“Μειώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό”: Μυστική συνάντηση δισεκατομμυριούχων το 2009 του”Good Club”

“Μειώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό”: Μυστική συνάντηση δισεκατομμυριούχων το 2009 του”Good Club”

30 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:781
Μοίρασέ το

 

Αναδρομή στο 2009. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal: «Οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Αποτελεί ο παγκόσμιος αποπληθυσμός μέρος της «Μεγάλης επαναφοράς» των δισεκατομμυριούχων

 

 

Το σχέδιο είναι πολύ παλαιότερο και ξεκίνησε από τον μπάσταρδο γιό του Ρότσιλντ, τον ΧΙΤΛΕΡ και τους ψυχασθενείς ευγονιστές του, οι οποίοι στην συνέχεια βρήκαν στέγη στις ΗΠΑ, που ήταν ήδη πουλημένες στους Ρότσιλντ.

Και μπορεί οι λαοί ν’ άρχισαν να αφυπνίζονται, αλλά πίσω από τις εξεγέρσεις τους βρίσκονται και πάλι τα ίδια σατανικά μυαλά των εβραιοσιωνιστών.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του καθηγητή Michel Chossudovsky
Global Research, 04 Ιανουαρίου 2022

 

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πραγματοποιούνται συναντήσεις από δισεκατομμυριούχους που περιγράφονται ως “φιλάνθρωποι” για τη μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού , με αποκορύφωμα την κρίση του Covid 2020-2021.
Οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν ότι ο «αποπληθυσμός» είναι αναπόσπαστο μέρος των λεγόμενων εντολών για τον Covid, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών κλειδώματος και του «εμβόλιου» mRNA.

Αναδρομή στο 2009. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal: «Οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Τον Μάιο του 2009, οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ στο Μανχάταν.

Αυτή η Secret Gathering χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates. Αυτοαποκαλούνταν «The Good Club».

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο αείμνηστος David Rockefeller, ο Warren Buffett, ο George Soros, ο Michael Bloomberg, ο Ted Turner, η Oprah Winfrey και πολλοί άλλοι.

Τον Μάιο του 2009, η WSJ καθώς και οι Sunday Times ανέφεραν: ( John Harlow, Los Angeles) ότι:
«Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν κρυφά για να σκεφτούν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο πλούτος τους για να επιβραδύνει την ανάπτυξη του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχύνει τις βελτιώσεις στην υγεία και την εκπαίδευση».

 

Η έμφαση δεν δόθηκε στην αύξηση του πληθυσμού (δηλαδή στην προγραμματισμένη γονεϊκότητα) αλλά στην «Αποπληθυσμό», δηλ. στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του WSJ κάντε κλικ εδώ .

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Sunday Times:

Οι φιλάνθρωποι που παρακολούθησαν μια σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Μπιλ Γκέιτς, του συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν την ένωση δυνάμεων για να ξεπεράσουν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.

Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, είπε ότι η σύνοδος ήταν άνευ προηγουμένου. «Το μάθαμε μόνο μετά, τυχαία. Κανονικά αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται να μιλούν για καλούς λόγους, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να τους βλέπουν ως παγκόσμιους κλέφτες », είπε.

Ένας άλλος καλεσμένος είπε ότι δεν υπάρχει «τίποτα τόσο χονδροειδές όσο μια ψήφος», και προέκυψε η συναίνεση ότι θα υποστήριζαν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιζόταν ως μια δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.

«Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό που όλοι σε αυτήν την ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζονται γενναίες αποφάσεις», είπε ο καλεσμένος. …

Γιατί όλη η μυστικότητα; «Ήθελαν να μιλήσουν οι πλούσιοι στους πλούσιους χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε έλεγαν θα καταλήξει στις εφημερίδες, απεικονίζοντάς τους ως μια εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση» , είπε. ( Sunday Times )

Η Συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού

 

Τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για τη μυστική συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2009 επικεντρώθηκαν στη δέσμευση του «The Good Club» να « επιβραδύνει» την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού .

Το “Shrink the World Population” (ο τίτλος του WSJ) υπερβαίνει το Planned Parenthood που συνίσταται στη “Μείωση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού”. Συνίσταται στην «αποπληθυσμό», δηλαδή τη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, που απαιτεί τελικά τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων (που θα περιλαμβάνει μειωμένη γονιμότητα) σε συνδυασμό με μια σημαντική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας.

Μυστική Συνάντηση: Στο αποκορύφωμα της πανδημίας H1N1

 

Στις 25 Απριλίου 2009, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με επικεφαλής τη Μάργκαρετ Τσαν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). Και μερικές εβδομάδες αργότερα, το «Good Club» συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη στο αποκορύφωμα της πανδημίας της γρίπης των χοίρων H1N1 που αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αρχή της κρίσης H1N1 τον Απρίλιο του 2009, ο καθηγητής Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου συμβούλευε τον Bill Gates και τον ΠΟΥ: «40 τοις εκατό των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να μολυνθούν [με H1N1] εντός τους επόμενους έξι μήνες εάν η χώρα χτυπηθεί από πανδημία».

 

Ακούγεται γνωστό? Αυτός ήταν ο ίδιος ο Νιλ Φέργκιουσον (υποστηριζόμενος γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Γκέιτς) που σχεδίασε το Μοντέλο Lockdown του κορωνοϊού (που κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2020). Όπως θυμόμαστε, αυτό το μαθηματικό μοντέλο του Μαρτίου 2020 βασίστηκε σε «προβλέψεις» 600.000 θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και τώρα (Καλοκαίρι-Φθινόπωρο 2021) ένα τρίτο έγκυρο «μαθηματικό μοντέλο» από τον ίδιο «επιστήμονα» (Ferguson) διατυπώθηκε για να δικαιολογήσει ένα «Κλείδωμα του Τέταρτου Κύματος».
“Σώζουμε ζωές για να πετύχουμε τον θάνατο”

 

Είχε προβλεφθεί μια απόλυτη «μείωση» του παγκόσμιου πληθυσμού σε εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μαΐου 2009;

Λίγους μήνες αργότερα, ο Bill Gates στην παρουσίασή του στο TED (Φεβρουάριος 2010) σχετικά με τον εμβολιασμό, επιβεβαίωσε τα εξής.

«Και αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν τον [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό».

Σύμφωνα με τη δήλωση του Γκέιτς, αυτό θα αντιπροσώπευε μια απόλυτη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (2010) της τάξης των 680 εκατομμυρίων ή 1,02 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

(Δείτε το Βίντεο που ξεκινά στις 21.04. Δείτε επίσης στιγμιότυπο οθόνης της Μεταγραφής της προσφοράς)

Ομιλία TED στις 04:21:
[Κλικάρετε στις υπογραμμίσεις]
Λέσχη δισεκατομμυριούχων σε προσπάθεια περιορισμού του υπερπληθυσμού

«The Good Club» Τότε και τώρα

 

Η ίδια ομάδα δισεκατομμυριούχων που συναντήθηκαν στον μυστικό χώρο του Μάη του 2009 στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ στο Μανχάταν, συμμετείχαν ενεργά από την αρχή της κρίσης του Covid στο σχεδιασμό των πολιτικών lockdown που εφαρμόζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου mRNA και της «Μεγάλης επαναφοράς» του WEF.

Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού φορέα του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία.

Οι ελίτ των δισεκατομμυριούχων που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το Πρόγραμμα Εμβολίων σε όλο τον κόσμο είναι ευγονιστές που είναι αφοσιωμένοι στην ερήμωση του πληθυσμού.

Ένας κύριος στόχος εκείνων που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν αυτά τα πειράματα είναι η δημιουργία “υπερ ή υπό-ανθρώπων”.

Αυτά τα όντα θα δουν την κληρονομική τους βιολογία σε συνδυασμό με τη μηχανική ψηφιακών και γενετικών τροποποιήσεων.

Οι αλλαγές στο ανθρώπινο γονιδίωμα πρέπει να υποστηριχθούν με την εισαγωγή πολλών μορφών νανοτεχνολογίας στους τρανς ανθρώπους.

Οι περισσότερες από τις αλλοιωμένες συγχωνεύσεις φυσικής και αφύσικης ζωής θα τεθούν υπό τον κυβερνητικό έλεγχο των έργων Τεχνητής Νοημοσύνης που διατίθενται τώρα γρήγορα στο διαδίκτυο.

Ο στρατηγικός ανταγωνισμός για τον προσδιορισμό των μελλοντικών κυρίαρχων σχεδίων και χρήσεων της Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελεί μια μεγάλη πτυχή της επιφαινόμενης σκληρότητας και των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στους πιο κρυφούς χώρους των σχέσεων ΗΠΑ-Κίνας.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι πολίτες μένουν πολύ έξω από τον κύκλο των αποφάσεων που λαμβάνονται σχετικά με το πώς θα αναπτυχθεί η τεχνητή νοημοσύνη για τη ρύθμιση της ζωής μας.

 

Σε αυτό το στρατηγικό βασίλειο της τεχνητής νοημοσύνης επικρατεί μεγάλη μυστικότητα, μια σφαίρα τεράστιων συνεπειών στον καθορισμό μελλοντικών προτύπων στις ζωές και τους θανάτους των ανθρώπινων όντων.

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, είναι ήδη βαθιά εδραιωμένο ότι εμείς οι άνθρωποι πρέπει να κρατηθούμε εκτός του κύκλου της ενημερωμένης συναίνεσης όσον αφορά το θέμα του τρόπου με τον οποίο θα αναπτυχθούν οι νέες τεχνολογίες για τη δημιουργία των συνθηκών ανθρώπινης ύπαρξης.

Αυτές οι αποφάσεις επί του παρόντος μονοπωλούνται κυρίως από την κλειστή λέσχη των πολυδισεκατομμυριούχων και τους πράκτορές τους στις υπηρεσίες ασφαλείας και τα μέσα ενημέρωσης.

Το 2022 οι στόχοι του κλιμακούμενου πολέμου κατά της φύσης δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης και της πολιτισμικής κληρονομιάς στην οποία γεννηθήκαμε. Η εκπληκτική κλίμακα της επίθεσης τόσο στη φύση όσο και στην πολιτική οικονομία του σημερινού πολιτισμού μας γίνεται γρήγορα ολοένα και πιο εμφανής σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα για όλους μας να εμπλακούμε σε κάποιον ειλικρινή υπολογισμό με το εύρος και το βάθος του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται εναντίον μας.

Στόχος του είναι να αναδιαμορφώσει ριζικά τη συνείδησή μας, τις γενετικές μας ιδιότητες, τις αναπαραγωγικές μας ικανότητες και τις κοινωνικές μας αλληλεπιδράσεις.

Αντιμετωπίζουμε την προοπτική της απεριόριστης κατάκτησης από μια νέα παραλλαγή άγριων κατακτητών.

Γινόμαστε οι σύγχρονοι Ινδοί που στέκονται εμπόδιο στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ξαναζούμε μερικές από τις εμπειρίες εκείνων που κάποτε αντιμετώπισαν τις επιδρομές στις κολομβιανές κατακτήσεις των οποίων οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν το 1492 έναν πόλεμο μεταξύ των γενεών στην Αμερική των Αβορίγινων.

Δεχόμαστε σοβαρές επιθέσεις που ακρωτηριάζουν την ικανότητά μας να διατηρήσουμε τις πολιτικές μας ελευθερίες, την υγεία μας, την οικονομική μας βιωσιμότητα και ακόμη και τις ίδιες τις ζωές μας. Πολλοί περισσότεροι από εμάς συναντάμε πρόωρους και περιττούς θανάτους. Αυτοί οι θάνατοι έρχονται με τρόπους που δεν μπορούν πλέον να καλυφθούν από τους δράστες αυτής της βαθιάς επεμβατικής επιχείρησης, μιας επιχείρησης που αλλάζει τις συνθήκες της ανθρωπότητας στον Πλανήτη Γη με Warp Speed.

Στοιχεία της οξείας φύσης των επιθέσεων που βιώνουμε έχουν επισημανθεί από πολλούς παρατηρητές.

Οι πιο προσεκτικοί ανάμεσά μας μπορούν εύκολα να δουν ότι οι τροχοί ξεφεύγουν από το κορυφαίο συγκρότημα του COVID Hoax Parade.

Γρήγορα έρχεται στο φως η πληθώρα των ψεμάτων και των εξαπατήσεων που έχουν ενεργοποιήσει το πέρασμα αυτής της πρόστυχης πομπής COVID ακόμη και από τα πιο ιδιωτικά και οικεία περάσματα της ζωής μας.

Η αυξανόμενη αποκάλυψη των τρελών τακτικών που εφαρμόζουν οι σαμποτέρ της προσωπικής και συλλογικής υγείας τους κάνει πιο ξέφρενους. Οι κατασκευαστές του μηχανικού πανικού αρχίζουν να πανικοβάλλονται και οι ίδιοι.

Οι ένοχοι στα μέσα ενημέρωσης, στον τραπεζικό τομέα και στην κυβέρνηση έχουν πολλά να φοβηθούν δεδομένου του αριθμού, της κλίμακας και του βάθους των φρικαλεοτήτων που κατευθύνουν πίσω από τα αποτυχημένα πέπλα της εξαπάτησης και της απάτης.

 

Ένα σοκ αλήθειας από τον ασφαλιστικό κλάδο

Στην απελπισία τους οι ένοχοι ξεσηκώνουν τα μυρμήγκια με έναν νέο γύρο λυσσασμένων τρόμων με στόχο να πυροδοτήσουν την υστερία της Omicron.

Μια εκπληκτική αποκάλυψη ήρθε στο φως εν μέσω της βιασύνης των απατεώνων να βρουν μια νέα παραλλαγή προκειμένου να επιμείνουν σε ένα κατά τα άλλα κουρασμένο και αποτυχημένο σενάριο.

Αυτή η αποκάλυψη φωτίζει τον αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων που έχουν ήδη καταρρεύσει σε αυτόν τον συνεχιζόμενο ακήρυχτο πόλεμο.

Την πρώτη Ιανουαρίου, ο Scott Davison, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OneAmerica Life Insurance Company, με έδρα την Ιντιάνα, έκανε μια εκπληκτική ανακοίνωση.

Εξήγησε ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των πελατών της εταιρείας του σε ηλικία εργασίας έχει αυξηθεί κατά 40% από την εποχή πριν από την πανδημία.

 

Ο Ντέιβισον δήλωσε, «αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου στην ιστορία αυτής της επιχείρησης — όχι μόνο στην OneAmerica».

Ο Ντέιβισον εξήγησε περαιτέρω,

«Τα δεδομένα είναι γνωστά σε κάθε παίκτη σε αυτήν την επιχείρηση… Αυτό που μας δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι που αναφέρονται ως θάνατοι από τον COVID υποτιμούν πολύ τις πραγματικές απώλειες θανάτου μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας από την πανδημία. Μπορεί να μην είναι όλα COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τους, αλλά οι θάνατοι είναι απλά τεράστιοι, τεράστιοι αριθμοί».

Δείτε αυτό .

 

Το υψηλό ποσοστό θανάτων μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας έχει τεράστιες συνέπειες και στις δύο πλευρές του πολέμου με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τη ριζική αλλαγή των συνθηκών της ανθρώπινης ζωής.

Πολλοί από αυτούς που πέθαναν εγγράφηκαν από τους εργοδότες τους στα ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής της εταιρείας της Ιντιάνα.

Ο ξαφνικός θάνατος αυτών των ανδρών και γυναικών ενώ ήταν στην ακμή τους, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας καμπύλης της ιστορίας όταν ο ζοφερός θεριστής έγινε ασυνήθιστα ενεργός.

Η περίοδος χαρακτηρίστηκε από καταστροφικά lockdown, ασφυκτική λογοκρισία, τη συστημική άρνηση μη ενέσιμων φαρμάκων για τον COVID, καθώς και την εξάπλωση των ενέσεων που αλλάζουν το DNA που ακολουθείται από την επιβολή εντολών για ένεση.

Ο Brian Shilhavy, συντάκτης του Health Impact News ,επιβεβαίωσε τις αναφορές των νοσοκομείων που αποδεικνύουν την αληθοφάνεια της αφήγησης του κ. Davison. Γενικεύοντας τις μεγαλύτερες επιπτώσεις της ανάπτυξης του αριθμού των θανάτων, ο Shilhavy παρατήρησε,
«Πρόκειται προφανώς για μια εθνική καταστροφή που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στο εργατικό δυναμικό τώρα και στο μέλλον».

Δείτε αυτό .

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν είναι ένας άλλος στρατηγικά τοποθετημένος παρατηρητής που έσπευσε να τονίσει τα νέα για το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Ο πολύ λογοκριμένος Dr. Malone είναι ένας από τους εφευρέτες της τεχνολογίας mRNA που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ενέσεων COVID που παράγονται από την Pfizer και τη Moderna.

Ο Dr. Malone αναδύθηκε μέσα από τη βιομηχανία εμβολίων για να γίνει κορυφαίος πληροφοριοδότης.

Δεν διστάζει να αποκαλύψει την ανικανότητα και τα υψηλά ποσοστά εγκληματικής αμέλειας που διαπερνούν τις ενέργειες των υπευθύνων για την κατασκευή της κρίσης του COVID.

Ειδικότερα, ο Δρ. Malone επισημαίνει τη σκανδαλώδη περιφρόνηση από την COVID Officialdom ακόμη και για τους πιο στοιχειώδεις κανόνες ιατρικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της προσποιητής μάχης τους ενάντια σε έναν υποτιθέμενο «νέο» κορωνοϊό. Κατά την άποψη του Δρ. Μαλόουν, τα νέα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας ζωής που λέει την αλήθεια έσκασαν σαν «πυρηνική βόμβα αλήθειας».

Ο Dr. Malone ήταν εξέχων μεταξύ της μεγάλης και αυξανόμενης ομάδας επαγγελματιών με άφθονα στοιχεία ότι οι ενέσεις έχουν κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.

Σε αυτό το στάδιο εκρήξεων των βομβών της αλήθειας, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι οι ενέσεις του COVID είναι βιολογικά όπλα .

Το κύριο μέσο εισβολής των kill shots είναι ο γενετικός χειρισμός για την τόνωση του πολλαπλασιασμού των παθογόνων πρωτεϊνών ακίδας σε όλα τα όργανα του σώματος, ξεκινώντας από τα ανθρώπινα αγγειακά συστήματα.

Δεύτερες μόνο μετά την αδυσώπητη εκστρατεία ψυχολογικού πολέμου των μέσων ενημέρωσης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να προκαλέσει υστερία που καταστρέφει τη λογική, οι ενέσεις COVID είναι τα κύρια όπλα που έχουν εξαπολυθεί εναντίον μας μέχρι στιγμής σε αυτόν τον υβριδικό πόλεμο.

Οι στόχοι όσων διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο περιλαμβάνουν την εξάλειψη της γενετικής σύστασης που κληρονομήθηκε από γενιές φυσικής αναπαραγωγής στο ανθρώπινο είδος .

Ένας τέτοιος στόχος απειλεί τις ίδιες τις ρίζες της βιολογικής βάσης της ανθρωπότητας.

Αυτό το είδος πειραματισμού αλλάζει ήδη την ανθρώπινη μορφή.

Επομένως, ένα έγκλημα πολύ πέρα ​​από τη γενοκτονία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά. Χρειαζόμαστε έναν νέο Raphael Lemkin για να περιγράψει και να εφαρμόσει απαγορεύσεις για το έγκλημα σε εξέλιξη που μπορεί να είναι πολύ πιο θανατηφόρο από οποιοδήποτε έγκλημα κατά της ζωής μέχρι τώρα.

Ο Δρ Μαλόουν συνοψίζει τις συνέπειες των ειδήσεων από την Ιντιάνα ως εξής:

«Πρέπει να συμπεράνει κανείς ότι εάν αυτή η έκθεση ισχύει και επιβεβαιωθεί από άλλους στον ξηρό κόσμο των λογιστών των αφαλιστηρίων ζωής, έχουμε τόσο μια τεράστια ανθρώπινη τραγωδία όσο και μια βαθιά αποτυχία δημόσιας πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του συστήματος HHS των ΗΠΑ να εξυπηρετήσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες που πληρώνουν για αυτή την «υπηρεσία».

ΕΑΝ αυτό ισχύει, τότε τα γενετικά εμβόλια που προωθήθηκαν τόσο επιθετικά απέτυχαν, και η σαφής ομοσπονδιακή εκστρατεία για την πρόληψη της έγκαιρης θεραπείας με φάρμακα που σώζουν ζωές έχει συμβάλει σε μια τεράστια απώλεια ζωής που μπορούσε να αποφευχθεί.

 

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, αυτή η έκθεση υπονοεί ότι οι ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων στο χώρο εργασίας έχουν οδηγήσει σε αυτό που φαίνεται να είναι πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. [Το αποτέλεσμα είναι] μαζικές απώλειες ζωών σε εργαζόμενους που αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα τοξικό εμβόλιο σε υψηλότερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό της Ιντιάνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ζούμε επίσης την πιο μαζική, παγκοσμίως συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας και λογοκρισίας στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής. Όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εταιρείες τεχνολογίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συντονιστεί για να καταπνίξουν και να καταστείλουν κάθε συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους των γενετικών εμβολίων ΚΑΙ/Η των εναλλακτικών πρώιμων θεραπειών.

Δείτε αυτό .

Φυσικά, μπορούμε να βασιστούμε στα κυρίαρχα στελέχη των μέσων ενημέρωσης που θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν, να λογοκρίνουν, να αρνηθούν ή να «ελέγξουν τα γεγονότα» – την πυρηνική βόμβα αλήθειας που εξερράγη στον ασφαλιστικό κλάδο. Υπό τις παρούσες συνθήκες, πώς μπορεί ο ασφαλιστικός κλάδος να συνεχίσει τη δουλειά του να κερδοσκοπεί, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των ζωών και των θανάτων των κατατρεγμένων πελατών του;”

 

ΠΗΓΕΣ

Ο Δρ Χολ είναι αρχισυντάκτης της American Herald Tribune. Σήμερα είναι καθηγητής Σπουδών Παγκοσμιοποίησης στο Πανεπιστήμιο του Lethbridge στην Αλμπέρτα του Καναδά. Είναι δάσκαλος στο καναδικό πανεπιστημιακό σύστημα από το 1982. Ο Δρ. Χολ, ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα μεγάλο εκδοτικό έργο δύο τόμων στο McGill-Queen’s University Press με τίτλο «The Bowl with One Spoon».

Για τον Ραφαέλ Λέμκιν:

Ο Ραφαέλ Λέμκιν επινόησε τη λέξη «γενοκτονία» προτού ο κόσμος γνωρίσει τη φρίκη του Άουσβιτς, του Μπούχενβαλντ, του Μπέργκεν-Μπέλσεν και του Νταχάου. Πολωνοεβραίος πρόσφυγας, ήταν ο άνθρωπος πίσω από την πρώτη συνθήκη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη Σύμβαση για την πρόληψη και την τιμωρία του εγκλήματος της γενοκτονίας.

Ο Lemkin σπούδασε φιλολογία και νομικά στα πανεπιστήμια Lwow και Heidelberg και ήταν εξέχων διεθνής νομικός στην προπολεμική Πολωνία. Ήδη από το 1933, εμφανίστηκε ενώπιον του Νομικού Συμβουλίου της Κοινωνίας των Εθνών στη Μαδρίτη με πρόταση να τεθούν εκτός νόμου πράξεις «βαρβαρότητας και βανδαλισμού». Βοήθησε στη σύνταξη του ποινικού κώδικα μιας πρόσφατα ανεξάρτητης Πολωνίας μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και υπηρέτησε ως κρατικός εισαγγελέας στη Βαρσοβία μέχρι το 1934, όταν οι αντισημιτικές συκοφαντίες τον ανάγκασαν να αποσυρθεί στην ιδιωτική πρακτική.

Όταν οι Ναζί εισέβαλαν στην Πολωνία το 1939, ο Lemkin εντάχθηκε στην αντίσταση και τραυματίστηκε στις μάχες. Κρυβόταν στο δάσος για μήνες πριν καταφύγει στη Σουηδία.

Ως επισκέπτης λέκτορας νομικής στο Πανεπιστήμιο της Σουηδίας, στη Στοκχόλμη, ο Lemkin ήταν ο πρώτος ακαδημαϊκός που μελέτησε τον ναζισμό από τη σκοπιά της νομολογίας. Ανέλυσε τα νομικά διατάγματα της Νέας Τάξης στην Ευρώπη που επέτρεψαν τη ναζιστική κατοχή και έγραψε «Κανόνας του Άξονα στην Κατεχόμενη Ευρώπη».

Ο Lemkin προσδιόρισε την αποτρόπαια πρόθεση του Χίτλερ και την ονόμασε «γενοκτονία», μια υβριδική λέξη που αποτελείται από το ελληνικό πρόθεμα genos, που σημαίνει φυλή, και το λατινικό επίθημα cide, που σημαίνει φόνος. Κατά την άποψη του Lemkin, η γενοκτονία είναι ένα προμελετημένο έγκλημα με σαφώς καθορισμένους στόχους, και όχι απλώς μια παρέκκλιση.

Το 1941, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού του προσφέρθηκε μια θέση στο Πανεπιστήμιο Duke. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1942, ο Lemkin έδωσε διαλέξεις στο Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ και υπηρέτησε ως επικεφαλής σύμβουλος του αμερικανικού συμβουλίου Οικονομικού Πολέμου και της Εξωτερικής Οικονομικής Διοίκησης. Διορίστηκε το 1945 ως σύμβουλος διεθνούς δικαίου του Judge Advocate of the US Army, υπηρέτησε επίσης ως νομικός σύμβουλος του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ στη Νυρεμβέργη. Σε διεθνείς νομικές συναντήσεις, άρχισε να σκιαγραφεί ιδέες για μια αλλαγή στο διεθνές δίκαιο. Ήλπιζε να εγκριθεί μια διεθνής σύμβαση για τη γενοκτονία στην ειρηνευτική διάσκεψη του Παρισιού το 1945, αλλά δεν είχε επιτυχία. Στις 9 Δεκεμβρίου 1948, η σύμβαση εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Έχοντας χάσει πάνω από 40 μέλη της οικογένειάς του από τους Ναζί, ο Lemkin προσπάθησε να αναπτύξει διεθνή νομικά μέσα που θα αποτρέπουν τυχόν περαιτέρω περιπτώσεις γενοκτονίας. Εγκαταλείποντας την ακαδημαϊκή του καριέρα, αποφάσισε να επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές του στον ορισμό και την καταγγελία της γενοκτονίας και την καθιέρωσή της ως έγκλημα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Συνέχισε να ασκεί πιέσεις για την επικύρωση της Σύμβασης εκ μέρους των κρατών μελών της και έδωσε διαλέξεις στα πανεπιστήμια Yale, Rutgers και Princeton. Το 1950 και το 1952 ήταν υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης.

Ο Lemkin πέθανε στις 28 Αυγούστου 1959. Είχε γράψει 11 βιβλία, συμπεριλαμβανομένου ενός τόμου για την κριτική της τέχνης, ένα άλλο για την καλλιέργεια τριαντάφυλλου και άλλα που αφορούσαν κυρίως το διεθνές δίκαιο. Οκτώ κεφάλαια μιας ανολοκλήρωτης ιστορίας γενοκτονίας φυλάσσονται επί του παρόντος από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, μαζί με αδημοσίευτα ημερολόγια της προηγούμενης ζωής του Λέμκιν.

Περισσότερες από 90 χώρες έχουν υπογράψει τη σύμβαση, αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες, η χώρα που τον είχε βοηθήσει, δεν επικύρωσε τη συνθήκη μέχρι το 1988.

Lemkin, Raphael

 

Πηγήhttps://www.kontrabandafreepress.com/politika-kimena

Προβολές : 781


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα