Ξένοι ΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ  το ΨΕΥΔΕΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Ξένοι ΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ το ΨΕΥΔΕΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

16 Οκτωβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:738
Μοίρασέ το

 

Καθημερινά πλέον παγκοσμίως καταρρίπτεται το ΨΕΥΔΕΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ κι αυτό καθίσταται σαφές στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα, σπανίως έρχονται τέτοιες σημαντικές ενημερώσεις, ενώ το ξένο διαδίκτυο βοά με τέτοια άρθρα.

Παραθέτω τρία άρθρα από το εξωτερικό, τα οποία μου έστειλε φίλη αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, την οποία και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, με μια περίληψη το καθένα, ώστε να λάβουν γνώση όσοι δεν γνωρίζουν ξένες γλώσσες, ή όσοι θέλουν να ενημερωθούν από ιστολόγια εκτός Ελλάδος, για τις αντιδράσεις που υπάρχουν ήδη και γιγαντώνονται έξω από τα τείχη της Πατρίδας μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Επιστολή ιατρού σε FDA και CDC: στα 20 χρόνια άσκησης της ιατρικής «δεν έχω δει ποτέ τόσους πολλούς τραυματισμούς που σχετίζονται με το m-volio”.

 

An ICU physician detailed her concerns about the adverse reactions, including deaths, she witnessed in people who had received a COVID vaccine.

Η δρ. Patricia Lee,  ιατρός εντατικολόγος στην Καλιφόρνια, με επιστολή της στις 28 Σεπτεμβρίου σε αξιωματούχους του FDA και CDC, περιέγραψε λεπτομερώς τις ανησυχίες της σχετικά  με τις ανεπιθύμητες ενέργειες, και τους θανάτους, των οποίων υπήρξε η ίδια μάρτυρας .δήλωσε ότι η εμπειρία της με ασθενείς που έχουν υποστεί παρενέργειες από τα m-volια κατά του κόβιντ, «απέχει από τους επίσημους ισχυρισμούς των ομοσπονδιακών αρχών, σχετικά με την ασφάλεια των m-volίων.

η δρ. Lee στην επιστολή της, περιγράφει με λεπτομέρεια τις παρατηρήσεις της, «απόλυτα υγιή άτομα μετά τον m-volιασμό τους υποφέρουν από σοβαρούς, συχνά θανατηφόρους τραυματισμούς, όπως εγκάρσια μυελίτιδα, με αποτέλεσμα την τετραπληγία, πνευμονία, πολυοργανική ανεπάρκεια, εγκεφαλική θρόμβωση, αιμορραγικό σοκ μετά τον τοκετό, σηπτικό σοκ.

η δρ. Lee,ασκούμενη  ιατρός πάνω από 20 χρόνια, δήλωσε ότι «δεν υπήρξα ποτέ άλλοτε μάρτυρας τόσων πολλών τραυματισμών που σχετίζονται με το m-volιο, όπως φέτος.»

η Lee, είπε στoυς δρ. Peter Marks, Διευθυντή του Κέντρου Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας του FDA, και δρ. Tom Shimabukuro της ομάδας ασφάλειας m-volίων κατά του covid-19, ότι «ενώ είναι δύσκολο να αποδειχθεί οριστικά η αιτιώδης συνάφεια, βάσει της κλινικής  μου κρίσης, ο κάθε ένας από αυτούς τους τραυματισμούς έχει προκληθεί από ένα από τα m-volια κατά του κόβιντ, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΛΟΓΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ m-volιασθεί.»

η ιατρός παραδέχεται ότι η αναφορά της αντικατοπτρίζει την εμπειρία ενός μόνο ιατρού, ωστόσο ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ» ότι ένας οποιοσδήποτε γιατρός θα γινόταν μάρτυρας τόσων πολλών τραυματισμών από τα m-volια κατά του κόβιντ, ΕΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ m-volίων ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ.»

«δεν μπορώ πλέον να δεχθώ σιωπηλά τις σοβαρές βλάβες που προκαλούνται από τα m-volια. 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΤΕ  ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ.»

Μετά την επιστολή, οι δικηγόροι της δρ. Lee απέστειλαν και δεύτερη επιστολή στους CDC και FDA, λέγοντας ότι «η αποτυχία των υπηρεσιών να απαντήσουν στην δρ. Lee, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ», προσθέτοντας ότι ζητούν μια απάντηση, ώστε να  μπορέσουν να «οργανώσουν μια συνάντηση, με σκοπό την ενημέρωση και τη συλλογή πληροφοριών μεταξύ της δρ. Lee και των εκπροσώπων των FDA και CDC.»

 

Διαβάστε το θέμα, εδώ

………………………………………………………………….

 

Καναδή ιατρός μιλάει ανοιχτά για τις αμέτρητες παρενέργειες των m-volίων κατά του κόβιντ, στις οποίες έχει γίνει η ίδια μάρτυρας

 

Canadian doc speaks out on countless COVID vax side effects she has witnessed

Featured Image

“Η συνείδησή μου αντιδρά έντονα στο προηγούμενο που τείνει να δημιουργηθεί, αν οι εργαζόμενοι στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, αποδεχθούν αυτήν την εντολή μέσα σε αυτό το πλαίσιο αυτού του τριγώνου ιατρικής, κυβέρνησης και φαρμακοβιομηχανίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ανθρωπότητα μπορεί να βρει καλύτερες λύσεις για να καταπολεμήσει τον ιό, από το να εξαναγκάζει τους υγειονομικούς να m-volιασθούν, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΤΕΧΟΝΟΛΟΓΙΑ.»

Αλμπέρτα, Καναδάς: Με αυτά τα λόγια μια ιατρός με επιστολή της, απευθύνεται στην δρ. Verna Yiu, διευθύνουσα σύμβουλο των Υπηρεσιών Υγείας της Αλμπέρτας (AHS), σχετικά με την εντολή υποχρεωτικού m-volιασμού των υγειονομικών, μέχρι 31 Οκτωβρίου.

«έχω σταθμίσει τους κινδύνους και τα οφέλη. Λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό μου ιστορικό, αποφάσισα ότι ΑΥΤΟΣ Ο m-volιασμός ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΝΟΣΙΑ.»

 

Ταυτόχρονα, η ιατρός έστειλε αντίγραφο της επιστολής της στο ‘LifeSiteNews’, ζητώντας να την δημοσιεύσουν, αλλά να της εγγυηθούν ότι θα παραμείνει ανώνυμη, φοβούμενη τον εξευτελισμό και τις διώξεις.

Το ‘LifeSiteNews’ επιβεβαίωσε την ταυτότητά της και ότι όντως εργάζεται ενεργά ως γιατρός, τόσο στο ιδιωτικό της ιατρείο όσο και σε νοσοκομείο στην Αλμπέρτα.

Η εντολή υποχρεωτικού m-volιασμού του υγειονομικού προσωπικού (10-15% επί του συνόλου του πληθυσμού) θα επηρεάσει χιλιάδες νοσηλευτές, γιατρούς και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους αν δεν m-volιασθούν, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ως αποτέλεσμα, η γιατρός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να κλείσει το ιατρείο της, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την οικογενειακή της ζωή.

«Σας γράφω ως απάντηση στην εντολή m-volιασμού της ΑΗS, που κοινοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 31 Αυγούστου, και στην επίθεση να δημιουργηθούν διχασμός, διακρίσεις, στερεότυπα, απομόνωση, απόγνωση και απελπισία,» γράφει η γιατρός. «σε κατάσταση σοκ και πανικού, αρκετοί γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικά στελέχη και προσωπικό ενώθηκαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εντολή.»

Η κίνηση αυτή της γιατρού, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ομάδα επαγγελματιών υγείας, με το όνομα ‘UNITED’, συμπεριλαμβανομένων και 200 γιατρών, οι οποίοι ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ m-volιασμό.

Η ομάδα έχει επίσης σημάνει συναγερμό για τις παρενέργειες των m-volίων, βάσει προσωπικών παρατηρήσεων σε ασθενείς.

 

Διαβάστε το θέμα εδώ

…………………………………………………………………

 

Ο δρ. Peter McCullough και άλλοι κορυφαίοι γιατροί μηνύουν τον FDA για τα δεδομένα του m-volίου της Pfizer.

Dr. Peter McCullough, other top doctors sue FDA for Pfizer vaccine data

Featured Image

 

ο δρ. Peter McCullough και άλλοι κορυφαίοι γιατροί μηνύουν τον FDA για τα δεδομένα του m-volίου της Pfizer.

Ντάλας, Τέξας (ΗΠΑ): Ο δρ. Peter McCullough μαζί με άλλους κορυφαίους ιατρούς και εμπειρογνώμονες εξέφρασαν την «επείγουσα ανάγκη» της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί για τις εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με το μολυσμένο m-volιο της Pfizer, το οποίο περιέχει κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων.

Η ομάδα των ιατρών, με το όνομα ‘Δημόσια Υγεία και Επαγγελματίες Υγείας για τη Διαφάνεια’ (Public Health and Medical Professionals for Transparence – PHMPT) κατέθεσε αγωγή στις 16 Σεπτεμβρίου στο Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας εναντίον του FDA, σχετικά με τα ψευδή δεδομένα που χρησιμοποίησε για να δώσει έγκριση στο πειραματικό m-volιο της Pfizer.

«Η ιατρική και επιστημονική κοινότητα, και η κοινή γνώμη ζητούν να αναθεωρηθούν τα δεδομένα και οι πληροφορίες που διέπουν την έγκριση του m-volίου της Pfizer από τον FDA,”αναφέρει η αγωγή.

«Η αναθεώρηση αυτών των πληροφοριών θα διευθετήσει την τρέχουσα δημόσια συζήτηση σχετικά με την επάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης του FDA. η δημοσίευση αυτών των δεδομένων, θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει το συμπέρασμα του FDA ότι το m-volιο της Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και ως εκ τούτου να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο m-volιο της Pfizer.”

Δεδομένου ότι ο FDA είναι κυβερνητικός οργανισμός, η αγωγή υπενθυμίζει ότι στο δικαστήριο, το δικαίωμα της κοινής γνώμης να λάβει και να επανεξετάσει όλα τα δεδομένα του FDA σύμφωνα με τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA).

Η ομάδα υγειονομικών ‘PHMPT’, αποτελείται από πάνω από 24 κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, μεταξύ των οποίων, ο δρ. Harvey Risch, επιδημιολόγος του παν/μίου του Yale, ο δρ. Aaron Kheriaty,  διευθυντής Ιατρικής Δεοντολογίας του Παν/μίου της Καλιφόρνιας και ο διακεκριμένος καρδιολόγος δρ. Peter McCullough.

Η ομάδα των ιατρών ενημέρωσε το δικαστήριο στις 9 Σεπτεμβρίου ότι ο FDA αρνήθηκε το αίτημά τους που βασίζεται στον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης, ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ «Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΄Η ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.»

Επικρίνοντας τον FDA, ο δικηγόρος της ομάδας Aaron Siri αναφέρει σε άρθρο του: «η διαφάνεια απαιτεί από τον FDA να αποκαλύψει αμέσως τα δεδομένα στα οποία βασίστηκε για να χορηγήσει άδεια στο m-volιο της Pfizer. όχι αύριο. ΣΗΜΕΡΑ.

Οι επιστήμονες, οι επαγγελματίες υγείας και κάθε άτομο σε αυτήν την χώρα, ειδικά όσοι έχουν λάβει εντολή να λάβουν αυτό το προϊόν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Τ Ω Ρ Α.»

Ο Siri τονίζει την σημασία της δημοσιοποίησης των δεδομένων από τον FDA, υπενθυμίζοντας ότι ΕΝΩ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ m-volιασθούν ΜΕ ΤΟ m-volιο ΤΗΣ PFIZER ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΩΣΕΙ «ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗΝ PFIZER ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ.»

Σύμφωνα με το VAERS, το Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών από m-volια, το οποίο διαχειρίζονται από κοινού FDA και CDC, έχουν καταγραφεί (στην Αμερική) πάνω από 16.000 αναφορές θανάτων, από την έναρξη της κυκλοφορίας του το 2020. αυτό σημαίνει 5.000 περισσότερους θανάτους από ό,τι έχουν καταγραφεί από όλα τα m-volία μαζί από το 1990.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δικηγόρο Thomas Renz, που ανέλυσε μαζί με την ομάδα του τα στοιχεία του VAERS και έλαβε ένορκες καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, το σύστημα VAERS πάσχει καθώς μέσω διαδικασιών στον τρόπο αναφοράς υποκαταγράφονται τα πραγματικά ποσοστά θανάτων και παρενεργειών. συνεπώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο, κανείς μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα ότι μέχρι στιγμής από τα m-volια κατά του κόβιντ και με μια ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ (!!!…) ΕΧΟΥΜΕ 45.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Διαβάστε το θέμα εδώ

 

 

Προβολές : 738


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα