ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΡΕ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ... ΒΡΩΜΑΤΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ!

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ ΡΕ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ... ΒΡΩΜΑΤΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ!

4 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,314
Μοίρασέ το

 

Αντιπρόεδρος ΣτΕ: Η βραδινή επίσκεψη των ανήλικων αλλοδαπών με τα ναρκωτικά και η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο στενός φίλος της ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου που βρέθηκε με ανήλικους αλλοδαπούς και ναρκωτικά

Ξεχείλισε ο δικαστικός και εισαγγελικός βόρθος, από την μπόχα… και η βρώμα δεν αντέχεται.

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;

ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

ΕΧΟΥΝ … ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΩΔΕΣ ΣΥΝΟΝΘΗΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Το γράφω και το φωνάζω χρόνια…

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Υ.Γ.2. Διαβάστε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ τι γράφουν για τους δικαστές και εισαγγελείς, εκατό χρόνια πριν… και θα καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ…

 

Υ.Γ.3. Κατάλαβες τώρα συμπατριώτη και συμπατριώτισσα, γιατί δεν βγάζουν από τα συρτάρια τους, εδώ και πολλά χρόνια, τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΦΕΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ;;;

«Σεισμό» έχει προκαλέσει στην ηγεσία της Δικαιοσύνης το σκάνδαλο με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων -κατά δήλωσή τους- αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην Ηλιούπολη, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς.

Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Όμως δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, αν αποδειχθεί η… ιδιαίτερη προσωπική σχέση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού με τους τρεις νεαρούς και μάλιστα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε ότι ο 66χρονος δικαστικός είναι στενός φίλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αρκετά ερωτήματα, καθώς το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου αρνείται να δημοσιεύσει το όνομα του δικαστικού, ενώ παράλληλα η υπόθεση «θάφτηκε» γρήγορα.

Παράλληλα εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι ήθελαν τρεις ανήλικοι μέσα στη σπίτι στο σπίτι του αντιπροέδρου του ΣτΕ; Όπως και να έχει η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ευστρατίου φέρεται παράλληλα ως σύντροφος της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, την οποία, επίσης, είχε επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη συνταξιοδότησή της το περασμένο καλοκαίρι.

Τα σπίτια των δύο δικαστών, οι οποίοι διδάσκουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, είναι μεσοτοιχία, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα όπου συναντιόταν ο Π.Ευστρατίου με τους τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται ότι προμήθευε με κοκαΐνη.

Μάλιστα, το ζευγάρι Ευστρατίου – Σαρπ έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο, μπορεί και όχι.

Όμως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, μια μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή το ΣτΕ έκανε πάλι τα δικά του και έβγαζε συνταγματικούς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ. 

Ένα ΣτΕ που έχει για αντιπρόεδρο τον Π.Ευστρατίου και για πρόεδρο την Μ.Σαρπ, ένα ΣτΕ που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε πρόεδρο την Κ.Σακελλαροπούλου, ένα ΣτΕ από το οποίο έχει περάσει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ναι αυτός που μιλούσε για «περιορισμό της δημοκρατίας».

Πολλές συμπτώσεις…

 

Πηγή

Προβολές : 2,314


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα