ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (ΜΕΡΟΣ 1ο)

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. (ΜΕΡΟΣ 1ο)

1 Οκτωβρίου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,754
Μοίρασέ το

 

Ι._Βατικανό / Cestui Que Vie – Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα.

Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.

ΜΕΡΟΣ 1ο, εδώ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Γνωρίζω πως αυτά που θα διαβάσετε, θα σας φανούν ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ.

Πόσα όμως από αυτά που μαθαίνουμε τα τελευταία χρόνια, δεν μας φαίνονται παρανοϊκά;

Πριν λίγα χρόνια, έμαθα πως ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ… ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

Μια ιστορία που αγνοεί η ανθρωπότητα, και που ξεκίνησε το 1666…

 

Από το 1933, όταν ένα παιδί γεννιέται σε κράτος (κτήμα) βάσει κατώτερου ρωμαϊκού δικαίου, δημιουργούνται τρία (3) καταπιστεύματα Cestui Que (Vie) με ορισμένα τεκμήρια ειδικά σχεδιασμένα για να αρνούνται, για πάντα, στο παιδί οποιαδήποτε δικαιώματα ακίνητης περιουσίας.

Του αρνούνται δηλαδή το δικαίωμα να είναι ελεύθερο, να έχει φύλο άνδρα ή γυναίκας, να θεωρείται πλάσμα και όχι ζώο.

Και το χειρότερο είναι πως όχι μόνον η ζωή δεν του ανήκει, αλλά δεν του ανήκει ούτε το πνεύμα του.

Κι αν αναρωτηθείτε ποιοί τα οργάνωσαν από τότε αυτά τα παρανοϊκά, αναζητείστε την ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ.

Άλλωστε, οι Αγγλοσάξωνες, έχουν καταγωγή, από τα βάθη της ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ… δηλαδή από εκεί που κατάγονται οι ΧΑΖΑΡΟΙ.

Η παρούσα ανάρτηση και η συνέχειά της, είναι τρομακτική αλλά και συνάμα συναρπαστικά αφυπνιστική.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Θα αντιληφθείτε τώρα, γιατί ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

 

Υ.Γ.2. Θα αντιληφθείτε τώρα, γιατί ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, είχε πει: “ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ”…

 

Υ.Γ.3. Θα καταλάβετε τώρα, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που έκανε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ.

Συνεχίστε τώρα κάποιοι να μιλάτε με θερμά λόγια, γι αυτόν που ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Μου είναι αδιάφορο αν μετάνοιωσε λίγο πριν πεθάνει.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ… ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Υ.Γ.4. Και για την περίπτωση που ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτό, όλα αυτά που ζούμε σήμερα, έχουν την ρίζα τους … στο 1666.

 

Βήμα 1. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666.

Ύπαρξη Ζωής (Cestui Que Vie) Λονδίνο 1666, (κλίκ) κατά τη διάρκεια της μαύρης πανώλης και των μεγάλων πυρκαγιών του Λονδίνου, με βούλα του Πάπα το Κοινοβούλιο θέσπισε μια πράξη πίσω από κλειστές πόρτες, που ονομάζεται Cestui Que Vie Act 1666.

Τι είναι το Cestui Que Vie;

Το Cestui que vie είναι το γαλλικό “αυτός που ζει”. Είναι ένας νομικός όρος για ένα άτομο που είναι ο δικαιούχος ενός καταπιστεύματος ή ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, με δικαιώματα σε ακίνητα και τα εισοδήματα και τα κέρδη που παρέχει το ακίνητο.

Το cestui que vie είναι το πρόσωπο που δικαιούται ένα δίκαιο, και όχι νομικό, καταπίστευμα στα περιουσιακά στοιχεία της περιουσίας.

Η έννοια χρησιμοποιείται στα σύγχρονα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής και υγείας, όπου cestui que vie είναι ένα άτομο του οποίου η ζωή μετρά τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Στα συμβόλαια αυτά, το cestui que vie είναι γνωστό ως ο ασφαλισμένος, ο ασφαλισμένος ή ο ιδιοκτήτης του συμβολαίου.

Πώς λειτουργεί το Cestui Que Vie

Το Cestui que vie ως νομική έννοια χρονολογείται στη μεσαιωνική περίοδο, και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ιδιοκτήτες αγροκτημάτων και άλλων ιδιοκτησιών μπορούσαν να απουσιάζουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς ταξίδευαν, είτε για επαγγελματικούς είτε για θρησκευτικούς λόγους.

Έγινε σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα μέλη της οικογένειας, οι επιχειρηματικοί εταίροι ή οι ενοικιαστές μπορούσαν να χρησιμοποιούν την ιδιοκτησία χωρίς να φοβούνται ότι θα απαλλοτριωθεί από τους φεουδάρχες.

Όσο το άτομο απουσίαζε, ένας διαχειριστής φρόντιζε τη γη, αλλά δεν διατηρούσε τη νομική κυριότητα επί της περιουσίας. Το καταπίστευμα συχνά βασιζόταν σε μια καλόπιστη συμφωνία μεταξύ των μερών.

Στην πράξη, ήταν συχνά ένας τρόπος να αποφεύγεται η καταβολή φόρων με την παραχώρηση γης και περιουσίας στην Εκκλησία, η οποία απαλλασσόταν από τη φορολογία, ενώ παράλληλα επέτρεπε στους απογόνους να διαμένουν και να απολαμβάνουν τα απο-κτήματα.

Ο Ερρίκος Η΄, υπό τους συμβούλους του Τόμας Κρόμγουελ και Τόμας Μορ, προσπάθησε να ακυρώσει τα cestui que vie trusts, διαδικασία που συνεχίστηκε και κατά την αγγλική Μεταρρύθμιση.

1666__Η χρονιά που η βρετανική κυβέρνηση θέσπισε τον νόμο Cestui Que Vie Act.

Το Cestui Que Vie αποτελεί πλέον μέρος του σύγχρονου δικαίου.

Αργότερα, ωστόσο, αφού ο μεγάλος λοιμός του 1665 και η μεγάλη πυρκαγιά του 1666 κατέστρεψαν το Λονδίνο, η βρετανική κυβέρνηση θέσπισε το 1666 τον νόμο Cestui Que Vie Act, ο οποίος επανέφερε τη νομική έννοια.

Μετά από αυτές τις δίδυμες καταστροφές, εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί πολίτες πέθαναν ή κατέφυγαν.

Ως απάντηση, η κυβέρνηση πήρε όλη την ιδιωτική περιουσία σε καταπίστευμα μέχρι να εντοπιστούν οι κατάλληλοι κληρονόμοι ή ιδιοκτήτες – το cestui que vie.

Ορισμένα μέρη του νόμου του 1666 εξακολουθούν να αποτελούν νόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι νομικές έννοιες πίσω από το cestui que vie άλλαξαν λίγο με την πάροδο των αιώνων προκειμένου να μειωθεί η απάτη και να διασφαλιστεί ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν θα μπορούσαν να μεταφέρουν την περιουσία τους σε καταπιστεύματα προκειμένου να αποφύγουν τους πιστωτές.

Πιο πρόσφατα, οι νόμοι κατά της περιουσίας που κατέχεται στο διηνεκές απαιτούσαν ότι τα μέρη που κατονομάζονται ως δικαιούχοι σε ένα καταπίστευμα θα πρέπει να αποκτήσουν, και συνεπώς να έχουν συμφέρον στο καταπίστευμα αντί να λαμβάνουν παθητικά οφέλη.

Όταν δημιουργείται ένα καταπίστευμα, αυτό γίνεται προς όφελος ενός συγκεκριμένου ατόμου το οποίο προσδιορίζεται στο έγγραφο του καταπιστεύματος.

Σε ένα καταπίστευμα, το cestui que trust είναι το πρόσωπο που έχει δίκαιο συμφέρον στο καταπίστευμα.

Ο νομικός τίτλος του καταπιστεύματος, ωστόσο, δίνεται στον διαχειριστή. Cestui qui use, ή αυτός που χρησιμοποιεί, είναι το πρόσωπο προς όφελος του οποίου γίνεται το καταπίστευμα.

Κατά τη διάρκεια της μεσαιωνικής περιόδου, οι ρυθμίσεις cestui que use έγιναν τόσο συνηθισμένες ώστε συχνά θεωρούνταν ότι υπήρχαν ακόμη και όταν δεν είχαν κανονιστεί.  [Πηγή]

 

Πηγή φώτο/διαμόρφωση Α.Τ.

Η πράξη που συζητήθηκε ήταν να υποκαταστήσει τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών, δηλαδή όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώθηκαν νεκροί, ότι χάθηκαν στη θάλασσα / πέρα  ​​από τη θάλασσα. (που λειτουργούν στο νόμο του Ναυαρχείου, ναυτικό νόμο, το δίκαιο της θάλασσας, χαμένοι στη θάλασσα).Το “κράτος” (City,Λονδίνο) ανέλαβε την κηδεμονία όλων και της περιουσίας τους σε ένα TRUST.

To κράτος έγινε ο διαχειριστής / σύζυγος που κατέχει όλους τους τίτλους των ανθρώπων και την περιουσία τους, μέχρι να επιστρέψει κάποιος ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ζωντανός για να διεκδικήσει αυτούς τους τίτλους, ενώ μπορεί επίσης να ζητήσει και αποζημίωση.

Όταν χρησιμοποιούνται CAPITAL (κεφαλαία) γράμματα οπουδήποτε σε ένα όνομα, αυτό πάντα αναφέρεται σε μιανομική οντότητα / μυθοπλασία, Εταιρεία ή Corporation χωρίς εξαιρέσεις. π.χ. John DOE ή Doe JANE.

  • 1) CEST TUI QUE TRUST: (προφέρεται setakay) κοινός όρος στη Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία
  • 2) STRAWMAN (ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ): κοινός όρος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή στον Καναδά.

Πρόκειται για νομικές οντότητες / μυθοπλασία που δημιουργήθηκαν και ανήκουν στην κυβέρνηση που τις δημιούργησε. Είναι σαν να κατέχετε ένα μερίδιο στο χρηματιστήριο, μπορείτε να είστε κάτοχος μετοχής … αλλά εξακολουθεί να είναι μέρος του Χρηματιστηρίου (Stock).

Από νομική άποψη, θεωρούμαστε ότι είμαστε μια μυθοπλασία, μια έννοια ή μια ιδέα που εκφράζεται ως ένα όνομα, ένα σύμβολο. Αυτό το νομικό πρόσωπο δεν έχει συνείδηση. Είναι νομικό πρόσωπο, ENS LEGIS, ένα όνομα / μια λέξη γραμμένη σε ένα κομμάτι χαρτί.

Αυτό έρχεται από παλιά πίσω στο 1666.  Το Λονδίνο (City), είναι ανεξάρτητο κράτος, όπως και το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος, ακριβώς όπως η Washington DC είναι μια ανεξάρτητη πόλη κράτος.

Το Στέμμα (the Crown) είναι μια μη εταιρική ένωση (unincorporated association).

Γιατί μη εταιρική;…  Γιατί είναι ιδιωτικό.

Το **μπαρ του ναού (temple bar) βρίσκεται στο Λονδίνο, κάθε δικηγόρος που καλείται στο “μπαρ” ορκίζεται υπακοή στη γραμμή του ναού. Δεν μπορεί να αποκαλείται δικηγόρος χωρίς να έχει ορκιστεί αυτή την υπακοή.

Όταν κάηκε το Λονδίνο, συνέβη η υποκατάσταση των δικαιωμάτων των ανδρών και των γυναικών.

H υπεύθυνη πράξη πέρασε …

Η πράξη CQV 1666σήμαινε ότι όλοι οι άνδρες και οι τις γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου κηρύχτηκαν νεκροί και χάθηκαν πέρα ​​από τις θάλασσες. Το κράτος πήρε όλων των ανθρώπων την ιδιοκτησία σε έναTRUST.

Το κράτος παίρνει τον έλεγχο μέχρι κάποιος ζωντανός άνθρωπος άρρεν ή θήλυ να επιστρέψει και να διεκδικήσει τους τίτλους του αποδεικνύοντας ότι είναι ζωντανός και να διεκδικήσει τις ζημίες που έχει υποστεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε πάντα εκπροσώπηση όταν συμμετέχετε σε νομικά θέματα, επειδή θεωρείστε νεκροί.

Η νομική μυθοπλασία είναι ένα συμβόλαιο σε χαρτί, ένα κτήμα σε TRUST .

Όταν παίρνετε ένα λογαριασμό ή μια κλήση από το δικαστήριο είναι πάντοτε με κεφαλαία γράμματα, παρόμοια με τις πέτρινες πλάκες στους τάφους των νεκροταφείων.

Τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν θάνατο (δείτε πώς δαιμονολόγησαν την κεφαλαιογράμματη γραφή).

Γράφουν στη νεκρή νομική μυθοπλασία.

Η νομική φαντασία δημιουργήθηκε όταν κάποιος ενημέρωσε την κυβέρνηση ότι υπήρχε ένα νέο σκάφος στην πόλη, με βάση τη γέννησή σας.

Τα Πιστοποιητικά Γέννησης μας εκδίδονται από τον DOC (γιατρό) , Έγγραφο, ακριβώς όπως τα πλοία δίνουν θέση Πιστοποιητικά στην DOC (αποβάθρα). Πρόκειται για εμπόριο.

Προερχόμαστε από τα “νερά” της μητέρας μας. Η μητέρα σας έχει ένα κανάλι γέννησης σαν ένα πλοίο. Το πλοίο κινείται προς το current (ρεύμα) της θάλασσας όπως κινούμαστε από το currency (νόμισμα) …

Όλες αυτές οι πληροφορίες σχετίζονται με το πώς το ευρύ κοινό εξακολουθεί να είναι νομικά συνδεδεμένο με τον Νόμο για το Ναυτικό Ναυαρχείο (Ναυτικό Δίκαιο).

Μέσα από αυτό το παλαιό νομικό κατασκεύασμα μπορούν να μας ελέγχουν εύκολα και να μας εξαπατούν.

Το να μάθουμε την νομική μας μυθοπλασία βοηθά να την ξεκλειδώσουμε εμείς οι ίδιοι.

Διαφορετικά, είμαστε απλώς άδεια σκάφη που επιπλέουν στη θάλασσα ως εμπορεύματα.

Οι γονείς εξαπατώνται να καταχωρούν (register) τη γέννηση των μωρών τους

Περί το 1837 οι πράξεις γεννήσεων, θανάτων και γάμων καθιερώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Ηνωμένο Βασίλειο εγκαθιδρύθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα.

Η δουλειά του ήταν να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα από τις εκκλησίες που κατείχαν τα αρχεία της γέννησης.

Regis από τη βασίλισσα ή το στέμμα

Όλοι οι άνθρωποι θεωρούνται ότι είναι υπό την επίβλεψη –κηδεμονία – του “Στέμματος” Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να λειτουργούν στο εμπόριο και να αποδέχονται τα οφέλη που παρέχονται από το κράτος.

Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε ως άνδρες και γυναίκες και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το σύστημα.

Ο Δήμος του Λονδίνου είναι ένα κέντρο αγορών όπου οι έμποροι εργάζονται.

Τότευπάρχει Εμπορικό Δίκαιο. Προέρχεται από το Νόμο του Ναυαρχείου.

Σημαιοφόρος του Βασιλικού Στόλου. Η RFA αποτελείται από τα σκάφη εφοδιασμού και υποστήριξης που παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη
στο Βασιλικό Ναυτικό.


Βασιλική Ναυτική Βοηθητική (επικουρική) Σημαία

Λόρδος Ανώτατος Ναύαρχος

Αγγλία και Ουαλία

-Τα Ναυτοδικεία της Αγγλίας χρονολογούνται τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1360, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Εδουάρδου Γ’. Εκείνη την εποχή υπήρχαν τρία τέτοια δικαστήρια, τα οποία διορίζονταν από ναυάρχους αρμόδιους για τα ύδατα στα βόρεια, νότια και δυτικά της Αγγλίας.

Το 1483 αυτά τα τοπικά δικαστήρια συγχωνεύθηκαν σε ένα ενιαίο Ανώτατο Ναυτοδικείο, το οποίο διοικείτο από τον Λόρδο Ύπατο Ναύαρχο της Αγγλίας.

Ο Λόρδος Ύπατος Ναύαρχος διόριζε απευθείας τους δικαστές του δικαστηρίου και μπορούσε να τους απομακρύνει κατά βούληση. Αυτό τροποποιήθηκε (;) από το 1673, με τους διορισμούς να εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Στέμματος, και από το 1689 οι δικαστές έλαβαν επίσης ετήσιο μισθό και ένα βαθμό μονιμότητας, κατέχοντας τη θέση τους με την προϋπόθεση της αποτελεσματικής εκπλήρωσης των καθηκόντων τους και όχι κατά βούληση του Λόρδου Ύπατου Ναυάρχου [*].

-Τα παλαιότερα αρχεία του Σκωτσέζικου δικαστηρίου, που φυλάσσονται στο West Register House στο Εδιμβούργο, δείχνουν ότι οι συνεδριάσεις αποτελούσαν τακτικό γεγονός τουλάχιστον από το 1556.

Οι δικαστές έφεραν τον τίτλο “Δικαστής Ναύαρχος” και έλαβαν διορισμό από τον Σκωτσέζο Ύπατο Ναύαρχο[b] για να εκδικάζουν θέματα που αφορούσαν το Βασιλικό Ναυτικό της Σκωτίας, καθώς και εμπορικές διαφορές, ιδιωτικές επιχειρήσεις και διαφορές που αφορούσαν χρηματικά έπαθλα.

Από το 1702 ο δικαστής του δικαστηρίου είχε επίσης την εξουσία να διορίζει αναπληρωτές για να εκδικάζουν μικρότερης σημασίας υποθέσεις ή να τον αναπληρώνουν κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

Ο φόρτος εργασίας του σκωτσέζικου δικαστηρίου ήταν μικρός μέχρι τα μέσα του 18ου αιώνα, με τους δικαστές να μην εκδικάζουν περισσότερες από τέσσερις υποθέσεις σε κάθε συνεδρίαση.

Μετά τη δεκαετία του 1750 ο όγκος των υποθέσεων αυξήθηκε, έως ότου μέχρι το 1790 ήταν απαραίτητο να τηρείται καθημερινό ημερολόγιο αποφάσεων.

Η αύξηση του φόρτου εργασίας σχετιζόταν με την αύξηση των διαφορών σχετικά με τις παραβιάσεις της ναύλωσης, συμπεριλαμβανομένων των πλοιάρχων που ζητούσαν αποζημίωση για απλήρωτο ναύλο και των εμπόρων που έκαναν αγωγές για ζημιές σε εμπορεύματα ή απροσδόκητα λιμενικά τέλη.

Οι υποθέσεις αντανακλούσαν τις κύριες θαλάσσιες βιομηχανίες της Σκωτίας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφόρτωσης ζάχαρης και καπνού και της εξαγωγής αποξηραμένων ψαριών, άνθρακα και σιτηρών.

Ένας μικρότερος αριθμός υποθέσεων αφορούσε το λαθρεμπόριο, κυρίως το μπράντι, και τα δικαιώματα διάσωσης πλοίων που ναυάγησαν στις σκωτσέζικες ακτές.

Το δικαστήριο έπαψε να λειτουργεί το 1832 και οι λειτουργίες του εντάχθηκαν στο Court of Session, το ανώτατο δικαστήριο της Σκωτίας για αστικές διαφορές.[συνεχεια ΕΔΩ].

Κοιτάξτε τα σύμβολα των σημαιών του Ηνωμένου ΒασιλείουΠροσέξτε το διαχωρισμό μεταξύ Εθνικών σημαιών και σημαιών της “κυβέρνησης”… στο επόμενο screenshot από τη σελίδα (καθώς και ψάξτε τους θυρεούς στα δικαστήρια της (City) πόλης που σχετίζονται με το ναυαρχείο)

 

Σημείωση : (Από τη σελίδα των σημαιών του Ηνωμένου Βασιλείου)__Μπλε δίσκος:Μόνο συναγερμός και χαιρετισμός (ο αξιωματικός δεν δικαιούται σημαία).

Πρόκειται για ένα μεταλλικό δίσκο που τοποθετείται στην πλώρη ενός σκάφους…

Blue Disc – Alert and Salute Only (officer not entitled to a flag) This is a metal plate placed at the bow of a craft.

Λειτουργούμε κάτω από το Ναυαρχείο

Η ομολογία αθωότητας ή οποιαδήποτε ομολογία παραδέχεται τη δικαιοδοσία. Ο αχυράνθρωπος, ή αλλιώς το νομικό μυθιστόρημα, είναι πάντα ένοχος.

Οι δικηγόροι και οι Barrister at law ζουν από τη δημιουργία αντιπαραθέσεων.

Με τη δημιουργία μιας διαμάχης γίνεστε υπεύθυνοι για την υπόθεση.

Τιμή και ατιμία

Για να παραμείνετε έντιμοι πρέπει να αποδεχτείτε μια απαίτηση και να την τακτοποιήσετε (να την απαλλάξετε).

Στη συνέχεια, προσθέτετε όρους, δηλαδή: “Αποδέχομαι με απόδειξη της απαίτησης και απόδειξη της ζημίας“.

Με τον τρόπο αυτό επιστρέφεται η ευθύνη σε αυτούς…

Σχόλιο.Α.Τ._[Έτσι, πολλοί από εμάς, με αυτό τον τρόπο, ανακυρήξαμε την κυριαρχία μας στις ΔΕΚΟ, Τράπεζες και Υπ.Οικονομικών]

Η νομική μυθοπλασία είναι πάντα ένοχη

Μόνο στο Ανώτατο Δικαστήριο μπορεί να εμφανιστεί ο πραγματικός άνδρας ή η πραγματική γυναίκα. Τα παιχνίδια παίζονται σε δικαστήρια, εξ ου και η ονομασία “δικαστήριο“.

Είναι ένα παιχνίδι με ηθοποιούς (που ενεργούν με πράξεις). Πρέπει να αντιμετωπίζεται ως παιχνίδι και ως απλή επιχείρηση. Τα δικαστικά δράματα είναι παραπληροφόρηση.

Στο δημόσιο, λειτουργείτε σε καθεστώς πτώχευσης και λαμβάνετε παροχές. Χρειάζεται πολύς χρόνος, προσπάθεια και μελέτη για να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε πλήρως τη διαδικασία, να πάρετε το σωστό εργαλείο από την εργαλειοθήκη σας τη σωστή στιγμή.

Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Πηγή

Προβολές : 1,754


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα