ΜΑ@ΑΚΑ ελληνάκο... συνέχισε να πληρώνεις εφορίες, τράπεζες, ΕΝΦΙΑ... και να μπολιάζεσαι... ΓΙΑ ΤΟΥΣ... “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, δουλεύεις... αν δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα...

ΜΑ@ΑΚΑ ελληνάκο... συνέχισε να πληρώνεις εφορίες, τράπεζες, ΕΝΦΙΑ... και να μπολιάζεσαι... ΓΙΑ ΤΟΥΣ... “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, δουλεύεις... αν δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα...

22 Νοεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,005
Μοίρασέ το

Το Kαθεστως απoφάσισε να xoρnγήσει πιστoπoιnτικό εμβoλιασμoυ σε λαθρoμεταvαστες, xωρiς να έxoυν εμβoλιαστεi ! ! !

Εκβιασμοι και τιμωριες μονο στους Ελληνες….

Οι λαθρο ειναι υπερανω των νομων…

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ…

ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ελληνάκος, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ … ΛΑΘΡΟΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”.

Αύριο μαλάκα μου, που θα σου πάρουν το σπίτι, γιατί δεν θα έχεις να το πληρώσεις, αφού πάμε σε ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ αν δεν μπολιαστείς (κράτα αυτό μου το σχόλιο, και θα με θυμηθείς πολύ σύντομα), ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ… ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

Θυμάσαι τι είχε πει το μπάσταρδο πριν τις εκλογές;

Θυμάσαι τι υπόσχεση έδωσε στους γονιδιακούς του αδελφούς;

“ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΩ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…”

ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ… ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Κάπου διάβασα πως εξαρθρώθηκε η υπόθεση «εικονικών» εμβολιασμών για τον Covid -19. 

Οι συλληφθέντες, κατηγορούνται για τααδικήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πλαστογραφίας, της δωροδοκίας και δωροληψίας υπαλλήλου, της ψευδούς βεβαίωσης, της νόθευσης, της παράβασης καθήκοντος και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙ;;;


Στο άρθρο 1 του ΦΕΚ, παράγραφος ένα λέει κατά λέξη:

“Με την παρούσα, περιγράφονται οι όροι και η διαδικασία χορήγησης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19 με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του φυσικού προσώπου – κατόχου του όσον αφορά στον εμβολιασμό”.

Επίσης, δείτε στο άρθρο 1, παράγραφος 3 ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του πιστοποιητικού:

“Ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος εισάγει τα εξής στοιχεία του φυσικού προσώπου:

α) τον ΑΜΚΑ, τον ΠΑΜΚΑ ή τον ΠΑΑΥΠΑ,

β) το όνομα,

γ) το επώνυμο και

δ) την ημερομηνία γέννησης.”

Πουθενά δεν αναφέρεται έγγραφο που να αποδεικνύει ότι έχει προηγηθεί εμβολιασμός.

Πρόκειται για ένα αρκετά διφορούμενο ΦΕΚ που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα μόνο στους κατατρεγμένους και ταλαιπωρημένους λ@θρο να βγάζουν covid pass χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Δειτε το ΦΕΚ ΕΔΩ 

 

Πηγή

Προβολές : 2,005


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα