Ν. Αντωνιάδη και Δ. Ποντίκα, ακούτε;;; Για ποιό ... “ανύπαρκτο καρκινογόνο στις μπατονέτες”, μιλάτε;;; ΝΤΡΟΠΗ! Μήπως αυτό σημαίνει ΕΞΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ;;;;

Ν. Αντωνιάδη και Δ. Ποντίκα, ακούτε;;; Για ποιό ... “ανύπαρκτο καρκινογόνο στις μπατονέτες”, μιλάτε;;; ΝΤΡΟΠΗ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.

27 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 704 προβολές ( Μέτρηση έως 02:32:50 )

 

ΚΑ – ΤΑ – ΛΑ – ΒΑ – ΜΕ, Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;

Κ ύ π ρ ο ς : Εργαστηριακή ε π ι β ε β α ί ω σ η υπάρξεως ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ Οξειδίου του Αιθυλενίου, σέ μ π α τ ο ν έ τ ε ς ‘rapid’ καί ‘PCR’ ! ( ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ώστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αθώες ΟΥΤΕ οι μπατονέτες; )

Σε πόσο κίνδυνο για καρκινογενέσεις και μεταλλάξεις εκτίθενται παιδιά και ενήλικες από την τακτική επαφή τους με την επικίνδυνη αυτή ουσία;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ;

Μ Η Π Ω Σ ;

 

Λίγες μέρες πριν, έκανα μια ανάρτηση με θέμα:

“Πειράζει που ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ, με τις εξηγήσεις του Δημήτρη Ποντίκα, δια χειρός Ν. Αντωνιάδη, περί ψεύδους σε ότι αφορά την ύπαρξη “ανύπαρκτου καρκινογόνου ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ, στις μπατονέτες των RAPID TEST COVID -19;;;”

Ένα θέμα φωτιά, γιατί έχει να κάνει με την ΥΓΕΙΑ του ελληνικού λαού, καθ’ όσον αφορά στις μπατονέτες των τεστ.

Περίπου “αθώες” τις έβγαλε τις μπατονέτες ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ, δια χειρός Νίκου Αντωνιάδη. (πατώντας με το ποντίκι τον παραπάνω σύνδεσμο θα διαβάσετε το θέμα και το τι έγραψε ο δικηγόρος, για λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα με τον οποίον συνεργάζεται, και στο θέμα αυτό)

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ, κύριοι…

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ…

Τα τεστ, δεν είναι μόνον αναξιόπιστα, είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ.

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ … “ΑΚΙΝΔΥΝΑ”;;;

Διαβάστε τι λέει το παρακάτω άρθρο για τις μπατονέτες και πες τε μου, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η ομάδα AlarmCall(Κύπρος) προχώρησε σε εργαστηριακή ανάλυση δειγματοληπτικών μπατονέτων rapid test για ‘CoViD-19’ που αποστειρώνονται με Οξείδιο του Αιθυλενίου (sterilized ΕΟ – Ethylene Oxide) σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

Η εργαστηριακή ανάλυση κατέδειξε την ύπαρξη της  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Η Σ & κ α ρ κ ι ν ο γ ό ν ο υ,  μ ε τ α λ λ α ξ ι ο γ ό ν ο υ   καί  τ ο ξ ι κ ή ς   αυτής ουσίας σε επίπεδο συγκεντρώσεως 36 φορές πιο πάνω (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) από το όριο ανιχνεύσεως της μεθόδου που χρησιμοποιήθηκε.

 

Η μέθοδος ανίχνευσης που χρησιμοποιήθηκε στηρίζεται στο γερμανικό πρότυπο L53.00-11999-11 με ανάλυση σε GC-EAD σύστημα αέριας χρωματογραφίας.

Ως Ε.Υ.Ε έχουμε αναφερθεί στο σοβαρό αυτό θέμα εδώ και εδώ όπως επίσης έχουν αποσταλεί επιστολές προς τον ΕΟΦ χωρίς να έχουμε λάβει κάποια απάντηση.

Σημειώνουμε ότι:

 

Εν όψει των πιο πάνω επικίνδυνων για την δημόσια υγεία εργαστηριακών αποτελεσμάτων δημιουργούνται τα εξής εύλογα ερωτήματα:

 • Σε πόσο κίνδυνο για καρκινογενέσεις και μεταλλάξεις εκτίθενται παιδιά και ενήλικες από την τακτική επαφή τους με την επικίνδυνη αυτή ουσία; 
 • Σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπ. Υγείας της ΚΔ πρέπει να προβαίνουν σε αυτή την ιατρική πράξη ελέγχου τουλάχιστον 121 φορές ανά έτος.
 • Ποιοι είναι οι αρμόδιοι φορείς της ΚΔ που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο και πιστοποίηση της καταλληλότητας του ιατρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται τακτικά και μαζικά για την διαχείριση της πανδημίας του CoViD-19;
 • Έχει γίνει έλεγχος από τους αρμόδιους φορείς της ΚΔ των επιπέδων συγκέντρωσης της επικίνδυνης αυτής ουσίας σε ιατρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την διαχείριση της πανδημίας του CoViD-19 από τον Μάρτιο του 2020;
 • Έχει γίνει ανάλυση ρίσκου, επικινδυνότητας και συνεπειών για πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (παιδιά και έγκυες) και μη, οι οποίοι υποχρεώνονται βάσει των διαταγμάτων του Υπ. Υγείας της ΚΔ να προβαίνουν σε αυτή την ιατρική πράξη ελέγχου τακτικά και μαζικά από τον Μάρτιο του 2020;
 • Γιατί τρόφιμα στα οποία ανιχνεύεται οποιαδήποτε ποσότητα Οξειδίου του Αιθυλενίου αποσύρονται άμεσα από την αγορά, ενώ δεν γίνεται το ίδιο για τον ιατρικό εξοπλισμό που έρχεται σε άμεση επαφή με εσωτερικούς ιστούς της αναπνευστικής οδού;

 

Καλούμε τις αρχές της ΚΔ να αποσύρουν άμεσα το επικίνδυνο αυτό ιατρικό εξοπλισμό για λόγους δημόσια υγείας, μέχρι να προβούν σε ενδελεχή έλεγχο για την ύπαρξη της επικίνδυνης αυτής ουσίας ή και άλλων.

https://www.eyewideopen.org/?p=2284

 

Πηγή

(Visited 703 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΕΣΤ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το