Νέο ντοκιμαντέρ για τον ΠΟΥ αποκαλύπτει εκτεταμένη διαφθορά, μαζική χρηματοδότηση από τον Μπιλ Γκέιτς

Νέο ντοκιμαντέρ για τον ΠΟΥ αποκαλύπτει εκτεταμένη διαφθορά, μαζική χρηματοδότηση από τον Μπιλ Γκέιτς

8 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:574
Μοίρασέ το

 

Μια έρευνα των Sunday Times αποκάλυψε, ότι η ανεξαρτησία του ΠΟΥ διακυβεύτηκε σοβαρά και ότι οι στενοί δεσμοί του με την Κίνα επέτρεψαν την εξάπλωση του COVID-19 κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, ενώ συγχρόνως συσκοτίζονταν οι έρευνες για την προέλευσή του.

«ο Gates χρησιμοποίησε τα χρήματά του στρατηγικά για να μολύνει τους διεθνείς οργανισμούς βοήθειας με τις στρεβλές ιδιοτελείς προτεραιότητές του.

 

 

 

 

Να υποθέσω πως οι εισαγγελείς και οι δικαστές, αποδεχόμενοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία τον υπό ψήφιση νόμο βάσει του οποίου, όποιος τολμά να έχει διαφορετική γνώμη από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, θα συλλαμβάνεται, θα θεωρήσει πως η παρακάτω είδηση των Sunday Times, θέτει σε κίνδυνο την … δημόσια υγεία.

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… λέω εγώ…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και για να λέμε την αλήθεια με τον Τράμπ, ναι μεν σταμάτησε την επιχορήγηση στον ΠΟΥ, αλλά συνέχισε την επιχορήγηση στον GAVI, του ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ.

Δηλαδή, πολιτικά παιχνίδια στη μούρη του αμερικανικού λαού.

 

Το ντοκιμαντέρ «TrustWHO», παραγωγής της Lilian Franck, αποκαλύπτει τις μυστικές επιρροές που ελέγχουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) – και που τον ελέγχουν από την αρχή.

Ο ΠΟΥ ιδρύθηκε το 1948 από 61 κράτη μέλη, οι εισφορές των οποίων χρηματοδότησαν αρχικά τον οργανισμό, αλλά γρήγορα διείσδυσε στη βιομηχανία.

Από τον Μεγάλο Καπνό μέχρι την πυρηνική βιομηχανία και τα φαρμακευτικά προϊόντα, η βιομηχανία ιστορικά υπαγόρευε την παγκόσμια ατζέντα του ΠΟΥ και συνεχίζει να το κάνει και σήμερα, βάζοντας τα κέρδη και την εξουσία πάνω από τη δημόσια υγεία.

Ο Bill Gates είναι ο Νο 1 χρηματοδότης του ΠΟΥ

Τον Απρίλιο του 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέστειλε τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ, ενώ η κυβέρνηση διεξήγαγε μια επανεξέταση του «ρόλου του στη σοβαρή κακοδιαχείριση και τη συγκάλυψη της εξάπλωσης του κοροναϊού».

Αυτό προώθησε σαφώς το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates στη θέση του Νο 1 χρηματοδότη του ΠΟΥ.

Μετά την εκλογή του, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανέτρεψε την απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ, αποκαθιστώντας τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ.

Ωστόσο, ο Bill Gates εξακολουθεί να είναι ο Νο. 1 χρηματοδότης, συνεισφέροντας στον διετή προϋπολογισμό του ΠΟΥ ύψους 4,84 δισ. δολαρίων περισσότερο από οποιαδήποτε κυβέρνηση κράτους-μέλους.

Όπως αποκαλύπτεται σε ένα αντίγραφο προεπισκόπησης που έλαβα από το «Vax-Unvax», το νέο βιβλίο του Robert F. Kennedy Jr. που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021, «ο Gates χρησιμοποίησε τα χρήματά του στρατηγικά για να μολύνει τους διεθνείς οργανισμούς βοήθειας με τις στρεβλές ιδιοτελείς προτεραιότητές του. Οι ΗΠΑ ήταν ιστορικά ο μεγαλύτερος άμεσος δωρητής του ΠΟΥ».

Ωστόσο, ο Μπιλ Γκέιτς συνεισφέρει στον ΠΟΥ μέσω πολλαπλών οδών, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates καθώς και του GAVI, το οποίο ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Γκέιτς σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και διάφορους κατασκευαστές εμβολίων.

Από το 2018, οι αθροιστικές συνεισφορές του Ιδρύματος Gates και της GAVI καθιστούσαν τον Gates τον ανεπίσημο κορυφαίο χορηγό του ΠΟΥ, ακόμη και πριν από την κίνηση της κυβέρνησης Trump το 2020 να διακόψει όλη την υποστήριξή του προς τον οργανισμό.

Και μάλιστα, ο Gates δίνει τόσα πολλά που το Politico έγραψε ένα άκρως επικριτικό άρθρο για την αδικαιολόγητη οικονομική επιρροή του στις λειτουργίες του ΠΟΥ το 2017, η οποία, σύμφωνα με το Politico, προκαλεί δαπάνες του οργανισμού:

«… ένα δυσανάλογο ποσό των πόρων της σε έργα με τα μετρήσιμα αποτελέσματα που προτιμά ο Gates …

Η επιρροή του έχει ανησυχήσει ΜΚΟ και ακαδημαϊκούς.

Ορισμένοι υπέρμαχοι της υγείας φοβούνται ότι επειδή τα χρήματα του Ιδρύματος Γκέιτς προέρχονται από επενδύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως δούρειος ίππος για τα εταιρικά συμφέροντα ώστε να υπονομευθεί ο ρόλος του ΠΟΥ στον καθορισμό προτύπων και στη διαμόρφωση πολιτικών υγείας».

Πλέον, ο Γκέιτς «δρομολογεί επίσης χρηματοδότηση στον ΠΟΥ μέσω της SAGE [Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων] και της UNICEF και του Rotary International, ανεβάζοντας τις συνολικές του συνεισφορές σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια», εξηγεί ο Κένεντι στο βιβλίο, προσθέτοντας ότι αυτές οι δωρεές που εκπίπτουν από τον φόρο δίνουν στον Γκέιτς τόσο μόχλευση όσο και έλεγχο της διεθνούς πολιτικής υγείας, «την οποία σε μεγάλο βαθμό κατευθύνει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κέρδους των φαρμακευτικών εταίρων του».

Όπως σημειώνεται στην προβαλλόμενη ταινία, όταν ιδρύθηκε, ο ΠΟΥ μπορούσε να αποφασίσει πώς θα διανέμει τις εισφορές του.

Τώρα, το 70% του προϋπολογισμού του συνδέεται με συγκεκριμένα έργα, χώρες ή περιοχές, τα οποία υπαγορεύονται από τους χρηματοδότες.

Ως εκ τούτου, οι προτεραιότητες του Γκέιτς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ΠΟΥ, και δεν ήταν τυχαίο που είπε για τον ΠΟΥ: «Οι προτεραιότητές μας είναι οι δικές σας προτεραιότητες».

«Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια έχει εκτρέψει τα κονδύλια του ΠΟΥ από την ανακούφιση της φτώχειας, τη διατροφή και το καθαρό νερό για να καταστήσει την πρόσληψη εμβολίων το κατεξοχήν μέτρο δημόσιας υγείας. Και ο Γκέιτς δεν φοβάται να ρίξει το βάρος του», σύμφωνα με το βιβλίο του Κένεντι.

«… Το τεράστιο μέγεθος των οικονομικών συνεισφορών του ιδρύματός του έχει καταστήσει τον Μπιλ Γκέιτς ανεπίσημο -αν και μη εκλεγμένο- ηγέτη του ΠΟΥ».

Pharma & ΠΟΥ εξαργυρώνουν επιταγές σε προηγούμενες πανδημίες

 

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Η1Ν1 (γρίπης των χοίρων) του 2009, έγιναν μυστικές συμφωνίες μεταξύ της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας με τη φαρμακοβιομηχανία πριν από την έναρξη της πανδημίας Η1Ν1, οι οποίες ανέφεραν ότι θα αγόραζαν εμβόλια κατά της γρίπης Η1Ν1 – αλλά μόνο εάν ο ΠΟΥ κήρυττε πανδημία επιπέδου 6.

Το ντοκιμαντέρ «TrustWHO» δείχνει πώς, έξι εβδομάδες πριν από την κήρυξη της πανδημίας, κανείς στον ΠΟΥ δεν ανησυχούσε για τον ιό, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπερέβαλαν τους κινδύνους.

Στη συνέχεια, κατά τον μήνα που προηγήθηκε της πανδημίας Η1Ν1 του 2009, ο ΠΟΥ άλλαξε τον επίσημο ορισμό της πανδημίας, αφαιρώντας τα κριτήρια της σοβαρότητας και της υψηλής θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως «παγκόσμια επιδημία μιας ασθένειας«.

Αυτή η αλλαγή στον ορισμό επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει τη γρίπη των χοίρων πανδημία αφού μόνο 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη μόλυνση παγκοσμίως.

Το 2010, ο δρ Wolfgang Wodarg, τότε επικεφαλής του τομέα υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, κατηγόρησε τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι επηρέασαν την κήρυξη πανδημίας από τον ΠΟΥ, αποκαλώντας τη γρίπη των χοίρων «ψευδή πανδημία» που καθοδηγήθηκε από την Big Pharma, η οποία εξαργύρωσε τον υγειονομικό φόβο.

Σύμφωνα με τον Wodarg, η πανδημία της γρίπης των χοίρων ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα».

Στην έρευνα για την παραποίηση μιας πανδημίας από τον ΠΟΥ και τη Big Pharma, μια έρευνα ανέφερε:

«… προκειμένου να προωθήσουν τα πατενταρισμένα φάρμακά τους και τα εμβόλια κατά της γρίπης, οι φαρμακευτικές εταιρείες επηρέασαν τους επιστήμονες και τους επίσημους φορείς που είναι υπεύθυνοι για τα πρότυπα της δημόσιας υγείας, ώστε να θορυβήσουν τις κυβερνήσεις παγκοσμίως και να τις κάνουν να σπαταλήσουν σφιχτούς πόρους υγείας για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολίων και να εκθέσουν άσκοπα εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στον κίνδυνο ενός άγνωστου αριθμού παρενεργειών ανεπαρκώς δοκιμασμένων εμβολίων.»

Ενώ οι κυβερνήσεις κατέληξαν με αποθέματα εμβολίων που δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ, πολλοί από όσους έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων Η1Ν1 υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως το σύνδρομο Guillain-Barre, ναρκοληψία, καταπληξία και άλλες μορφές εγκεφαλικής βλάβης.

Η συγκάλυψη της προέλευσης

Η έρευνα του ΠΟΥ για την προέλευση του COVID-19 ήταν επίσης μια «ψεύτικη» έρευνα από την αρχή. Επιτράπηκε στην Κίνα να επιλέξει τα μέλη της ερευνητικής ομάδας του ΠΟΥ, στην οποία συμμετείχε ο Peter Daszak, Ph.D., ο οποίος έχει στενούς επαγγελματικούς δεσμούς με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Η συμπερίληψη του Ντάζακ σε αυτή την ομάδα ουσιαστικά εγγυήθηκε την απόρριψη της θεωρίας περί προέλευσης από το εργαστήριο, και τον Φεβρουάριο του 2021, ο ΠΟΥ απάλλαξε το Ινστιτούτο και δύο άλλα εργαστήρια βιοασφάλειας επιπέδου 4 στο Γουχάν της Κίνας από παραπτώματα, λέγοντας ότι αυτά τα εργαστήρια δεν είχαν καμία σχέση με την επιδημία COVID-19.

Μόνο μετά από αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανοιχτής επιστολής που υπογράφηκε από 26 επιστήμονες που απαιτούσαν πλήρη και απεριόριστη ιατροδικαστική έρευνα για την προέλευση της πανδημίας, ο ΠΟΥ μπήκε σε κατάσταση ελέγχου των ζημιών, με τον Γενικό Διευθυντή Tedros Adhanom Ghebreyesus και 13 άλλους παγκόσμιους ηγέτες να ενώνουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ εκφράζοντας «απογοήτευση για το επίπεδο πρόσβασης που παραχώρησε η Κίνα σε μια διεθνή αποστολή στη Γουχάν«.

Μερικά αξιοσημείωτα σημεία:

Ο Γκέιτς επέλεξε τον Γκεμπρεγιέσους ως γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, όχι λόγω των προσόντων του – ο Τέντρος δεν έχει πτυχίο ιατρικής και το ιστορικό του περιλαμβάνει κατηγορίες για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – αλλά λόγω της αφοσίωσής του στον Γκέιτς, και πάλι σύμφωνα με το βιβλίο του Κένεντι.

Επιπλέον, η υποταγή του ΠΟΥ στην Κίνα είχε εξασφαλιστεί χρόνια νωρίτερα, όταν η Κίνα εξασφάλισε ψήφους του ΠΟΥ για να εξασφαλίσει ότι οι υποψήφιοί της θα γίνουν γενικοί διευθυντές.

Μια έρευνα των Sunday Times αποκάλυψε επίσης ότι η ανεξαρτησία του ΠΟΥ διακυβεύτηκε σοβαρά και ότι οι στενοί δεσμοί του με την Κίνα επέτρεψαν την εξάπλωση του COVID-19 κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, ενώ συγχρόνως συσκοτίζονταν οι έρευνες για την προέλευσή του.

Σύμφωνα με τους Sunday Times:

«Η ηγεσία του ΠΟΥ έδωσε προτεραιότητα στα οικονομικά συμφέροντα της Κίνας έναντι της αναχαίτισης της εξάπλωσης του ιού όταν πρωτοεμφανίστηκε το Covid-19. Η Κίνα άσκησε τον απόλυτο έλεγχο στην έρευνα του ΠΟΥ για την προέλευση του Covid-19, διορίζοντας τους επιλεγμένους από αυτήν εμπειρογνώμονες και διαπραγματευόμενη μια παρασκηνιακή συμφωνία για να αποδυναμώσει την εντολή».

Οι δεσμοί του ΠΟΥ με την Κίνα έπαιξαν «καθοριστικό ρόλο» στην πανδημία

 

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, τέσσερις εβδομάδες αφότου η Ταϊβάν είχε ειδοποιήσει τον ΠΟΥ ότι μια μυστηριώδης αναπνευστική ασθένεια εξαπλωνόταν στην Κίνα, ο ΠΟΥ δεν είχε ακόμη αναλάβει δράση και συνέχισε να επαινεί την Κίνα.

Ο Tedros μάλιστα επαίνεσε την Κίνα για τη διαφάνεια και δήλωσε ότι ο Κινέζος πρόεδρος είχε «επιδείξει «σπάνια ηγετική ικανότητα» και άξιζε «ευγνωμοσύνη και σεβασμό» επειδή ενήργησε για τον περιορισμό της επιδημίας στο επίκεντρο», ανέφεραν οι Sunday Times.

«Αυτά τα «έκτακτα μέτρα» είχαν αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση του ιού και γι’ αυτό, όπως είπε, υπήρχαν μόνο «λίγες περιπτώσεις μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο εκτός Κίνας, τις οποίες παρακολουθούμε πολύ στενά»».

Μιλώντας στους Sunday Times, ο καθηγητής Richard Ebright του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας Waksman του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ, δήλωσε ότι αυτή η στενή σχέση ήταν που τελικά κατεύθυνε την πορεία της πανδημίας:

«Όχι μόνο έπαιξε ρόλο, αλλά είχε καθοριστικό ρόλο. Ήταν το μοναδικό κίνητρο. Δεν υπήρχε καμία επιστημονική ή ιατρική ή πολιτική αιτιολόγηση για τη στάση που κράτησε ο ΠΟΥ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή προϋπέθετε εξ ολοκλήρου τη διατήρηση ικανοποιητικών δεσμών με την κινεζική κυβέρνηση.

«Έτσι, σε κάθε βήμα της διαδρομής, ο ΠΟΥ προώθησε τη θέση που επιδίωκε η κινεζική κυβέρνηση … ο ΠΟΥ αντιστάθηκε ενεργά και εμπόδισε τις προσπάθειες άλλων εθνών να εφαρμόσουν αποτελεσματικούς συνοριακούς ελέγχους που θα μπορούσαν να περιορίσουν την εξάπλωση ή ακόμη και να περιορίσουν την εξάπλωση της επιδημίας.

«Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι οι αξιωματούχοι στη Γενεύη, οι οποίοι έκαναν αυτές τις δηλώσεις, πίστευαν ότι οι δηλώσεις αυτές συμφωνούσαν με τα γεγονότα που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη στιγμή που έγιναν οι δηλώσεις. Είναι δύσκολο να μην δούμε ότι η άμεση προέλευση αυτού είναι η υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης για την εκλογή του Tedros ως γενικού διευθυντή …

«Αυτή ήταν μια αξιοσημείωτα υψηλή απόδοση της επένδυσης [της Κίνας] με τα σχετικά μικρά ποσά που επενδύθηκαν για την υποστήριξη της εκλογής του. Απέδωσε σε μεγάλη κλίμακα για την κινεζική κυβέρνηση».

 

Η διαφθορά του ΠΟΥ είναι βαθιά

 

Ακόμη και πριν από την πανδημία, ο ΠΟΥ είχε εκδώσει μια δήλωση ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με το Facebook για να «διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια και να μειώσουν τη διάδοση των ανακριβειών».

Στην πρώτη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του ΠΟΥ για τον Εμβολιασμό, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Jason Hirsch, υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του Facebook, υπαινίχθηκε τη λογοκρισία και τη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης που επρόκειτο να ακολουθήσει:

«Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να μειώσουμε τη διανομή παραπληροφόρησης σχετικά με τους εμβολιασμούς και το δεύτερο πράγμα που κάνουμε είναι να αυξήσουμε την έκθεση σε αξιόπιστο, έγκυρο περιεχόμενο σχετικά με τους εμβολιασμούς».

Αντί να θέτει τη δημόσια υγεία σε προτεραιότητα, όπως η προώθηση μελετών για την ασφάλεια των εμβολιασμών, η ιστορία του ΠΟΥ δείχνει ξεκάθαρα την υποταγή του στη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και άλλες βιομηχανίες.

Ο ΠΟΥ, για παράδειγμα, υποβάθμισε τις επιπτώσεις στην υγεία που προκλήθηκαν από την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ το 1986, δηλώνοντας ότι μόνο 50 θάνατοι προκλήθηκαν άμεσα από το περιστατικό και ότι «συνολικά έως και 4.000 άνθρωποι θα μπορούσαν τελικά να πεθάνουν από την έκθεση σε ακτινοβολία» από την καταστροφή.

Ο ΠΟΥ υπέγραψε συμφωνία με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας, ο οποίος «προωθεί την ειρηνική χρήση της ατομικής ενέργειας», το 1959, καθιστώντας τον υποδεέστερο του οργανισμού σε σχέση με την ιονίζουσα ακτινοβολία.

Η αντίδραση του ΠΟΥ στην καταστροφή από τη ραδιενέργεια στη Φουκουσίμα το 2011 δέχθηκε επίσης επικρίσεις, με ενδείξεις για συγκάλυψη σε υψηλό επίπεδο.

Ο ΠΟΥ υποβάθμισε για άλλη μια φορά τους κινδύνους, δηλώνοντας ότι «οι προβλεπόμενοι κίνδυνοι είναι χαμηλοί και δεν αναμένονται παρατηρήσιμες αυξήσεις στα ποσοστά καρκίνου πάνω από τα βασικά ποσοστά».

Ο ΠΟΥ έλαβε επίσης περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια δολάρια από τον γίγαντα των οπιοειδών Purdue από το 1999 έως το 2010 και χρησιμοποίησε τα υποστηριζόμενα από τη βιομηχανία δεδομένα για τα οπιοειδή για να τα ενσωματώσει στις επίσημες φιλο-οπιοειδείς κατευθυντήριες γραμμές του.

Σύμφωνα με τη Συμμαχία για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας, η συνεργασία του ΠΟΥ με την Purdue οδήγησε σε διευρυμένη χρήση οπιοειδών και παγκόσμιο εθισμό.

Λόγω της αποδοχής ιδιωτικών χρημάτων, μια ανασκόπηση στο περιοδικό Journal of Integrative Medicine & Therapy έφτασε στο σημείο να πει ότι η διαφθορά του ΠΟΥ είναι η «μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχή μας», ιδίως όσον αφορά τις συστάσεις του ΠΟΥ για τα φάρμακα – συμπεριλαμβανομένου του «καταλόγου των βασικών φαρμάκων» – που πιστεύει ότι είναι προκατειλημμένες και μη αξιόπιστες.

Δεδομένων των ισχυρών και συνεχιζόμενων αποδείξεων ότι ο ΠΟΥ είναι σε μεγάλο βαθμό συγκρουσιακός και ελέγχεται από τη βιομηχανία, η χρησιμότητά του ως θεματοφύλακα της δημόσιας υγείας πρέπει να επανεκτιμηθεί σοβαρά.

Δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Δρ. Mercola.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: life site

 

Πηγή

Προβολές : 574


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα