ΜΕΛΕΤΗ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5G ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΤΝΑ” ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ COVID ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5G ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΤΝΑ” ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ COVID ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ

13 Δεκεμβρίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,072
Μοίρασέ το

 

 

“Το υδροξείδιο του γραφενίου δεν φεύγει ποτέ από το σύστημά σας και συσσωρεύεται με κάθε m-volιο.”

Οι περιοχές της χώρας με υποδομές 5G που βρίσκονται ήδη σε ισχύ και λειτουργούν, παρουσίασαν σε σημαντικό βαθμό υψηλότερα ποσοστά σοβαρών ασθενειών και θανάτων που αποδίδονται στον Covid, ανεξάρτητα από την πυκνότητα του πληθυσμού, την ποιότητα του αέρα και το γεωγραφικό πλάτος.

 

 

 

Όσο και να προσπαθούν οι κυρίαρχοι της ανθρωπότητας να διαχωρίσουν την άμεση σχέση του 5-g με τον κορονοϊό, η αλήθεια θα αναδείεται και θα αποδεικνύεται αδυσώπητη αλλά και αφυπνιστική.

Είναι πλέον σαφές ότι η μόνη σωτηρία του κόσμου, καθώς το δολοφονικό δίκτυο απλώνεται σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, είναι η καταστροφή τους.

Διαφορετικά, θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα οι εμβολιασμένοι και οι έχοντες τα νέα κινητά.

Πολύ φοβάμαι ότι το ρολόϊ της ζωής όλων μας, μετράει αντίστροφα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας (National Center for Biotechnology Information – NCBI) δημοσίευσε μια νέα μελέτη, η οποία προειδοποιεί σχετικά με τους κινδύνους της τεχνολογίας 5G, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο συμβάλλει άμεσα στα συμπτώματα που σχετίζονται συνήθως με τον κορωνοϊό της Wuhan (Covid-19).

Για τη μελέτη, η Beverly Rubik και ο Robert R. Brown αναφέρθηκαν σε μια προηγούμενη εργασία που δημοσιεύθηκε τον Μάϊο του 2020, η οποία έδειξε μια “στατιστικά σημαντική συσχέτιση μεταξύ της έντασης της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων και της θνησιμότητας από τον SARS-CoV-2 σε 31 χώρες σε όλο τον κόσμο”.

Οι Rubik και Brown τόνισαν ιδιαίτερα μια αμερικανική μελέτη που δείχνει ότι οι περιοχές της χώρας με υποδομές 5G που βρίσκονται ήδη σε ισχύ και λειτουργούν, παρουσίασαν σε σημαντικό βαθμό υψηλότερα ποσοστά σοβαρών ασθενειών και θανάτων που αποδίδονται στον Covid, ανεξάρτητα από την πυκνότητα του πληθυσμού, την ποιότητα του αέρα και το γεωγραφικό πλάτος.

Μόνο το 5G αντιστοιχούσε σε τρεις διαφορετικές αναλύσεις που χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη.

Η πυκνότητα του πληθυσμού, η ποιότητα του αέρα και το γεωγραφικό πλάτος, εν τω μεταξύ, αντιστοιχούσε μόνο σε μία ή δύο αναλύσεις η καθεμία, πράγμα που σημαίνει ότι το 5G ήταν ο επαληθευμένος ένοχος σε αποτελέσματα covid.

Οι Rubik και Brown χρησιμοποίησαν αυτά τα ευρήματα για να κάνουν μια σύγκριση μεταξύ των βιολογικών συνεπειών του WCR (ακτινοβολία ασύρματων επικοινωνιών), συμπεριλαμβανομένου του 5G, και των συμπτωμάτων που συνήθως αποδίδονται στον Covid, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν μια λίστα φυσικών επιδράσεων.

“Τα συμπτώματα τόσο από το WCR όσο και από το COVID-19 περιελάμβαναν αλλαγές στο αίμα, όπως βραχυπρόθεσμη διάταξη ρουλώ (rouleaux ) και μακροπρόθεσμη μειωμένη αιμοσφαιρίνη (σε σοβαρές περιπτώσεις COVID-19), οξειδωτικό στρες και τραυματισμό σε ιστούς και όργανα, διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της καταστολής των Τ-λεμφοκυττάρων και των αυξημένων φλεγμονωδών βιοδεικτών, αυξημένο ενδοκυτταρικό ασβέστιο, το οποίο διευκολύνει την είσοδο και την αναπαραγωγή του ιού, και αρρυθμίες (ανωμαλίες καρδιακού ρυθμού)” ανέφερε το LifeSiteNews.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΓΛΟΥΤΑΕΙΟΝΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό εύρημα στη μελέτη των Rubik και Brown είναι η παρατηρήσιμη μείωση της γλουταθειόνης, του “κύριου αντιοξειδωτικού” του σώματος, κατά την έκθεση στο 5G και γενικώτερα σε όλη την ασύρματη ακτινοβολία.

Τουλάχιστον δύο άλλες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η έκθεση στο WCR συσχετίζεται με πολύ μειωμένα επίπεδα γλουταθειόνης, τα συμπτώματα των οποίων τυχαίνει να ταιριάζουν με αυτά της γρίπης Fauci.

Οι Rubik και Brown έκαναν συγκεκριμένες σημειώσεις στην εργασία τους σχετικά με το πώς “η εύρεση χαμηλών επιπέδων γλουταθειόνης” σε Κινέζους ασθενείς με ιό “υποστηρίζει περαιτέρω το οξειδωτικό στρες ως συστατικό” της λοίμωξης Covid.

Το WCR είναι ήδη ευρέως αναγνωρισμένο ως “φυσιολογικός στρεσογόνος παράγοντας” που προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία που κυμαίνονται από αυξημένο κίνδυνο καρκίνου και βλάβη του DNA έως προβλήματα μάθησης και μνήμης.

Σίγουρα, η συσχέτιση δεν σημαίνει πάντα αιτιώδη συνάφεια, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι περισσότερο από πιθανό ότι το WCR – και ιδιαίτερα η έγκαιρη ενεργοποίηση του 5G στη Γουχάν, που υπήρξε το επίκεντρο της “πλανδημίας”- συνέβαλε άμεσα στην εξάπλωση και τη σοβαρότητα του ιού της Wuhan.

“Τα στοιχεία για τη σύνδεση μεταξύ COVID-19 και 5G, καθώς και άλλων μορφών ακτινοβολίας ασύρματων επικοινωνιών (WCR), αποτελούνταν από δύο κύρια ευρήματα: τη στατιστική συσχέτιση μεταξύ των συμπτωμάτων COVID-19 / θνησιμότητας και της έντασης WCR σε συγκεκριμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της έντασης του 5G, και την επικάλυψη μεταξύ των επιδράσεων WCR στο σώμα και των συμπτωμάτων COVID-19”, ανέφερε περαιτέρω το LifeSiteNews.

Ένας αναγνώστης σχολίασε ότι η ακτινοβολία 5G προφανώς “ανακατεύει” το υδροξείδιο του γραφενίου που βρέθηκε στις ενέσεις, προκαλώντας αιμορραγία και θρόμβωση.

“Το υδροξείδιο του γραφενίου είναι μέταλλο και επηρεάζεται από το 5G”, πρόσθεσε ο αναγνώστης.

“Το υδροξείδιο του γραφενίου δεν φεύγει ποτέ από το σύστημά σας και συσσωρεύεται με κάθε m-volιο.”

Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε, ότι ενώ η λήψη NAC (N-Acetyl L-Cysteine) είναι ισχυρή, όπως αναφέρεται στο άρθρο, η βιταμίνη D παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην προστασία από τον Covid και άλλες αναπνευστικές παθήσεις.

“Αν έχετε χαμηλά επίπεδα σε βιταμίνη D, όπως συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζετε ότι μόλις το σώμα σας δεχθεί επίθεση από έναν ιό, αυτά τα αποθέματα εξαντλούνται περαιτέρω, γεγονός που στη συνέχεια σας θέτει σε μια πολύ επικίνδυνη θέση”, πρόσθεσε ο σχολιαστής.

Περισσότερα νέα σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις του 5G στην υγεία μπορείτε να βρείτε στο 5Galert.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

 

Πηγή σχολίου

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,072


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα