Νέα ΦΡΙΚΗ! Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν θανατηφόρους, νέους γενετικά τροποποιημένους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των MOUSEPOX και MONKEYPOX…Αυστραλιανή ερευνητική ομάδα δημιουργεί κατά λάθος έναν ιό με ποσοστό θανάτωσης 100%!!!

Νέα ΦΡΙΚΗ! Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν θανατηφόρους, νέους γενετικά τροποποιημένους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των MOUSEPOX και MONKEYPOX…Αυστραλιανή ερευνητική ομάδα δημιουργεί κατά λάθος έναν ιό με ποσοστό θανάτωσης 100%!!!

16 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:595
Μοίρασέ το

 

Θα χρησιμοποιηθούν για να απαιτήσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΕΣ στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας;»

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Εικόνα: Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν θανατηφόρους, νέους γενετικά τροποποιημένους ιούς, συμπεριλαμβανομένων των MOUSEPOX και MONKEYPOX… θα χρησιμοποιηθούν για να απαιτήσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JABS στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας;»

( Natural News ) Η ευλογιά των ποντικών είναι μια ασθένεια που προκαλείται από έναν ιό που προσβάλλει τους μαλακούς ιστούς των ποντικών, συμπεριλαμβανομένης μιας οξείας μορφής μόλυνσης που έχει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.

Η ασθένεια είναι συγγενής του ιού της ευλογιάς και έχει ερευνηθεί και αναλυθεί προσεκτικά από επιστήμονες στην Αυστραλία, οι οποίοι αναγνώρισαν τον ιό ως έναν ειδικό ιό των ιών της ευλογιάς των θηλαστικών.

Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι που η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδότησε έναν επιστήμονα το 2003 για να δημιουργήσει σκόπιμα μια εξαιρετικά θανατηφόρα μορφή ευλογιάς των ποντικιών που ονομάζεται τροποποιημένη ευλογιά των ποντικών, χρησιμοποιώντας γενετική τροποποίηση (GM), γνωστή και ως γενετική μηχανική.

Κανένα αντιιικό φάρμακο ή εμβόλιο δεν λειτουργεί κατά αυτής της θανατηφόρου γενετικά τροποποιημένης ευλογιάς των ποντικών.

Προκαλούμενη από τον ειδικό για τον άνθρωπο ιό variola, η ευλογιά των ποντικιών εγείρει τώρα φόβους ότι η τεχνολογία επιτρέπει τη χρήση της για βιοπόλεμο .

Η τροποποιημένη ευλογιά ποντικιού θα απελευθερωθεί «κατά λάθος» στις ΗΠΑ, για να προστεθεί στο χάος του Covid;

Θα ακολουθήσει ένα «εμβόλιο mRNA της ευλογιάς του ποντικιού» ως νέα μορφή ελέγχου παρασίτων;

Αυστραλιανή ερευνητική ομάδα δημιουργεί κατά λάθος έναν ιό με ποσοστό θανάτωσης 100%, καθώς εξαφανίζει βασικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος

Αν και η ευλογιά των ποντικιών δεν επηρεάζει τους ανθρώπους, ούτε ο Covid-19 προτού του δοθεί « κέρδος λειτουργίας » και γενετικά τροποποιημένος για να στοχεύει και να επιτίθεται ειδικά στον ανθρώπινο πνευμονικό ιστό. Η τροποποιημένη ευλογιά ποντικιών θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε βιοπόλεμο από το κακόβουλο ΚΚΚ ή το ύπουλο CDC ή και τα δύο. Στενά συνδεδεμένη με την ευλογιά, η τροποποιημένη ευλογιά των ποντικιών προσαρμόζεται ώστε να είναι πολύ πιο θανατηφόρα όπως ο ιός της γρίπης της Κίνας.

Οι ερευνητές στην Αυστραλία ισχυρίστηκαν ότι «δεν είχαν πρόθεση» να παράγουν αυτόν τον θανατηφόρο ιό. Αφορούσε απλώς τον έλεγχο των παρασίτων (άλλο όνομα για τον έλεγχο του πληθυσμού).

Ένας από τους ερευνητές, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο σοβιετικό πρόγραμμα μικροβιοπολέμου, είπε ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να δείξουμε πώς η ευλογιά θα μπορούσε να αλλοιωθεί ώστε να γίνει «πιο λοιμογόνος».

Σίγουρος.

Η έρευνα και η τροποποίηση του ιού επικεντρώθηκαν στη διέγερση αντισωμάτων που σκοτώνουν τα αυγά του ποντικιού, καθιστώντας τα ζώα στείρα.

Ο ιός ήταν ο μεταφορέας, ένα όχημα, για την εμφύτευση «πρωτεϊνών» αυγού (σκεφτείτε πρωτεΐνες αιχμής σε ένα εμβόλιο) σε ποντίκια για να πυροδοτήσει αυτήν την απόκριση αντισωμάτων.

Να το πάρεις;

Ανακάλυψαν ότι ο τροποποιημένος ιός ευλογιάς του ποντικιού που δημιούργησαν κατέστειλε πλήρως το βραχίονα του ανοσοποιητικού συστήματος που καταπολεμά τις ιογενείς λοιμώξεις.

Στη συνέχεια πηγαίνουν να δουλέψουν στον «ιό της ευλογιάς των αγελάδων», ο οποίος μολύνει ένα πολύ ευρύ φάσμα ζώων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Αυστραλός ερευνητής που ανακάλυψε πώς να κάνει την ευλογιά των ποντικών πιο θανατηφόρα υποτίθεται ότι «ανησυχεί» για τον γενετικά τροποποιημένο ιό της ευλογιάς των ποντικιών που μπορεί πλέον να διασχίσει είδη

Οι ήπιες λοιμώξεις για τον άνθρωπο θα γίνουν ξαφνικά θανατηφόρες λόγω των αδίστακτων επιστημόνων στα εργαστήρια που θα ανακαλύψουν πώς να κάνουν τους ζωικούς ιούς θανατηφόρους για τον άνθρωπο; Γιατί το μελετούν αυτό;

Θα σας πουν να αποτρέψετε τον βιοπόλεμο, αλλά δημιουργούν βιοπόλεμο μέσω ατυχημάτων, κλοπών και άλλων βιοτρομοκρατών (CCP και CDC) που αποκτούν αυτές τις νέες δημιουργίες.

Πώς να αποτρέψετε τη γενετικά τροποποιημένη ευλογιά των πιθήκων ;

Αποφύγετε την επαφή με ζώα που θα μπορούσαν να το φιλοξενήσουν, όπως νεκρά σε περιοχές όπου εμφανίζεται συχνά η ευλογιά των πιθήκων.

Επίσης, αποφύγετε τα κλινοσκεπάσματα όπου μπορεί να φυλάσσονται αυτά τα άρρωστα ζώα.

Η ευλογιά των πιθήκων προκαλεί σοβαρές δερματικές βλάβες που αφήνουν ουλές και έχει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας που σκοτώνει 1 στα 6 θύματα.

Η ευλογιά των πιθήκων είναι μια ιογενής ζωονόσος κοινή στα τροπικά δάση, αλλά μεταφέρεται σε άλλες περιοχές του κόσμου μέσω ζώων και ανθρώπων (μέσω τρωκτικών και πρωτευόντων θηλαστικών).

Η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο συμβαίνει μέσω σταγονιδίων του αναπνευστικού και άλλων σωματικών υγρών.

Ακούγεται οικείο?

Περίπου ένας στους δέκα πεθαίνει που κολλάει την ευλογιά των πιθήκων, με τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους να συμβαίνουν μεταξύ των νέων.

Αν και ένα νέο εμβόλιο «τρίτης γενιάς» έχει πλέον εγκριθεί για την πρόληψη της ευλογιάς των πιθήκων (με ποσοστό επιτυχίας 85%) μαζί με την ευλογιά, δεν είναι διαθέσιμο στο δημόσιο τομέα.

Κλινικά, η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι τόσο σοβαρή όσο η ευλογιά, αλλά η γενετική τροποποίηση μπορεί να τα αλλάξει όλα αυτά.

Τα ανθρώπινα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων χρονολογούνται από το 1970 όπως αναφέρθηκαν από δώδεκα διαφορετικές αφρικανικές χώρες.

Τα τελευταία 4 χρόνια, η ευλογιά των πιθήκων έχει εισαχθεί στο Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη από ταξιδιώτες από τη Νιγηρία, συμπεριλαμβανομένου ενός υγειονομικού προσωπικού, ο οποίος δεν εμφάνισε συμπτώματα παρά μόνο μετά την άφιξή του.

Ετοιμαστείτε για περισσότερους ζωικούς ιούς «κέρδους λειτουργίας» που θα απελευθερωθούν «κατά λάθος» ή «κλαπούν» από κομμουνιστικά εργαστήρια σε όλο τον πλανήτη.

Στη συνέχεια, προσέξτε για μεταλλαγμένα «εμβόλια» που υποτίθεται ότι θα σας εμποδίσουν να κολλήσετε μια τέτοια «κακή περίπτωση» της ευλογιάς των ποντικιών GM-2022 και της ευλογιάς των πιθήκων.

Για τα καλύτερα πραγματικά νέα στο διαδίκτυο, καλέστε στο  Pandemic.news  γιατί δεν χρειάζεται επιστήμονας ή γιατρός για να διαπιστώσει ότι τα εμβόλια Covid, το Remdesivir, οι μάσκες, οι αναπνευστήρες και οι κακές συμβουλές για το CDC έχουν δημιουργήσει μια πανδημία από μόνα τους.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

NewScientist.com

WHO.int/news

Academic.oup.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 595


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα