρης Πορτοσάλτε να μην έχει στο Μαξίμου στελέχη που ενστερνίζονται τις προτάσεις του.

 

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More

Όταν ο Σ.Πέτσας χαρακτήριζε «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο  αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είχε χαρακτηρίσει ως «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους πολίτες.

«Τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος για τις επιλογές μας. Όταν 8–9 μήνες προσπαθούμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο, τα οποία έχουμε διαθέσει δωρεάν, κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσουμε και τα χρήματα των φορολογουμένων (!!!!) και να δώσουμε σαφές κίνητρο στους ανεμβολίαστους να το κάνουν. Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης, ο τζαμπατζής ο οποίος χρησιμοποιεί τις δωρεάν τις δομές, όταν κάποιοι άλλοι (!!!!) πληρώνουν γι’ αυτό. Πρέπει να αναλάβει και αυτός ένα κόστος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σ.Πέτσας.

 

Πηγή

Προβολές : 756


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα