Μόλις έγινε γνωστό : Ποινική Kαταγγελία που Κατατέθηκε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για Δολοφονίες και Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Μόλις έγινε γνωστό : Ποινική Kαταγγελία που Κατατέθηκε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για Δολοφονίες και Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

22 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,066
Μοίρασέ το
Μόλις έγινε γνωστό : Ποινική Kαταγγελία που Κατατέθηκε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για Δολοφονίες και Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

 

Η καταγγελία διαθέτει εκτεταμένα, λεπτομερή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν από κοινού την ανάπτυξη και απελευθέρωση μιας τοξίνης βιολογικού πολέμου με διπλό στόχο τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, και τον έλεγχο του πληθυσμού.

Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι να οδηγήσουν τελικά σε μια μονοκοσμική κυβέρνηση προκαλώντας πανικό, οικονομικές δυσχέρειες, τρόμο, θάνατο και τραυματισμούς στους παγκόσμιους πληθυσμούς.

Πολλοί από εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διετούς περιόδου αναφέρονται στους ανθρώπους που ενορχήστρωσαν τη μεγαλύτερη φάρσα που γνώρισε ο άνθρωπος, ως “αυτοί”.

Αυτοί” δημιούργησαν μια “πανδημία” ως δούρειο ίππο προκειμένου να εισαγάγουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Ή, “αυτοί” παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας κ.λπ. αλλά ποιοι ακριβώς είναι “αυτοί“;

 

 

 

 

Αυτή τη στιγμή, διεξάγεται ένας φανερός πια πόλεμος, ανάμεσα σε αντιμαχόμενες δυνάμεις για το τελείωμα ή την συνέχιση της καταστροφής.

Το ποιοί δημιούργησαν όλον αυτόν τον εφιάλτη, είναι γνωστό.

Τα πολιτικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ευρώπη, στην Αμερική, την Κίνα και την Ρωσία, είναι αποτέλεσμα του πολέμου που διεξάγεται.

Στην Ευρώπη, κυριαρχεί ο ΓερμανοΓαλλικόΑυστριακός άξονας που μαζί με την Κίνα και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, επεργάζονται σατανικούς σχεδιασμούς για την συνέχιση του εφιάλτη…

Και επειδή δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει, να είστε έτοιμοι για μεγάλες καταστροφές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς τα εβραιοσιωνιστικά καθάρματα που μας κυβερνούν, είναι δεμένα στον ΓερμανοΓαλλοΑυστριακό άξονα και στον άξονα της Κίνας.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό. Διαβάστε το και παρακαλώ, αν θέλετε, διαδώστε το.

Καλλιόπη Σουφλή

 

21 Ιανουαρίου 2022, PATRICIA HARRITYΔιάβαστε το εδώ.

Στις 17 Ιανουαρίου 2022 κατατέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας Ken Paxton. ο επικεφαλής νομικός αξιωματούχος της αμερικανικής πολιτείας του Τέξας, μήνυση κατά ατόμων που κατηγορούνται για συνέργεια σε δολοφονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο καταγγέλλων είναι ένας κάτοικος της κομητείας Harris του Τέξας, ο Jack Boteler, ο οποίος εκπροσωπεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που έλαβαν την Άδεια Έκτακτης Χρήσης “ερευνητική έγχυση γενετικού βιολογικού υλικού (mRNA ή αδενοϊικό DNA) που κωδικοποιεί την ακίδα πρωτεΐνης Wuhan “

Η καταγγελία διαθέτει εκτεταμένα, λεπτομερή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν από κοινού την ανάπτυξη και απελευθέρωση μιας τοξίνης βιολογικού πολέμου με διπλό στόχο τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, και τον έλεγχο του πληθυσμού.

Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι να οδηγήσουν τελικά σε μια μονοκοσμική κυβέρνηση προκαλώντας πανικό, οικονομικές δυσχέρειες, τρόμο, θάνατο και τραυματισμούς στους παγκόσμιους πληθυσμούς.

Πολλοί από εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διετούς περιόδου αναφέρονται στους ανθρώπους που ενορχήστρωσαν τη μεγαλύτερη φάρσα που γνώρισε ο άνθρωπος, ως “αυτοί”. Για παράδειγμα. Αυτοί” δημιούργησαν μια “πανδημία” ως δούρειο ίππο προκειμένου να εισαγάγουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ή, “αυτοί” παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας κ.λπ. αλλά ποιοι ακριβώς είναι “αυτοί“;

Ο Boteler γνωρίζει ακριβώς ποιοι “αυτοί” είναι και έχει κατονομάσει ονόματα και ενώ η πλειοψηφία τους είναι οι συνήθεις ύποπτοι και συχνά αναφέρονται ως οι δράστες, υπάρχουν μερικά ονόματα εδώ που δεν λαμβάνουν αρκετή δημοσιότητα.

Ενώ απολαμβάνουν τη σχετική ανωνυμία τους, είναι σε θέση να συνεχίσουν να συνεργούν στα φερόμενα αδικήματα με μικρή αναστάτωση στη ζωή τους. Για το λόγο αυτό, ο μακρύς κατάλογος των ονομάτων των “αυτών” στην παρούσα καταγγελία κατονομάζεται εδώ, για τον οποίο δεν ζητώ συγγνώμη.

Πρόκειται για τους εξής:

Αν και πρόκειται για έναν ήδη αρκετά μεγάλο κατάλογο κατηγορουμένων, ο Boteler περιλαμβάνει επίσης κάθε άλλο πρόσωπο, κυβερνητικό ή μη κυβερνητικό οργανισμό, με ή χωρίς νομική προσωπικότητα, συμπεριλαμβανομένων τόσο των αμερικανικών όσο και των διεθνών μέσων ενημέρωσης, που εν γνώσει τους συνέβαλαν στην άρνηση ή τον περιορισμό της πρόσβασης σε θεραπευτικές θεραπείες για τον ιό Sars-CoV-2 και/ή προώθησαν ή διέθεσαν πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) (εμβόλια Covid 19).

Η καταγγελία ισχυρίζεται ότι οι ανωτέρω δράστες χρησιμοποίησαν μηχανισμούς ψυχολογικού πολέμου, οι οποίοι περιλαμβάνουν, αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, δημόσια πολιτική, εξαναγκασμό, παραπλάνηση, εντολές, δωροδοκίες, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, περιορισμούς στην απασχόληση, περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου, περιορισμούς στην ελευθερία και άλλες τακτικές.

Αυτοί οι μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν για να παρακινήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να λάβει την προσχεδιασμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία, κατηγορία που υποστηρίζεται από δεδομένα και στοιχεία, τα οποία, αν και ήδη τεράστια, λέγεται ότι αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος του αποδεικτικού, αποδεικτικού υλικού.

Μεγάλο μέρος αυτών των αποδεικτικών στοιχείων παρατίθεται μέσα σε ένα έγγραφο 30 σελίδων, το οποίο δείχνει τα διεθνή γεγονότα που συνέβησαν επί πολλά χρόνια και συνέβαλαν στα εγκλήματα.

Ακολουθεί μια γεύση ορισμένων μόνο από τα γεγονότα και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που αναφέρονται στην καταγγελία ως πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προέλευση του ιού, την ανάπτυξη και προώθηση εμβολίων, τις νοσηλείες, τη λογοκρισία των θεραπευτικών και τα προνόμια των ιατρών.

Ή ρίξτε μια ματιά στην καταγγελία εδώ

Ο Boteler έχει παράσχει αποδείξεις ότι ο Fauci έλαβε μέτρα ήδη από το 1986 για να δημιουργήσει μια ανθρώπινη εξάρτηση από τα εμβόλια, ασκώντας πιέσεις για νομοθεσία που θα απαλλάσσει τις φαρμακευτικές εταιρείες από την ευθύνη μέσω της έγκρισης επείγουσας χρήσης (πηγή).

Το 1998 ο Fauci συνέχισε να χρηματοδοτεί έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chappell Hill (UNC) ακολουθώντας τον κλώνο του Dr. Ralph Baric για τον ιό Corona και ενισχύοντας την παθογόνο “ακίδα-Spike” πρωτεΐνης . Ένα χρόνο αργότερα, το 1999, ο κοροναϊός κατασκευάστηκε ως βιολογικό όπλο που πληρώθηκε από τον Fauci μέσω του NIAID. και αργότερα κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το UNC ως ιός Sars Corona Virus το 2002 – ένα ολόκληρο χρόνο πριν ακούσει κανείς το όνομα Sars. (πηγή) (πηγή) (πηγή).

Μεταξύ Ιανουαρίου 2014 και Δεκεμβρίου 2020, ο Fauci, μαζί με άλλους κατονομαζόμενους και μη κατονομαζόμενους εναγόμενους, παρείχε δείγματα παραγόντων βιολογικού πολέμου και χρηματοδότηση στο βιοεργαστήριο επιπέδου 4 της Wuhan με σκοπό τη συνέχιση της έρευνας “κέρδους από τη λειτουργία”. Ο Fauci δήλωσε αργότερα στο Κογκρέσο ενόρκως ότι ο σκοπός δεν ήταν το κέρδος της λειτουργίας, στοιχεία που θα αποδείκνυαν αργότερα ότι είπε ψέματα (πηγή) (πηγή) (πηγή).

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι ότι το 2017 ο Fauci προειδοποίησε τον πρόεδρο Trump ότι “θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη, παγκόσμια πανδημία κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στο αξίωμα” βίντεο παρακάτω.

Ο Bill Gates είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το “COVID”, ωστόσο, δεν είναι τόσο γνωστό το γεγονός ότι συγκάλεσε μια συνάντηση γύρω στον Μάρτιο του 2013, στην οποία συμμετείχαν οι Fauci, Eli Broad, Theodore (Ted) Turner, Warren Buffet, Oprah Winfrey, George Soros, William Gates Jr. και άλλοι εναγόμενοι.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, αν και πλαισιώθηκε με λιγότερο “σκοτεινούς” όρους σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ως σκοπό τον σχεδιασμό μιας μαζικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως αποδεικνύεται εν μέρει από την παρουσία του Dr. Fauci, του μοναδικού μη δισεκατομμυριούχου που πιστεύεται ότι ήταν εκεί παρών. (πηγή) (πηγή) (πηγή) (πηγή) .

Στις 17 Φεβρουαρίου 2017, ο Gates προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου του 53 δηλώνοντας: “Η βιοτρομοκρατία έχει γίνει αρκετά εφικτή ώστε ένας γενετικός μηχανικός να μπορεί να χρησιμοποιήσει τους υπολογιστές για να δημιουργήσει ένα συνθετικό αερομεταφερόμενο παθογόνο ικανό να εξαλείψει γρήγορα ένα κλάσμα του παγκόσμιου πληθυσμού”.

“Η επόμενη επιδημία θα μπορούσε να ξεκινήσει από την οθόνη του υπολογιστή ενός τρομοκράτη που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη γενετική μηχανική για να δημιουργήσει μια συνθετική έκδοση του ιού της ευλογιάς ή ένα υπερμεταδοτικό και θανατηφόρο στέλεχος της γρίπης” (πηγή).

Στις 9 Νοεμβρίου 2015, ο εναγόμενος Ralph Baric, από το τμήμα μικροβιολογίας και ανοσολογίας του UNC δημοσίευσε το “A SARS-like Cluster of Circulating Bat Coronaviruses Shows Potential for Human Emergence”, που προέκυψε από την έρευνά του για τη δημιουργία μιας ιογενούς ασθένειας με κατασκευασμένο “κέρδος λειτουργίας – gain-of function

Η έκθεση την οποία διηύθυνε και απέστειλε ο Fauci, ανέφερε: “Έχοντας διαπιστώσει ότι η ακίδα SHC014 έχει την ικανότητα να μεσολαβεί στη μόλυνση ανθρώπινων κυττάρων και να προκαλεί ασθένεια σε ποντίκια, στη συνέχεια συνθέσαμε έναν μολυσματικό κλώνο SHC014-CoV πλήρους μήκους με βάση την προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε για τον SARS-CoV”.

Ο Baric δηλώνει επίσης: “για να εξετάσουμε τη δυνατότητα ανάδυσης (δηλαδή τη δυνατότητα μόλυνσης του ανθρώπου) των κυκλοφορούντων CoV νυχτερίδων, κατασκευάσαμε έναν χιμαιρικό ιό που κωδικοποιεί μια νέα, ζωονοσογόνο πρωτεΐνη CoV spike {. . . ] χαρακτηρίσαμε τη λοίμωξη από CoV που μεσολαβεί από την πρωτεΐνη αιχμής SHC014 σε πρωτογενή κύτταρα των ανθρώπινων αεραγωγών και in vivo και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο DIV δεν θα ήταν προστατευτικό έναντι της λοίμωξης με SHC014 και θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τη νόσο στην ομάδα των ηλικιωμένων που έχουν εμβολιαστεί.” (πηγή).

Ο Peter Daszak υπήρξε ένα σχετικά λιγότερο γνωστό όνομα σε σύγκριση με τους Fauci, Gates και Rockefeller, ωστόσο φαίνεται να είναι πολύ σημαντικός στο σχεδιασμό της “Πανδημίας

Το 2015, ο Dr. Peter Daszak, ο οποίος ήταν τότε Διευθύνων Σύμβουλος της EcoHealth Alliance, σε ομιλία του στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, μίλησε για την ανάγκη προώθησης μιας μεγάλης πανδημίας, λέγοντας ότι “μέχρι μια κρίση μολυσματικών ασθενειών να είναι πολύ πραγματική, παρούσα και σε επίπεδο έκτακτης ανάγκης συχνά αγνοείται.

” Για να διατηρηθεί η βάση χρηματοδότησης μετά την κρίση, είπε, πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση από το κοινό της ανάγκης για ΜΚΜ, όπως ένα παν-γριπικό ή παν-κορονοϊικό εμβόλιο. Ένας βασικός μοχλός είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η οικονομία ακολουθεί τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας” (πηγή).

Ο David Rockefeller φαίνεται να είναι κάποιος που ήταν ανέκαθεν πολύ ανοιχτός σχετικά με τα σχέδιά του για τον παγκόσμιο πληθυσμό, υποθέτω ότι ισχύει αυτό που λένε, ότι το καλύτερο μέρος για να κρυφτείς είναι το ανοιχτό, καθώς αν και αναφέρθηκε πολλές φορές για χρόνια, οι δηλώσεις του δεν φάνηκε ποτέ να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Ο Rockefeller αναφέρεται στην καταγγελία από το 1984, όπου λέγεται ότι είχε γνωμοδοτήσει για την ανάγκη να τερματιστεί η αυτοδιοικητική κυβέρνηση (πηγή) Μια δεκαετία αργότερα, εξακολουθούσε να διαφημίζει τα οφέλη μιας μονοκοσμικής κυβέρνησης και τον έλεγχο του πληθυσμού, κάτι που αναφέρθηκε από την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τρία χρόνια αργότερα,

Τον Μάιο του 2010, το Ίδρυμα Rockefeller και το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο δημοσίευσαν Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης, τα οποία περιγράφουν ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο οι παγκόσμιες δυνάμεις χρησιμοποιούν μια παγκόσμια πανδημία, φυσική ή ανθρωπογενή, που αποτελεί ευκαιρία για τον τεχνοκρατικό έλεγχο της ανθρωπότητας και τη μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το LOCK STEP Scenario, Narratives, απεικονίζει έναν κόσμο με αυστηρότερο κυβερνητικό έλεγχο από πάνω προς τα κάτω και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη αντίδραση των πολιτών (σελίδα 18). Αυτή η δημοσίευση παρείχε το πλαίσιο και τη μεθοδολογία για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία μιας προγραμματισμένης επίθεσης βιολογικού πολέμου κατά του παγκόσμιου πληθυσμού σύμφωνα με τον Boteler (πηγή) (πηγή).

Ο Rockefeller δεν ήταν ο μόνος στις προετοιμασίες για τον μελλοντικό “ιό” ή δούρειο ίππο που θα βοηθούσε στην αποδοχή της ΝΔΤ. Η καταγγελία έχει επίσης αποδείξει ότι η “πανδημία” του COVID ήταν προσχεδιασμένη:

  • Το 2019, ο ΠΟΥ δημοσίευσε μια “Παγκόσμια άσκηση για την απελευθέρωση αναπνευστικών παθογόνων μικροοργανισμών”, για να διευκολύνει την παγκόσμια αποδοχή ενός εμβολίου (πηγή).
  • Ένα εκτελεστικό διάταγμα τον Σεπτέμβριο του 2019 για την ανάπτυξη εμβολίου με “ταχύτητα δίνης-Warp Speed, ο Fauci δήλωσε αργότερα στο Κογκρέσο (Δεκέμβριος 2019), ότι το Προεδρικό Διάταγμα είχε εγκρίνει την ανάπτυξη εμβολίου mRNA.
  • Τον Οκτώβριο του 2019, οι Gates, Fauci, Brix, το NIH, το CDC και ο ΠΟΥ, και οι συνεργαζόμενοι συνωμότες σχεδίασαν, ενορχήστρωσαν και διεξήγαγαν το Event 201 μια πρακτική εξάσκηση της παγκόσμιας αντίδρασής τους στην εγκληματική τους επιχείρηση (Πηγή)
  • Σεπτέμβριος 2015, ο Richard Rothschild & το Ινστιτούτο Pirbright ανέπτυξαν και κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το κιτ δοκιμής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (“PCR”) “Covid 19”, τεσσεράμισι χρόνια πριν από την ανακάλυψη του νέου ιού Corona (Πηγή)
  • Τον Ιανουάριο του 2018, η Παγκόσμια Τράπεζα, οι θυγατρικές χρηματοδοτικές εταιρείες και οι συνδεδεμένες οντότητες, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (“ΔΝΤ”), χρηματοδότησαν την αγορά των κιτ δοκιμής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (“PCR”) Covid 19 για περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Επιπρόσθετα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το όλο γεγονός ήταν προσχεδιασμένο παρουσιάστηκαν επίσης σχετικά με τα εμβόλια. Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο του 2016, τα εναγόμενα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, και άλλα μέρη, κατέθεσαν αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO/2018/081318 των ΗΠΑ για τη δημιουργία ενέσιμης ένωσης που προκαλεί στον παραλήπτη την παραγωγή ακίδων πρωτεϊνών του κορονοϊού της προφυσιολογίας.

Το εν λόγω ενέσιμο προϊόν είναι γνωστό ως “εμβόλιο Moderna Covid 19”. Μια πρόσφατα αποκαλυφθείσα συμφωνία του 2015, η οποία μέχρι πρότινος ήταν “εμπιστευτική” μεταξύ του NIAID και της Moderna, δείχνει ότι οι δύο κατέχουν από κοινού το εμβόλιο, όταν ταυτόχρονα μοιράζονται το σύνολο των δεδομένων με τον Δρ Ralph Baric του UNC (πηγή).

Ο Boteler έχει επίσης συγκεντρώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πώς οι κατηγορούμενοι “επώνυμοι και ανώνυμοι“, αλλά συμπεριλαμβανομένου του CDC, του ΠΟΥ. NIH, με δόλο εξανάγκασαν, έδωσαν εντολή, εξαπάτησαν και διεξήγαγαν ένα εγκληματικό σχέδιο για να αυξήσουν το φόβο και τον τρόμο

μεταξύ του παγκόσμιου πληθυσμού, ανταμείβοντας οικονομικά νοσοκομεία, γιατρούς, κυβερνήσεις, υπουργεία και παρόχους υπηρεσιών υγείας με χρηματικές αμοιβές έως και 400.000 δολάρια ΗΠΑ ανά περίπτωση για τη διάγνωση ουσιαστικά όλων των ασθενειών, της νοσηρότητας και των θανάτων ως προκαλούμενων από το Covid 19 (Πηγή)

Τα εμβόλια τότε χαιρετίστηκαν ως η απάντηση σε αυτές τις θανατηφόρες περιπτώσεις, ωστόσο από τις 2 Ιανουαρίου 2022, η εβδομαδιαία έκθεση VAERS “Red Box” του VAERS έφτασε στο “πρωτοφανές ορόσημο” των 1.000.227 τραυματισμών μετά από εμβόλια κοροναϊού. Στην 31ετή ιστορία του VAERS, υπάρχουν 9.248 αναφορές θανάτων μετά από όλα τα άλλα εμβόλια.

Επίσης, από την έναρξη της εκστρατείας για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού έχουν υπάρξει 21.002 αναφορές θανάτου μετά από εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μετά από περίπου 26 αναφορές θανάτων το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων σταμάτησε. (Πηγή)

Η υπόθεση Boteler, απ’ όσο μπορούμε να δούμε, τα έχει όλα και έχει παραθέσει τα στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Του ευχόμαστε καλή τύχη με την υπόθεσή του και τον ευχαριστούμε που φέρνει αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη δικαιοσύνη.

Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε ολόκληρη την υπόθεση εδώ

—————

Δικτυογραφία:

Just In: Criminal Complaint Filed In The Office Of The Texas Attorney General Alleges Murder and Crimes Against Humanity – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/21/criminal-complaint-texas-attorney-general-crimes-against-humanity/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,066


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα