ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (ΜΕΡΟΣ 3ο)

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (ΜΕΡΟΣ 3ο)

1 Οκτωβρίου, 2021 57 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,439 προβολές ( Μέτρηση έως 23:29:08 )

 

ΙΙΙ._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie – Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC – Το Βατικανό “τρέχει” το τραπεζικό σύστημα.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ : ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΗ ΒΙΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΦΟΒΟΥ, ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ

 

ΜΕΡΟΣ 1ο, εδώ

 

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (ΜΕΡΟΣ 3ο)

ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

Όταν το αντιληφθούμε και το εμπεδώσουμε αυτό, έχοντας και την γνώση των σατανιστικών αγαλμάτων που βρίσκονται μέσα στο Βατικανό, θα κατανοήσουμε πως πρόκειται για ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Σ’ αυτούς τους σατανιστές είναι υποδουλωμένος ο πλανήτης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

…Στη συνέχεια, δημιουργείται συμβόλαιο για το σκλαβωμένο μωρό προς τιμήν της αρχαίας παράδοσης σφραγίζοντας με μελάνι το αποτύπωμα του ποδιού στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ γεννήσεως του μωρού την στιγμή της γέννησης , ή μια σταγόνα του αίματος του, την ίδια στιγμή που εξαπατούν τους γονείς να υπογράψουν και να προσυπογράψουν τις δόλιες νομικές έννοιες στο ΑΡΧΕΙΟ γέννησης.

Αυτό το πιστοποιητικό γέννησης ως promissory note τραπεζογραμμάτιο μετατρέπεται σε δολάριο που πωλείται…

UCC UNIFORM COMMERCIAL CODE, CANON LAW CORPORATE LAW COMMERCE Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως (πατήστε το λευκό βελάκι, το βίντεο λειτουργεί) :

Η UCC είναι η Βίβλος για όλες τις επιχειρήσεις προέρχεται από το ρωμαϊκό ή βατικανό κανονικό δίκαιο και κάθε εταιρεία στον κόσμο λειτουργεί βάσει του ενιαίου εμπορικού κώδικα ως εταιρεία.Έχετε πρόβλημα με την εξουσία;

Πιστεύετε ότι είστε ένα ξεχωριστό ανθρώπινο ον, ότι κατά κάποιο τρόπο οι κανόνες δεν ισχύουν για εσάς;

Προφανώς, δεν κάνετε λάθος, είστε εγγεγραμμένος από το πιστοποιητικό γέννησής σας – και με τη βοήθεια των αριθμών σας όπως Α.Δ.Τ., Α.Μ.Κ.Α. κ.ά – ως εταιρεία που ονομάζεται με κεφαλαία γράμματα, όπως όλες οι εταιρείες.

Αν συναινείτε να χρησιμοποιήσετε το εταιρικό όνομα, αντιδράτε στο εμπόριο, στα δικαστήρια κ.λπ. με συμβάσεις, αλλά αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ανθρώπινη πλευρά σας, οι αρχές δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σας, καθώς μπορούν να ενεργήσουν μόνο με το πρόσωπό σας, τον κύριο ή την κυρία, που είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, οι νόμοι ισχύουν για ένα πρόσωπο, ο ρυθμός και όλοι οι ποινικοί νόμοι ισχύουν για ένα πρόσωπο που είναι φαντασία, κανένας νόμος δεν αναφέρει έναν άνθρωπο, έναν άνδρα ή μια γυναίκα, επειδή είναι ψευδής νόμος.

ΠΩΣ Η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  

Υπάρχουν δύο μορφές δικαίου, το Αστικό Δίκαιο (νόμος του ομόσπονδου κράτους) και ο Νόμος για το Ναυτικό Ναυαρχείο (Νόμος της Θάλασσας)

Οι αστικοί νόμοι επιβάλλονται σε χώρες και βασίζονται στα δικαιώματα που έχει ήδη δώσει ο Δημιουργός.

Το Ναυτικό ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ασχολείται με τραπεζικούς και νομισματικούς νόμους.

Οι νόμοι αυτοί δημιουργήθηκαν με βάση το εμπόριο στην αρχή του εμπορίου και ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Trans Oceanic travel).

Αυτοί οι νόμοι μέσω του Βατικανού και της Τράπεζας του Λονδίνου έχουν υποδουλώσει τους ανθρώπους σε ένα σύστημα διαρκούς χρέους, φόρων και νομοθέτησης για να αντλούν έσοδα εις βάρος ΜΑΣ σε υψηλότερες τιμές.
Αυτοί οι νόμοι δεν ψηφίζονται ποτέ και επιβάλλονται στους πολίτες με ελάχιστη ή χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Μπορούν να το κάνουν αυτό επειδή είστε :

 • Προϊόν Ναυτικού Ναυαρχείου.
 • Το σώμα σας είναι 70% νερό
 • Ήταν η “Γέννηση” από τις μητέρες σας “Canal Birth” γέννηση από κανάλι
 • Εσείς είστε “εγγεγραμμένοι” με “αριθμό κοινωνικής ασφάλισης”
 • Με τον “DOCtor” που ενεργεί ως “Μάρτυρας” όταν σας δίνει το “Πιστοποιητικό Γέννησης” .

 

 • Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να “χρεωθείτε” με ένα έγκλημα, αν δεν πάτε τα παιδιά σας στην κατάλληλη περιοχή για να παρακολουθήσουν το σχολείο ή αν δεν τα στείλετε στο δημόσιο σχολείο.
 • Τα παιδιά σας είναι το “Ward’s” αντικείμενα του κράτους, Να γιατί τα μωρά γεννιούνται στα Ward’s (πτέρυγες). Τα νοσοκομεία είναι στρατιωτικές βάσεις, γι ‘αυτό και ο επικεφαλής Χειρουργός ονομάζεται “Γενικός Χειρουργός“.

 

 • Όλα ελέγχονται μέσω της Federal Reserve ….
 • Τι κάνουν οι όχθες του ποταμού;
 • Ελέγχουν το ρεύμα ή τη ροή του υγρού.
 • Τι κάνουν οι «τράπεζες»;
 • Ελέγχουν τη ροή του νομίσματος, τα ρευστά περιουσιακά στοιχεία και τη ροή μετρητών …
 • Το Βατικανό “τρέχει” το τραπεζικό σύστημα .. Και μέσω αυτού “τρέχει” ολόκληρο τον κόσμο …

Το 1302 το Βατικανό δημιούργησε ένα Papal Bull, «παπική βούλα», που είναι επιστολές ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας που μπορούν να εκδώσουν μόνο οι πάπες.

Ένα ξόρκι τοποθετείται σε αυτό, μία “βούλα” που είναι μια σφραγίδα ταυτοποίησης που δίνει την δύναμή της, που μπορεί να είναι μόλυβδος ή κάποιο άλλο πολύτιμο μέταλλο ή πέτρα. Αυτό είναι τοποθετημένο σε ένα γραφείο του Παπα που ονομάζεται “μητρώο βουλών” (registrum bullarum).

💥ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ:1302 “Unam Santam” Η πρώτη παπική βούλα ιδιοκτησία του Πάπα επι της Γης

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΗ ΒΙΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΦΟΒΟΥ, ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ “ΝΟΜΙΜΗ” ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ  ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ  ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η ΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΠΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟ 1302 (18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) ΟΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΠΟΝΙΦΑΤΙΟΣ -Pope Boniface VIII  ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ Unam Santam ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!    Διαβάστε περισσότερα »

Η πρώτη παπική βούλα για να εγκαθιδρύσει την ιδιοκτησία του επι της Γης εγινε το 1302 (18 Νοεμβρίου) : Unam Santam ορίζουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωτηρία να είναι κάθε ανθρώπινο πλάσμα υποκείμενο στον Ρωμαίο Ποντίφικα”.(“τον Άγιο“)

Απο τον Πάπα Boniface VIII .

Με αυτό δήλωνε ότι δεν υπάρχειΣωτηρία έξω από την εκκλησία” … “Extra Ecclesiam nulla salus

Bonifatius VIII  1300. Σαν Τζιοβάνι στο
Laterano, Rom. (Φωτογραφία: Wikipedia)
5 χρόνια αργότερα, δημιουργήθηκε μια άλλη Παπική Βούλα” Pastoralis Praeminentiae ” και “ Regnans in coelis “, που διέταξε τη σύλληψη των “Ναϊτών των Ιπποτών” και την κατάσχεση της κατοχής τους στο “Συμβούλιο της Βιέννης“.

Οι νόμοι είναι “Εκκλησιαστικοί” – δηλ σώμα κωδικοποιημένων νόμων που διέπουν τις υποθέσεις μιας χριστιανικής εκκλησίας.

Πρόκειται για εμπόδιο που δυσχεραίνει το γάμο, γεγονός που ακυρώνει τους γάμους λόγω ύπαρξης προηγούμενου γάμου.

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως “κανόνας νόμος” – Το σώμα των επίσημα καθιερωμένων κανόνων που διέπουν την πίστη και την πρακτική των μελών μιας χριστιανικής εκκλησίας που αναγνωρίζεται από την Παπική Αρχή στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ( Corpus Juris Canonici και Codex Juris Canonici)

Corpus Juris Canonici ήταν μια ρωμαιο-καθολική επίσημη συλλογή κανόνων δικαίου υπό την αρχή του Γρηγορίου ΧΙΙΙ το 1582, την ίδια χρονιά που το χριστιανικό Γρηγοριανό ημερολόγιο, επίσης γνωστό ως Δυτικό Ημερολόγιο επιβλήθηκε ως ένα διεθνές ημερολόγιο, και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Codex Juris Canonici το 1918 και αναθεωρήθηκε το 1983.

Με παπική βουλα του 1302 δημιούργησε το First Express “Trust”. “Unum Sactum” Τα πάντα στον κόσμο είναι δικά τους.

Έμβλημα του παπισμού: Τριπλή τιάρα και
κλειδιά  (Φωτογραφία: Wikipedia)

Το Trust αυτό (εμπιστοσύνη) σχηματίστηκε στην βάση εκείνων που πολεμούσαν κατά τη διάρκεια των σταυροφοριών προκειμενου να «εμπιστεύονταν» κάποιον, συνήθως έναν φίλο ή ένα ίδρυμα, για να προσέχει τα υπάρχοντά τους.Ο Νικόλαος V θέσπισε δύο ακόμα παπικες βούλες, τον Dum Diveras 1452 (18 Ιουνίου), ο οποίος εξουσιοδοτεί τον Afonso V της Πορτογαλίας να υποβιβάσει τους μουσουλμάνους, τους παγανιστές και άλλους απίστους σε διαρκή δουλεία.

Αυτό το τελευταίο οδήγησε στο Romanus Pontifex (τον Ρωμαϊκό ποντίφικα ) το 1454 (Ιανουάριος 8), ο οποίος αγιάζει την κατάσχεση των μη χριστιανικών εδαφών που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της “Εποχής των ανακαλύψεων” και τη δολοφονία και υποδούλωση των ιθαγενών σε αυτή τη χώρα.

Με Το Trust του 1454 διεκδικεί όλους τους τίτλους και τα πιστοποιητικά σε κινητά,ακίνητα, γήπεδα, ανθρώπους και όλες τις άλλες μορφές ιδιοκτησίας.

Οι τίτλοι, οι άδειες και τα Πιστοποιητικά σας δίνουν μόνο το δικαίωμα να λειτουργείτε στο πλαίσιο του Νόμου για το Ναυτικό Ναυαρχείο.

Το 1481 ο «Aeterni regis» (αιώνιος βασιλιάς) ο Sixtus IV, ήταν ο τρίτος Κατακτητής που θεωρούσε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία «Αιώνιο Βασιλιά» και ενήργησε ως επιβεβαίωση της Βούλας του «Romanus Pontifex» και «Inter caetera» που έδωσε στον Χριστόφορο Κολόμβο.

Το Νομικό δικαίωμα να κυριαρχήσει στον Νέο Κόσμο μεταξύ της Ισπανίας και της Πορτογαλίας και όλων των Αυτόχθονων Λαών και να τους υποτάξει έτσι ώστε η Χριστιανική Αυτοκρατορία και τα δόγματά της να διαδοθούν.

Οι Ιππότες του Ναού ή “Temple Bar” είναι οι μόνοι με ένα τετραγωνικό μίλι γης χωρίς τίτλο …

Το στέμμα που διοικεί και ελέγχει την γη. Η Κτήμα: η Κορώνα του Μπάαλ (Βάλμπεκ), Η Παπική Τιάρα , Το Τρίρεννο  :

Έτος προέλευσης : 800 π.Χ. (Ba’al) Baalbek

 

 • 1η Κορώνα _1302 : Boνιφάτιος VIII
 • 2η Κορώνα _1481 : Στέφανος Σίξτος IV
 • 3η Κορώνα _1537 : Παύλος ΙII

Ιστορικό

Το στέμμα του Baal, γνωστό και ως παπική Tiara και Triregnum, είναι ένα παπικό στέμμα τριών διαστάσεων και το σύμβολο της ισχυριζόμενης παπικής υπεροχής από τον 16ο αιώνα.

Από τον 16ο αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως μέρος του οικοσήμου του Βατικανού, συνήθως με τα διασταυρωμένα κλειδιά της αρχής του Αγίου Πέτρου.

Οποιοδήποτε κείμενο ή άλλος ισχυρισμός που επικαλείται ότι το τριβάθμιο στέμμα  είναι παλαιότερο από τον 16ο αιώνα είναι σκόπιμα ψευδής.

Πριν τον Πάπα Βονιφάτιο VIII (1294-1303), οι αντίπαπες της ρωμαϊκής λατρείας φορούσαν ύφασμα, όχι μεταλλική κόμμωση, παρόμοια με τους Πέρσες Αρχιερείς Μίθρας.

Ωστόσο, το 1302 ο Βονιφάτιος (Boniface) εξέδωσε το περίφημο Papal Bull Unam Sanctam, που είναι το πρώτο Express Trust που διεκδικεί τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη και ουσιαστικά τον τίτλο «βασιλιά του κόσμου».

Στον εορτασμό, ανέθεσε μια επίχρυση κεφαλίδα (μίτρα) σε σχήμα κωνοφόρων, με περίτεχνο στέμμα στη βάση του.

Το κουκουνάρι του πεύκου είναι ένα αρχαίο σύμβολο της γονιμότητας και είναι παραδοσιακά συνδεδεμένο με τον Baal καθώς και με τη λατρεία της Κυβέλης.

Η Κυβέλη είναι μια θεά-μητέρα της Ανατολίας- μπορεί να έχει έναν πιθανό πρόδρομο στην πρώιμη νεολιθική εποχή στο Çatalhöyük, όπου έχουν βρεθεί σε ανασκαφές αγάλματα παχουλών γυναικών, μερικές φορές καθιστών.
Η μόνη γνωστή θεά της Φρυγίας, ήταν πιθανώς η εθνική θεότητα της.
Οι Έλληνες άποικοι στη Μικρά Ασία υιοθέτησαν και προσάρμοσαν τη φρυγική λατρεία της και τη διέδωσαν στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις πιο απομακρυσμένες δυτικές ελληνικές αποικίες γύρω στον 6ο αιώνα π.Χ.
Στην Ελλάδα, η Κυβέλη έτυχε ανάμεικτης υποδοχής. Εξομοιώθηκε εν μέρει με όψεις της θεάς Γης Γαίας, της πιθανώς μινωικής αντίστοιχης Ρέας και της θεάς-μητέρας της συγκομιδής Δήμητρας.
Κάποιες πόλεις-κράτη, ιδίως η Αθήνα, την επικαλούνταν ως προστάτιδα, αλλά οι πιο διάσημες ελληνικές τελετές και πομπές της την παρουσιάζουν ως μια ουσιαστικά ξένη, εξωτική θεά-μυστήριο που φτάνει σε ένα άρμα που έλκει λιοντάρια με τη συνοδεία άγριας μουσικής, κρασιού και ενός άτακτου, εκστατικού κοινού.

Μοναδικά στην ελληνική θρησκεία, είχε ένα ιερατείο, ευνούχων ζητιάνων . [π]

Το πρώτο στέμμα της Τιάρας

Ενώ ο Πάπας Βονιφάτσος VIII ήταν ο πρώτος ηγέτης στην ιστορία για να δημιουργήσει την έννοια του trust Εμπιστοσύνης, η πρώτη Δογματική Εμπιστοσύνη trust μέσω μιας πράξης και θα δημιουργήσει ένα Deceased Estate (Αποδημήσαν Κράτος) δεν υπήρχε μέχρι τον Πάπα Νικόλαο V το 1455 μέσω του Papal Bull Romanus Pontifex.Αυτός είναι μόνο ένας από τις τρεις παπiκές βούλες για να συμπεριλάβει τη γραμμή με το αρχικό “Για μια αέναη ανάμνηση“.

Αυτή η Bull – βούλα είχε ως αποτέλεσμα να μεταφέρει το δικαίωμα χρήσης της γης ως Ακίνητα από το Express Trust Unam Sanctam στον έλεγχο του Ποντίφικα και των διαδόχων του σε διαχρονικότητα. Ως εκ τούτου, όλη η γη αξιώνεται ως «στέμμα».

Αυτή η 1η Κορώνα εκπροσωπείται από το 1ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν γεννιέται ένα παιδί, στερώντας τους όλα τα ευεργετικά δικαιώματα και τα δικαιώματά τους στη γη κατά τη γέννηση.

Το 2ο Στέμμα της Κοινοπολιτείας

Η δεύτερη κορώνα δημιουργήθηκε το 1481 με την παπικη Βουλα Aeterni Regis που σημαίνει “Αιώνιος Στέφανος” από τον Στέφανο Σίξτο IV, που ήταν η 2η από τις τρεις παπικές βούλες ως έργα των διαδοχικών trast.Αυτή η Παπική βούλα δημιούργησε αυτό που είναι γνωστό ως το «Στέμμα της Αραγονίας», γνωστό αργότερα ως το Στέμμα της Ισπανίας, που είναι ο ανώτατος κυριαρχικός και ανώτερος διαχειριστής όλων των ρωμαϊκών σκλάβων που υπόκεινται στην κυριαρχία του Ρωμαίου Ποντίφικα.

Η Ισπανία έχασε το στέμμα το 1604 όταν δόθηκε στον βασιλιά James I της Αγγλίας από τον πάπα Παύλο τον V, μετά το επιτυχημένο πέρασμα της «Union of Crowns» ή της Κοινοπολιτείας το 1605 μετά τη επιχείρηση false flag ( ψευδούς σημαίας ) του ορόσημου Gunpowder Plot.

H Κορώνα χάθηκε τελικά από την Αγγλία το 1975, όταν επέστρεψε στην Ισπανία και στον βασιλιά Κάρoλο ‘A, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Αυτό το 2ο Στέμμα αντιπροσωπεύεται από το 2ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί που γεννήθηκε ως πώληση του πιστοποιητικού γέννησης, ως ομόλογο, στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα του έθνους του, στερείται από την κυριότητα της σάρκας του και καταδικάζεται σε διαρκή υποτέλεια ως ρωμαίος (ρωμιός)  ή σκλάβος.

Η 3η Κορώνα της Εκκλησιαστικής Τιάρας (με το βλέμμα στη θάλασσα)

Το τρίτο Στέμμα δημιουργήθηκε το 1537 από τον Παύλο ΙΙΙ μέσω της παπικής Βούλας.
Η Σύνοδος είχε επίσης ως σκοπό να ανοίξει το Συμβούλιο του Τρεντ, το οποίο ήταν το τρίτο τελικό διαδοχικό δόγμα και θέληση της πράξης, που ήταν το trust που δημιουργήθηκε για την διεκδίκηση όλων των «χαμένων ψυχών “, χαμένων στη Θάλασσα…

Οι Βενετοί βοηθούσαν στη δημιουργία του πρώτου νόμου του 1515 για τη χρήση της παπικής Βούλας ως βάση της Εκκλησιαστικής εξουσίας του Ερρίκου του VIII.

Αυτό το Στέμμα δόθηκε κρυφά στην Αγγλία για την συλλογή και τονθερισμότων χαμένων ψυχών.

Η κορώνα χάθηκε το 1815 λόγω της εσκεμμένης πτώχευσης της Αγγλίας και χορηγήθηκε στο Temple Bar, το οποίο έγινε γνωστό ως Crown Bar ή απλά Crown (στέμμα/CORONA-Virus (?)).

Οι δικηγορικοί σύλλογοι (Bar Associations) είναι υπεύθυνοι από τότε για τη διαχείριση της «αποκομιδής» των ψυχών των χαμένων και καταδικασμένων, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής και της συλλογής των πιστοποιητικών βαπτίσματος που αντιπροσωπεύουν τις ψυχές που συνέλεξε το Βατικανό και αποθηκεύτηκαν στα θησαυροφυλάκια του.

Αυτό το 3ο Στέμμα αντιπροσωπεύεται από το 3ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί βαφτίζεται είναι η παραχώρηση του πιστοποιητικού βαπτίσματος από τους γονείς στην εκκλησία ή τον Γραμματέα που είναι το δώρο του τίτλου της ψυχής.

Έτσι, χωρίς νόμιμο τίτλο πάνω από την ψυχή του, ένας άνδρας ή γυναίκα μπορεί να είναι “νομικά” άρνηση του δικαιώματος να στέκεται ως άτομο, αλλά μπορεί να θεωρείται ως πλάσμα και πράγμα χωρίς νομική κατοχή ψυχής.

Ως εκ τούτου, ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι σε θέση να επιβάλει νόμιμα το ναυτικό δίκαιο εναντίον ανδρών και γυναικών – επειδή μπορούν να αντιμετωπίζονται ως πράγματα, φορτίο που δεν έχει ψυχή.

O Ποντίφικας είναι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ του ΙΕΡΟΥ αριθμού του ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666

💥ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΙ – 666 : Η ΣΥΝΘΕΣΗ / ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ – Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Ιερατείων, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή “εχθρό”. Διότι ο Σατανάς των Ιερατείων, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Ο Πάπας Πίος ΧΙΙΙ, φορώντας την παραδοσιακή Παπική Tiara 1877, μεταφέρεται μέσα στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου σε ένα sedia gestatoria c. 1955. (Φωτογραφία: Wikipedia)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

ΠΗΓΕΣ : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , Wikipedia

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΕΡΕΥΝΑ/ΣΥΖΕΥΞΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ:Α.Τ.+Γεωργία Βαγενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ BLOG ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ 3 ΑΡΘΡΑ :

Δίνοντας τον Αριθμό δελτίου ταυτότητας και την ανάλογη Χώρα θα δούμε σε ποίες και πόσες εταιρείες είναι ο καθένας από εμάς Μέτοχος και από που θα δέχεται από δω και πέρα τα χρήματα που του αναλογούν,στον τραπεζικό του λογαριασμό … 🎁

 

 • ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

 

Πηγή

(Visited 1,438 times, 17 visits today)

Ετικέτες: ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το