Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Ολοκαύτωμα των εργαζομένων και η αρπαγή της Ιδιωτικής περιουσίας

Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Ολοκαύτωμα των εργαζομένων και η αρπαγή της Ιδιωτικής περιουσίας

29 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:491
Μοίρασέ το

 

Η Οργουελική κοινωνία που έρχεται είναι πιστή αντιγραφή της Ναζιστικής κοινωνίας που προσωρινά “έσβησε” το 1945, αφήνοντας πίσω το γνήσιο τέκνο της την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Ολοκαύτωμα των εργαζομένων και η αρπαγή της Ιδιωτικής περιουσίας Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Ολοκαύτωμα των εργαζομένων και η αρπαγή της Ιδιωτικής περιουσίας cashbox 1642995 1280 860x691
Τέτοια άρθρα, αποτελούν αφύπνιση και δύναμη γνώσης, γιατί το παρόν που ζούμε, έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, που κτίστηκε εν αγνοία των λαών και σε βάρος του.
Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… και όποιος παραμένει ανιστόρητος ή θιασώτης του Χίτλερ και του ναζιστικού του μορφώματος, χρειάζεται … ψυχίατρο.
Καλλιόπη Σουφλή

Ο Αμερικάνος συγγραφέας Γκορ Βιντάλ έγραψε: “Όταν κάποιος φθάσει να είναι κατάλληλος για πρόεδρος έχει πουληθεί πάνω από δέκα φορές” και ο Χένρι Κίσινγκερ συμπληρώνει “οι διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι δυσφήμιση για το υπόλοιπο δέκα τοις εκατό”.

  1. Ο Αμερικάνος πρέσβης στο Βερολίνο Μπούλιτ δίνει εντολή στον Χίτλερ να δημιουργήσει έναν Ευρωπαϊκό “άξονα” με την Ιταλία.

Ήδη από τη δεκαετία 1923-1933 τα παγκόσμια κεφάλαια έχουν προωθήσει το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας στην κυβέρνηση της χώρας. Ο Χίτλερ πιστό πιόνι εκμεταλλεύεται τις επιπτώσεις της συνθήκης των Βερσαλλιών κα προσπαθεί με ένα κόμμα με 7 μέλη να γίνει Φύρερ στη Γερμανία με τη βοήθεια και χρηματοδότηση των παγκοσμίων κεφαλαίων.

Οι Κρουπ, Μπος, Φορντ, Κένεντυ, Μπους, Ροκφέλερ και πολλοί άλλοι μεγαλοκεφαλαιούχοι σε συνεργασία με τους υπερτραπεζίτες Ρόσιλντ, Βάρμπουργκ κ.λπ. προωθούν το “Ναζιστικό πείραμα στην Γερμανία”.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμένος από τον 19ο αιώνα Β’ παγκόσμιος πόλεμος (επιστολές Άλμπερτ Πάϊκ στον μεγάλο διδάσκαλο της στοάς της Ανατολής της Ιταλίας Μαντσίνι) ώστε μεταπολεμικά να εγκατασταθεί στην παγκόσμια εξουσία μία ελίτ (αδελφότητα) που θα διοικεί τον πλανήτη σύμφωνα με τα συμφέροντά της. (Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση και διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση).

Έτσι ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βερολίνο Μπούλιτ εκτελεί τις εντολές της ελίτ δίνοντας διαταγή στον Χίτλερ να δημιουργήσει έναν ευρωπαϊκό άξονα με την Ιταλία.

Είναι η αρχή της ίδρυσης της μεταπολεμικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λίγο αργότερα πάλι ο Μπούλιτ θα δώσει εντολή στον Χίτλερ να διευρύνει τον “άξονα” αυτό και στην Ιαπωνία.

Η Ιαπωνία από τα μέσα της δεκαετίας 1910-1920 έχει απαγορεύσει στα “δυτικά” πλοία να πλησιάσουν τα λιμάνια της και έχει διακόψει κάθε εμπορική επαφή με την Δύση.

Όμως τα Αμερικάνικα κεφάλαια θέλουν να εκμεταλλευτούν τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και γι’ αυτό η Ιαπωνία (ο ισχυρότερος οικονομικός πόλος της Νοτιοανατολικής Ασίας) πρέπει να συμμετάσχει στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ώστε να καταστραφεί και οι πολυεθνικές εταιρείες να την “ανοικοδομήσουν” και ταυτόχρονα να την “κατακτήσουν” οικονομικά.

Τα παγκόσμια κεφάλαια έχουν επιβάλλει στην Ιταλία το Φασιστικό καθεστώς αφού ο Μπενίτο Μουσολίνι ελέγχεται από την Ιντέλιντζενς Σέρβις την Αγγλική μυστική υπηρεσία.

Και ο Φασισμός και ο Ναζισμός είναι δύο ολοκληρωτικά βίαια καθεστώτα και έχουν στοχοποιήσει διάφορες ομάδες του πληθυσμού.

Το 1938 δύο χρόνια μετά τις συνθήκες μεταξύ της Ναζιστικής Γερμανίας και της Φασιστικής Ιταλίας δημιουργούνται μεικτές ομάδες οικονομολόγων και Νομικών υπό την εποπτεία του Βάλντερ Χολστάϊν που “θεμελιώνουν” την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ίδια χρονιά υπογράφεται και η Γερμανογαλλική συνθήκη συνεργασίας του Χάλυβα και του σιδήρου. Ενώ υπογράφεται και η συνθήκη του Μονάχου ανάμεσα στην Αγγλία, την Γαλλία και την Γερμανία. Ταυτόχρονα τα Γερμανικά κεφάλαια (κρουπ) έχουν υπογράψει εμπορικές συμφωνίες με την Σοβιετική Ένωση η οποία θέλει μερίδιο στο μοίρασμα της Ευρώπης μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Το σκηνικό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου έχει στηθεί.

Ο σχεδιασμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους Ναζί έχει ολοκληρωθεί πλήρως το 1944.

Το 1951 στην Γερμανία περνάει νόμος που αποκαθιστά τους Γερμανούς ναζιστές οι οποίοι επανέρχονται στις παλιές τους θέσεις στο κρατικό μηχανισμό.

Ήδη από το 1949 και η Ιταλία έχει επαναφέρει το 90% των φασιστών (με νόμο) στις θέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να λειτουργήσει υπό την εποπτεία του Βάλτερ Χολστάϊν ο οποίος επανδρώνει την ΕΟΚ με 3.000 Γερμανούς.

Οι ΗΠΑ με την επιχείρηση “συνδετήρας” έχουν ενσωματώσει χιλιάδες “χρήσιμους” Ναζί στις αμερικάνικες υπηρεσίες, κλασικό παράδειγμα ο Βέρνερ Φον Μπράουν ο “πατέρας” του διαστήματος ο οποίος ήταν ταγματάρχης των Ες-Ες και μάλιστα υπηρέτησε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως που μαρτύρησαν 20.000 κρατούμενοι.

Έτσι δημιουργείται ένας νέος πόλος της Νέας Τάξης πραγμάτων ή ΕΟΚ. Το σύστημα όλων των χώρων που μετέχουν πρέπει να είναι η Κοινοβουλευτική “Δημοκρατία” και το καθεστώς που επικρατεί της Ελεύθερης αγοράς.

Έτσι δημιουργείται η Ευρώπη των πολυεθνικών υπερεθνικών εταιρειών.

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μαζί με τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις εξαπατούν με αισχρό τρόπο τους Ευρωπαϊκούς λαούς μιλώντας για την “Ευρώπη των λαών”. Έτσι δημιουργείται το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που υπερέχει οποιασδήποτε εθνικής νομοθεσίας και καθιερώνει τους νόμους της “ελεύθερης” αγοράς. Φυσικά η ελεύθερη αγορά ελέγχεται από τις πολυεθνικές εταιρείες.

Όλες οι μεταρρυθμίσεις έχουν ένα στόχο, την φτωχοποίηση του λαού και την αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας του.

Η πλαστογράφηση της αλήθειας δημιουργεί μια “κατασκευασμένη συναίνεση” με στόχο την κοινωνία των 2/3.

Ο ελληνικός λαός έχει βιώσει στο πετσί του την κατοχή του ΕΥΡΩ.

Ενός ξένου και ιδιωτικού δανεικού νομίσματος.

Σιγά-σιγά αυτή η κατοχή εντείνεται, έτσι στην Ελλάδα έχουμε την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι απαραίτητο αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα και το δικαιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Από τον Αύγουστο του 1950 που ιδρύθηκε η ΔΕΗ με κεφάλαια των Ιταλικών αποζημιώσεων και κρατικά κεφάλαια οι Έλληνες καταναλωτές με τις οικονομίες τους την ανέπτυξαν.

Έτσι η ΔΕΗ δημιούργησε υδροηλεκτρικά φράγματα, ορυχεία εκμετάλλευσης λιγνίτη, γραμμές μεταφοράς ρεύματος, Διοικητικές υπηρεσίες κ.λπ.

Όλα έγιναν με τον κόπο και τον ιδρώτα των Ελλήνων καταναλωτών.

Από το 2010 μέσω των μνημονίων η ΔΕΗ κατόπιν εντολών των δανειστών έγινε “ληστής” των άμοιρων καταναλωτών που με τις οικονομίες τους την ανέπτυξαν.

Τον Οκτώβρη του 2020 ψηφίστηκε ο δολοφονικός πτωχευτικός κώδικας. Ένα εντελώς φασιστικό νομικό μόρφωμα που έχει στόχο την αρπαγή των κατοικιών των μεσαίων και φτωχών νοικοκυριών και την μεταφορά τους στα funds που διοικούν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ένα νομικά διεστραμμένο νομοσχέδιο βγαλμένο από την εποχή του 3ου Ράιχ.

Έτσι θα κατασχεθούν βίαια οι ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Είμαι περίεργος αν οι Έλληνες βουλευτές θα ψηφίσουν αυτό το νομικό εξάμβλωμα.

Σε συνδυασμό με τις τεράστιες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών θα δημιουργήσει ένα εξοντωτικό οικονομικό περιβάλλον για τους μεσαίους και μικρούς εισοδηματικά Έλληνες η επιτροπή των “ειδικών” έχει προτείνει στην κυβέρνηση μια τεράστια αυθαίρετη αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων που λαμβάνει σαν μέτρο σύγκρισης τις ενοικιάσεις στο BRB.

Εντελώς αυθαίρετα οι ειδικοί έχουν προτείνει την εξόντωση των μικρομεσαίων ιδιοκτητών.

Π.χ. στου Ψυρρή τα ακίνητα θα ανέβουν 120%, στο Αιγάλεω 75% κ.λπ.

Επειδή το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί, οι δανειστές που ελέγχουν απόλυτα την Ελλάδα έχουν βγάλει στην επιφάνεια τους “ειδικούς”.

Οι “ειδικοί” συνήθως είναι ελεγχόμενοι από την εκτελεστική εξουσία και τους δανειστές προσπαθούν με “στραγγαλισμό” της αλήθειας να πείσουν τους πολίτες για το τί πρέπει να κάνουν.

Να δημιουργήσουν μια “τεχνητή συναίνεση”.

Η επιτροπή Πισσαρίδη (άλλη μία επιτροπή “ειδικών”) επεξεργάζεται το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που θα μειώσει δραματικά τις συντάξεις.

Οι συντάξεις θα “ακουμπήσουν” τα 534 ΕΥΡΩ.

Με τις τιμές των προϊόντων να ανεβαίνουν ανάλογα με την κερδοφορία που θέλουν να επιτύχουν οι πολυεθνικές τα 534 ΕΥΡΩ δεν θα φθάνουν ούτε για την πληρωμή των βασικών αγαθών (νερό, ρεύμα, κατοικία, υγεία, συγκοινωνίες, εκπαίδευση) ένα φάρμακο στοιχίζει στα “εργοστάσια του ιδρώτα” στην Ινδία 3 ΕΥΡΩ και στην Ελλάδα πωλείται 30-40 ΕΥΡΩ.

Η εφορία, η ΕΥΔΑΠ, οι μεταβιβάσεις ακινήτων κ.λπ. θα ανέβουν δραματικά αφού το Ελληνικό κράτος έχει “σβήσει” τις παραγωγικές δραστηριότητες (βιομηχανική, αγροτική, τουριστική κ.λπ.) και λειτουργεί με δανεικά που πρέπει να επιστραφούν έντοκα στους δανειστές.

Το δόλωμα των μικρών κρατικών βοηθημάτων και των αναδρομικών θα οδηγήσει σε τραγωδία το 2021 όταν οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν 5 Δις ΕΥΡΩ παραπάνω φόρους από ότι το 2020.

Το βιολογικό όπλο Κορωνοϊός βοηθάει τις ελίτ να περάσουν μέσω του τρόμου μέτρα που δεν θα μπορούσαν να περάσουν διαφορετικά.

Επίσης θα βοηθήσει στο σπάσιμο της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης αφού ο κάθε πολίτης θα “φυλακισθεί” στο ίδιο του το σπίτι.

Η διάλυση μιας ενιαίας αντίδρασης του λαού ήταν πάντοτε ένας στόχος της ελίτ.

Γι’ αυτό άλλωστε έχουν διαιρέσει τους κατοίκους μιας χώρας σε πολιτικά κόμματα που έχουν την ίδια ακριβώς πολιτική αφού ελέγχονται από το ίδιο κέντρο εξουσίας.

Το κοινωνικό κράτος έχει καταρρεύσει και λειτουργεί με δανεικά που πρέπει να επιστραφούν.

Το σύστημα υγείας είναι διαλυμένο και οι δανειστές που ελέγχουν μέσω της ΑΑΔΕ τις εφορίες και τα τελωνεία δεν χορηγούν στην Κυβέρνηση πόρους για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού και τη αναβάθμιση των μονάδων υγείας.

Στόχος είναι να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η υγεία και οι “μεγάλες ηλικίες” των φτωχών και των απόρων να σβήνουν αβοήθητες.

Τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ληστευτεί επανειλημμένα έχουν πτωχεύσει. Το ίδιο και οι τράπεζες οι οποίες συντηρούνται με “ενέσεις” κεφαλαιοποίησης που πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω των μνημονίων και του κορωνοϊού έχουν καταστραφεί. Το κράτος με δάνεια τις υποχρεώνει έτσι ώστε οι “μικροί” επιχειρηματίες να εκποιήσουν την ακίνητη και κινητή περιουσία τους αφού θα έχουν περιέλθει σε αδυναμία εξυπηρέτησης των δανείων.

Η τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και κάθε τηλέ θα αντικαταστήσει την φυσική παρουσία των εργαζομένων αυξάνοντας δραματικά την ανεργία.

Πολλές εργασιακές δραστηριότητες θα αντικατασταθούν με τηλεργασία. Άρα οι εργαζόμενοι θα είναι “περιττοί” ή θα αμείβονται ελάχιστα ώστε να αναγκασθούν να δώσουν “οικειοθελώς” τις ακίνητες περιουσίες τους.

Γι’ αυτό άλλωστε έχει δημιουργηθεί το Νομοθετικό πλαίσιο το οποίο αναφέρει ότι “οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν τις “υποχρεώσεις” τους με τα ακίνητά τους”.

Τις πλαστές υποχρεώσεις φυσικά που θα δημιουργηθούν με τεχνητό τρόπο.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε το ψηφιακό “ΕΥΡΩ” το οποίο θα αντικαταστήσει το φυσικό νόμισμα.

Έτσι θα ελέγχονται όλοι οικονομικά και αν αντιδράσουν θα φτωχοποιούνται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός μπουτόν.

Θα σφίξει δηλαδή η αλυσίδα στον λαιμό των λαών, αφού κάθε νομισματική λειτουργία θα είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Η αστυνομική βία θα γίνει κομμάτι της καθημερινότητας αφού οι φτωχοποιημένες μάζες θα αντιδράσουν.

Ο κορωνοϊός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καταστολή των αντιδράσεων αφού μαζί με τον τρόμο θα αυξήσει και την ατομικότητα.

Ο καθένας έντρομος μέσα στο σπίτι του βλέποντας τηλεόραση.

Η τηλεόραση θα διαπαιδαγωγήσει τις γενιές που έρχονται αφού για να είσαι “επιτυχημένος” πρέπει να είσαι άπληστος χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και να πατάς επί πτωμάτων. Αυτό δεν δείχνουν τα σήριαλ;

Η Οργουελική κοινωνία που έρχεται είναι πιστή αντιγραφή της Ναζιστικής κοινωνίας που προσωρινά “έσβησε” το 1945, αφήνοντας πίσω το γνήσιο τέκνο της την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Τραπεζικός

 

Πηγήhttps://trapezikos.gr/%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%84/

Προβολές : 491


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα