Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ. Η... “ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ”, ΕΙΝΑΙ “ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ”! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ.

Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ. Η... “ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ”! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ.

28 Οκτωβρίου, 2021 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 3,468 προβολές ( Μέτρηση έως 19:55:36 )

 

Αναστολή rapid test/PCR μέχρι την απόδειξη ασφάλειάς τους, ζητά η συντεχνία Ισότητα

Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ. Η... “ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ”, ΕΙΝΑΙ “ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ”! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ.
Τα γεγονότα και τα στοιχεία που συλλέγονται και βγαίνουν συνεχώς στην επικαιρότητα, για την ύπαρξη αιθυλενίου στις μπατονέτες των rapid τεστ και των εξετάσεων PCR παιδιών και ενηλίκων σε δημόσια νοσηλευτήρια όπου ανιχνεύθηκε η ύπαρξη οξειδίου του αιθυλενίου, την οποία ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ, καθιστούν την … “αλήθεια σας κάλπικη και επικίνδυνη” για την δημόσια υγεία και όσους εξακολουθούν να σας εμπιστεύονται.
Προσωπικά, ούτε ίχνος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σας, μπορώ να έχω.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Αφιερώνω και στους δύο, την γνωστή ρήση του Αβραάμ Λίνκολν, και του Μενέλαου Λουντέμη, στις κάτωθι  δύο φωτογραφίες:
Υ.Γ.2. Παραθέτω  και τα σχετικά δημοσιεύματα που προηγήθηκαν της παρούσας ανάρτησης.
…………………………………………..
Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία “Γρηγόρη Αυξεντίου” στη Λεμεσό.

Την αναστολή της διενέργειας των rapid test μέχρι την απόδειξη της ασφάλειάς τους, ζήτησε το Συμβούλιο Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητας μετά τον εντοπισμό τοξικής ουσίας στις μπατονέτες που χρησιμοποιούνται για τα τεστ.

Με επιστολή του, ο πρόεδρος της Συντεχνίας, Πρόδρομος Χριστοφή, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση ομάδας ιδιωτών και σχετικών δημοσιευμάτων στον Τύπο, μετά από εργαστηριακή ανάλυση, μπατονέτες οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια rapid test και εξετάσεων PCR παιδιών και ενηλίκων σε δημόσια νοσηλευτήρια όπου ανιχνεύθηκε η ύπαρξη οξειδίου του αιθυλενίου, σε επίπεδο συγκέντρωσης πολλαπλάσιο (36x) του ορίου ανίχνευσης της εφαρμοσθείσας μεθόδου.

Το Συμβούλιο σημειώνει ότι οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και οι εργαστηριακές εξετάσεις (PCR test) διενεργούνται μέσω της λήψης δείγματος, από τη μύτη, με τη χρήση μπατονέτας (όσον αφορά τα PCR test η μπατονέτα εισχωρεί βαθύτερα στον ρινοφάρυγγα, κάτι το οποίο ίσχυε παλαιότερα και για τα rapid test).

Τονίζει ότι η συγκεκριμένη ουσία είναι τοξική/επικίνδυνη (καρκινογόνα, μεταλλαξιογόνα, τοξική για την αναπαραγωγή) ακόμα και αν εισπνευσθεί, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων ενώ βάσει ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας που, αν και αφορά τα τρόφιμα, δεικνύει ότι ο χειρισμός προϊόντων που περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη ουσία πρέπει να γίνεται βάσει των αρχών της προφύλαξης και της πρόληψης.

Επισημαίνει δε ότι σημαντικό μέρος του πληθυσμού υποβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 72 ώρες) στους συγκεκριμένους τύπους εξετάσεων, προκειμένου να δικαιούται να εργαστεί, φοιτήσει και άλλα.

«Ένεκα της σοβαρότητας του θέματος, αφού άπτεται της ασφάλειας και της υγείας χιλιάδων εργαζομένων και άλλων ευάλωτων και μη ομάδων του πληθυσμού», ο Σύνδεσμος ζητά την «δέουσα, αντικειμενική, διαφανή και ανεξάρτητη διερεύνηση της ασφάλειας των υπό αναφορά εξετάσεων, τόσο από το Υπουργείο Υγείας όσο και από διαπιστευμένα εργαστήρια του ιδιωτικού τομέα».

Ζητά επίσης την «αναστολή της διενέργειας των πιο πάνω εξετάσεων μέχρι την απόδειξη της ασφάλειας αυτών».

 

 

Πηγή

(Visited 3,467 times, 3 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΕΣΤ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το