Μακροχρόνια αποθήκευση τροφών σε σακούλες mylar

Μακροχρόνια αποθήκευση τροφών σε σακούλες mylar

5 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,995
Μοίρασέ το

 

Mε την διαδικασία που ακολουθεί στο βίντεο, τα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν και να διατηρηθούν περίπου 20-30 χρόνια σε σακούλες mylar!

 

Νομίζω πως είναι μια πολύ χρήσιμη ανάρτηση, καθώς όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας, αποθηκεύουν τρόφιμα για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση.
Προσωπική άποψη, να χρησιμοποιήσετε μεγάλα δοχεία μεταλλικά και μέσα σ’ αυτά να βάλετε σε σακούλες τα τρόφιμα που θέλετε να αποθηκεύσετε, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας, σε πολλές σακούλες, ώστε να κάνετε χρήση κάθε φορά σύμφωνα με την ποσότητα που θέλετε να καταναλώσετε.
Καλλιόπη Σουφλή

Αποθήκευση τροφίμων σε σακούλες mylar

Mε την διαδικασία που ακολουθεί στο βίντεο, τα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν και να διατηρηθούν περίπου 20-30 χρόνια σε σακούλες mylar!

Αρκετά καλό χρονικό διάστημα, για να είστε ξέγνοιαστοι ότι δεν θα χαλάσουν οι πολύτιμες προμήθειες σας σύντομα.

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αρκεί να έχετε τα κατάλληλα υλικά, προνοητικότητα και όρεξη για δουλειά :-).

Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν!

Μακροχρόνια αποθήκευση τροφής σε σακούλες mylar.

Η χωρητικότητα των σακουλών mylar μετριέται σε γαλόνια και ανάλογα με τα γαλόνια-λίτρα διαφέρει και η τιμή.

Οι σακούλες μύλαρ έρχονται μαζί με φακελάκια από απορροφητήρες οξυγόνου ανάλογα με τον αριθμό των σακουλιών.

Μία ενδεικτική διεύθυνση που στέλνει Ελλάδα: https://www.mylarshop.com/el/

όπως και αυτή η διεύθυνση https://actionstore.gr/sakoyles-makrokhronias-apothikeysis-trofimon/

Πηγή

Προβολές : 1,995


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα