Νέα ΦΡΙΚΗ! Η τρομακτική αποκάλυψη του Λύκ Μοντανιέ. Τα «εμβόλια» του Covid δίνουν στους ανθρώπους AIDS; 

Νέα ΦΡΙΚΗ! Η τρομακτική αποκάλυψη του Λύκ Μοντανιέ. Τα «εμβόλια» του Covid δίνουν στους ανθρώπους AIDS; 

21 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,323
Μοίρασέ το

 

Οι λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος πέφτουν περίπου 5% ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όσους εμβολιάστηκαν

Ο νομπελίστας Ζαν-Λυκ Μοντανιέ έγραψε στο tweeter:  “Για όσους έχουν κάνει την τρίτη δόση Να πάτε να κάνετε ένα τεστ για Αids Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Μετά να μηνύσετε την κυβέρνησή σας”

 

 

Ατέλειωτη ΦΡΙΚΗ!

Και κανείς “υπεύθυνος” δεν ενημερώνει γι αυτό!!

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,  ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ… ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ…

ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Καλή … κόλαση, πρόβατα, που τρέξατε να μπολιαστείτε και κυρίως να μπολιάσετε και τα παιδιά σας.

 

 

 

 

Ήδη από το 2020, πριν ακόμη την έναρξη της μαζικής διάχυσης και επιβολής των ενέσεων για τον Covid, είχαμε τις απαραίτητες προειδοποιήσεις σχετικά με την ανάπτυξη AIDS που σχετίζεται με τα “εμβόλια”, και μάλιστα σε άρθρο των New York Post (!!), με τον τίτλο : “Ορισμένα εμβόλια κατά του COVID-19 θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο HIV, προειδοποιούν οι ερευνητές” του 

 

Ορισμένα υποψήφια εμβόλια για τον κορωνοϊό που βρίσκονται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να αυξήσουν την ευαισθησία στον HIV, προειδοποίησε μια ομάδα ερευνητών.

Ένας τροποποιημένος ιός που χρησιμοποιείται σε τέσσερις υποψήφιους εμβολίου για τον COVID-19 – που ονομάζεται αδενοϊός 5 (Ad5) – έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη μετάδοση του ιού του AIDS στο παρελθόν, έγραψαν οι ερευνητές σε μια «προειδοποιητική ιστορία» που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet τη Δευτέρα . .

Οι αδενοϊοί – μια ομάδα κοινών ιών που μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του κοινού κρυολογήματοςμερικές φορές είναι γενετικά τροποποιημένοι και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εμβολίων.

Ωστόσο, το στέλεχος Ad5 που χρησιμοποιήθηκε σε έναν πιθανό εμβολιασμό κατά του HIV πριν από μια δεκαετία βρέθηκε ότι κάνει ορισμένους άνδρες πιο ευάλωτους στον HIV σε ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές, σύμφωνα με το Science Magzine .

Δεν είναι σαφές γιατί το Ad5 αύξησε τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV στη δοκιμή, αλλά μετά από αυτά τα ευρήματα, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci, συνέστησαν να μην χρησιμοποιείται το στέλεχος σε εμβόλια.

Οι ερευνητές προειδοποιούσαν ότι πρέπει να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτήν την παρενέργεια προτού διαδοθούν οι εμβολιασμοί για τον COVID-19 σε ευάλωτους πληθυσμούς.

 

«Εάν βρισκόμουν σε μια χώρα της υποσαχάριας Αφρικής και έπαιρνα μια απόφαση για το τι θα ήθελα για τη χώρα μου για τη χρήση εμβολίου SARS-CoV-2 από έναν γενικό πληθυσμό, δεν καταλαβαίνω γιατί θα επέλεγα έναν φορέα Ad5 [εμβόλιο] όταν υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές επιλογές», είπε στο Science Mag ο καθηγητής Lawrence Corey, ένας από τους συν-συγγραφείς της προειδοποίησης Lancet.

Οι ερευνητές εντοπίζουν τέσσερα πιθανά εμβόλια COVID-19 που περιέχουν Ad5 που βρίσκονται σε εξέλιξη διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Το ImmunityBio με έδρα την Καλιφόρνια έλαβε έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων την περασμένη εβδομάδα για να ξεκινήσει τις προκαταρκτικές δοκιμές του υποψηφίου εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με τους LA Times . Το εμβόλιο χρησιμοποιεί το Ad5 για να μεταφέρει πρωτεΐνες του κορωνοϊού στο σώμα για να προκαλέσει μια ανοσολογική απόκριση που ελπίζουμε ότι προστατεύει από τη μόλυνση.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Patrick Soon-Shiong επιμένει ότι το Ad5 του ImmunityBio έχει τέσσερα διαγραμμένα γονίδια που μειώνουν τις ανοσολογικές αποκρίσεις που προκαλεί.

«Είναι 90% σίγαση», είπε στο Science Mag.

Δύο άλλοι υποψήφιοι εμβολίου για τον κορονοϊό περιέχουν τον τροποποιημένο ιό βρίσκονται επί του παρόντος σε προηγμένες δοκιμές στη Ρωσία και το Πακιστάν, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τα εμβόλια κατά του COVID-19 που αναπτύσσονται επί του παρόντος από την Johnson & Johnson και την AstraZeneca χρησιμοποιούν διαφορετικούς αδενοϊούς ως φορείς για την παροχή των πρωτεϊνών, πρόσθεσε.

Το παραπάνω άρθρο επιβεβαιώνει και το Pulitzer Center και ο Jon Cohen: 

“..Στο τεύχος του  The Lancet της 19ης Οκτωβρίου , τέσσερις βετεράνοι ερευνητές  σηκώνουν μια προειδοποιητική σημαία  για αυτούς τους υποψηφίους εμβολίου για τον COVID-19 αφηγούμενοι την εμπειρία τους από τη διεξαγωγή μιας ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο δοκιμής εμβολίου κατά του AIDS που ονομάζεται STEP. Μια ενδιάμεση ανάλυση του STEP διαπίστωσε ότι οι άνδρες χωρίς περιτομή που είχαν μολυνθεί φυσικά με το Ad5 πριν λάβουν το εμβόλιο έγιναν ιδιαίτερα ευάλωτοι στον ιό του AIDS. 

Το εμβόλιο, που φτιάχτηκε από τη Merck, ήταν η κύρια ελπίδα για μια 20ετή τότε αναζήτηση για ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να εμποδίσει τον HIV. Αλλά μετά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων του STEP, το παιχνίδι έφτασε στα άκρα. «Χρειάστηκε μια δεκαετία για να επανεμφανιστεί», λέει ένας από τους συν-συγγραφείς της αλληλογραφίας του  Lancet  , ο Lawrence Corey του Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο Fred Hutchinson.

Το αρνητικό αποτέλεσμα στο STEP – το οποίο αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Merck σε άτομα υψηλού κινδύνου μόλυνσης από HIV στην Αμερική και την Αυστραλία – εμφανίστηκε επίσης σε μια δεύτερη μελέτη, που ονομάστηκε Phambili, για το ίδιο εμβόλιο. Διεξαγόταν ταυτόχρονα στη Νότια Αφρική και διακόπηκε νωρίς, λόγω των δεδομένων STEP.

 

Στην Αυστραλία, ωστόσο, ένα πολλά υποσχόμενο Αυστραλιανό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εγκαταλείφθηκε αφού οι συμμετέχοντες στη δοκιμή επέστρεψαν με “ψευδώς θετικά” αποτελέσματα για τον HIV. Εφόσον ήταν ψευδώς θετικά, γιατί σταμάτησε η χορήγησή τους?

 

Η Αυστραλία επρόκειτο, τότε, να αγοράσει 51 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου που αναπτύσσονταν από την αυστραλιανή εταιρεία CSL και το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ (UQ). Οι CSL και UQ τόνισαν ότι τα θετικά αποτελέσματα ήταν ψευδή – που σημαίνει ότι η υγεία των συμμετεχόντων στη δοκιμή δεν κινδύνευε. Η αυστραλιανή κυβέρνηση είπε ότι είχε πλέον συνάψει συμφωνία για το εμβόλιο Novavax και αύξησε την υπάρχουσα παραγγελία του για το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca.

“..Το πώς ακριβώς το εμβόλιο Ad5 της Merck αύξησε τον κίνδυνο μετάδοσης του HIV στο STEP και στο Phambili παραμένει θολό. Το  άρθρο του Lancet  περιγράφει διάφορες δυνατότητες, όπως η μείωση της ανοσίας στον HIV, η ενίσχυση της αναπαραγωγής του ιού του AIDS ή η δημιουργία περισσότερων κυττάρων-στόχων για αυτόν.

 

Εκτός από τα υποψήφια εμβόλια με το Ad5 για τον COVID-19, πολλά άλλα κορυφαία εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κατασκευάστηκαν από την Johnson & Johnson και την AstraZeneca/το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, χρησιμοποιούν διαφορετικούς αδενοϊούς ως φορείς¨” Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οποιοσδήποτε από αυτούς τους αδενοϊούς αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV.”

Από τα υποψήφια εμβόλια COVID-19 που βασίζονται στο Ad5, η CanSino Biologics με έδρα την Κίνα είχε αναπτύξει το καλύτερο. Σε μια  έκθεση του Lancet  τον Μάιο, ερευνητές από την εταιρεία αναγνώρισαν την «αμφιλεγόμενη» πιθανότητα ο φορέας τους να αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV και είπαν ότι θα το παρακολουθούσαν στις δοκιμές του υποψηφίου εμβολίου. Το εμβόλιο της CanSino για τον COVID-19 δοκιμαζόταν σε τεστ αποτελεσματικότητας στη Ρωσία και το Πακιστάν, “…οι οποίες μαζί ελπίζουν να εγγράψουν περισσότερα από 40.000 άτομα για κλινικές έρευνες και η εταιρεία συζητά την έναρξη μελετών στη Σαουδική Αραβία, τη Βραζιλία, τη Χιλή και το Μεξικό”.

Η Κίνα είχε ήδη εγκρίνει ένα εμβόλιο το CanSino κατά του Έμπολα που χρησιμοποιεί τον φορέα Ad5. Ο Yu Xuefeng, Διευθύνων Σύμβουλος της CanSino, λέει  στο Science  ότι ο κίνδυνος αυξημένης ευαισθησίας στον HIV μπορεί να περιοριστεί στα εμβόλια Ad5 που παράγουν μια πρωτεΐνη του ιού του AIDS. «Δεν υπάρχει ακόμη σαφής απάντηση», λέει ο Yu. «Σίγουρα δεν έχουμε δει τίποτα με το εμβόλιο για τον Έμπολα».

Το εμβόλιο της εταιρείας για τον Έμπολα δοκιμάστηκε σε πληθυσμό στη Σιέρα Λεόνε που, σημειώνει, είχε σχετικά υψηλό επιπολασμό HIV, καθιστώντας πιο πιθανό να μεγιστοποιήσει το πρόβλημα εάν υπήρχε.

 

Σύμφωνα με άρθρο του Reuter στις 4.12.2021, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο διεξάγει έρευνα για τη σύνδεση των εμβολίων Covid-19 με το AIDS

 

  • Ο Μπολσονάρο, είπε σε ζωντανή μετάδοση τον Οκτώβριο του 2021 ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα προσβολής από AIDS, και ο Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου διέταξε τον γενικό εισαγγελέα της χώρας να διεξαγάγει έρευνα για τα σχόλια του προέδρου

Η είδηση αποσιωπήθηκε από όλα τα ΜΜΕ και το σχετικό βίντεο κατέβηκε από τα κοινωνικά δίκτυα.

 

Στις 19.10.2021, Douglas Batistic στα  Natural News. δημοσιεύει επίσης άρθρο με τον ανωτέρω τίτλο, όπου αναφέρει αναλυτικά ότι :

 

Τα  τελευταία δεδομένα  από την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου PHE του Ηνωμένου Βασιλείου υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν «εμβολιαστεί πλήρως» για τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) χάνουν περίπου το πέντε τοις εκατό του ανοσοποιητικού τους συστήματος την εβδομάδα.

 

Άτομα με διπλή ένεση μεταξύ 40 και 70 ετών έχουν ήδη χάσει περίπου το 40 τοις εκατό της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος από τη στιγμή που τους χορηγείται η ένεση. Στη συνέχεια χάνουν προοδευτικά περισσότερο από αυτό με την πάροδο του χρόνου, με την κορύφωση της απώλειας του ανοσοποιητικού συστήματος για πολλούς να αναμένεται να φτάσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

«Αν συνεχιστεί αυτό, τότε οι 30-50 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, μηδενική ιική άμυνα μέχρι τα Χριστούγεννα και όλα τα διπλά εμβολιασμένα άτομα άνω των 30 θα έχουν χάσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους», αναφέρει  το The Exposé .

Δεν υπάρχει αμφιβολία, με βάση τα δεδομένα, ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα πάσχουν από αυτό που φαίνεται να είναι σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας, πιο ευρέως γνωστό ως AIDS. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα εξασθενεί, κάτι που πολλοί έχουν  προειδοποιήσει  ότι θα συνέβαινε.

«Άτομα ηλικίας 40-69 ετών έχουν ήδη χάσει το 40% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος και το χάνουν σταδιακά με 3,3% έως 6,4% την εβδομάδα»,   αναφέρει το The Exposé .

 

Είναι ενδιαφέρον ότι τα δημογραφικά στοιχεία με τη χειρότερη κατάσταση είναι τα άτομα ηλικίας 40-49 ετών, τα οποία υφίστανται ολική απώλεια του ανοσοποιητικού συστήματος σε περίπου εννέα εβδομάδες. Η καλύτερη ομάδα είναι τα νεότερα άτομα ηλικίας 18-29 ετών, που τείνουν να διαρκούν περίπου 44 εβδομάδες.

Οι ηλικιωμένοι άνω των 80 ετών διαρκούν περίπου 20 εβδομάδες, ενώ η ηλικιακή κατηγορία 50-59 διαρκεί μόνο περίπου 15 εβδομάδες. Οι υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες διαρκούν από 12 έως 25 εβδομάδες.

«Όλοι οι άνω των 30 θα έχουν χάσει το 100% της συνολικής ανοσοποιητικής τους ικανότητας (για ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 6 μήνες», προειδοποιεί  το The Exposé .

«Οι 30-50 ετών θα το έχουν χάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν στη συνέχεια αποτελεσματικά το πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας και θα καταστρέψουν το NHS (Εθνική Υπηρεσία Υγείας).

Η λήψη μιας «ενισχυτικής» βολής θα επιταχύνει μόνο τη διαδικασία θανάτου

 

Δεν είναι μόνο ότι τα τρυπήματα δεν παρέχουν την απαιτούμενη ποσότητα προστασίας έναντι της γρίπης Fauci. Το γεγονός είναι ότι δεν παρέχουν καμία προστασία μακροπρόθεσμα και στην πραγματικότητα  καταστρέφουν  το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου.

«Η Pfizer ισχυρίστηκε αρχικά 95% αποτελεσματικότητα για το εμβόλιο της (υπολογισμένη όπως στην τελευταία στήλη παραπάνω). Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι οι αριθμοί τους μπορεί κάλλιστα να ήταν σωστοί αμέσως μετά τον εμβολιασμό (οι μικρότερες ηλικιακές ομάδες έκαναν το εμβόλιο για το συντομότερο χρονικό διάστημα)»,   εξηγεί η The Exposé .

«Αλλά τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν επίσης ότι τα εμβόλια ΔΕΝ χάνουν απλώς την αποτελεσματικότητά τους με την πάροδο του χρόνου σε μηδενική απόδοση, αλλά προοδευτικά βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι να επιτευχθεί αρνητική αποτελεσματικότητα. Αυτή τη στιγμή αφήνουν οποιονδήποτε άνω των 30 σε χειρότερη θέση από ό,τι πριν από τον εμβολιασμό».

Οι άνθρωποι που λαμβάνουν τα εμβόλια Biden “Booster” θα επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία μόνο προσθέτοντας ακόμη περισσότερες χημικές ουσίες που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό στο σώμα τους. Η καθοδική σπείρα θα κινηθεί ακόμα πιο γρήγορα, με άλλα λόγια, όσο περισσότερους πυροβολισμούς κάνει ένα άτομο.

«Αν δεν κάνουμε τίποτα για αυτό, θα γίνει πολύ χειρότερο από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ», έγραψε ένας   σχολιαστής του Exposé. 

«Εγώ, για ένα, εκτιμώ όλους όσους αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται ενάντια σε αυτήν την τυραννία».

«Η πρωτεΐνη ακίδας καταλαμβάνει τα μιτοχόνδριά σας… για πάντα», έγραψε ένας άλλος. «Τα μιτοχόνδρια είναι η καρδιά του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Ουσιαστικά, καταλαμβάνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι πρωτεΐνες ακίδας είναι τα βιολογικά όπλα. Το δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ένα θανατηφόρο όπλο. Αυτό είναι HIV στα στεροειδή».

Άλλοι επανέλαβαν αυτά τα ίδια συναισθήματα, σημειώνοντας ότι είναι οδυνηρά προφανές το ποια είναι η ατζέντα. Το πώς θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει με ειλικρίνεια ότι όλα αυτά είναι για τη «δημόσια υγεία» παραμένει ένα μυστήριο.”

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη γενοκτονία του «εμβολίου» του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) βρίσκονται στο  ChemicalViolence.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheExpose.uk

NaturalNews.com

 

Ενημέρωση COVID-19 από το Pulitzer Center: Η σύνδεση μεταξύ τοπικών και παγκόσμιων θεμάτων –το μακροχρόνιο μάντρα του Κέντρου Πούλιτζερ– δεν ήταν, δυστυχώς, ποτέ πιο εμφανής. Είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι να υπηρετούμε τους δημοσιογράφους, τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια με τα οποία συνεργαζόμαστε, συνεχίζοντας την προώθηση της βασικής αποστολής μας: να επιτρέψουμε τη σπουδαία δημοσιογραφία και εκπαίδευση σχετικά με υποαναφερόμενα και συστημικά ζητήματα που έχουν απήχηση τώρα – και συνεχίζουν να έχουν συνάφεια στους επόμενους καιρούς . Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια στιγμή για αποφασιστική δράση. Μάθετε περισσότερα για τα βήματα που κάνουμε .

 

Πηγή https://www.kontrabandafreepress.com/h-apokalipsi-i-meros-fakelos-emvoliasmi?fbclid=IwAR2XMEqpgo6202me1t3O17_G1cM-I4xg4PipGeUjOooltOP1btThYhfMowU

Προβολές : 3,323


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα