Μια εξομολόγηση με πολύ διαφθορά, διαστροφή και τον πραγματικό ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη (βίντεο)

Μια εξομολόγηση με πολύ διαφθορά, διαστροφή και τον πραγματικό ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη (βίντεο)

23 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,075
Μοίρασέ το

 

Γιώργος Τράγκας: “Η οικογένεια Μητσοτάκη, εκμαυλίζει, εξαχριώνει, εξαγοράζει συνειδήσεις. Είναι πρωταθλήτρια στον πολιτικό γενιτσαρισμό”

 

Το ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι η πλέον ανήθικη, η πλέον διεφθαρμένη, η πλέον διεστραμμένη και η πλέον σατανική οικογένεια που πέρασε από την ελληνική πολιτική ζωή του τόπου, έχει αρχίσει πλέον να γίνεται κατανοητό στην πλειοψηφία του λαού.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να καταστρέψει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και εκατομμύρια οικογένειες με κάθε τρόπο, δεν κρύβεται πλέον.

Ποτέ δεν τον είχα περί πολλού τον Τράγκα, αν και ως δημοσιογράφος έχει κάνει τρομακτικές αποκαλύψεις, ιδίως για την οικογένεια Μητσοτάκη και την έχει πολεμήσει σκληρά.

Παρ’ όλα αυτά, δεν ξεχνώ πως επί εποχής πρωθυπουργεύοντος Τσίπρα και ιδίως μετά το Μάτι, έκανε μια μεγαλιώδη κωλοτούμπα και προμοτάριζε τον Μητσοτάκη ως … “σωτήρα” από το έτερο πολιτικό κάθαρμα τον Αλέξη…

Η ζωή όμως, παίζει παράξενα παιχνίδια και … τιμωρεί τις κωλοτούμπες…

Και παρά το γεγονός πως θεωρώ τον Γιώργο Τράγκα μέρος του συστήματος και κυρίως της ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, άκουσα προσεκτικά την συνέντευξη που έδωσε στην ΔΕΘ ως αρχηγός πολιτικού κόμματος, αν και ως συνέντευξη, δεν είχε ούτε ένα στοιχείο πολιτικών διαφορών του νεοσύστατου κόμματός του με την οικογένεια Μητσοτάκη και την πολιτική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Ήταν σαν να έβλεπα την δική μου δημοσιογραφική πορεία να περνά μπροστά από τα μάτια μου, με όσα άκουγα.

Οι ίδιες διώξεις από το τοπικό πολιτικό κατεστημένο όταν είχα την εφημερίδα μου, οι ίδιοι εκβιασμοί προς τους διαφημιζόμενους.

Τα πολιτικά καθάρματα, είναι ίδια… το όνομά τους μόνον διαφέρει.

Στάθηκα κυρίως, στον εκμαυλισμό του παιδιού του από τον Μητσοτάκη και τα όσα κρύβονται πίσω από αυτόν και στα υπόγεια του Μαξίμου.

Εκεί, που η διαστροφή έχει να κάνει με παιδιά και μ΄έναν κόσμο που η νοσηρότητα, ξεπέρνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία.

Και θα σταθώ μόνον σ’ αυτό το κομμάτι, γιατί δεν άκουσα ούτε λέξη κριτικής για την πολιτική Μητσοτάκη και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εν γένει…

Θεωρώ τον Γιώργο Τράγκα, ως άλλον έναν “λαγό” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, με … ελεγχόμενη αντιπολίτευση που βολεύει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Παρ’ όλα αυτά, αναρτώ το βίντεό του, μόνο και μόνο ως ένα ακόμα ιστορικό ντοκουμέντο, παρακαταθήκη της σήψης και της διαφθοράς στην οποία έχει περιέλθει τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και εντεύθεν, όχι μόνον η πολιτική, αλλά και η κοινωνική ζωή της Ελλάδας.

Και αν δεν υπάρξει άμεση ανατροπή, μας περιμένουν τα χειρότερα.

Ο Γιώργος Τράγκας, δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό με την συνέντευξή του, πέρα από μια προσωπική και οικογενειακή κόντρα με την κωλο-οικογένεια που κυβερνά.

Αναρωτιέμαι πόσοι αφελείς θα τον ψηφίσουν, αν τελικά κατέλθει στις εκλογές.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Απίστευτη ΣΑΠΙΛΑ! Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Τράγκα: Με εντολή Μητσοτάκη…

 

 

 

Προβολές : 1,075


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα