Με άφησε άφωνη αυτή η ερώτηση, όπως θα σας αφήσει κι εσάς, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό... (βίντεο)

Με άφησε άφωνη αυτή η ερώτηση, όπως θα σας αφήσει κι εσάς, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό... (βίντεο)

28 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,007
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Ποταμιάνος: ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

 

 

 

ΝΑΙ στην πρόταση του κ. Κωνσταντίνου Ποταμιάνου, που είναι από τους ελάχιστους βαθείς γνώστες του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Ιστορίας.

Η ερώτηση όμως που θέτει στο βίντεο που ακολουθεί, θα σας συγκλονίσει, όπως συγκλόνισε κι εμένα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ.
Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΩΣ ..ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(!!!), ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΝΧΑΪΜ ΟΤΟ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ”ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΗΡ” ΥΠΗΡΞΕ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Σ.Σ. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΕΦΕΡΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ..ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ :ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Πηγή

Για τον σατανιστή Άλιστερ Κρόουλυ, μπορείτε να διαβάσετε

Η ζωή κι ο θάνατος του πιο επιδραστικού «σατανιστή» του κόσμου, Aleister Crowley

και εδώ

Η Ιστορία του Ordo Templis Orientis (O.T.O)

 

Προβολές : 1,007


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα